kulaklarımı cınlattınız yanihehe ..tesekkur ederim
yürümek iyidir diye duymistum hamileligin son aylarinda bol bol yurumek bebegin gelisini kolaylastirirmis. ya da öyle biseydi.benim komsuya söylemisti jinekologu .. bende annemle senden bhsettim bugün. ki da bir tanidigim 1 sene bekledi. demekki normal beklemek falan diye ..baslarda o da bekle diyordu ama son aylarda şaşkin biraz.annemin etrafinda benden sonra evlenenler de hamile olunca tabii..sasirdi kadin.
kulaklarımı cınlattınız yanistres yapmadan beklemek iyidir bütün kontrollerini yaptırıp beklemek daha iyi olur gibi geliyor şimdi bi kez daha balık hafızalı oldugum ortaya cıkcak rahim filmini falan cektirdiysen eşinde son bi test yptırark biraz daha bekleeyblrsin ateşöclmeyi bırakmadan ertelemeden akışına bırakmaya devam edebilrsin
cevremizdeki hamileler artınca bebeğin yoklugu daha bi belirgin olmaya başlıyor sen 5 tane hayvana sahip olunca bence bu bebek işini sıkı tutmuyor olabilirsin o hayvanlar bütün güzellikleriyle dünyamızı kaplıyorlar cünkü..
Heee kız rumus. Benim de o dikkatimi çekti. Kiz ne az kaldı behamilelik takvimimde şafak 90 diyor yaaa anammm anamm garip anamm1 haftadır kardeşimle gezmekten ciğerlerim acıldı galiba eşimin işyerinden eve gelene kadar 3 4 kez dinlenirdim ama artık dinlnemiyorum bu yürüyüşü bırakmasam iyi olcak aslında
biraz garip yükleme olacak çeviremedim bir kablo buldum yoksa atamazdım telde
önce notumuz o karı ben oluyom bu arada
Eki Görüntüle 746239 buda o minik kuşumun cicileri yer annesi onu
Eki Görüntüle 746236 Eki Görüntüle 746237
tekrar teşekkürler metocum
haklisin aslinda.özellikle son kedicik geldikten sonra daha bir öteledim bebek isini ..adam hatirlatmasa aklima gelmicek yani ..
aman azcik da o düsünsün.bu ay da gecsin de diger olmazsa diger ay bakicaz caresine. jinekologuma gidicem tekrar. o da hemen catlatma ignesi diyecektir .röntgen cektirmedim ben ..doktor bekleyelim dedi ..benim kuzenim 2senedir ugrasiyor. hicbir sorun yok onlardada. röntgen cektirdi,,ondada bisey cikmadi ..ikimiz birbirimizden beter. bekliyoruz iste.
canım topik arkadaşlarım dostlarım
evet sizi ihmal etmiş gibi görünsemde aslında sizi heepp takipteyim
sizleri çook seviyorum ramazandan önce amasyaya gidiyorum
hepinizin dualarındayım biliyorum bende sizlere dua ediyorum emin olun
ben gelene kadar tumet meltemtnc ve cemremm hamiş kaln inşallah
Allaha emanet olun sizleri çook seviyorum
Heee kız rumus. Benim de o dikkatimi çekti. Kiz ne az kaldı be
Cooooook güzeller. Güle güle giysin balın
Günaydın topikcanlar
Adetim dengesiz olsada atesim çok dengeliçoğunda 36.2 cikiyo :):):) ben saati aksatiyodum ama artık düzenli kocis 8 de gidiyo ise 7bucukta hazırlanmak için kalkiyo... Kalkınca ilk işi ateş olceri azima sokuyo :):) bende ölçüp geri uyuyom mışıl mışıl :)
az kaldı herifide evden gönderirsin senkediciğin keyfi nasıl iyimi
bu tembel gacıların halleri ne olcak ben bilmim...
biraz garip yükleme olacak çeviremedim bir kablo buldum yoksa atamazdım telde
önce notumuz o karı ben oluyom bu arada
Eki Görüntüle 746239 buda o minik kuşumun cicileri yer annesi onu
Eki Görüntüle 746236 Eki Görüntüle 746237
tekrar teşekkürler metocum
canım topik arkadaşlarım dostlarım
evet sizi ihmal etmiş gibi görünsemde aslında sizi heepp takipteyim
sizleri çook seviyorum ramazandan önce amasyaya gidiyorum
hepinizin dualarındayım biliyorum bende sizlere dua ediyorum emin olun
ben gelene kadar tumet meltemtnc ve cemremm hamiş kaln inşallah
Allaha emanet olun sizleri çook seviyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...in-kiymetli-bebislerine-aldigi-ciciler-2.html
heheeheee kadınlar kulübündeki ilk topiğimi açtım kızlar
kedicik domuz gibi masallah.kuyrugunun koptugu yerdeki yara da kapandi. miss gibi oldu. artik bahceye cikariyorum. agaclara tirmaniyor deli gibi. cok da akilli. uzaklasmiyor hic ..
zaten adam seni ve hayvanlarini paket yapip anana göndercem diyor. annem de sakin gönderme diyor. kaldim ortalarda
senin kedicikler nassil?
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...in-kiymetli-bebislerine-aldigi-ciciler-2.html
heheeheee kadınlar kulübündeki ilk topiğimi açtım kızlar
Biz iyiyiz seldacim da sen nasılsın, kocanla aran nasıl duzeldi mi, yağmur bebek nasıl, büyük kızçen nasıl :-D
Hayrlısı ile gelsin gelsin
bende iyiyim tatlım yağmur da iyi çok şükür teyzesi nur'umda iyi hiç kıskanmıyo kardeşini kocama gelince kapattık konuyu gitti yağmur evin havasını değiştirdi senin bebişler nasıllar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?