ORKİDEMİ Mİ KIRCAM YAŞAMIM TATLIM AL SANA BİR LİSTE SEN LAZIM GÖRDÜĞÜNÜ EKLE BUNLAR ELZEM BAŞTA LAZIM OLACAKLAR
2 adet hastane çıkışı. Biri doğumdan sonra giydirilecek, diğeri belki hastanede üzeri değiştirilmesi icap ederse diye. Malum kusuyorlar veledler.
alttan ya da yandan çıtçıtlı kısa kollu badi 6-7 adet 0-3 ay olsun. 2 tane de 06 ay al belki bebek kilolu doğar.
5 adet rahat tulum.
3 adet alt pijama
2-3 adet iç zıbın. Bunlar zaten hastane çıkışlarının içinde oluyor. Almana gerek bile olmaz belki.
3 adet uzun kol badi. İkisi 03 aylık olsun. Diğeri 06.
İstediğin kadar çorap. Ama lastikleri sıkı olmasın ve mümkünse soket çoraplardan olsun. Tulumun altına giydiği için morarırsa göremeyiz. Bir de erkek bebek de olsa 1 adet yeni doğan kilotlu çorabı işine yarar.
Penye ya da yün yelek 2-3 tane olsa yeter.
Kapşonlu hırka 2 adet. Dışarı çıkarken giymesi için. 2 tane de evde giymesi için olsun.
yün ve penye bereler.
2 tane banyo havlusu
alt değiştirme örtüsü
İcabında ayağında sallamak için yumuşak geniş bir yastık. Bebeğini kucağına alırken yatırabileceğin ince dolgulu hafif uzun bir minder de diktir derim. Böylece bebek kucaklarda ezilmior. Emzirirken de çok rahat oluyor.
bir tane gezmelik pelüş battaniye. Bir tane yatağına örtmelik.
çıtçıtlı battaniye çok kullanışlı.
bol bol mendil.
bir tane yenidoğan için küçük cam biberon. emziği yumuşak ve deliği küçük olmalı.
emzik. Zararlı diyorlar ama hangimizin ağzı yamuk emzik emmekten. Üstelik hayat kurtarıcı bence. Damaklı ve kauçuk tercihen. Ama benim kızların damaklıyı almadı, bildiğin lastik emziği tercih etti. Bir tane de lastik emzik alınabilir.
malzeme çantası. Bol cepli ve geniş olsun.
dijital ateş ölçer.
banyo leğeni. Şimdi takım olarak satılıyor onlar.
bakım seti. Tırnak makası saç fırçası burun pompası vb var içinde. Ayrı ayrı alınabileceği gibi takım olarak da satılıyor.
NOT: Hastaneye giderken doktorunun tavsiye edeceği bir kutu mama götürmeyi ihmal etme. Hastaneler de verebiliyor bazen ama işi şansa bırakmamak lazım.
KENDİN İÇİN
bir tane kısa kollu penye gecelik. Pijamadan daha rahat oluyor. Lastik yeri karnını sıkmıyor.
rahat pijama takımı. önden düğmeli olsun gecelik de pijama da. Emzirmek kolay olur. Kısa kollu olursa serum takılması da kolay olur.
göğüs pedi. sütün akabilir.
bir tane sabahlık. hastanede yürürken giymek için.
terlik
hasta bezi. bir paket.
sıkmayacak penye kilotlar.
hastane çantasına hepsinden ikişer tane koyman yeterli.
Bir de HUMANA çayı sakın unutma:)
şimdilik bunlar geldi aklıma. Yedinci aydan itibaren çantalar hazır olmalı ona göre.
ayyy cok sagol canim yaaa iyi oldu valla kafami kurcalayip duruyorduu....
Sey bu humana cayi nedir kiz...
sağol tatlım yorgunluktan heryerim kırılıyor, temizlik yaptım gerçi kaç haftadır temizliğin içindeyim. bugün mutfağa geçtim, fırın cıgır cıgır olduselamlar kızlar ... ateş ölcme işi kaldi benim bu ay zaten bu işi düzgün yapsam şaşıcam. unutuyorum sabahlari. . bir de bu ay ne hikmetse tesadüfen carpismalar sabaha denk geldi
hadi hayirlisi. yumurtladinmi bilmiyorum.
