hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

pembiş pembiş giymeyi,süslenmeyi nasip etsin inşallah..anne kız süslenip süslenip gezin inşallah..minik minik tokaları olsun prensesin..tak takıştır..oyyyy ben çok seviyorum kız bebekleri!!!

kimle konuşuyon sen bakıyım , aradım çenesi düşmüş konuşuyo dedi bir karı

kıymetini bil bugünlerdeki uykuların ah ahh bebişin kucağına gelince özleyecez ben şimdiden özledim o uykularımı

kızlaar ben dayanamadım internetten aldım bir şeyler. valla ne kurtluymuşum. gelsin resimleri yüklerim size

kız birer tane alttan çıtçıtlı atlet gibi bir şey aldım, birer tane de aynı alttan çıtçıtlı ama kısa kollu aldım.
azcık erkek rengi ama mavinin renk tonuna bayıldık o yüzden alıverdim...
yaaa çook beğendiiim. bayıldııım. güle güle giysin

azcık erkek rengi ama mavinin renk tonuna bayıldık o yüzden alıverdim...daha güzelleri senin mucizelerinin olur inşallah..alışveriş yapmamak icin zor tutuyorum kendimi elime bi para gectimi hoppp mağazalaara dalıyorum zıbın deniyor o alttan cıtcıtlılara ben sana öğreteyim tecrübeli olarak

hamilelik takvimimde şafak 90 diyor yaaa anammm anamm garip anamm 1 haftadır kardeşimle gezmekten ciğerlerim acıldı galiba eşimin işyerinden eve gelene kadar 3 4 kez dinlenirdim ama artık dinlnemiyorum bu yürüyüşü bırakmasam iyi olcak aslında

cookk güzellerrrrrrrrr minik kuş lu olan kıyafete bayıldım..meto zevkli gacı ya

bende bayıldım bal olacak kızım içlerinde teyzesi anneside o balı yiycekkk

ayy sen miydin arayan? annemle konuşuyordum kızzzzz dellendi bugünlerde yine.. çenesi durmuyo hatunun

kız annene demedim karı diye virgül koymayınca cümlede anlamlar kaymış the person you diyen karıya karı demiştim bu arada kocişinle bile konuştum şansını kaybettin güzel sesimi duyamadın

Son düzenleme:
cookk güzellerrrrrrrrr minik kuş lu olan kıyafete bayıldım..meto zevkli gacı ya
hehe ..tesekkur ederim

yürümek iyidir diye duymistum hamileligin son aylarinda bol bol yurumek bebegin gelisini kolaylastirirmis. ya da öyle biseydi. benim komsuya söylemisti jinekologu .. bende annemle senden bhsettim bugün. ki da bir tanidigim 1 sene bekledi. demekki normal beklemek falan diye ..baslarda o da bekle diyordu ama son aylarda şaşkin biraz.annemin etrafinda benden sonra evlenenler de hamile olunca tabii..sasirdi kadin.

ennneee kocisimle mi konustun? ! ciftligi aradin sen herhalde..hehe ne güzel ..duyarim artik sesini ..telefonun var bende hihihi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…