hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ayyy cok sagol canim yaaa iyi oldu valla kafami kurcalayip duruyorduu....

sey bu humana cayi nedir kiz...

merhaba kızlar
sağol tatlım yorgunluktan heryerim kırılıyor, temizlik yaptım gerçi kaç haftadır temizliğin içindeyim. bugün mutfağa geçtim, fırın cıgır cıgır oldu
sen nasılsın, annenlere üzüldüm naptılar, umarım tatlıya bağlanmıştır:26:
bebişlere banyo havlusu bilem aldımçarşamba dr dan çıkınca da 2 çift çorap alırım artık
al valla hakettin şımar azcık, güle güle kullansınlar....
buda büyük teyzemizin hediyesi

güle güle giysin ne güzelmiş bu takım, bisürü şey var içinde nasılsın rümüşüm

ne tedbirli hatunsun, aferin yazmışsın herbişeyi. bunu bi yere not almak lazım, inşallah bigün bize de lazım olacak

yaaaaaa kızlar biteneniz gelip bana bıcı bıcı yaptırsa ne güzel olur, şööyleee bol köpüklü bi kesee ohhh miiiss hiç hayır demem yorgunluktan kolum kalkmıyor, duş almaya üşeniyorum. off keyif saatim geldi,duş sonrası şöyle bi çay da olaydı.

valla karesimi cagirdim yanima. birkac gün yalniz kalsin annemler diye ..napicaklar bende bilmiyorum. birbiri olmadan yapamaz onlar, onu biliyorum. babam azcik alttan alsa hallolcak iş. bneyse..bat ne zaman? ! benim 14 ü gibi ama yumurtladinmi bilmiyorum bu ay hic birsey anlamadim filozofum. bir sen bir ben bir de berceste mi kaldi ne?!:18:

canım kahveden bişey olmaz profun oldugu hastahanenin aciline gitsen belki ordan profa ulaşırlar acil olarak seni alır o doktor..gellince haberdar et bizi merakta koyma dualarımıız seninle

canım sende onlar icin bi tatil ayarla hem annenin sevebeliceği hem babanın sevebilceği bir ortak yer bulabilirsin diye düşündüm.bi kac güne düzelir gibi geliyor
ya ben çok heyecanlı kurtlu çıktım. anam tutmasa ben şimdi hazırlarım kenara koyarım bunları
cancağızım sen bendende kurtlu cıktınnn
ohh sabah sabah iyi geldiydi sağolasınnn
kacakkkkk geldin mi senn ee artık 32.haftalara gelmişsinnn doğum telaşı sardı

hoşgeldinnn gezgin kurt bir yağmur başladı bardaktan boşalırcasına yağıyorr

cemre tumet berceste ve sen kaldın şekerim inşallah tez zamanda sizinde güzel haberlerinizi alcazz

Yahu benim bebekler yaramaz çıktı. Yine kahve lekelenmem oldu. Bu sefer inat ettim yarın akşam randevuya kadar dr a gitmicem

umarım düzelir yaaa, başbaşa kalınca belki daha iyi olur.
sorma sosyoloğum benim yaaa ciddi ciddi biz kaldık, ne tembel çıktık iki gün önce artık yeter girişecez diye karar aldık temmuz adetimle aşılama yaparız diyordum ama şimdi başıma uşak çıktı eşimin şirketi uşakta iş almış ve eşimin gitmesini istiyorlar bi de başıma taşınma işi çıktı. gerçi ben de şimdiden canımı sıkmamaya çalışıyorum ama elimde değil, cumaya kadar kesinleşir daha geçen hafta ,içime doğmuş, tumete nakliye fiyatlarını sordum. öyle tatlım sen de ne var ne yok

slm kızlar odada tekim ve yakındır tırlatcam izin işlemekten normal işe geçemedim yaw , bende gelecek hafta izne ayrılıyım diye dört gözle bekliyom bu arada kasım annelerinden biri almış bende dayanamadım kızçeme şunu aldım artık çıngıraklı kızım
Eki Görüntüle 744436 Eki Görüntüle 744437 Eki Görüntüle 744438

LAMAZE ÇINGIRAKLI ÇORAP VE BİLEKLİK 4'LÜ SET 19.50'ye aldım kızlar burdan LAMAZE ÇINGIRAKLI ÇORAP VE BİLEKLİK 4'LÜ SET GittiGidiyor'da 87671135