tumet benim bu ay kirmizilar bir hafta erken geldi. 2 gün yogun oldu. sonra kesildi. hava degisimindende olabilir. insallah diger ay gelecek olan müjdeninhabercisidir..bu ay bende bisey olmazsa yi doktor yollari görünecek bana ..
cemreeee nasilsin? !
al valla hakettin şımar azcık, güle güle kullansınlar....bebişlere banyo havlusu bilem aldımçarşamba dr dan çıkınca da 2 çift çorap alırım artık
buda büyük teyzemizin hediyesi
merhaba kızlar
sağol tatlım yorgunluktan heryerim kırılıyor, temizlik yaptım gerçi kaç haftadır temizliğin içindeyim. bugün mutfağa geçtim, fırın cıgır cıgır oldu
sen nasılsın, annenlere üzüldüm naptılar, umarım tatlıya bağlanmıştır:26:
canım kahveden bişey olmaz profun oldugu hastahanenin aciline gitsen belki ordan profa ulaşırlar acil olarak seni alır o doktor..gellince haberdar et bizi merakta koyma dualarımıız seninlekızlar bir sayfa önce yazmıştım bana akıl verir misiniz
günaydın kızlar ben yine ağlayıp duruyorum....dün tuvalette sümüksü tarzda kahve lekem oldu...doktor randevum yarın... adam profesor yanına yaklaşılmıyor randevu öncesi...evde gecen düşükten kalma progestan vardı gece 100mg.alttan koydum bi tane...bugun nokta kadar geldi bakalım geceye kadar ne olacak... .
canım sende onlar icin bi tatil ayarla hem annenin sevebeliceği hem babanın sevebilceği bir ortak yer bulabilirsin diye düşündüm.bi kac güne düzelir gibi geliyortorun konusunda kesinlikle haklısınız..ama olmuyor işte..aslında kafaları baya bir dağılacak..tutturamadım bir türlü napalım! monotonluktan sıkıldı o biliyorum ben..ama elden bişey gelmez.ben babama söyledim zaten..azcık alttan al..bir değişiklik yapın.tatile gidin falan dedim..onun tatilden anladığı da annemi memlekete götürmektir
cancağızım sen bendende kurtlu cıktınnnya ben çok heyecanlı kurtlu çıktım. anam tutmasa ben şimdi hazırlarım kenara koyarım bunları
ohh sabah sabah iyi geldiydi sağolasınnn
kacakkkkk geldin mi sennnasilsinizzz uzun suredur giremedim ben de...
gecen doktora gittim artikin iliski yasak dedi biz zaten yasak kendi kendimize yasak koymustuk
bundan sonra konaman olaur suyun gelebilir hareklerini gunde 15 seferden az duyarsan hemen beninmle irtibata geciyorsun dedi...boyle bir anda tirstim ben yaa...hersey normalmis cok sulur suan ama insan korkuyor...
yarin insalllah bebisime alisverise gidiyoruz babasiyla...neler alacagimi bilemiyorumAdan Zye herseyini alacam oglumun...
hersene halilarimi yikattirmaya verirdim icime sinmezdi gelen halilar bu sene kadin tuttum guzel yikattirdim halilarimi biraz kuruttum ama yagmur yagdi birguncuk daha havalansalardi iyiydi ama hava musade etmedi kaldi halilarim oylee
hoşgeldinnn gezgin kurtne tedbirli hatunsun, aferin yazmışsın herbişeyi. bunu bi yere not almak lazım, inşallah bigün bize de lazım olacak
yaaaaaa kızlar biteneniz gelip bana bıcı bıcı yaptırsa ne güzel olur, şööyleee bol köpüklü bi kesee ohhh miiiss hiç hayır dememyorgunluktan kolum kalkmıyor, duş almaya üşeniyorum. off keyif saatim geldi,duş sonrası şöyle bi çay da olaydı.
