herşey nasip canım ya üzülmüştür o da ama napsın
günaydın kuzu , bizim burda havalar soğudu sizin ordada öyle mi , beni soğuk etkiliyo havalar ısınalı yoktu ama akşam az üşüdüm galiba hemen sabah safra sıkıntısı oldu belki sende etkileniyon üşütmeden dikkat et .............
üşüdüysen o yüzden kusman geri döndü belki , ben ne zaman banyo yapsam ertesi günüm hep öyle oldu havalar ısınana kadar üşütme etkiliyor beni sırf kızımın hiç suçu yok teyzesibusabah ben deçok üşüdüm eşim işe gitmeden bi duş alayım dedim bugün dışarı çıkcam diye. bi üşüdüm bi üşüdüm eşim saç kurutma makinasıyla ısıttı beni çok komiktik hala gülüyoruuum
üşüdüysen o yüzden kusman geri döndü belki , ben ne zaman banyo yapsam ertesi günüm hep öyle oldu havalar ısınana kadar üşütme etkiliyor beni sırf kızımın hiç suçu yok teyzesi
bak teyzecim annenin kıymetini bil hiç toz da konduruyor mu sana
Evet soğudu. Banyo da etkiliyo. Haftada bir banyo yapıyorum artık. O kadar kötü yapiyor.günaydın kuzu , bizim burda havalar soğudu sizin ordada öyle mi , beni soğuk etkiliyo havalar ısınalı yoktu ama akşam az üşüdüm galiba hemen sabah safra sıkıntısı oldu belki sende etkileniyon üşütmeden dikkat et .............
ya benim dizimle ayağımın arası varya bacağın arka tarafı orası hamlamış gibi kaslar üst üste binmiş gibi ağrıyo sabahları bazen oranın kramp ağrısıyla uyanıyom arada oluyodu 2-3 gündür geçmeden hep sızlıyo , bunun hamilelikle alakası var mı acaba milletin krampı kasığına girer karnına girer de ayağımda benim ki ille gariplik edecek ...............
evet soğudu. Banyo da etkiliyo. Haftada bir banyo yapıyorum artık. O kadar kötü yapiyor.
Canım dediğin yerde kramp cok olur zaten. Anormal değilsin. Benim de oluyor
o haftada bir bende de vardı resmen kabusum olmuştu banyo ilk zamanlar çalışmıyo olsam kurtlanana kadar yapmazdım galibakramp olur da bu hamilelikle alakalı mı diye merak ettim bu durumda doktora desem mi megnezyuma bunda başlatıyo mu ki diye merak ettim yoksa normal kramp mı ki bu :44::44:
ya benim dizimle ayağımın arası varya bacağın arka tarafı orası hamlamış gibi kaslar üst üste binmiş gibi ağrıyo sabahları bazen oranın kramp ağrısıyla uyanıyom arada oluyodu 2-3 gündür geçmeden hep sızlıyo , bunun hamilelikle alakası var mı acaba milletin krampı kasığına girer karnına girer de ayağımda benim ki ille gariplik edecek ...............
bana doktor hergün maden suyu iç demişti kramp için canım bi dene istersen. Bende de oluyor kramp. Normalde de arada olurdu hamilelikle arttı ama madensuyu iyi geliyor
bende içiyorum benim sadece sağ baldır başka yerimde yok oda 2-3 gündür geçmiyo
ayrıntılı usgn ne zaman.ayrıntılı guzel saglıklı haberlernı beklyoz.bende içiyorum benim sadece sağ baldır başka yerimde yok oda 2-3 gündür geçmiyo
müsadenlebusabah ben deçok üşüdüm eşim işe gitmeden bi duş alayım dedim bugün dışarı çıkcam diye. bi üşüdüm bi üşüdüm eşim saç kurutma makinasıyla ısıttı beni çok komiktik hala gülüyoruuum
senin kusmaların bıcak gibi kesilmeyecek galiba yavaş yavaş kesilcek 2 gün 4 gün 10 gün derken böyle ara ara rahatladarak hopp kesilvericek inşallah..Evet soğudu. Banyo da etkiliyo. Haftada bir banyo yapıyorum artık. O kadar kötü yapiyor.
Canım dediğin yerde kramp cok olur zaten. Anormal değilsin. Benim de oluyor
kız napıyon ateş öclmeye devam dimi tembel gacıGünaydın millet :):)
Az kaldı orkidem çoğu bitti azı kaldı bulantilarinin kusmalarinin ınşallah...
Irem ayrıntılı haberler bekliyoruz senden :) hayırlısıyla herşeyi çok iyi cikar...
günaydın millet , bizim bugün ayrıntılımız vargeçen randevuda akıl edip sormadım cd veriyonuz mu diye sürprizli olacak bakalım ...
tatlım geçmiş olsun milletin kavgasından ne etkileniyon isteseydin bir paket çekirdek izleseydindoktora git dendiyse gitsen bence ....
17:30 da canimayrıntılı usgn ne zaman.ayrıntılı guzel saglıklı haberlernı beklyoz.
senın randevun kaçta
müsadenle
senin kusmaların bıcak gibi kesilmeyecek galiba yavaş yavaş kesilcek 2 gün 4 gün 10 gün derken böyle ara ara rahatladarak hopp kesilvericek inşallah..
kız napıyon ateş öclmeye devam dimi tembel gacı
kavga yapanlar annem ile dayım olunca isteyemedim cekirdek..doktora gittim bugün gerci canımm doktor teyzemizi göremedik başka doktora gözüktük..bütün doktorların 4 5 hastası bile yokken o doktorun kapısının önü cok kalabalıktı ahh ahh doktor teyzemizi cok yoruyorlar yaa..bebek iyi gelişimi gayet iyi gidiyor dedi 10 gün sonra kan uyuşmazlığı iğnesi olcakmışım.bu doktor hanım da hamileydi gebeliğiniz hayırlı olsun deyiverdim tutumadım cenemiböyle işte yatıpp dinlencemm
gemiş olsun rumeysam dikkat et kendine bebişine4 aydir ilkez ictim 2 gun birer fincan turk kahvesiydi.bende bugun nst ile siftahimi atmis bulundum.yegenimin sunnet dugunu vardi ortalik biraz karisti bende azcik fazla gine sinir krizine girdim kendimi sakinlestiremyince solugu dogum evinde aldim.dogum katina cikardilar yeni dogum yapmis bayanlarin odasinda nstye bagladilar.kalp atislarimiz gayet iyiymis hatta supermis bide serum yedim eve geldim.cikarken hemsire yarin doktoruna gozuk dedi bende gitmeyi dusunmuyom yarin.bebis oldukca hareketli kalbide atiyordu.butun gun dinlenmeyi planliyom
Günaydın hanımlar. Benim kusma kabusu maalesef geri döndü :-(
seninde güzel haberlerini aldım vıoelm tsh altlara inmiş.kontorl altındaymış,gemiş olsun rumeysam dikkat et kendine bebişine
kıyamam sana orkidem geçicek inşallah az daha sabır
17:30 da canim
Oooh ne güzel bir şeycik yokmuş. Rumus anan da olsa boşver gülüm. Kavga gördün kaç. Kendini ve kızını düşün
seninde güzel haberlerini aldım vıoelm tsh altlara inmiş.kontorl altındaymış,
tımam cancağızımm..lekeden geldimi daha dünden sonra,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?