hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

arca benin kırmızılar geldi bir hafta önceden adanada detaylı bi kontrolden gecicem korkuyorum bendede bişey cikarsa.... Offff of moral sıfır

Canım benim seni cok iyi anliyorum benim durumum daha kotuydu ben ilacsiz adet olamıyordum.. Beni dinlersen sana tavsiyem hic vakit kaybetmeden doktora gidip aşılama için uğraşman bak eşinin sperm sayısıda azmış. Ben aşılamayı adanada BAŞKENT hastanesinde ERHAN ŞİMŞEK die bi prof. Dr a yaptırdım harika bi dr. çokta ucuza mal oldu bak biliyorsun benim eşimde asker sadece 1 kere muayene ucreti 55 tl verdim bide aşılama günü 28 tl verdim ortalama 120 tl de ilaca verdim igne kullandim ki senin adetin duzenli sana ilac verirler igne vermezler o 120 yi bile odemezsin baskada istemediler benden.. Bence stres yaptığına değmez git aşılamanı yaptır..Benim bile hiç ümidim yoktu sadece 2 tane yumurtam vardi amaaaaan bunlarmi tutacak dedim 30 tane yumurtam oldugunu biliyorum onlar bile tutmadi dedim ama adetime 1 gun kala hamis olduumu ogrenim cok sukur bak simdide kizim olacagini ogrendim hemde tup bebek tedavisini arastirirken.. Bence hic vakit kaybetme canim benim

Zaten doktor ariyodum kendime erhan şimşek ismini unutmuyim canım saol ama hangi başkent bu seyhan başkent mi yuregir baskentmi???

Canım bu adam once seyhan başkentteydi tup bebek bolumunde sonra tup bebek bolumunu kışla başkente taşıdılar orasi hastanenin yan tarafinda bi bina sadece aşılama ve tüp bebekliler oraya gidiyor yani hic karisiklik yok super bi yer olmus.. Kışlanin karşısında zaten adida kışla başkent olarak geçiyor bence hiç vakit kaybetme

En çok istediğim ne biliyomusun rümüşüm hamile olduğumu ogreneyim burda çığlık çığlığa birlikte kutlayalim ve beraber kocama söylerken yapacağım suprizi sekillendirelim istiyorum...

Tumet canım arcanin aşılama fikri mantıklı geldi. Hem iliskiye girmenize gerek yok. Hani ailenin yaninda olmaz diyordun ya o yüzden rahat olur. Ailenin yanında rahat rahat yaptır. Hem sonra gebe kalınca ailen sana bakar orada

Zaten doktor ariyodum kendime erhan şimşek ismini unutmuyim canım saol ama hangi başkent bu seyhan başkent mi yuregir baskentmi???

Kendimde sevdiğim bir huy var. Küçücük bir çocukken bile çok dua ederdim. Üstelik dualarıma asla sınır koymam, istemekten çekinmem. Sınırsızca isterim. Bunu hepinize tavsiye ediyorum. Rabbim istedikten sonra dünyaları önümüze seremez mi? Neden şu kadar olursa yeter, şu olsun yeter gibi çekinerek dua edelim? Benim bütün hayatım boyunca yaptığım ve yapabileceğim en güzel şey budur belki de. Küçüklüğümden beri bütün ömrümü şekillendirecek boyutlarda büyük dualar ettim. Biliyorum ki bir gün bütün hayatım altüst olabilir. Bütün sevdiklerimi ve bütün değerlerimi birden kaybedebilirim. Ama O’ndan gelen herşeye amenna diyebilmek değil mi görevimiz? Annem anlatır. Bir tanıdığımız yeni evlendiklerinde şöyle dua edermiş ‘eşim şu kadar maaş alsın yeter’, ‘memur olsun yeter’. Duyanlar niye o kadar istiyorsun Allah’ın hazinesinde yokmu çok istesene dermiş. O da bize o kadarı yeter çoğunda gözüm yok dermiş. Rabbim duasını kabul etmiş ve eşi teyzemizin istediği kadar maaş almaya başlamış. Hala da aynı şekilde devam ediyor. Şimdi ise neden öyle dua ediyordum acaba deyip kendisine gülüyor. Belki çok basit bir örnektir ama ben hep bunu hatırlarım. Biz insanlar öyle varlıklarız ki açken tokluğu, tokken açlığı hatırlayamıyoruz. Birini yıllarca görmesek bir sarılırız yılların özlemi gidiverir bir anda. Bu yüzdendir ki dara düşmeden, başımız sıkışmadan ellerimiz açılmaz. Keyfimiz yerindeyken teşekkür etmek ya da daha iyi olmayı istemek aklımıza gelmez. Hastalıklarda erken tehşis hayat kurtarır. Deprem olmadan edindiğimiz bilgiler, aldığımız tedbirler hayat kurtarır. Yüzme bilmiyorsak fakat denizi seviyorsak bir can simidi takıveririz hem sevdiğimizin keyfini süreririz hemde hayat kurtarır. Çocuğum olsa demeyen ben, olduğunda şöyle olsun diye dualar ettim. Eğer bir yola girdiysek buna hazır olmalıyız. Hemen kabullenmeli ve onun hayatı için kendimizi hazırlamalıyız. İşte anne olmak… Denemeler yapabiliriz. Yanılabiliriz ama bu yanılgılar bizim ve de ellerimizde büyüyecek bir hayata sebep olabilir. Bu yüzden testi kırılmadan tedbiri almak gerekir. İş işten geçmeden yani… Rabbim hepimize dualı çocuklar nasip etsin.

