hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Günaydın kızlar

size akıl danışmaya geldim sabah sabah... annemle konuşuyoruz birkaç gündür..yılda bir kez mutlaka "babandan boşanıcam" safsatası çıkarır başımıza..bugünlerde tutturdu yine..babam alkol,dayak,kadın,kumar vs olmayan bir adamdır..işten eve,evden kahveye,kahveden eve bir hayatı vardır..tipik memurdur..annem ev hanımı..31 senelik evliler..babam,annesi küçükken öldüğünden belki,sevgisini nasıl göstereceğini bilemez hiç.."seni seviyorum" diyemez mesela...annem de tam tersine sevgi kelebeğidir..her zaman olduğu gibi babasını daha çok seven kız çocuklarındanımdır ben.sevgi gösterileri göremedik hiç ama bilirdik sevdiğini..annem de bilirdi..birkaç sorun olmuş son günlerde..ama öyle yağla bal değil yani..konuşmalarında saygısızlık yapmış babam sadece..ama sorsan farkında bile değildir..neyse..
annem "babanla konuş,durumu anlat" diyor..ben de 30 seneden sonra boşanma konusunu konuşamayacaksanız evlenmeseymişsiniz falan dedim..sizce bu konuda araya girsem mi,yoksa uzakta mı kalsam? bilemedim.yaa..kafam çok karıştı..:44: annem bu defa ciddi.babamınsa umrunda değil..ama boşansalar babam dağılır..napayım ben?!

günaydın kızlar ben yine ağlayıp duruyorum....dün tuvalette sümüksü tarzda kahve lekem oldu...doktor randevum yarın... adam profesor yanına yaklaşılmıyor randevu öncesi...evde gecen düşükten kalma progestan vardı gece 100mg.alttan koydum bi tane...bugun nokta kadar geldi bakalım geceye kadar ne olacak...

bizimkilere benzettim bizimkiler 41 yıllık ama.....bence annenin huyu olmuş bu...karışma...annnene haklısın de...yalnız olmak zor de...sen de ben de o da mukemmel değiliz biliyorsun falan de

bizimkilere benzettim bizimkiler 41 yıllık ama.....bence annenin huyu olmuş bu...karışma...annnene haklısın de...yalnız olmak zor de...sen de ben de o da mukemmel değiliz biliyorsun falan de

ben aslında annemi anlıyorum.azcık babamın burnu sürtsün istiyor..az önce buraya yazarken babam aradı "napıyosun" falan diye..anlattım biraz durumu..güldü geçti..perşembe günü gel.beraber muğlaya gidelim,alışveriş yapalım annene falan dedi..mesele o değil,babam da farkında değil.napsam acaba? "bu defa ciddi baba" dedim ama üzerinden atladı geçti..anaammm torun torba sahibi olcak adamların yaptığı işe bak

günaydııınnnnnnnnnnn nabersiniz kızlar

ben pek yorum yapamıycam babamı çok küçükken kaybettim sonra da annem evlenmedi hiç.. o yüzden böyle durumlarda nasıl davranılır pek bilemiyorum ama bence iki tarafada haklısın diyip alttan almasını sağlayabilirsen iyi olur gibime geliyor yaşlandıkça çiftler arasında oluyo böyle şeyler sanırım inşallah çok uzatmadan barışırlar tatlım

nasilsinizzz uzun suredur giremedim ben de...
gecen doktora gittim artikin iliski yasak dedi biz zaten yasak kendi kendimize yasak koymustuk
bundan sonra konaman olaur suyun gelebilir hareklerini gunde 15 seferden az duyarsan hemen beninmle irtibata geciyorsun dedi...boyle bir anda tirstim ben yaa...hersey normalmis cok sulur suan ama insan korkuyor...

yarin insalllah bebisime alisverise gidiyoruz babasiyla...neler alacagimi bilemiyorumAdan Zye herseyini alacam oglumun...

hersene halilarimi yikattirmaya verirdim icime sinmezdi gelen halilar bu sene kadin tuttum guzel yikattirdim halilarimi biraz kuruttum ama yagmur yagdi birguncuk daha havalansalardi iyiydi ama hava musade etmedi kaldi halilarim oylee

her ilişkide bir süre sonra level atlanması lazım , sizinkilerde torun torba sahibi olacak adam yerine direk olmaları gerekiyo acilen torun lazım onlara annen torunu görünce babanla uğraşmayı keser

slm tatlim.....
sen sikma canini....annen simdilik oyle diyordur ve kendi de inaniyordur dedigine kizgindir cunku....ama aslinda o da babansiz yapamaz bu kadar senelik gecmisleri var kolaymi kiz...sen babani ayarla bir sekilde annenin gonlunu almasini sagla...benim icin de babana yap birseyler de...

kizlarrr ben hala isim bulamadim ogluma yaaa ne yapacam ben hicbirsey begenemez olduk esimleee...

kızlar bir sayfa önce yazmıştım bana akıl verir misiniz

günaydın kızlar ben yine ağlayıp duruyorum....dün tuvalette sümüksü tarzda kahve lekem oldu...doktor randevum yarın... adam profesor yanına yaklaşılmıyor randevu öncesi...evde gecen düşükten kalma progestan vardı gece 100mg.alttan koydum bi tane...bugun nokta kadar geldi bakalım geceye kadar ne olacak... .

canim uzun suredir giremeedigim icin bilemiyorum gecmisi gunun mu gecmisti hamilemisin?
telas yapma canim dur...

