hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Dun cenemin alti aciyodu simdi bogazlarima dogru aciyor benim bogazim iltihaplandimi acap gecen gun buzlu su ictiydimm
canım benim geçmiş olsun

ah narekşim ah. balım dr dr gezme. bu stresini daha çok artırır. bana kalırsa her şey yolunda. dua etmekten başka çaremiz yok. seni çok iyi anlıyorum ben. için içini yiyodur şimdi. azcık sakin olmaya gayret et. kendi dr una devam et.

canlarimmmmmmmmmmm.nasilsiniz.biraz gecmis yaptim.nareksi arkadasim.insallah her sey yolunda gider.guelim.
rumusum orkim bebislerine aldiklariniz hepsi cok guzel/saglikla dogub icine girsinler.diger kizlar nasillar.kiki berceste bartek cemre irmos ve diger anneler

nazlıııımseni gördük iyi olduk. sen ve güzel kızların nasıl?

IYIYIZ Canim.sukurler olsun.annelik nasil gidiyor.iki kizin yoruyorlar mi seni.

nazlıııımseni gördük iyi olduk. sen ve güzel kızların nasıl?

orkim iyiyim arkadasim.ikizler buyumusler masallah.sizinle yazismayi cok ozledim/kizlar firsat vermiyorum.minossum buyuyor teyzosu 3 aylik olucak 7 de.donuyor gulucukler atiyor.abla kardes nasil seviyoralar bir birlerini.o kadar mukemmel bagki bu/kardes cok guzel gercekden.darisi basiniza.vakit azaliyor zaten

Berceste memlrekete gitti.bartek uzun zaman oldu gelmedi.cemrenin esinin bugun tahlilleri var temmuzda asilama dusunuyor.kikimm tatile turkiyeye geldi irmoss kramplarla ugrasiyor.oyle iste

Ayyy ne guzell yaaaa insallah bizim cocuklarimizda boyle guzel bag kurar aralarinda..

darısı bizim miniklerin başına

Berceste memlrekete gitti.bartek uzun zaman oldu gelmedi.cemrenin esinin bugun tahlilleri var temmuzda asilama dusunuyor.kikimm tatile turkiyeye geldi irmoss kramplarla ugrasiyor.oyle iste

tesekkurle ozet icin.cemrenin guzel haberlerini alalim insallah.irmosa nolduki.:26::26::26:

Ayyy ne guzell yaaaa insallah bizim cocuklarimizda boyle guzel bag kurar aralarinda..

darısı bizim miniklerin başına
insallah.kuracaklar.kandan gelen bir sey bu
ben bide ikinci cocugu kizcemin 5 6 yasinda istiyordum.gecen sene bu zamanlar sizinle yazisdim bir anda istek geldi.ilk perim heveslendirmisdi beni.ay iyiki dogurmusum kizimiRABBIME sukurler olsun minik bi kiz daha verdi bana
Sen yorulma diye hemn atlayiverdimm daha yazacktomvda gidiveririr diye kisa kestim...

ahh peerimm ahh napiyor scaba.kismet olirsa ben 2.cocugu pek ara veemeyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…