hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

günaydın kuzular ve kuzuların kuzularıııı işte son 2 günüm sonra ben tatil moduna geçer
oyy oyy yesinler onu ne uslu kız maşallah valla iremim bu bebiş geç doğar ben sana söyliyim baksana çok rahat içerde hiç gıkı çıkmıyo kızçenin

dediğin gibi uslu mu keyifli mi bilemiyorum ama 3 randevudur hasbamın bir eli ensede hep keyif modunda gözlerde fıldır fıldırdı bir sağa bir sola bakıyodu

oy senin yumarlak suratlıyı yesinler. tam anası canım radyologu parmağında oynatmış

ne oynatmak hemde radyologda inat etti kızçemde sonunda uğraşamaycam dedi galiba açtı tüm parmacıklarını gösterdi datlu guzum ya

hadi gözün aydın tatlım, kız sen bunların odasını ayır biri uyurken diğeri uyandırır uyuyanı

kızlar günaydınlar nasılsınız....
ben dün doktora gittim bana umut var dedi.....
ağladım yine...üzüldüm..
6 hafta 0 gün olması gerekiyordu...kese sata göre 4 gün geriymiş.kalp atışı da 114.
hcg 19167...progesteron 26.6
umudumuz varmış yani...

ah kuzucuuuuum üzme tatlı canını. toplar o kendini

kuzum
Benimde ilkmuayenede 6 hafta beklerken 4 hafta cikmisti toplar kendini rabbimin izniyle seeni seviyoz annisss

saol cemreemmm darısı başınıza şimdi sıra sizde çok az kaldı buna inanıyorum güzel haberlerinizi bekliyorum çok yakında tatlım
yyaaa offf bi ben o günlerin uzak olduğunu düşünüyorum ne zaman gelecek
ne güzel artık topiğimiz güzel haber patlaması yapıyor oyyy biz de bi güzel haberi verseydik
gözün aydınnn kız ne ilginç yaaa bebişler gercekten uyuyo mu
canım yaaa ben pek anlamam ama bizimkile toparlanır dediğine göre sıkma canını, sabret inşallah sevincin yarım kalmaz...

kızlar yarın için bana dua edin, eşimin tahlilleri ameliyattan sonra ilk kez tekrarlanacak hem de evlilik yıl dönümümüzde:18::18::18: inşallah güzel haberlerle döneriz. orkim geleydi azcık ben de ona sulansaydım orkim şimdi biz tahlili direk tüpe gidip yaptıracaz di mi,ürolojiden randevuya gerek var mı:26::26:

Elinizde istek kağıdı var mi canim?

kızlar bugünkü alışverişimiz de bunları aldık bide beşik aldık o akşama gelcek geldiğinde resmini yükliycem..
ya beşiği ben eşime sormadan aldım yani beğenirken yoktu yanımda acaba haksızlık mı yapmış oldum.beşiği annem aldı bi anda kendimi beşik secerken buldum,,

Eklentiler

• $1n.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 35
  • $2_n.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 44
  • $3n.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 29
  • $4n.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 28
  • $5_n.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 37
  • $6_n.webp
    15 KB · Görüntüleme: 50
  • $7_n.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 57

şimdi rahat rahat yazabilirim..kuzum 4 gün geriden gelirmiş ondan hiccc bişeycik yok hem bak doktorunda güzel konuşmuş,benimki 6 haftalık diye beklerken 4 haftalık cıktı 2 hafta geriden geliyordu taa ki 10,haftada bi anda 1 hafta topladı kendini.halende 1 hafta geriden glliyor benimki..canım kalp atışı icin bişey diyemem ne okudum ne duydum.gecmişte yaşadığın acıyı azcıkta olsun geride bırakmaya calış unut demiyoruz zaten unutulmaz ama bi kez yaşadın diye aynısın yaşayacaksın diye kural yok ki.bol bol dua et gerisi takdiri ilahı..güzel güzel beslen kendini şımart eşin müsade ediyorsa nazlan (bazı erkekler odun olur ya )ondan müsade ederse diyorum

kuzum
Benimde ilkmuayenede 6 hafta beklerken 4 hafta cikmisti toplar kendini rabbimin izniyle seeni seviyoz annisss

sen ne ıyısın rümeysaa sağol..

inşallah teşekkür ederim..sabretmek lazım evet...sağoll

hepiniz ne kadar destek oluyorsunuz sağolun...hele sen... ilgileniyorsun bööyle..
demek senin de başına geldi eşim de kendince o önemli değil diyor.. hcg tam iki katı değil 2 ye yakın katlıyor..yarın da ölçtüreyim mi acaba rümeysa ....
kalp atışı kimi yerde 115 kimi yerde 120 diyor kimi zaten 6 haftaya girmeden azdır sonra artar yazıyor...
progesteron da 26 kaç olmalı bilmem....
sağol rümeysa ...

ayyy yesinler bu cicileri maşallah...Allah güle güle giydirmeyi nasıp etsin...haksızlık değil o...ana hakkı

Ayy maşallah Allah nazardan korusun ve bu alışverişi bana ve tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah

Ayy maşallah Allah nazardan korusun ve bu alışverişi bana ve tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah
amin inşallah sağlıklı gine tez vakitte inşallah...hoşgeldin sefa geldinizz

kuzumm sen şu internetten araştırma yapmayı lütfen bırakırmısın..benimde ilk dönemlerm sıkıntılıydı sağolsun kızların desteği ile daha rahat atlattım şimdik sıra bende betamda tam ikiye katlamıyordu..doktorun betaya baktır demedyse lütfen baktırma azcık akışına bırakmaya calış,,eşini gercekten tanıyor olsaydım telefonu pc yi interneti senden almasını isterdim inan öyle olunca daha rahat olursun..eşler bu konuda daha soğukkanlı oluyor inan o ne derse onu yapmaya calış,,ben 3 kez kanama yaşadım kimseyi aramadım yanımda saedc eşim yetti cünkü sakinleştiren soğukkanlı olması beni frenliyordu son kanamada biraz oda panik olmuştu ama şükürlerolsun bak şimdi 30 ha1taya merdiven dayıyoruz..rabbimin sınavından sual olmaz buda şu an senin sınavın inşallah sonunda hayırlısıyla sağlkl gine alcan mucizeni sonra geriye dönüpp keşke bu kadar kendimi üzmeseydim diyceksin.bak 2 gün önce sinir krizi gecirdim sonra kendime nekadar kızdım bebeğimi strese soktum diye şimdi sıra sende bak yapmassan benim kedicikleri salcam senin üstüne....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…