violee aşağı yukarı aynıyız offf Allahım güldürsün bizi de
sirkeli su ile gargara yanlış mı olur acaba
canım benim geçmiş olsunDun cenemin alti aciyodu simdi bogazlarima dogru aciyor benim bogazim iltihaplandimi acap gecen gun buzlu su ictiydimm
kızlar bana bı yardımcı olsanız....offf diyorsunuz tabi de bana...
ben bugun kahverengiler gelince başka doktora gittim...karından kese bozuk dedi alttan baktı...oysakı diğer doktor o prof du...
karından görmüştü.. neyse alttan baktı yanıma gelin dedi...kalbi atıyor dedi.progestanı alttan değil oral yolla al dedi..
ultrason kağıdında kese bayagı bozuk geldı bana kalp atışı kaç 114 dü dedim...senin prof işgüzarlık yapmış kalbının atması yeter kaç oldugu sonrakı aylarda önemli dedi..
kısaca kese boyutu yazmıyo kağıtta kalp atışı var dedi ama ben duymadım...bu adama gitmekte hata mı ettim...
canlarimmmmmmmmmmm.nasilsiniz.biraz gecmis yaptim.nareksi arkadasim.insallah her sey yolunda gider.guelim.
rumusum orkim bebislerine aldiklariniz hepsi cok guzel/saglikla dogub icine girsinler.diger kizlar nasillar.kiki berceste bartek cemre irmos ve diger anneler
canlarimmmmmmmmmmm.nasilsiniz.biraz gecmis yaptim.nareksi arkadasim.insallah her sey yolunda gider.guelim.
rumusum orkim bebislerine aldiklariniz hepsi cok guzel/saglikla dogub icine girsinler.diger kizlar nasillar.kiki berceste bartek cemre irmos ve diger anneler
nazlıııımseni gördük iyi olduk. sen ve güzel kızların nasıl?
Berceste memlrekete gitti.bartek uzun zaman oldu gelmedi.cemrenin esinin bugun tahlilleri var temmuzda asilama dusunuyor.kikimm tatile turkiyeye geldi irmoss kramplarla ugrasiyor.oyle iste
orkim iyiyim arkadasim.ikizler buyumusler masallah.sizinle yazismayi cok ozledim/ kizlar firsat vermiyorum.minossum buyuyor teyzosu 3 aylik olucak 7 de.donuyor gulucukler atiyor.abla kardes nasil seviyoralar bir birlerini.o kadar mukemmel bagki bu/kardes cok guzel gercekden.darisi basiniza. vakit azaliyor zaten
kız ne güzel özetlemişin
IYIYIZ Canim.sukurler olsun.annelik nasil gidiyor.iki kizin yoruyorlar mi seni.
orkim iyiyim arkadasim.ikizler buyumusler masallah.sizinle yazismayi cok ozledim/ kizlar firsat vermiyorum.minossum buyuyor teyzosu 3 aylik olucak 7 de.donuyor gulucukler atiyor.abla kardes nasil seviyoralar bir birlerini.o kadar mukemmel bagki bu/kardes cok guzel gercekden.darisi basiniza. vakit azaliyor zaten
Berceste memlrekete gitti.bartek uzun zaman oldu gelmedi.cemrenin esinin bugun tahlilleri var temmuzda asilama dusunuyor.kikimm tatile turkiyeye geldi irmoss kramplarla ugrasiyor.oyle iste
rumusum sagol iyiyiz.kucugu hic yormuyor ama buyuk kizzsokaga cikmamiz komedi. sen nasilsinsin.iyice agirlasiyorsun artik.koca gobisli [/QU OTE]
Hecte bilem koca gobuslu degilimartik uuyurken zorlaniyom.kasik bel agrilarim basladi ama en buyukk nese kaynagim kizimin karnimi yayik ayrani gibi sallamasini izlemek.
tesekkurle ozet icin.cemrenin guzel haberlerini alalim insallah.irmosa nolduki.:26::26::26:
Ayyy ne guzell yaaaa insallah bizim cocuklarimizda boyle guzel bag kurar aralarinda..
insallah.darısı bizim miniklerin başına
Sen yorulma diye hemn atlayiverdimmdaha yazacktomvda gidiveririr diye kisa kestim...
ay canim ya.rumusum sagol iyiyiz.kucugu hic yormuyor ama buyuk kizzsokaga cikmamiz komedi. sen nasilsinsin.iyice agirlasiyorsun artik.koca gobisli [/QU OTE]
Hecte bilem koca gobuslu degilimartik uuyurken zorlaniyom.kasik bel agrilarim basladi ama en buyukk nese kaynagim kizimin karnimi yayik ayrani gibi sallamasini izlemek. canimiz bizim bunlar ya koca gobuslu degilmis
Hamilelik halleeri biraz erken basladi kramplari.magnezyuma basladi.
ay bende de olmusdu o kramplar.bende 22 haftada baslamisdimsimdide kan hapi iciyorum.kani az.
ahh peerimm ahh napiyor scaba.kismet olirsa ben 2.cocugu pek ara veemeyecegiminsallah.kuracaklar.kandan gelen bir sey bu
ben bide ikinci cocugu kizcemin 5 6 yasinda istiyordum.gecen sene bu zamanlar sizinle yazisdim bir anda istek geldi.ilk perim heveslendirmisdi beni.ay iyiki dogurmusum kizimi RABBIME sukurler olsun minik bi kiz daha verdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?