biri kahve mi dediiitürk kahvesi keyfi zamanı haydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gönlünden geçen fazlasıyla senin olsun kuzu
çok cici çok güzelslm kızlar odada tekim ve yakındır tırlatcam izin işlemekten normal işe geçemedim yaw , bende gelecek hafta izne ayrılıyım diye dört gözle bekliyombu arada kasım annelerinden biri almış bende dayanamadım kızçeme şunu aldım artık çıngıraklı kızım
Eki Görüntüle 744436 Eki Görüntüle 744437 Eki Görüntüle 744438
LAMAZE ÇINGIRAKLI ÇORAP VE BİLEKLİK 4'LÜ SET 19.50'ye aldım kızlar burdan LAMAZE ÇINGIRAKLI ÇORAP VE BİLEKLİK 4'LÜ SET GittiGidiyor'da 87671135
* Parlak canlı ve kontrast renkler bebeğinizin görme duyusunu destekler.
* Siyah ve beyaz renkleriyle ilk aydan itibaran bebeğinizin ilgisini çeker.
* Oynarken bebeği uzanmak, tutmak suretiyle kaslarını kullanmaya teşvik eder.
* Bebeğiniz çıkan seslerle ayaklarını ve ellerini hareket ettirmeye başlar. Bunun sonucunda ürün bebeğin motor gelişimine katkıda bulunur.
* Lamaze çıngıraklı bileklik bebeğin her ileri-geri hareketinde bileklik çıngırak ses çıkarır.
* Bilekliğindeki kanatların hışırtılı olması bebeğin oyuncağı daha fazla zevk alarak oynamasını sağlar.
* Lamaze çıngıraklı bileklik bebekte el ve göz koordinasyonunu teşvik eder.
aaa türk kahvesi içebiliyomuyuz ki biz ben doktoruma sormayı unuttum sonra da içemiyorum zararlı değil miymiş? afiyet bal şeker olsun rumeysaaamtürk kahvesi keyfi zamanı haydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok cici çok güzelneler var Ya Rabbim insan kendini tutamıyor alışveriş yapasım geliyooo yaaaa
aaa türk kahvesi içebiliyomuyuz ki biz ben doktoruma sormayı unuttum sonra da içemiyorum zararlı değil miymiş? afiyet bal şeker olsun rumeysaaam
orkiideeeem lekelenme için progestan kullanıyo musun sen bana bugün aile hekimim bırakabilirsin artık bi dahakine doktoruna sor bırakıyım mı diye dedi sen kullanıyo musun canım :26: önemli bişey değildir umarım bende geldiğinde acayip paniklemiştim hele kocamın suratını görmeliydiniz çok korkmuştuk ama önemli bişey değilmiş geçti gitti çok şükür inşallah seninki de geçer balım
kız bu çok güzelmiş yaaaa. mantıklı valla. çocuğun dikkatini çker. ben de alayım bundanslm kızlar odada tekim ve yakındır tırlatcam izin işlemekten normal işe geçemedim yaw , bende gelecek hafta izne ayrılıyım diye dört gözle bekliyombu arada kasım annelerinden biri almış bende dayanamadım kızçeme şunu aldım artık çıngıraklı kızım
Eki Görüntüle 744436 Eki Görüntüle 744437 Eki Görüntüle 744438
LAMAZE ÇINGIRAKLI ÇORAP VE BİLEKLİK 4'LÜ SET 19.50'ye aldım kızlar burdan LAMAZE ÇINGIRAKLI ÇORAP VE BİLEKLİK 4'LÜ SET GittiGidiyor'da 87671135
* Parlak canlı ve kontrast renkler bebeğinizin görme duyusunu destekler.
* Siyah ve beyaz renkleriyle ilk aydan itibaran bebeğinizin ilgisini çeker.
* Oynarken bebeği uzanmak, tutmak suretiyle kaslarını kullanmaya teşvik eder.
* Bebeğiniz çıkan seslerle ayaklarını ve ellerini hareket ettirmeye başlar. Bunun sonucunda ürün bebeğin motor gelişimine katkıda bulunur.
* Lamaze çıngıraklı bileklik bebeğin her ileri-geri hareketinde bileklik çıngırak ses çıkarır.
* Bilekliğindeki kanatların hışırtılı olması bebeğin oyuncağı daha fazla zevk alarak oynamasını sağlar.
* Lamaze çıngıraklı bileklik bebekte el ve göz koordinasyonunu teşvik eder.
valla eminim gitmedim. kötü bir şey yoktur diye düşünüyorum. artık rahat mıyım neeminmisin cancağızım.