arca prensesin geliyormuş hadi gözünaydın eşimin yengesi cumartesi öğrendi benim kızımın olacağını dedi ki herkes kız doğuramaz mış ilk cocugun kız olması iyiymiş koltuk altlarım kabardıydı o öyle diyince

Günaydın kızlar....

Ben bisi sorcam şimdi ben adanada doktora gidip aşılama istiyorum diyebilirmiyim... Yani ni prosedürü yok mu biz istersek yapiliri mi??

günaydın teyzoşlar ve kuzucuklar

arca hayırlı olsun canımmm kızçennn

tumetcim ilk ateş ölçtüğün ay olduğu için kendinde bir sorun olacağına şartlanma belki tam düzenli ölçememişindir bir kaç kere ölçmeden kendini tanıman imkansız sen devam et ölçmeye ateş topiğinin başındaki mesajdan tablo yapılmasına da bak , eşinde testini yaptırsın sonuca göre bir yol çizersiniz sen gibi neşeli birine umutsuz cümleler yakışmıyo az kaldı tatlım yeni ev yeni düzen size bebişinizide getirecek demedi deme

bu arada kocişim dün akşam bana sürpriz yaptı 2 gün erken geldi

Günaydın kızlar....

Ben bisi sorcam şimdi ben adanada doktora gidip aşılama istiyorum diyebilirmiyim... Yani ni prosedürü yok mu biz istersek yapiliri mi??

Dersin balım niye diyemeyesin. Bir bucuk yildir olmuyor, ovulasyon takibi de yaptim dersin. Cok zorlarsa esimle burada ilişkiye giremiyoruz, doguda oturuyorum iyi dr a gidemiyorum diye duygu sömürüsü yaparsıncanım benim inaniyorum tez gunde olacak inşallah

Günaydın kızlar....

kızlar daha iyi bilir ama eşinin test sonuçları ve hamile kalmaya çalıştığın süre yeterli olur galiba uzak olduğunuzu ve aşılama istediğinizi söylerseniz olur bence

Hayirli sabahlarrr herkese..orkidemm az kaldi 2 hafta insallah ondan sonra bicak gibi kesilecek komsimmm nasilsin iyimisinn koca gobuss oldun mu. Tumet asilama icin doktorunu ikna edebilirisin bwnce 14 ay gecmis yumurtlama takibide yapilmis

kızlar bir isim anlamı araştırması yaptım biz zümra koymaya karar verecektik tam ama şunu buldum

Türk Dil Kurumu Kişi Adları Sözlüğü’nde kız ismi olarak gösterilen Zümra’nın Arapça kökenli olduğu ve “Güzel, iyi ahlaklı, cesur, yürekli” anlamlarına geldiği belirtilmektedir.
Fakat tespit edebildiğimiz kadarıyla Arapça sözlüklerde Zümra/zümre (الزُّمْرَة&#1615 kelimesi “Topluluk, grup, cemaat” anlamlarına gelmektedir. Bir de “Kahraman, daima insanlara yardım eden, zeki, zarif ve bilgin adam” anlamlarına gelen (الذِّمْر&#1615 Zimr kelimesi vardır. Bu kelimenin müennesi/dişili iseZimra (الذِّمْرَة&#1615 olur, “Kahraman, daima insanlara yardım eden, zeki, zarif ve bilgin kadın” anlamlarına gelir. Zümra ismi keskin -z- (&#1586 ile, Zimra ise peltek -z- (&#1584 ile yazılır.
Görüldüğü gibi yukarıda Zümra ismi için verilen anlamlar, Arapça’daki Zimra ismi için uygun düşmektedir. Bu isimle ilgili olarak biz bunun dışında herhangi bir bilgiye ulaşamadık.
Verilen bu bilgiler ışığında kararı kendiniz verebilirsiniz. Fakat şimdiye kadar konulan Zümra isimlerinin değiştirilmesinin gerekmediğini belirtmemizde de fayda vardır.

zimra kulak tırmalayıcı geliyo mu size esas onun anlamı güzel ........

Birazcik kulak tirmaliyor bide telafuz etmek zor gibi ben pek begenemdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…