hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

totona cıızz yaparım senin, kızım görmüyon mu bi bebiş için atmadığımız takla kalmadı sen nelerle uğraşıyorsun. onlar iki kardeş atışabilirler sen niye bu kadar panik yapıyorsun.dikkat et kendine
Slm kızlar nasılsınızzzz

kıız sen hangi ara hamie kaldın, ne çabuk geçiyo zaman 10 haftalık olmuşsun bilem

orkiii gitti mi acep doktora, gerçi 17:30 demiş ama sabırsız gacıı belki erken gitmiştir:26:

seninde güzel haberlerini aldım vıoelm tsh altlara inmiş.kontorl altındaymış,

tımam cancağızımm..lekeden geldimi daha dünden sonra,,
yok canım gelmedi çok şükür
Slm kızlar nasılsınızzzz
iyiyiz anniiş. sen nassın
yok kız ben tam vaktinde giderim ne önce ne sonra

Teyzoslar kizcemde gorunen bir rahatsizlik yok sukur, ama cok inatci 10 dk yakin elini actirmaya ugrasti radyolog amcamiz sonunda actida rahatladi adam azivik aciyo adam tam bakamadan kapatiyo cimcimem surati yuvarlak mi bana mi oyle geliyo dedim yumarlak suratli dedi burin deliklerine kadar gosterdi cok hareketli degildi yine hastaneyi srvmiyo sanki ama ne resim ne cd hic bisey almadik 25 lira bisey odedik bu arada bacagimi demeyide unuttum bugun sicak uygulayim belki ise yarar..

Slm kızlar nasılsınızzzz
hoşgeldinnnnnn sefalar geldin iyiyiz canım sen naslısın

kız öyle demen sanki kendim istemiş gibi guya sünnet dügününe gittik bi anda oluverdi herşey ben tuttum kendim ağlamamaya calıştım ama yok cok direnemedim bi anda patlayıverdim.ama şükür herşey iyi cok kızdım kendime ama sakinleştiremeyince kendimi bi kriz gecirivermiş olduk

doktoruna ulaşana kadar bol bol muz yemeyi dene istersen magnezyum deposuymuş muz belki faydası oluverir ben cok acıkmaya başladım artıkın niye acap..karpuz varmı karpuz yok yok maşallah seninki şimdi sessiz sakin ama ordan cıkırverince 9 ayın acısını cıkarıverebilir diye düşünüyrum..

oyy oyy yesinler onu ne uslu kız maşallah valla iremim bu bebiş geç doğar ben sana söyliyim baksana çok rahat içerde hiç gıkı çıkmıyo kızçenin

Ben geldim. Çok şükür her şey yolunda. Benim dr yoktu. Yerine arkadaşı bakıyordu ama biraz canından bezmis bi tip. Ay 3 günde bilem büyümüş sekillenmisler. Biri tembel uyuyordu kimildamadi diğeri kipir kıpır maşallah. Leke için de rahimde kanama falan yok dedi. Belki vajinaldir. Vajinal fitil kullanıyorum ya

oyy oyy yesinler onu ne uslu kız maşallah valla iremim bu bebiş geç doğar ben sana söyliyim baksana çok rahat içerde hiç gıkı çıkmıyo kızçenin
cok tuttum bu kelimeni icerden gec cıkar sonrada içerden yeni cıktım akıllı olun der anasına babasına

şükürler olsun RABBİME.Gözünaydın hayırlısıyla 10 haftayıda geride bıraktın

oy senin yumarlak suratlıyı yesinler. tam anası canım radyologu parmağında oynatmış

cok tuttum bu kelimeni icerden gec cıkar sonrada içerden yeni cıktım akıllı olun der anasına babasına

şükürler olsun RABBİME.Gözünaydın hayırlısıyla 10 haftayıda geride bıraktın

sağol rümüşüm Allah razı olsun. yarın tam 11 hafta oluyor ve 11 haftayı geride bırakmış oluyoruz

:) hahaha günaydın sekerim baya oldu öğreneli cok sükürrrrr darısı olmayanların basına inşalllaah cok dua ediyorum ınsalllaahhh

yok canım gelmedi çok şükür

iyiyiz anniiş. sen nassın

yok kız ben tam vaktinde giderim ne önce ne sonra
le kıpır kıpırdı diyebilirim :18::18:

iyiyim bebeğimmm senin haberini aldım daha iyi oldum yesinler onları ne güzel demi inşallah yarın bende böy

:)) kurban olsunlar kız senin kızçene konya bebesi o tabi istedigi gibi davranacak :)

iyiyim yarın kontrol var rümüş dua et :) senin kızçen nasıl :)

benim kızcem maşallah icerde ne yapıyorsa artıkın karnımı yayık gibi sallıyor desem yalan olmaz..cok acayip bi duyguu eylüle bişeycik kalmadı kız tırsmya başladım

sağol rümüşüm Allah razı olsun. yarın tam 11 hafta oluyor ve 11 haftayı geride bırakmış oluyoruz

tamam yav seni mi kırcaz 11 hafta olsun ben napım takvim hesabına tam alışamadım halen bişey sormak istiyorum benim gittğim doktorum ben 3 hafta sonra cağırdı bugün gittğim doktor 10 gün sonra kan uyuşmazlığın icin iğne olman lazım dedi benim doktorum bu konuda bişey demedi 3 hafta sonra gittiğimde iğne icin gec kalmış olurmuyum bide ilk kan uyuşmazlığı iğnesini özelde olmuştum 50 lira vermiştim bu doktorum devlette acaba gene bu iğneye ücret ödeycekmiyim

10 gün sonra git o zaman. Devlette ilaci reçete ederler. o kadar para tutmaz heralde. Bende 7. Haftada kanama olunca vurundum ama esim ilaci kaca aldı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…