iyi değilim bugün az uyudum ve canım hiç bir şey yemek istemiyor
evet eşimle tartıştık yine çok canım sıkkınniye az uyudun bakam bişey mi oldu
evet eşimle tartıştık yine çok canım sıkkın
üffff cok mu tartıştınız yaaa kuzum hormonlar ele mi geçirmeye başladı seni umarım ciddi bişey değildir anlatmak istersen dinleyebilirm
çok değil aslında ama hali beni çok endişelendiriyor ona da babalık mı vurdu ne anlamadım.. en çok zoruma giden beni üzdüğünü göre göre üzmekten hiç çekinmiyor işte bunu hiç anlayamıyorum.. bebeğiminde kalp atışını duymadık henüz 1,5 hafta sonra doktora gidicez onun için de endişeliyim aslında bana dua edin nolur bu bebek tutunsun bana beni bırakmasın
Gunaydinllarr..daha cokk vakitt var bulursunuz bi isim.ikra ismi nasil
çok değil aslında ama hali beni çok endişelendiriyor ona da babalık mı vurdu ne anlamadım.. en çok zoruma giden beni üzdüğünü göre göre üzmekten hiç çekinmiyor işte bunu hiç anlayamıyorum.. bebeğiminde kalp atışını duymadık henüz 1,5 hafta sonra doktora gidicez onun için de endişeliyim aslında bana dua edin nolur bu bebek tutunsun bana beni bırakmasın
evet tatlım şimdilik sakaryadayım, sen de mi burdasın?
Eki Görüntüle 749272 Eki Görüntüle 749273 Eki Görüntüle 749274 Eki Görüntüle 749275 Eki Görüntüle 749276 Eki Görüntüle 749277 Eki Görüntüle 749278 Eki Görüntüle 749279 Eki Görüntüle 749280
işte doğmamış miniklerin ilk kıyafetleribi de internetten aldıklarım var ama gelmediler
Hepsi cokkk guzellll saglikli gunleede kullanin insallah..dikkatimi ceken zibinlarin cogu mavis niye aCeppEki Görüntüle 749272 Eki Görüntüle 749273 Eki Görüntüle 749274 Eki Görüntüle 749275 Eki Görüntüle 749276 Eki Görüntüle 749277 Eki Görüntüle 749278 Eki Görüntüle 749279 Eki Görüntüle 749280
işte doğmamış miniklerin ilk kıyafetleribi de internetten aldıklarım var ama gelmediler
kirmizi noktaciklarin halen varmiyok canımm şuan izmirdeyim ama eşim sakarya üniversitesine tayin oldu oraya taşınıcaz nasipse
Hepsi cokkk guzellll saglikli gunleede kullanin insallah..dikkatimi ceken zibinlarin cogu mavis niye aCeppsimdiden oglusuna torpil yapiyonn
kirmizi noktaciklarin halen varmi
kız 3 tane maviş 3 tane de kız için beyaz pembe sarı. 3'lü pembe yoktu
Dun cenemin alti aciyodu simdi bogazlarima dogru aciyor benim bogazim iltihaplandimi acap gecen gun buzlu su ictiydimm
Keske kendi doktoruna gitseydin diyebiliyom sadece.usg kagidindan bu haftalarda sen ben bisey anlayamyiz.benim ilks usg kagidimda baliga benziyodu stres icindesin oyuzden usgde gormek istemedigini gorursun.kızlar bana bı yardımcı olsanız....offf diyorsunuz tabi de bana...
ben bugun kahverengiler gelince başka doktora gittim...karından kese bozuk dedi alttan baktı...oysakı diğer doktor o prof du...
karından görmüştü.. neyse alttan baktı yanıma gelin dedi...kalbi atıyor dedi.progestanı alttan değil oral yolla al dedi..
ultrason kağıdında kese bayagı bozuk geldı bana kalp atışı kaç 114 dü dedim...senin prof işgüzarlık yapmış kalbının atması yeter kaç oldugu sonrakı aylarda önemli dedi..
kısaca kese boyutu yazmıyo kağıtta kalp atışı var dedi ama ben duymadım...bu adama gitmekte hata mı ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?