hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Kızlar geçmişi fırsatım olmadığı için okuyamadım ama umarım hepiniz iyisinizdir bugun doktora gittim kızım olacakmışşşş :)))) cok mutluyum kizlarrrrrrr hepinizi öpüyorum :))
Gözün aydin canım :-D
ama rumeysam napim çok üzülüyorum içim aciyo niye Olmuyo :''''(

Kuzucum bebek isterken beklerken gıcık olduğum bir laf vardı ve çok dogruymus. Vaktini bekliyor canım. Inşallah vakti en yakın vakittir. Rabbim daha fazla sabrinla imtihan etmez inşallah

Inşallah benim zamanımda yaklaşmıştır önceden hayirliysa hamile kalayım die dua ediyodum şimdi allahım hamile olayim, sen hayırlı kıl diyorum.... ya çok moralim bozuk ışte durup durup gözümden yaş geliyo evin içinde kocamdan kaciom sürekli görmesin die :'''(

Esinin tavrini sen daha iyi bilirsin ama sana kizmiyorsa agladigin icin bunu ondan saklamak yerine paylassan daha iyi olmazmi kuzum.

Canım hormon testin normal çıktı ultrosonlada rahme ve yumurtaliklara baktı doktor problem görünmüyor dedi... Ama esimde varikosel var normal olmaz demiyorum ama zor olur dedi cunki sperm sayısı 12 milyon çıktı diğer değerleri çok iyi hareketlilik falan... Hatta kalitesinide çok begenmisti.... Hemen ameliyat olma önce ilaç kullanalım gecmezse ameliyat ederiz dedi ilacı yeni bitti sayılır ama yaz gelince işleri çok yoğun askeriye oluncada her istediğinde izin alamiyo o yüzden daha kontrole gidemedik... Ilçede yapılmıyor sperm testi merkeze gidiyoruz...

iyi akşamlar herkese... ya ben bugün baygın gibiyim bütün gün uyudum bıraksalar şuracıkta yine serilirim
oyyy orkim göbişini yirim senin, foto için biraz daha uğraş hatta eşin çeksin bi tane merak ediyorum
rumeysaaaa
kızlar rumeysa bana inanılmaz şeker bi bebiş kıyafeti gönderdi ama beceriksiz bu ben maalesef fotoğrafını yükleyemedim rumişim benim çok sağol, inşallah uğurlu gelir, bebişim doğsun giydirip o şekilde fotosunu paylaşırım inşallah tabiii ben bu hanzoyu boşamazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…