hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kulaklarımı cınlattınız yani stres yapmadan beklemek iyidir bütün kontrollerini yaptırıp beklemek daha iyi olur gibi geliyor şimdi bi kez daha balık hafızalı oldugum ortaya cıkcak rahim filmini falan cektirdiysen eşinde son bi test yptırark biraz daha bekleeyblrsin ateşöclmeyi bırakmadan ertelemeden akışına bırakmaya devam edebilrsin
cevremizdeki hamileler artınca bebeğin yoklugu daha bi belirgin olmaya başlıyor sen 5 tane hayvana sahip olunca bence bu bebek işini sıkı tutmuyor olabilirsin o hayvanlar bütün güzellikleriyle dünyamızı kaplıyorlar cünkü..

Son düzenleme:

haklisin aslinda.özellikle son kedicik geldikten sonra daha bir öteledim bebek isini ..adam hatirlatmasa aklima gelmicek yani ..
aman azcik da o düsünsün. bu ay da gecsin de diger olmazsa diger ay bakicaz caresine. jinekologuma gidicem tekrar. o da hemen catlatma ignesi diyecektir .röntgen cektirmedim ben ..doktor bekleyelim dedi ..benim kuzenim 2senedir ugrasiyor. hicbir sorun yok onlardada. röntgen cektirdi,,ondada bisey cikmadi ..ikimiz birbirimizden beter. bekliyoruz iste.

Heee kız rumus. Benim de o dikkatimi çekti. Kiz ne az kaldı be

Cooooook güzeller. Güle güle giysin balın

canım topik arkadaşlarım dostlarım
evet sizi ihmal etmiş gibi görünsemde aslında sizi heepp takipteyim
sizleri çook seviyorum ramazandan önce amasyaya gidiyorum
hepinizin dualarındayım biliyorum bende sizlere dua ediyorum emin olun
ben gelene kadar tumet meltemtnc ve cemremm hamiş kaln inşallah
Allaha emanet olun sizleri çook seviyorum

az kaldı herifide evden gönderirsin sen kediciğin keyfi nasıl iyimi

bizde seni cokk seviyoruzzzzzzzzz

Heee kız rumus. Benim de o dikkatimi çekti. Kiz ne az kaldı be

Cooooook güzeller. Güle güle giysin balın

sen yalan dünyayı cok izliyon galiba ne cektin bee der gibi oldu yav şaka maka derken 6 ay oldu bea.benim mucizemin hareketleri cok güclendi kıpır kıpır
bugün de kendime ayakkabı alıverdim hem babet hem spor ortaya karışık yapmışlar cok hoşuma gitti bu tür ayakkabıları sevmeyen bennn muptelası oldum

bu tembel gacıların halleri ne olcak ben bilmim...

az kaldı herifide evden gönderirsin sen kediciğin keyfi nasıl iyimi

kedicik domuz gibi masallah. kuyrugunun koptugu yerdeki yara da kapandi. miss gibi oldu. artik bahceye cikariyorum. agaclara tirmaniyor deli gibi. cok da akilli. uzaklasmiyor hic ..
zaten adam seni ve hayvanlarini paket yapip anana göndercem diyor. annem de sakin gönderme diyor. kaldim ortalarda
senin kedicikler nassil?

bu tembel gacıların halleri ne olcak ben bilmim...

ben de bilmiyommm bide çocuk yapıp onada bakcam bu halimle demi

yeni cicileri hayırlı olsun prensesinin şekerim... meltemm rümüş demiş ama bende diyim tekrar zewkli gacııı

inşallah bercestem inşallah dediğin gibi olur... bizde senden lacaz güzel haberler inşallah... bizde seni sewiyoruz...

Gayettt iyiler arada cileden cikartiyorlar beni ama olsun.annesi artik emdirmek istemiyor hirlasmalar basladi yani.arada sira dayagina cekiyor yavrularini.bazende annesi onde yavrular anneyi kovaliyor o zaman cok komik oluyorlar.gecinip gidiyoz anliycan

Biz iyiyiz seldacim da sen nasılsın, kocanla aran nasıl duzeldi mi, yağmur bebek nasıl, büyük kızçen nasıl :-D

bende iyiyim tatlım yağmur da iyi çok şükür teyzesi nur'umda iyi hiç kıskanmıyo kardeşini kocama gelince kapattık konuyu gitti yağmur evin havasını değiştirdi senin bebişler nasıllar

bende iyiyim tatlım yağmur da iyi çok şükür teyzesi nur'umda iyi hiç kıskanmıyo kardeşini kocama gelince kapattık konuyu gitti yağmur evin havasını değiştirdi senin bebişler nasıllar

çok sevindim seldacım. maşallah her şey yolundaymışbenimkiler de iyi büyüyolar teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…