hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kız tırnaklarını yeme lazım olur şaka bi tarafa güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..sonrada şartlar uyğunsa bi aşılama yaptırverin gari diyomm

Rabbim gönlüne göre verir inşallah sonuc olumsuz olsa bile yılmak yok ccalışmalara devam.senin problemin var mı ne zamandır istiyon ugraşyn

Pko yumurtlama sorunum var evlilikten 6 ay sonra başladım bi ara bıraktım hsg çekildi sonrada çatlatma iğnesi işte şimdi p.tesi gidecem belli olacak canım

Pko yumurtlama sorunum var evlilikten 6 ay sonra başladım bi ara bıraktım hsg çekildi sonrada çatlatma iğnesi işte şimdi p.tesi gidecem belli olacak canım

anladım canım şükürler olsun dermansız derdin yokmuş..pkolu olup ta bebeğini kucağına alan cok insan var inşallah sende onlardan olursun..ben şimdi kaçar evi süpürem sende gel takıl güzel sohbetlerimize eşlik et

ooyy yerim ben onları nasııııııııııııl güzel şirin şeyler yaaa bence sen böyle düşünmekle kendine haksızlık ediyorsun, ben hamile kalırsam bebişimin herbişeyini ben seçerim, eşim azcık zevksiz
kız tırnaklarını yeme lazım olur şaka bi tarafa güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..sonrada şartlar uyğunsa bi aşılama yaptırverin gari diyomm

haklısın bu yaz ben de bi aşılama yaplım diyorum, temmuz adetinde ilaçlarımı içerim, bayramdan sonra da anca aşılama zamanı gelir, hem ramazanda hastaneler çok yoğun olmuyor bi de adetliyken ilaçlar verildiği için oruç açısından sorun da olmaz...

daha güzelleri inşallah senin ve bebişlerinin olur..hadi bakalım hayrılısıyla bi yarın sonucları alında onlarda yapılır..bu aşılamayı devlette falan yaptırabiliyon mu acaba hic araştırma şansın oldumu

sağol canım benim defalarca araştırdım canım, devlet bu tedavilerin bi kısmını karşılıyor, açıkçası yüklü bi kredi ödüyoruz, o bitene kadar devlette rapor çıkarıp tedaviye başlamak istiyoruz.

rümüşüüüüüümhepsi çoook güzel. güle güle giysin kızçen. ben de aldıklarımı çekip gösterecem size ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…