Yoksa seni kiskaniyor mu ne:-D
Biraz midem bulanıyor da çekemedim. Artık yarın çeker koyarım rahat rahat.Kimden kiskancakki basbasayiz.yaavru kedilerden biriydi.sana kisa cevap yazmak zorunda kaldim o denli sirnasti.gogsumun ustune yatiyor karnini aciyor kafasini elleeime suruyor ayyy cok acayipti yyaaa hani cicileri paylascaktn neerdeler
Biraz midem bulanıyor da çekemedim. Artık yarın çeker koyarım rahat rahat.
işte beşiğimizzzzzzzzzzzz
işte beşiğimizzzzzzzzzzzz
Sağol canım benim. Allah razı olsun. Benim de baya azaldı ama bulantı ilacini icmezsem hala çok oluyor. Yine cok şükür. Bir ay boyunca bulantı hapı bana mısın demediORKİDEM kuzucukların iyi olmasına çok sevindim bulantıların azalıcak gitgide benim de epey azaldı
Benim oluyor ama seninkinden daha az sayıda. Normal diye düşündüm benya kızlar buarada benim karnımda alerji gibi kırmızı kırmızı kabarcıklar oluştu kolumda da var biraz sağ kolumun üst kısmında ve sol kolumun üst kısmında ki daha az bikaç tane. ama ençok karnımda neden olmuş olabilir ? böyle birşey yaşayan var mı? normalde bende alerji yoktur ilkkez oldu böle önemli bişimidir???
günaydın millet
Günaydın ballargünaydın kızlaaaar bugün kepengi ben açtım haydi bismillahhayırlı sabahlar hayırlı cumalar herkese
evet tatlım şimdilik sakaryadayım, sen de mi burdasın?kızlar aranızda adapazarı sakaryada olan var mııı?
çok tatlı maşşallah.pembiş pembiş..
rümüşüüümmmm bayıldım bayıldım maşaALLAH barekALLAH hayırlı uğurlu olsun inşaALLAH. meleğin mışıl mışıl uyusun içinde ve sağlıkla sıhhatle büyüsün inşaALLAH
günaydın millet
haplada geciyorsa bu asama kaydediyonuz demekk 2 haftaya kalmaz bitcek bence kusmalarSağol canım benim. Allah razı olsun. Benim de baya azaldı ama bulantı ilacini icmezsem hala çok oluyor. Yine cok şükür. Bir ay boyunca bulantı hapı bana mısın demedi
Benim oluyor ama seninkinden daha az sayıda. Normal diye düşündüm ben
Günaydın ballar
Rumeysa canım beşiği de gelmiş oyy çok tatlı Allah nazardan korusun beşiği bu kadar tatlıysa kim bilir o ne kadar tatlıdır Allah tamamına erdirsin peki sen tedavi gördün mü?
evet tatlım şimdilik sakaryadayım, sen de mi burdasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?