pembiş pembiş giymeyi,süslenmeyi nasip etsin inşallah..anne kız süslenip süslenip gezin inşallah..minik minik tokaları olsun prensesin..tak takıştır..oyyyy ben çok seviyorum kız bebekleri!!!
kimle konuşuyon sen bakıyım , aradım çenesi düşmüş konuşuyo dedi bir karı
Kızımın ilk hediyesi geldimetommmmmmm çok sağol datlummmm rabbim tez zamnda kuzunun haberlerini vermeyi nasip etsin rabbim gönlündekini hayırlı eylesin inşallah
günaydın can kuşlaaar en geç ben kalmışım çok uyuyorum bugünlerde..
sabah sağlık ocağına gittim hemogram baktılar bi de tsh ye de bakıverin dedimyarın sonuçları alıcam sonra da endokrinolojiye görünmem lazım artık doktorum da izinden dönmştür umarım
kızlaar ben dayanamadım internetten aldım bir şeyler. valla ne kurtluymuşum. gelsin resimleri yüklerim size
kurtlu gacıı seni
bebişlere banyo havlusu bilem aldımçarşamba dr dan çıkınca da 2 çift çorap alırım artık
yaaa çook beğendiiim. bayıldııım. güle güle giysinbuda büyük teyzemizin hediyesi
don al bebişlerine birer tane öyle alınca donanırmış bebek derler..
azcık erkek rengi ama mavinin renk tonuna bayıldık o yüzden alıverdim...kız birer tane alttan çıtçıtlı atlet gibi bir şey aldım, birer tane de aynı alttan çıtçıtlı ama kısa kollu aldım.
yaaa çook beğendiiim. bayıldııım. güle güle giysin
biraz garip yükleme olacak çeviremedim bir kablo buldum yoksa atamazdım telde
önce notumuz o karı ben oluyom bu arada
Eki Görüntüle 746239 buda o minik kuşumun cicileri yer annesi onu
Eki Görüntüle 746236 Eki Görüntüle 746237
tekrar teşekkürler metocum
cookk güzellerrrrrrrrr minik kuş lu olan kıyafete bayıldım..meto zevkli gacı ya
ayy sen miydin arayan? annemle konuşuyordum kızzzzzdellendi bugünlerde yine.. çenesi durmuyo hatunun
hehe ..tesekkur ederimcookk güzellerrrrrrrrr minik kuş lu olan kıyafete bayıldım..meto zevkli gacı ya
hamilelik takvimimde şafak 90 diyor yaaa anammm anamm garip anamm1 haftadır kardeşimle gezmekten ciğerlerim acıldı galiba eşimin işyerinden eve gelene kadar 3 4 kez dinlenirdim ama artık dinlnemiyorum bu yürüyüşü bırakmasam iyi olcak aslında
bende bayıldım bal olacak kızım içlerinde teyzesi anneside o balı yiycekkk
kız annene demedim karı diye virgül koymayınca cümlede anlamlar kaymış the person you diyen karıya karı demiştimbu arada kocişinle bile konuştum şansını kaybettin güzel sesimi duyamadın
bende de var ki müsait olunca arıycamennneee kocisimle mi konustun? ! ciftligi aradin sen herhalde..hehe ne güzel ..duyarim artik sesini ..telefonun var bende hihihi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?