oyy oyy yesinler onu ne uslu kız maşallahvalla iremim bu bebiş geç doğar ben sana söyliyim baksana çok rahat içerde hiç gıkı çıkmıyo kızçenin
oy senin yumarlak suratlıyı yesinler. tam anası canım radyologu parmağında oynatmış
Ben geldim. Çok şükür her şey yolunda. Benim dr yoktu. Yerine arkadaşı bakıyordu ama biraz canından bezmis bi tip. Ay 3 günde bilem büyümüş sekillenmisler. Biri tembel uyuyordu kimildamadi diğeri kipir kıpır maşallah. Leke için de rahimde kanama falan yok dedi. Belki vajinaldir. Vajinal fitil kullanıyorum ya
Annemle bebis icin alisverise gidiyoz
kızlar günaydınlar nasılsınız....
ben dün doktora gittim bana umut var dedi.....
ağladım yine...üzüldüm..
6 hafta 0 gün olması gerekiyordu...kese sata göre 4 gün geriymiş.kalp atışı da 114.
hcg 19167...progesteron 26.6
umudumuz varmış yani...
ah kuzucuuuuum üzme tatlı canını. toplar o kendini
kuzumkızlar günaydınlar nasılsınız....
ağlkuzumadım yine...üzüldüm..
6 hafta 0 gün olması gerekiyordu...kese sata göre 4 gün geriymiş.kalp atışı da 114.
umudumuz varmış yani...
yyaaa offfsaol cemreemmm darısı başınıza şimdi sıra sizde çok az kaldı buna inanıyorumgüzel haberlerinizi bekliyorum çok yakında tatlım
Teyzoslar kizcemde gorunen bir rahatsizlik yok sukur, ama cok inatci 10 dk yakin elini actirmaya ugrasti radyolog amcamizsonunda actida rahatladi adam azivik aciyo adam tam bakamadan kapatiyo cimcimem surati yuvarlak mi bana mi oyle geliyo dedim yumarlak suratli dedi burin deliklerine kadar gosterdi cok hareketli degildi yine hastaneyi srvmiyo sanki ama ne resim ne cd hic bisey almadik 25 lira bisey odedik bu arada bacagimi demeyide unuttum bugun sicak uygulayim belki ise yarar..
gözün aydınnnBen geldim. Çok şükür her şey yolunda. Benim dr yoktu. Yerine arkadaşı bakıyordu ama biraz canından bezmis bi tip. Ay 3 günde bilem büyümüş sekillenmisler. Biri tembel uyuyordu kimildamadi diğeri kipir kıpır maşallah. Leke için de rahimde kanama falan yok dedi. Belki vajinaldir. Vajinal fitil kullanıyorum ya
canım yaaa ben pek anlamam ama bizimkile toparlanır dediğine göre sıkma canını, sabret inşallah sevincin yarım kalmaz...kızlar günaydınlar nasılsınız....
ağladım yine...üzüldüm..
umudumuz varmış yani...
kızlar yarın için bana dua edin, eşimin tahlilleri ameliyattan sonra ilk kez tekrarlanacak hem de evlilik yıl dönümümüzde:18::18::18: inşallah güzel haberlerle döneriz. orkim geleydi azcık ben de ona sulansaydımorkim şimdi biz tahlili direk tüpe gidip yaptıracaz di mi,ürolojiden randevuya gerek var mı:26::26:
kızlar günaydınlar nasılsınız....
ağladım yine...üzüldüm..
umudumuz varmış yani...
kuzum
Benimde ilkmuayenede 6 hafta beklerken 4 hafta cikmisti toplar kendini rabbimin izniyle seeni seviyoz annisss
yyaaa offfbi ben o günlerin uzak olduğunu düşünüyorum ne zaman gelecek
ne güzel artık topiğimiz güzel haber patlaması yapıyor oyyy biz de bi güzel haberi verseydik
gözün aydınnnkız ne ilginç yaaa bebişler gercekten uyuyo mu
canım yaaa ben pek anlamam ama bizimkile toparlanır dediğine göre sıkma canını, sabret inşallah sevincin yarım kalmaz...
şimdi rahat rahat yazabilirim..kuzum 4 gün geriden gelirmiş ondan hiccc bişeycik yok hem bak doktorunda güzel konuşmuş,benimki 6 haftalık diye beklerken 4 haftalık cıktı 2 hafta geriden geliyordu taa ki 10,haftada bi anda 1 hafta topladı kendini.halende 1 hafta geriden glliyor benimki..canım kalp atışı icin bişey diyemem ne okudum ne duydum.gecmişte yaşadığın acıyı azcıkta olsun geride bırakmaya calış unut demiyoruz zaten unutulmaz ama bi kez yaşadın diye aynısın yaşayacaksın diye kural yok ki.bol bol dua et gerisi takdiri ilahı..güzel güzel beslen kendini şımart eşin müsade ediyorsa nazlan (bazı erkekler odun olur ya )ondan müsade ederse diyorum
kızlar bugünkü alışverişimiz de bunları aldık bide beşik aldık o akşama gelcek geldiğinde resmini yükliycem..
ya beşiği ben eşime sormadan aldım yani beğenirken yoktu yanımda acaba haksızlık mı yapmış oldum.beşiği annem aldı bi anda kendimi beşik secerken buldum,,
kızlar bugünkü alışverişimiz de bunları aldık bide beşik aldık o akşama gelcek geldiğinde resmini yükliycem..
ya beşiği ben eşime sormadan aldım yani beğenirken yoktu yanımda acaba haksızlık mı yapmış oldum.beşiği annem aldı bi anda kendimi beşik secerken buldum,,
amin inşallah sağlıklı gine tez vakitte inşallah...hoşgeldin sefa geldinizzAyy maşallah Allah nazardan korusun ve bu alışverişi bana ve tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah
hepiniz ne kadar destek oluyorsunuz sağolun...hele sen... ilgileniyorsun bööyle..
demek senin de başına geldi eşim de kendince o önemli değil diyor.. hcg tam iki katı değil 2 ye yakın katlıyor..yarın da ölçtüreyim mi acaba rümeysa ....
kalp atışı kimi yerde 115 kimi yerde 120 diyor kimi zaten 6 haftaya girmeden azdır sonra artar yazıyor...
progesteron da 26 kaç olmalı bilmem....
sağol rümeysa ...
ayyy yesinler bu cicileri maşallah...Allah güle güle giydirmeyi nasıp etsin...haksızlık değil o...ana hakkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?