valla karesimi cagirdim yanima. birkac gün yalniz kalsin annemler diye ..napicaklar bende bilmiyorum. birbiri olmadan yapamaz onlar, onu biliyorum. babam azcik alttan alsa hallolcak iş. bneyse..bat ne zaman? ! benim 14 ü gibi ama yumurtladinmi bilmiyorum bu ay hic birsey anlamadim filozofum. bir sen bir ben bir de berceste mi kaldi ne?!:18:
Allah im tez zamanda dördünuzun de güzel haberini duymayi nasip etsinhoşgeldinnn gezgin kurtbir yağmur başladı bardaktan boşalırcasına yağıyorr
cemre tumet berceste ve sen kaldın şekerim inşallah tez zamanda sizinde güzel haberlerinizi alcazz
valla karesimi cagirdim yanima. birkac gün yalniz kalsin annemler diye ..napicaklar bende bilmiyorum. birbiri olmadan yapamaz onlar, onu biliyorum. babam azcik alttan alsa hallolcak iş. bneyse..bat ne zaman? ! benim 14 ü gibi ama yumurtladinmi bilmiyorum bu ay hic birsey anlamadim filozofum. bir sen bir ben bir de berceste mi kaldi ne?!:18:
Yahu benim bebekler yaramaz çıktı. Yine kahve lekelenmem oldu. Bu sefer inat ettim yarın akşam randevuya kadar dr a gitmicem
Yahu benim bebekler yaramaz çıktı. Yine kahve lekelenmem oldu. Bu sefer inat ettim yarın akşam randevuya kadar dr a gitmicem
slm kızlar odada tekim ve yakındır tırlatcam izin işlemekten normal işe geçemedim yaw , bende gelecek hafta izne ayrılıyım diye dört gözle bekliyombu arada kasım annelerinden biri almış bende dayanamadım kızçeme şunu aldım artık çıngıraklı kızım
Eki Görüntüle 744436 Eki Görüntüle 744437 Eki Görüntüle 744438
LAMAZE ÇINGIRAKLI ÇORAP VE BİLEKLİK 4'LÜ SET 19.50'ye aldım kızlar burdan LAMAZE ÇINGIRAKLI ÇORAP VE BİLEKLİK 4'LÜ SET GittiGidiyor'da 87671135
* Parlak canlı ve kontrast renkler bebeğinizin görme duyusunu destekler.
* Siyah ve beyaz renkleriyle ilk aydan itibaran bebeğinizin ilgisini çeker.
* Oynarken bebeği uzanmak, tutmak suretiyle kaslarını kullanmaya teşvik eder.
* Bebeğiniz çıkan seslerle ayaklarını ve ellerini hareket ettirmeye başlar. Bunun sonucunda ürün bebeğin motor gelişimine katkıda bulunur.
* Lamaze çıngıraklı bileklik bebeğin her ileri-geri hareketinde bileklik çıngırak ses çıkarır.
* Bilekliğindeki kanatların hışırtılı olması bebeğin oyuncağı daha fazla zevk alarak oynamasını sağlar.
* Lamaze çıngıraklı bileklik bebekte el ve göz koordinasyonunu teşvik eder.
AAAMMİİİİİİİİİİİİNNN inşallah, ben yoruldum artık yaaaa aslında biraz bıkkınlık yılgınlık var, havalardandır havalardanAllah im tez zamanda dördünuzun de güzel haberini duymayi nasip etsin
hoşgeldinnn gezgin kurtbir yağmur başladı bardaktan boşalırcasına yağıyorr
cemre tumet berceste ve sen kaldın şekerim inşallah tez zamanda sizinde güzel haberlerinizi alcazz
kıız bu çıngıraklar çocuğu sonra panik atak yapmasın, çorabında bileğinde fazla toz hasta eder beaanaladık duyuları gelişir ama geliştirelim derken, fonksiyon bozukluğu olmasın yavrucaklarda Bak mesela ben her sesi telefon sesi sanmaya başladım heyecan yapıyorum, televizyon izlerken bile arkadan telefon melodimi duyuyorum
AaayyyyyOynatıyormuyum neee
çıngırakları andım kargocu içeri girdi , öyle ahım şahım zenne çıngıragı değil kız hepsini takarsa belki azıcık dikkatini çeker zaten ilk başlarda bu bebek milleti çok komik oluyo dün 2 aylık bir bebekleydim ellerini kontrol ediyo benim mi değil mi diye henüz farkında değil, adını söylüyon sahip çıkmıyoEn komiğide annesi diyoki ellerini emiyomuş sonra elini ağzından çekince ağlamaya başlıyomuş ellerini bulamadığından nerdeler diye Yani senin dediğin olacak kadar konsantre değiller
allahım nasıl bişiymiş ooooAanam nasıl bebek sevesim geldi Irem yaptın yapacağını anne olma iç güdülerimi kabartın gene hem de önlenemez bi şekilde Uuuyyy o yumuk yumuk ellerden ben de iistiyorum, mümkünse bi de yanına bi popo istiyorum
gönlünden geçen fazlasıyla senin olsun kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?