hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Kimden kiskancakki basbasayiz.yaavru kedilerden biriydi.sana kisa cevap yazmak zorunda kaldim o denli sirnasti.gogsumun ustune yatiyor karnini aciyor kafasini elleeime suruyor ayyy cok acayipti yyaaa hani cicileri paylascaktn neerdeler
Biraz midem bulanıyor da çekemedim. Artık yarın çeker koyarım rahat rahat.

ya kızlar buarada benim karnımda alerji gibi kırmızı kırmızı kabarcıklar oluştu kolumda da var biraz sağ kolumun üst kısmında ve sol kolumun üst kısmında ki daha az bikaç tane. ama ençok karnımda neden olmuş olabilir ? böyle birşey yaşayan var mı? normalde bende alerji yoktur ilkkez oldu böle önemli bişimidir???

ORKİDEM kuzucukların iyi olmasına çok sevindim bulantıların azalıcak gitgide benim de epey azaldı
Sağol canım benim. Allah razı olsun. Benim de baya azaldı ama bulantı ilacini icmezsem hala çok oluyor. Yine cok şükür. Bir ay boyunca bulantı hapı bana mısın demedi

Benim oluyor ama seninkinden daha az sayıda. Normal diye düşündüm ben
günaydın millet

günaydın kızlaaaar bugün kepengi ben açtım haydi bismillah hayırlı sabahlar hayırlı cumalar herkese
Günaydın ballar

kızlar irem ismi yine iptal oldu , diyanete sormuştum fetva sitesinden sonra

Çocuğa güzel bir isim verilmesi anne-babanın yükümlülüklerindendir. Bu hususta Hz.Peygamber (s.a.v.) Efendimiz : "Siz kıyamet günü kendi isimleriniz ve babalarınızın isimleriyle çağrılacaksınız. Bu cihetle çocuklarınıza güzel isim koyunuz"(Ebu Davud, "Edeb", 70) buyurmuşlardır. Konulacak isimlerin Arapça olması ve bu ismin Kur'an-ı Kerim'de geçmesi gerekmez. İsim koyarken dikkat edilecek husus, konulan ismin yadırganmayacak, anlamlı ve başkaları tarafından aşağılama vesilesi olmayacak bir isim olmasıdır. Bu milletin kötü ve zülüm dolu tarihini bilen bazı insanlarımız, "irem" ismi konduğunda ismin, o zorbaları ve helak edilişlerini çağrıştırdığı için çocuğa ad olarak verilmesini tasvib etmezler. Ancak günümüzde bu kavmin, zulümleri ve helak edilişleri unutulduğundan hatta söylendiğinde akıllarda herhangi kötü bir çağrışım yapmadığı için halkımız bu ismi yadırgamamaktadırlar. Hatta halkımızın çoğunluğu "İrem"'in "cennet, bağ ve bahçe" manasına geldiğine inanmaktadırlar. Bu itibarla çocuğunuza böyle bir isim vermenizde dinen bir sakınca yoktur; verilmiş ise değiştirmenize de gerek yoktur. Ancak henüz bu ismi vermedi ise anlam ve çağrışım bakımından daha güzel isimler bulup vermek uygun olur.

demişler

Rumeysa canım beşiği de gelmiş oyy çok tatlı Allah nazardan korusun beşiği bu kadar tatlıysa kim bilir o ne kadar tatlıdır Allah tamamına erdirsin peki sen tedavi gördün mü?

haplada geciyorsa bu asama kaydediyonuz demekk 2 haftaya kalmaz bitcek bence kusmalar

Rumeysa canım beşiği de gelmiş oyy çok tatlı Allah nazardan korusun beşiği bu kadar tatlıysa kim bilir o ne kadar tatlıdır Allah tamamına erdirsin peki sen tedavi gördün mü?

Sagolasin canim.pembis pembis gorunce dayanamdim...bende de yumurta tembelligi vardi ilk ay klomen kullandim olmadi.sonra burda kizlarla tanistim.kurler denemeye basladim ates olcmeyi ogrendim.kurleri uuguladigim zaman bozik olan hormonlarim duzelmeye bssladi.bi ay bende ilk kez yumuttlama kanamasi oldu.orkidemiz sagolsin o soyledi bende hemen degerlendirdim o ay kismet oldu hamile kalmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…