hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

çok cici çok güzel neler var Ya Rabbim insan kendini tutamıyor alışveriş yapasım geliyooo yaaaa
türk kahvesi keyfi zamanı haydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aaa türk kahvesi içebiliyomuyuz ki biz ben doktoruma sormayı unuttum sonra da içemiyorum zararlı değil miymiş? afiyet bal şeker olsun rumeysaaam

orkiideeeem lekelenme için progestan kullanıyo musun sen bana bugün aile hekimim bırakabilirsin artık bi dahakine doktoruna sor bırakıyım mı diye dedi sen kullanıyo musun canım :26: önemli bişey değildir umarım bende geldiğinde acayip paniklemiştim hele kocamın suratını görmeliydiniz çok korkmuştuk ama önemli bişey değilmiş geçti gitti çok şükür inşallah seninki de geçer balım

tabi canım hem vajinal progesteron hem de 3 günde bir kalçadan iğne şeklinde kullanıyorum. önemli değildir heralde ya. ara ara oluyor bende. accık alıştım gibi. hayırlısı ile kucağıma alaydım şu veletleri. tatlım kahve içme sen. kan akımını azaltıyor bebeğe giden. günde belli bir miktara kadar izin var ama ne gerek boş ver. benim de canım çok çekiyo ama içmiyorum

kız bu çok güzelmiş yaaaa. mantıklı valla. çocuğun dikkatini çker. ben de alayım bundan
eminmisin cancağızım.
valla eminim gitmedim. kötü bir şey yoktur diye düşünüyorum. artık rahat mıyım ne

canım benim yeni iş yeni yer belki de uğuru bereketi ile gelir. siz her şeye rağmen tedaviyi ertelemeyin. başlayın temmuzda

Yahu benim bebekler yaramaz çıktı. Yine kahve lekelenmem oldu. Bu sefer inat ettim yarın akşam randevuya kadar dr a gitmicem

orkıdemmm canım sana da bugun laf atamadım bağlantım gıttı gıremedım bır turlu ıyısın dimi canım lekelenme kötü bir şey değildir inşallah...yarın alışverişe gidecez yaa heyecanlıyım biraz ben eşim 3 gün izin aldı bakalım artıkın hallederiz herşeyini oğlumun...şimdik kaçtım ben görüşürüz canım

canım benim yeni iş yeni yer belki de uğuru bereketi ile gelir. siz her şeye rağmen tedaviyi ertelemeyin. başlayın temmuzda

evet yaaa hayırlısı olsun artık, toplantı yapmışlar, eşime sen şimdi gitme demişler. hendekte işleri var onu bitirdikten sonra gidersin demişler yani ocakta felan biter neyse artık dediğin gibi biz 2014 eylülüne kadar devletin raporlarından yararlanalım diyoruz zaten o zamana kadar kredimiz de biter rahatlarız, sonra inşallah gerek kalmaz ama gerekirse de tam gaz yani... bu yaz aşılamayı felan bitirelim istiyorum kışa doğru da tüp olcak galiba (bunları yazıyorum ama içimden de dua ediyorum Allahım bunların hiçbirine gerek kalmaz inşallah diye) sen neler yapıyorsun tekrar izin alacam diyordun evde misin şimdi yoksa işe gidip geliyor musun?

benim ilacımın adı progestan aynı mı onlar? herkes progesteron kullanıyor benimki başka :26: kahveyi içmiş bulundum bi daha içmem orkidem bugün hemogram ve diğer kan sonuçlarımı aldım hepsi iyiymiş bi sıkıntı yok dedi doktor tsh de 2,01 kontrol altında yani zaten yarın endokrinolojiden randevum var ona da bi görünücem bakalım ne dicek :18:

Raporluyum canım. 22 temmuzda bitiyor rapor. Canım benim inşallah tez zamanda sizi daha yormadan gelir. Inan dua ediyorum
Iyi alışverişler canım. Heralde kötü değildir. Yarın akşam dr kontrolü var
Violem progestanin içinde progesteron var. Aynı yani. Oh çok güzel maşallah degerlerin

kız bu çok güzelmiş yaaaa. mantıklı valla. çocuğun dikkatini çker. ben de alayım bundan

valla eminim gitmedim. kötü bir şey yoktur diye düşünüyorum. artık rahat mıyım ne

4 aydir ilkez ictim 2 gun birer fincan turk kahvesiydi.bende bugun nst ile siftahimi atmis bulundum.yegenimin sunnet dugunu vardi ortalik biraz karisti bende azcik fazla gine sinir krizine girdim kendimi sakinlestiremyince solugu dogum evinde aldim.dogum katina cikardilar yeni dogum yapmis bayanlarin odasinda nstye bagladilar.kalp atislarimiz gayet iyiymis hatta supermis bide serum yedim eve geldim.cikarken hemsire yarin doktoruna gozuk dedi bende gitmeyi dusunmuyom yarin.bebis oldukca hareketli kalbide atiyordu.butun gun dinlenmeyi planliyom

canım gelmiş geçmiş olsun dikkat et kendine

günaydın millet , bizim bugün ayrıntılımız var geçen randevuda akıl edip sormadım cd veriyonuz mu diye sürprizli olacak bakalım ...

tatlım geçmiş olsun milletin kavgasından ne etkileniyon isteseydin bir paket çekirdek izleseydin doktora git dendiyse gitsen bence ....

Kiz iremin dedigi gibi alaydin çekirdek citleyeydin. Bence de sen bi git görün dr una

Günaydın hanımlar. Benim kusma kabusu maalesef geri döndü :-(

günaydın kuzu , bizim burda havalar soğudu sizin ordada öyle mi , beni soğuk etkiliyo havalar ısınalı yoktu ama akşam az üşüdüm galiba hemen sabah safra sıkıntısı oldu belki sende etkileniyon üşütmeden dikkat et .............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…