Hayirli sabahlarrr herkese..orkidemm az kaldi 2 hafta insallah ondan sonra bicak gibi kesilecek komsimmm nasilsin iyimisinn koca gobuss oldun mu. Tumet asilama icin doktorunu ikna edebilirisin bwnce 14 ay gecmis yumurtlama takibide yapilmis
göbüşüm büyüdü komşim ama çoraplarımı giyiyorum hala
o kilo alan yerlerindir benimde tam 10-12 arası bacaklarım kaşınıyodu gerçekten kilo aldığımdanmış pantolona giremeyince netleşti
Benim genelde göbek bazen de kalça kaşıniyo
Günaydın kızlar....
Ben bisi sorcam şimdi ben adanada doktora gidip aşılama istiyorum diyebilirmiyim... Yani ni prosedürü yok mu biz istersek yapiliri mi??
günaydın teyzoşlar ve kuzucuklar
arca hayırlı olsun canımmm kızçennn
tumetcim ilk ateş ölçtüğün ay olduğu için kendinde bir sorun olacağına şartlanma belki tam düzenli ölçememişindir bir kaç kere ölçmeden kendini tanıman imkansız sen devam et ölçmeye ateş topiğinin başındaki mesajdan tablo yapılmasına da bak , eşinde testini yaptırsın sonuca göre bir yol çizersiniz sen gibi neşeli birine umutsuz cümleler yakışmıyo az kaldı tatlım yeni ev yeni düzen size bebişinizide getirecek demedi deme
bu arada kocişim dün akşam bana sürpriz yaptı 2 gün erken geldi
Rumus öptüm seni balım
Hepiniz sicaktan mayiştiniz galiba...ben bi kanepe bi hali supurdum sildim bi odayi anca yapabildim simdi doktorlar diizisini izliyom bayiliyom bu diziye...sabah ben uyuyordum esim karnimi seviyodu.o sekilde uyaniverdim.Rabbim sizlere de yasatir bu guzel duygulari insallahh
hoşgeldin sefa geldinnnnnnnnn
becerüksüzzzz gacı senigene seni kızdırdımı hanzon
canım uygun kelimelerle paylaşırsanız yükünüzü paylaşmış olursunuz tek taraflı bu yükü taşımak zor be kuzum..sakın ateş ölcmeyi bırakma eşinide bol bol beslemeye devam..gerisi inşallah sağlıklı gine tez zamanda gelicek ve sen hamileyim diye cı4ğılıklar atıcan
evet yaaa yaş ilerlese de hanzoluk baki kaliyormuşgerçi benimki de köprüyü geçtikten sonra hanzomenleşti ve ben bunu çook geç farkettim. çocuklar duymasında şahane bi espri vardı, erkeklerin kullan at modelinin olması gerekir diyordu, hem de öyle yıllarca kullanılanlarından değil 20 kullanımlık, ne güzel kulan at
Ben daha yemek yemedim Kusmaktan. Acilde serum takıldı. Açlık çok kötü. Moralim bozuluyor. Bir yandan ağlıyor bir yandan kusuyorum :''(
orkiiimmm sen fotoyu çekemedin mi daha amaa ben çok merek ettim
Ben daha yemek yemedim Kusmaktan. Acilde serum takıldı. Açlık çok kötü. Moralim bozuluyor. Bir yandan ağlıyor bir yandan kusuyorum :''(
Yok kuzum cekemedim. Tez zamanda yollayacam. O belirtilere çok şükür. Ama insan daha duygusal hassas oluyor. Kusarken tutamiyorum agliyorum bir yandan. Açlığa dayanamıyorum artik :'(
bu arada ben bu belirtilere hala imreniyorum... en çok da göbişimden kilo almışımya şu göbeği örtpas etmek için hamilelik için tunikler giymek istiyorum. geçenlerde tişört bakıyordum kadının biri elimdeki tişörtü çok beğendi ve dediki sen bunu al all çok yakışır, ben de dedimki ama göbeği çok gösterir buuu, kadın ne dese beğenirsinizaaaa hamile misin, ne güzel bol bol süt iç tamam mı.... dedi de dedi eskiden olsa üzülürdüm ama şimdi gülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?