hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Hayirli sabahlarrr herkese..orkidemm az kaldi 2 hafta insallah ondan sonra bicak gibi kesilecek komsimmm nasilsin iyimisinn koca gobuss oldun mu. Tumet asilama icin doktorunu ikna edebilirisin bwnce 14 ay gecmis yumurtlama takibide yapilmis

göbüşüm büyüdü komşim ama çoraplarımı giyiyorum hala

Günaydın kızlar....

Ben bisi sorcam şimdi ben adanada doktora gidip aşılama istiyorum diyebilirmiyim... Yani ni prosedürü yok mu biz istersek yapiliri mi??

Canim dedigim dr a gidersen Zaten onlar seni buyuk ihtimalle aşılamaya yonlendirecek cunku 1 yil korunmasiz iliskiden sonra tedaviye basliyorlar once sana hsg yani rahim filmi cekerler esinin spermiogram testini isterler ondan sonra sana ya ilac yada igne verir yumos takibine cagirir sonra catlatma ignesi verir asilama yapar.. Yalniz onceden hsg cektirmediysen 2. Aya yani 2. Adetine sarkabilir ama cektirdiysen asilama dahil 15 gunde biten bisey canim.. Dedigim gibi esinin sperm sayisindan dolayi ve senin istek durumuna gore asilama tavsiye ederler

Cok tesekkur ederiz teyzesi :))

Adana yanıyo bacımmmmm.. Kiz adetim erken geldi diyosun az mi geldi cok mu geldi yerlesme kanamasi olmasıııııınnnnnnn :)))

Hepiniz sicaktan mayiştiniz galiba...ben bi kanepe bi hali supurdum sildim bi odayi anca yapabildim simdi doktorlar diizisini izliyom bayiliyom bu diziye...sabah ben uyuyordum esim karnimi seviyodu.o sekilde uyaniverdim.Rabbim sizlere de yasatir bu guzel duygulari insallahh

Ben daha yemek yemedim Kusmaktan. Acilde serum takıldı. Açlık çok kötü. Moralim bozuluyor. Bir yandan ağlıyor bir yandan kusuyorum :''(

Ben daha yemek yemedim Kusmaktan. Acilde serum takıldı. Açlık çok kötü. Moralim bozuluyor. Bir yandan ağlıyor bir yandan kusuyorum :''(

ooyyy kuzucuğum benim kıyamam sana canım benim biz bir zamanlar şu hamilelik belirtilerini yaşayanlara nasıl imreniyorduk unuttun mu, moralin bozulmasın lütfeeeennn bunları yaşamak için nasıl çırpındın emek harcadın, bunları düşün hem şaka maka zaman hızlı ilerliyor kış bitmeden çiçeklerin kucağında olacak

bu arada ben bu belirtilere hala imreniyorum... en çok da göbişimden kilo almışımya şu göbeği örtpas etmek için hamilelik için tunikler giymek istiyorum. geçenlerde tişört bakıyordum kadının biri elimdeki tişörtü çok beğendi ve dediki sen bunu al all çok yakışır, ben de dedimki ama göbeği çok gösterir buuu, kadın ne dese beğenirsiniz aaaa hamile misin, ne güzel bol bol süt iç tamam mı.... dedi de dedi eskiden olsa üzülürdüm ama şimdi gülüyorum

Cancagizimmm azzzz kaldii 2 haftaya hepsi geccek insallahh...sonra paytak paytakk yuruyecennn elini beline koymadan yurumek zor gelcek..dolmusta sana herkes yer vermek icin yarisacakk..moral bozmakk yok..

Insallahh senin oglusun olurda hanzo olarak buyutme emi.kadin ruhundan anlayacak sekilde buyut..senin esin doktora gittimi kontrol icin

Kızlar yarın sabah erken Türkiye'ye uçuyorum 2 hafta Antalya side de olacağım .
aynı zamanda çookk bozuk bir morale gidiyorum büyük ihtimal dönüşte eşimden ayrılacağım (
orada internet vardır muhakkak Hotel'de ,vakit çok olur orda sizlere yazmaya çalışacağım .
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum kendinize iyi bakın .sizleri seviyorum
orkide - rümeysa-iremneva-viole-tu met-cemree-berceste-nazlıma-Derya-meltem-bartek-Selda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…