kızlar yarın için bana dua edin, eşimin tahlilleri ameliyattan sonra ilk kez tekrarlanacak hem de evlilik yıl dönümümüzde:18::18::18: inşallah güzel haberlerle döneriz. orkim geleydi azcık ben de ona sulansaydımorkim şimdi biz tahlili direk tüpe gidip yaptıracaz di mi,ürolojiden randevuya gerek var mı:26::26:
amin inşallah sağlıklı gine tez vakitte inşallah...hoşgeldin sefa geldinizz
Benim içinde dua et canım hamilelerin duası kabul olurmuş çatlatma iğnesi yaptırdım p.tesi doktora gidecem belli olacak işte ne olduğu
Rabbim gönlüne göre verir inşallah sonuc olumsuz olsa bile yılmak yok ccalışmalara devam.senin problemin var mı ne zamandır istiyon ugraşyn
Pko yumurtlama sorunum var evlilikten 6 ay sonra başladım bi ara bıraktım hsg çekildi sonrada çatlatma iğnesi işte şimdi p.tesi gidecem belli olacak canım
Elinizde istek kağıdı var mi canim?
ooyy yerim ben onları nasııııııııııııl güzel şirin şeylerkızlar bugünkü alışverişimiz de bunları aldık bide beşik aldık o akşama gelcek geldiğinde resmini yükliycem..
ya beşiği ben eşime sormadan aldım yani beğenirken yoktu yanımda acaba haksızlık mı yapmış oldum.beşiği annem aldı bi anda kendimi beşik secerken buldum,,
kız tırnaklarını yeme lazım olurşaka bi tarafa güzel haberlerini bekliyoruz inşallah..sonrada şartlar uyğunsa bi aşılama yaptırverin gari diyomm
ooyy yerim ben onları nasııııııııııııl güzel şirin şeyleryaaa bence sen böyle düşünmekle kendine haksızlık ediyorsun, ben hamile kalırsam bebişimin herbişeyini ben seçerim, eşim azcık zevksiz
haklısın bu yaz ben de bi aşılama yaplım diyorum, temmuz adetinde ilaçlarımı içerim, bayramdan sonra da anca aşılama zamanı gelir, hem ramazanda hastaneler çok yoğun olmuyor bi de adetliyken ilaçlar verildiği için oruç açısından sorun da olmaz...
daha güzelleri inşallah senin ve bebişlerinin olur..hadi bakalım hayrılısıyla bi yarın sonucları alında onlarda yapılır..bu aşılamayı devlette falan yaptırabiliyon mu acaba hic araştırma şansın oldumu
beşiğim geliyorrrrrrr kızlar gelsin hemen resmini yükliycem
işte beşiğimizzzzzzzzzzzz
Sagolasin canimmm yaaa cok pembisss dimiyaşasıııın gitmeden gördümgerçekten çok şirin, güle güle kullanın
işte beşiğimizzzzzzzzzzzz
çok beğendim rümüşüm. güle güle uyusun da büyüsün içinde
kızlar bugünkü alışverişimiz de bunları aldık bide beşik aldık o akşama gelcek geldiğinde resmini yükliycem..
ya beşiği ben eşime sormadan aldım yani beğenirken yoktu yanımda acaba haksızlık mı yapmış oldum.beşiği annem aldı bi anda kendimi beşik secerken buldum,,
rümüşüüüüüümhepsi çoook güzel. güle güle giysin kızçen. ben de aldıklarımı çekip gösterecem size ya
rümüşüüüüüümhepsi çoook güzel. güle güle giysin kızçen. ben de aldıklarımı çekip gösterecem size ya
Kedim ssu an cok cok sirnasma moduna gecti ve ilk kez boyle bi hareketlerde bulunuyor sasirdim kaldimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?