4 aydir ilkez ictim 2 gun birer fincan turk kahvesiydi.bende bugun nst ile siftahimi atmis bulundum.yegenimin sunnet dugunu vardi ortalik biraz karisti bende azcik fazla gine sinir krizine girdim kendimi sakinlestiremyince solugu dogum evinde aldim.dogum katina cikardilar yeni dogum yapmis bayanlarin odasinda nstye bagladilar.kalp atislarimiz gayet iyiymis hatta supermis bide serum yedim eve geldim.cikarken hemsire yarin doktoruna gozuk dedi bende gitmeyi dusunmuyom yarin.bebis oldukca hareketli kalbide atiyordu.butun gun dinlenmeyi planliyom
Slm kızlar nasılsınızzzz
eveet çok şükür her şey yolunda Rabbim korusun bizleri rüyada gibiyim
yok canım gelmedi çok şükürseninde güzel haberlerini aldım vıoelm tsh altlara inmiş.kontorl altındaymış,
tımam cancağızımm..lekeden geldimi daha dünden sonra,,
iyiyiz anniiş. sen nassınSlm kızlar nasılsınızzzz
yok kız ben tam vaktinde giderim ne önce ne sonratotona cıızz yaparım senin, kızım görmüyon mu bi bebiş için atmadığımız takla kalmadı sen nelerle uğraşıyorsun. onlar iki kardeş atışabilirler sen niye bu kadar panik yapıyorsun.dikkat et kendine
kıız sen hangi ara hamie kaldın, ne çabuk geçiyo zaman 10 haftalık olmuşsun bilem
orkiii gitti mi acep doktora, gerçi 17:30 demiş ama sabırsız gacıı belki erken gitmiştir:26:
violem gözün aydındeğerin iyiymiş, inşallah hep böyle gider
hoşgeldinnnnnn sefalar geldin iyiyiz canım sen naslısınSlm kızlar nasılsınızzzz
kız öyle demen sanki kendim istemiş gibi guya sünnet dügününe gittik bi anda oluverdi herşey ben tuttum kendim ağlamamaya calıştım ama yok cok direnemedim bi anda patlayıverdim.ama şükür herşey iyi cok kızdım kendime ama sakinleştiremeyince kendimi bi kriz gecirivermiş olduktotona cıızz yaparım senin, kızım görmüyon mu bi bebiş için atmadığımız takla kalmadı sen nelerle uğraşıyorsun. onlar iki kardeş atışabilirler sen niye bu kadar panik yapıyorsun.dikkat et kendine
kıız sen hangi ara hamie kaldın, ne çabuk geçiyo zaman 10 haftalık olmuşsun bilem
orkiii gitti mi acep doktora, gerçi 17:30 demiş ama sabırsız gacıı belki erken gitmiştir:26:
doktoruna ulaşana kadar bol bol muz yemeyi dene istersen magnezyum deposuymuş muz belki faydası oluverir ben cok acıkmaya başladım artıkınTeyzoslar kizcemde gorunen bir rahatsizlik yok sukur, ama cok inatci 10 dk yakin elini actirmaya ugrasti radyolog amcamizsonunda actida rahatladi adam azivik aciyo adam tam bakamadan kapatiyo cimcimem surati yuvarlak mi bana mi oyle geliyo dedim yumarlak suratli dedi burin deliklerine kadar gosterdi cok hareketli degildi yine hastaneyi srvmiyo sanki ama ne resim ne cd hic bisey almadik 25 lira bisey odedik bu arada bacagimi demeyide unuttum bugun sicak uygulayim belki ise yarar..
oyy oyy yesinler onu ne uslu kız maşallahTeyzoslar kizcemde gorunen bir rahatsizlik yok sukur, ama cok inatci 10 dk yakin elini actirmaya ugrasti radyolog amcamizsonunda actida rahatladi adam azivik aciyo adam tam bakamadan kapatiyo cimcimem surati yuvarlak mi bana mi oyle geliyo dedim yumarlak suratli dedi burin deliklerine kadar gosterdi cok hareketli degildi yine hastaneyi srvmiyo sanki ama ne resim ne cd hic bisey almadik 25 lira bisey odedik bu arada bacagimi demeyide unuttum bugun sicak uygulayim belki ise yarar..