Yahu benim bebekler yaramaz çıktı. Yine kahve lekelenmem oldu. Bu sefer inat ettim yarın akşam randevuya kadar dr a gitmicem
canım benim yeni iş yeni yer belki de uğuru bereketi ile gelir. siz her şeye rağmen tedaviyi ertelemeyin. başlayın temmuzda
tabi canım hem vajinal progesteron hem de 3 günde bir kalçadan iğne şeklinde kullanıyorum. önemli değildir heralde ya. ara ara oluyor bende. accık alıştım gibi. hayırlısı ile kucağıma alaydım şu veletleri. tatlım kahve içme sen. kan akımını azaltıyor bebeğe giden. günde belli bir miktara kadar izin var ama ne gerek boş ver. benim de canım çok çekiyo ama içmiyorum
Raporluyum canım. 22 temmuzda bitiyor rapor. Canım benim inşallah tez zamanda sizi daha yormadan gelir. Inan dua ediyorumevet yaaa hayırlısı olsun artık, toplantı yapmışlar, eşime sen şimdi gitme demişler. hendekte işleri var onu bitirdikten sonra gidersin demişler yani ocakta felan biterneyse artık dediğin gibi biz 2014 eylülüne kadar devletin raporlarından yararlanalım diyoruz zaten o zamana kadar kredimiz de biter rahatlarız, sonra inşallah gerek kalmaz ama gerekirse de tam gaz yani... bu yaz aşılamayı felan bitirelim istiyorum kışa doğru da tüp olcak galiba (bunları yazıyorum ama içimden de dua ediyorum Allahım bunların hiçbirine gerek kalmaz inşallah diye) sen neler yapıyorsun tekrar izin alacam diyordun evde misin şimdi yoksa işe gidip geliyor musun?
Iyi alışverişler canım. Heralde kötü değildir. Yarın akşam dr kontrolü varorkıdemmm canım sana da bugun laf atamadım bağlantım gıttı gıremedım bır turlu ıyısın dimi canım lekelenme kötü bir şey değildir inşallah...yarın alışverişe gidecez yaa heyecanlıyım biraz ben eşim 3 gün izin aldı bakalım artıkın hallederiz herşeyini oğlumun...şimdik kaçtım ben görüşürüz canım
Violem progestanin içinde progesteron var. Aynı yani. Oh çok güzel maşallah degerlerinbenim ilacımın adı progestan aynı mı onlar? herkes progesteron kullanıyor benimki başka :26: kahveyi içmiş bulundum bi daha içmem orkidembugün hemogram ve diğer kan sonuçlarımı aldım hepsi iyiymiş bi sıkıntı yok dedi doktor tsh de 2,01 kontrol altında yani zaten yarın endokrinolojiden randevum var ona da bi görünücem bakalım ne dicek :18:
kız bu çok güzelmiş yaaaa. mantıklı valla. çocuğun dikkatini çker. ben de alayım bundan
valla eminim gitmedim. kötü bir şey yoktur diye düşünüyorum. artık rahat mıyım ne
4 aydir ilkez ictim 2 gun birer fincan turk kahvesiydi.bende bugun nst ile siftahimi atmis bulundum.yegenimin sunnet dugunu vardi ortalik biraz karisti bende azcik fazla gine sinir krizine girdim kendimi sakinlestiremyince solugu dogum evinde aldim.dogum katina cikardilar yeni dogum yapmis bayanlarin odasinda nstye bagladilar.kalp atislarimiz gayet iyiymis hatta supermis bide serum yedim eve geldim.cikarken hemsire yarin doktoruna gozuk dedi bende gitmeyi dusunmuyom yarin.bebis oldukca hareketli kalbide atiyordu.butun gun dinlenmeyi planliyom
4 aydir ilkez ictim 2 gun birer fincan turk kahvesiydi.bende bugun nst ile siftahimi atmis bulundum.yegenimin sunnet dugunu vardi ortalik biraz karisti bende azcik fazla gine sinir krizine girdim kendimi sakinlestiremyince solugu dogum evinde aldim.dogum katina cikardilar yeni dogum yapmis bayanlarin odasinda nstye bagladilar.kalp atislarimiz gayet iyiymis hatta supermis bide serum yedim eve geldim.cikarken hemsire yarin doktoruna gozuk dedi bende gitmeyi dusunmuyom yarin.bebis oldukca hareketli kalbide atiyordu.butun gun dinlenmeyi planliyom
günaydın millet , bizim bugün ayrıntılımız vargeçen randevuda akıl edip sormadım cd veriyonuz mu diye sürprizli olacak bakalım ...
ayy heyecanlandımgüzel haberlerle gel inşaALLAH canımm
Günaydın hanımlar. Benim kusma kabusu maalesef geri döndü :-(
ayy heyecanlandımgüzel haberlerle gel inşaALLAH canımm
herşey nasip canım ya üzülmüştür o da ama napsınbizde heyecanlandık tatil öncesi kuzumu görcem , bir de öğrendim ki bir şeyi çok istemiyeceksin eşim yine gelemiyo randevuya iş arkadaşı izinli olduğu için saatlik bile izin vermediler
Günaydın hanımlar. Benim kusma kabusu maalesef geri döndü :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?