* Parlak canlı ve kontrast renkler bebeğinizin görme duyusunu destekler.
* Siyah ve beyaz renkleriyle ilk aydan itibaran bebeğinizin ilgisini çeker.
* Oynarken bebeği uzanmak, tutmak suretiyle kaslarını kullanmaya teşvik eder.
* Bebeğiniz çıkan seslerle ayaklarını ve ellerini hareket ettirmeye başlar. Bunun sonucunda ürün bebeğin motor gelişimine katkıda bulunur.
* Lamaze çıngıraklı bileklik bebeğin her ileri-geri hareketinde bileklik çıngırak ses çıkarır.
* Bilekliğindeki kanatların hışırtılı olması bebeğin oyuncağı daha fazla zevk alarak oynamasını sağlar.
* Lamaze çıngıraklı bileklik bebekte el ve göz koordinasyonunu teşvik eder.

Yahu benim bebekler yaramaz çıktı. Yine kahve lekelenmem oldu. Bu sefer inat ettim yarın akşam randevuya kadar dr a gitmicem

:26: neden oluyokiii, gerçi diğer sayfalarda okudum sen yazmışsın kahverengi akıntı çok da önemli değil diye ya şimdi seninkiler ikiz ya, ikizler böyle korkutur ama inşallah bişicikler olmaz. orkim biliyor musun bizim ailelerde bi sürü ikiz var, hem de üçüncü beşinci çocukları. bak aklımda olanları sayayım; halamın torunları ikiz, dayımın kızının ikizleri var, amcamın ikiz bebişleri var, annemin teyzeleri ikiz... bi ben hem kel hem bodur çıktım, bu durumuma gülsem mi ağlasam mı bilemedim ama biz de ikizlik olduğu kadar da eşimin tarafında da çocuk sahibi olamayanlar var, üç tane kuzeninin çoçukları yoktu ama bi tanesinin yıllar sonra oldu, kardeşi tedaviyle hamile kaldı, dayısının çocukları yok.... aman allahım yazarken ben bile şu vahim halime şaşırdım kaldım büyük şoklar sonrası insan donup kalıyo yaaaa şimdi ne hiisediyorum bilemedim bi an... hem böyleyim hem böylee arada bazen böylee

kıız bu çıngıraklar çocuğu sonra panik atak yapmasın, çorabında bileğinde fazla toz hasta eder beaanaladık duyuları gelişir ama geliştirelim derken, fonksiyon bozukluğu olmasın yavrucaklarda bak mesela ben her sesi telefon sesi sanmaya başladım heyecan yapıyorum, televizyon izlerken bile arkadan telefon melodimi duyuyorum
aaayyyyy oynatıyormuyum neee

Allah im tez zamanda dördünuzun de güzel haberini duymayi nasip etsin
AAAMMİİİİİİİİİİİİNNN inşallah, ben yoruldum artık yaaaa aslında biraz bıkkınlık yılgınlık var, havalardandır havalardan ben biliyorum hep şu havalardan
hoşgeldinnn gezgin kurt bir yağmur başladı bardaktan boşalırcasına yağıyorr

cemre tumet berceste ve sen kaldın şekerim inşallah tez zamanda sizinde güzel haberlerinizi alcazz

inşallah canım yoksa ben ruh sağlığımı kaybedecem, tırlatmanın eşiğindeyim işte şimdi anladın mı niye bu kadar geziyorum derten kederden kendimi yollara vuruyorum rümüşüm bunu eşime diyorum ama eşim de yemiyo bu numarayı '' ne alakası var sen bebişi yüklenir yine gezersin'' diyo, ben de hiiç sesimi çıkarmıyorum sadece kikkirdiyorum, adam haklı napiyim.

çıngırakları andım kargocu içeri girdi , öyle ahım şahım zenne çıngıragı değil kız hepsini takarsa belki azıcık dikkatini çeker zaten ilk başlarda bu bebek milleti çok komik oluyo dün 2 aylık bir bebekleydim ellerini kontrol ediyo benim mi değil mi diye henüz farkında değil, adını söylüyon sahip çıkmıyo En komiğide annesi diyoki ellerini emiyomuş sonra elini ağzından çekince ağlamaya başlıyomuş ellerini bulamadığından nerdeler diye Yani senin dediğin olacak kadar konsantre değiller

Allahım nasıl bişiymiş oooo aanam nasıl bebek sevesim geldi irem yaptın yapacağını anne olma iç güdülerimi kabartın gene hem de önlenemez bi şekilde uuuyyy o yumuk yumuk ellerden ben de iistiyorum, mümkünse bi de yanına bi popo istiyorum

gönlünden geçen fazlasıyla senin olsun kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…