Gözün aydin canım :-DKızlar geçmişi fırsatım olmadığı için okuyamadım ama umarım hepiniz iyisinizdir bugun doktora gittim kızım olacakmışşşş :)))) cok mutluyum kizlarrrrrrr hepinizi öpüyorum :))
ama rumeysam napim çok üzülüyorum içim aciyo niye Olmuyo :'' ' '(
Gözün aydin canım :-D
Kuzucum bebek isterken beklerken gıcık olduğum bir laf vardı ve çok dogruymus. Vaktini bekliyor canım. Inşallah vakti en yakın vakittir. Rabbim daha fazla sabrinla imtihan etmez inşallah
Yahu bu göbek fotoğrafı çekmek ne zormuş. Beceremedim :-(
ccancağızım bugn nasılsın
Kusma açısından daha iyiyim. Tansiyonum cok düşüyor. 8/4 civarı çıkıyor. Başım dönüyor. Bugün akşam üstü esimle çıktık bana 2 tane hamile pantolonu aldık :-D
ay ayyy ayyy hamile kıyafetide alırmışşimdik sein karnın bize göre daha mı büyük olcak
Yumurtlamanda bi sikinti varmiydi yani hormonlarin temiz mi cikiyodu eger oyleyse artik rahim filmi vaktin gelmis bence esinde bisey varmiydi.14 aydır yumurta takibiyle çalışmalar da kalamadim... O yüzden artık stres yapıyorum olmicak mi diye :'' '(
Masallahh masallah.ee kolay degil ikiz anasiKız valla 2 kilo verdim ama karnım çıkıyor ya. Eskilerden sadece bir pantolon oluyor. Valla şimdiden karnım büyüdü :-D
Esinin tavrini sen daha iyi bilirsin ama sana kizmiyorsa agladigin icin bunu ondan saklamak yerine paylassan daha iyi olmazmi kuzum.Inşallah benim zamanımda yaklaşmıştırönceden hayirliysa hamile kalayım die dua ediyodum şimdi allahım hamile olayim, sen hayırlı kıl diyorum.... ya çok moralim bozuk ışte durup durup gözümden yaş geliyo evin içinde kocamdan kaciom sürekli görmesin die :' ' '(
Canım hormon testin normal çıktı ultrosonlada rahme ve yumurtaliklara baktı doktor problem görünmüyor dedi... Ama esimde varikosel var normal olmaz demiyorum ama zor olur dedi cunki sperm sayısı 12 milyon çıktı diğer değerleri çok iyi hareketlilik falan... Hatta kalitesinide çok begenmisti.... Hemen ameliyat olma önce ilaç kullanalım gecmezse ameliyat ederiz dedi
Yo asla kizmaz ama kendini suçlu hissedebilir içten içe diye... Bide zaten benim moral sıfır en azından onunki yüksek dursun
hoşgeldin sefa geldinnnnnnnnn
becerüksüzzzz gacı seniiyi akşamlar herkese... ya ben bugün baygın gibiyim bütün gün uyudum bıraksalar şuracıkta yine serilirim
oyyy orkim göbişini yirim senin, foto için biraz daha uğraş hatta eşin çeksin bi tane merak ediyorum
rumeysaaaa
kızlar rumeysa bana inanılmaz şeker bi bebiş kıyafeti gönderdi ama beceriksiz bu ben maalesef fotoğrafını yükleyemedimrumişim benim çok sağol, inşallah uğurlu gelir, bebişim doğsun giydirip o şekilde fotosunu paylaşırım inşallah tabiii ben bu hanzoyu boşamazsam gene seni kızdırdımı hanzon
Yo asla kizmaz ama kendini suçlu hissedebilir içten içe diye... Bide zaten benim moral sıfır en azından onunki yüksek dursunoda uzuluyo görebiliyorum ama kendince yansitmiyo bana... Belki ikimizde konuşsak birbirimize en iyi gelecek kişilerizdir ama... Bilmiyorum nasıl dawranicam ....
canım uygun kelimelerle paylaşırsanız yükünüzü paylaşmış olursunuz tek taraflı bu yükü taşımak zor be kuzum..sakın ateş ölcmeyi bırakma eşinide bol bol beslemeye devam..gerisi inşallah sağlıklı gine tez zamanda gelicek ve sen hamileyim diye cı4ğılıklar atıcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?