hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

herşey nasip canım ya üzülmüştür o da ama napsın

yok zaten nasiplik bişey oldu 3 randevudur gelecek 2 sinde şehir dışına gönderdiler bari dedim ayrıntılıda yanımda olur hem daha uzun hem herşeyi görünecek ama kısmet işte onluk bişey yok benden oldu bu kadar çok istemeyecektim

busabah ben deçok üşüdüm eşim işe gitmeden bi duş alayım dedim bugün dışarı çıkcam diye. bi üşüdüm bi üşüdüm eşim saç kurutma makinasıyla ısıttı beni çok komiktik hala gülüyoruuum

üşüdüysen o yüzden kusman geri döndü belki , ben ne zaman banyo yapsam ertesi günüm hep öyle oldu havalar ısınana kadar üşütme etkiliyor beni sırf kızımın hiç suçu yok teyzesi

bak teyzecim annenin kıymetini bil hiç toz da konduruyor mu sana

ya benim dizimle ayağımın arası varya bacağın arka tarafı orası hamlamış gibi kaslar üst üste binmiş gibi ağrıyo sabahları bazen oranın kramp ağrısıyla uyanıyom arada oluyodu 2-3 gündür geçmeden hep sızlıyo , bunun hamilelikle alakası var mı acaba milletin krampı kasığına girer karnına girer de ayağımda benim ki ille gariplik edecek ...............

Evet soğudu. Banyo da etkiliyo. Haftada bir banyo yapıyorum artık. O kadar kötü yapiyor.

Canım dediğin yerde kramp cok olur zaten. Anormal değilsin. Benim de oluyor

evet soğudu. Banyo da etkiliyo. Haftada bir banyo yapıyorum artık. O kadar kötü yapiyor.

o haftada bir bende de vardı resmen kabusum olmuştu banyo ilk zamanlar çalışmıyo olsam kurtlanana kadar yapmazdım galiba kramp olur da bu hamilelikle alakalı mı diye merak ettim bu durumda doktora desem mi megnezyuma bunda başlatıyo mu ki diye merak ettim yoksa normal kramp mı ki bu :44::44:

Yani tabi mg baslatir

Günaydın millet :):)

Az kaldı orkidem çoğu bitti azı kaldı bulantilarinin kusmalarinin ınşallah...

Irem ayrıntılı haberler bekliyoruz senden :) hayırlısıyla herşeyi çok iyi cikar...

bana doktor hergün maden suyu iç demişti kramp için canım bi dene istersen. bende de oluyor kramp. normalde de arada olurdu hamilelikle arttı ama madensuyu iyi geliyor

müsadenle
Evet soğudu. Banyo da etkiliyo. Haftada bir banyo yapıyorum artık. O kadar kötü yapiyor.

senin kusmaların bıcak gibi kesilmeyecek galiba yavaş yavaş kesilcek 2 gün 4 gün 10 gün derken böyle ara ara rahatladarak hopp kesilvericek inşallah..

Günaydın millet :):)

Az kaldı orkidem çoğu bitti azı kaldı bulantilarinin kusmalarinin ınşallah...

Irem ayrıntılı haberler bekliyoruz senden :) hayırlısıyla herşeyi çok iyi cikar...
kız napıyon ateş öclmeye devam dimi tembel gacı

kavga yapanlar annem ile dayım olunca isteyemedim cekirdek..doktora gittim bugün gerci canımm doktor teyzemizi göremedik başka doktora gözüktük..bütün doktorların 4 5 hastası bile yokken o doktorun kapısının önü cok kalabalıktı ahh ahh doktor teyzemizi cok yoruyorlar yaa..bebek iyi gelişimi gayet iyi gidiyor dedi 10 gün sonra kan uyuşmazlığı iğnesi olcakmışım.bu doktor hanım da hamileydi gebeliğiniz hayırlı olsun deyiverdim tutumadım cenemi böyle işte yatıpp dinlencemm

ayrıntılı usgn ne zaman.ayrıntılı guzel saglıklı haberlernı beklyoz.

senın randevun kaçta
17:30 da canim

Oooh ne güzel bir şeycik yokmuş. Rumus anan da olsa boşver gülüm. Kavga gördün kaç. Kendini ve kızını düşün

gemiş olsun rumeysam dikkat et kendine bebişine
Günaydın hanımlar. Benim kusma kabusu maalesef geri döndü :-(

kıyamam sana orkidem geçicek inşallah az daha sabır

gemiş olsun rumeysam dikkat et kendine bebişine

kıyamam sana orkidem geçicek inşallah az daha sabır
seninde güzel haberlerini aldım vıoelm tsh altlara inmiş.kontorl altındaymış,
17:30 da canim

Oooh ne güzel bir şeycik yokmuş. Rumus anan da olsa boşver gülüm. Kavga gördün kaç. Kendini ve kızını düşün

tımam cancağızımm..lekeden geldimi daha dünden sonra,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…