canım başka doktora git acile git , yarın yine prof a gidersin ...

hıııım bence araya girmeden olmaz koca çocuklar. anneni biraz yumuşatıp babanın da biraz jest yapmasını sağlamak olabilir. e tabi iremin dediği gibi torun şart
kuzum korkma bir şey çıkmaz kahve lekeden. iyi yapmışsın progestan kullanmakla. bir de acil durumlarda prof da olsa randevunu öne alabilir diye biliyorum. olmadı acile git.
kuzucuk biz iyiyiz sen nasılsın?
irem sana döktürüverir neler alınacağınıkız doğum yapacağın ayın anneler topiğine gir orada vardır listeler

ORKİDEMİ Mİ KIRCAM YAŞAMIM TATLIM AL SANA BİR LİSTE SEN LAZIM GÖRDÜĞÜNÜ EKLE BUNLAR ELZEM BAŞTA LAZIM OLACAKLAR

2 adet hastane çıkışı. Biri doğumdan sonra giydirilecek, diğeri belki hastanede üzeri değiştirilmesi icap ederse diye. Malum kusuyorlar veledler.

alttan ya da yandan çıtçıtlı kısa kollu badi 6-7 adet 0-3 ay olsun. 2 tane de 06 ay al belki bebek kilolu doğar.
5 adet rahat tulum.

3 adet alt pijama

2-3 adet iç zıbın. Bunlar zaten hastane çıkışlarının içinde oluyor. Almana gerek bile olmaz belki.

3 adet uzun kol badi. İkisi 03 aylık olsun. Diğeri 06.

İstediğin kadar çorap. Ama lastikleri sıkı olmasın ve mümkünse soket çoraplardan olsun. Tulumun altına giydiği için morarırsa göremeyiz. Bir de erkek bebek de olsa 1 adet yeni doğan kilotlu çorabı işine yarar.

Penye ya da yün yelek 2-3 tane olsa yeter.

Kapşonlu hırka 2 adet. Dışarı çıkarken giymesi için. 2 tane de evde giymesi için olsun.

yün ve penye bereler.

2 tane banyo havlusu

alt değiştirme örtüsü

İcabında ayağında sallamak için yumuşak geniş bir yastık. Bebeğini kucağına alırken yatırabileceğin ince dolgulu hafif uzun bir minder de diktir derim. Böylece bebek kucaklarda ezilmior. Emzirirken de çok rahat oluyor.

bir tane gezmelik pelüş battaniye. Bir tane yatağına örtmelik.

çıtçıtlı battaniye çok kullanışlı.

bol bol mendil.

bir tane yenidoğan için küçük cam biberon. emziği yumuşak ve deliği küçük olmalı.

emzik. Zararlı diyorlar ama hangimizin ağzı yamuk emzik emmekten. Üstelik hayat kurtarıcı bence. Damaklı ve kauçuk tercihen. Ama benim kızların damaklıyı almadı, bildiğin lastik emziği tercih etti. Bir tane de lastik emzik alınabilir.

malzeme çantası. Bol cepli ve geniş olsun.

dijital ateş ölçer.

banyo leğeni. Şimdi takım olarak satılıyor onlar.

bakım seti. Tırnak makası saç fırçası burun pompası vb var içinde. Ayrı ayrı alınabileceği gibi takım olarak da satılıyor.
NOT: Hastaneye giderken doktorunun tavsiye edeceği bir kutu mama götürmeyi ihmal etme. Hastaneler de verebiliyor bazen ama işi şansa bırakmamak lazım.

KENDİN İÇİN

bir tane kısa kollu penye gecelik. Pijamadan daha rahat oluyor. Lastik yeri karnını sıkmıyor.

rahat pijama takımı. önden düğmeli olsun gecelik de pijama da. Emzirmek kolay olur. Kısa kollu olursa serum takılması da kolay olur.

göğüs pedi. sütün akabilir.

bir tane sabahlık. hastanede yürürken giymek için.

terlik

hasta bezi. bir paket.

sıkmayacak penye kilotlar.

hastane çantasına hepsinden ikişer tane koyman yeterli.

Bir de HUMANA çayı sakın unutma:)
şimdilik bunlar geldi aklıma. Yedinci aydan itibaren çantalar hazır olmalı ona göre.

her ilişkide bir süre sonra level atlanması lazım , sizinkilerde torun torba sahibi olacak adam yerine direk olmaları gerekiyo acilen torun lazım onlara annen torunu görünce babanla uğraşmayı keser

torun konusunda kesinlikle haklısınız..ama olmuyor işte..aslında kafaları baya bir dağılacak..tutturamadım bir türlü napalım! monotonluktan sıkıldı o biliyorum ben..ama elden bişey gelmez.ben babama söyledim zaten..azcık alttan al..bir değişiklik yapın.tatile gidin falan dedim..onun tatilden anladığı da annemi memlekete götürmektir

ya ben çok heyecanlı kurtlu çıktım. anam tutmasa ben şimdi hazırlarım kenara koyarım bunları

ya ben çok heyecanlı kurtlu çıktım. Anam tutmasa ben şimdi hazırlarım kenara koyarım bunları

ben geçen ki alışverişle çoğunu halleyledim gidip annemin çıkınına bakacam kalanlarıda ona göre belirliycem

metom az kaldı tutturcan kuzu sende , annenlerede de torun geliyo ne ayrılmasıymış kuzum bacaklarınızı kırar ne o öyle çocukça işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…