hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

üffff cok mu tartıştınız yaaa kuzum hormonlar ele mi geçirmeye başladı seni umarım ciddi bişey değildir anlatmak istersen dinleyebilirm

çok değil aslında ama hali beni çok endişelendiriyor ona da babalık mı vurdu ne anlamadım.. en çok zoruma giden beni üzdüğünü göre göre üzmekten hiç çekinmiyor işte bunu hiç anlayamıyorum.. bebeğiminde kalp atışını duymadık henüz 1,5 hafta sonra doktora gidicez onun için de endişeliyim aslında bana dua edin nolur bu bebek tutunsun bana beni bırakmasın

Kuzum benim bebeğin seninle Allah in izni ile sen üzme tatlı canını

aaaa hepinize koca nası yola getirilir dersi vercem ha , kuzum ne takıyonuz şu herifleri ya , onlar konuşsun dursun deyin sen salla başını ben bilirim işimi bebişinide düşünme hiç o seninle rabbimin izniyle değerlerin çok güzel allahın izniyle hiç bir sıkıntı olmayack duyacaksın pıt pıtları

kuzummmmm yapma lütfen stres şu an en son icinde olman gereken şey,,bebeğin hayırlısıyla seninle..ya azcık umursamamaya calış eşini bi dönem salla gtsin yap ..zor ama ben yaptıysam sende yaparsın

Hepsi cokkk guzellll saglikli gunleede kullanin insallah..dikkatimi ceken zibinlarin cogu mavis niye aCepp simdiden oglusuna torpil yapiyonn
yok canımm şuan izmirdeyim ama eşim sakarya üniversitesine tayin oldu oraya taşınıcaz nasipse
kirmizi noktaciklarin halen varmi

violee aşağı yukarı aynıyız offf Allahım güldürsün bizi de

Dun cenemin alti aciyodu simdi bogazlarima dogru aciyor benim bogazim iltihaplandimi acap gecen gun buzlu su ictiydimm

sirkeli su ile gargara yanlış mı olur acaba

kızlar bana bı yardımcı olsanız....offf diyorsunuz tabi de bana...
ben bugun kahverengiler gelince başka doktora gittim...karından kese bozuk dedi alttan baktı...oysakı diğer doktor o prof du...
karından görmüştü.. neyse alttan baktı yanıma gelin dedi...kalbi atıyor dedi.progestanı alttan değil oral yolla al dedi..
ultrason kağıdında kese bayagı bozuk geldı bana kalp atışı kaç 114 dü dedim...senin prof işgüzarlık yapmış kalbının atması yeter kaç oldugu sonrakı aylarda önemli dedi..

kısaca kese boyutu yazmıyo kağıtta kalp atışı var dedi ama ben duymadım...bu adama gitmekte hata mı ettim...

Keske kendi doktoruna gitseydin diyebiliyom sadece.usg kagidindan bu haftalarda sen ben bisey anlayamyiz.benim ilks usg kagidimda baliga benziyodu stres icindesin oyuzden usgde gormek istemedigini gorursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…