oyy oyy yesinler onu ne uslu kız maşallahvalla iremim bu bebiş geç doğar ben sana söyliyim baksana çok rahat içerde hiç gıkı çıkmıyo kızçenin
Ben geldim. Çok şükür her şey yolunda. Benim dr yoktu. Yerine arkadaşı bakıyordu ama biraz canından bezmis bi tip. Ay 3 günde bilem büyümüş sekillenmisler. Biri tembel uyuyordu kimildamadi diğeri kipir kıpır maşallah. Leke için de rahimde kanama falan yok dedi. Belki vajinaldir. Vajinal fitil kullanıyorum ya
Teyzoslar kizcemde gorunen bir rahatsizlik yok sukur, ama cok inatci 10 dk yakin elini actirmaya ugrasti radyolog amcamizsonunda actida rahatladi adam azivik aciyo adam tam bakamadan kapatiyo cimcimem surati yuvarlak mi bana mi oyle geliyo dedim yumarlak suratli dedi burin deliklerine kadar gosterdi cok hareketli degildi yine hastaneyi srvmiyo sanki ama ne resim ne cd hic bisey almadik 25 lira bisey odedik bu arada bacagimi demeyide unuttum bugun sicak uygulayim belki ise yarar..
cok tuttum bu kelimeni icerden gec cıkar sonrada içerden yeni cıktım akıllı olun der anasına babasına
şükürler olsun RABBİME.Gözünaydın hayırlısıyla 10 haftayıda geride bıraktın
totona cıızz yaparım senin, kızım görmüyon mu bi bebiş için atmadığımız takla kalmadı sen nelerle uğraşıyorsun. onlar iki kardeş atışabilirler sen niye bu kadar panik yapıyorsun.dikkat et kendine
le kıpır kıpırdı diyebilirimyok canım gelmedi çok şükür
iyiyiz anniiş. sen nassın
yok kız ben tam vaktinde giderim ne önce ne sonra
Teyzoslar kizcemde gorunen bir rahatsizlik yok sukur, ama cok inatci 10 dk yakin elini actirmaya ugrasti radyolog amcamizsonunda actida rahatladi adam azivik aciyo adam tam bakamadan kapatiyo cimcimem surati yuvarlak mi bana mi oyle geliyo dedim yumarlak suratli dedi burin deliklerine kadar gosterdi cok hareketli degildi yine hastaneyi srvmiyo sanki ama ne resim ne cd hic bisey almadik 25 lira bisey odedik bu arada bacagimi demeyide unuttum bugun sicak uygulayim belki ise yarar..
iyiyim yarın kontrol var rümüş dua et :) senin kızçen nasıl :)hoşgeldinnnnnn sefalar geldin iyiyiz canım sen naslısın
kız öyle demen sanki kendim istemiş gibi guya sünnet dügününe gittik bi anda oluverdi herşey ben tuttum kendim ağlamamaya calıştım ama yok cok direnemedim bi anda patlayıverdim.ama şükür herşey iyi cok kızdım kendime ama sakinleştiremeyince kendimi bi kriz gecirivermiş olduk
doktoruna ulaşana kadar bol bol muz yemeyi dene istersen magnezyum deposuymuş muz belki faydası oluverir ben cok acıkmaya başladım artıkınniye acap..karpuz varmı karpuz yok yok maşallah seninki şimdi sessiz sakin ama ordan cıkırverince 9 ayın acısını cıkarıverebilir diye düşünüyrum..
Ben geldim. Çok şükür her şey yolunda. Benim dr yoktu. Yerine arkadaşı bakıyordu ama biraz canından bezmis bi tip. Ay 3 günde bilem büyümüş sekillenmisler. Biri tembel uyuyordu kimildamadi diğeri kipir kıpır maşallah. Leke için de rahimde kanama falan yok dedi. Belki vajinaldir. Vajinal fitil kullanıyorum ya
benim kızcem maşallah icerde ne yapıyorsa artıkın:) hahaha günaydın sekerim baya oldu öğreneli cok sükürrrrr darısı olmayanların basına inşalllaah cok dua ediyorum ınsalllaahhh
le kıpır kıpırdı diyebilirim:18::18:
iyiyim bebeğimmm senin haberini aldım daha iyi oldum yesinler onları ne güzel demi inşallah yarın bende böy
:))kurban olsunlar kız senin kızçene konya bebesi o tabi istedigi gibi davranacak :)
iyiyim yarın kontrol var rümüş dua et :) senin kızçen nasıl :)
sağol rümüşüm Allah razı olsun. yarın tam 11 hafta oluyor ve 11 haftayı geride bırakmış oluyoruz
tamam yav seni mi kırcaz 11 hafta olsun ben napım takvim hesabına tam alışamadım halenbişey sormak istiyorum benim gittğim doktorum ben 3 hafta sonra cağırdı bugün gittğim doktor 10 gün sonra kan uyuşmazlığın icin iğne olman lazım dedi benim doktorum bu konuda bişey demedi 3 hafta sonra gittiğimde iğne icin gec kalmış olurmuyum bide ilk kan uyuşmazlığı iğnesini özelde olmuştum 50 lira vermiştim bu doktorum devlette acaba gene bu iğneye ücret ödeycekmiyim
10 gün sonra git o zaman. Devlette ilaci reçete ederler. o kadar para tutmaz heralde. Bende 7. Haftada kanama olunca vurundum ama esim ilaci kaca aldı bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?