hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Keske kendi doktoruna gitseydin diyebiliyom sadece.usg kagidindan bu haftalarda sen ben bisey anlayamyiz.benim ilks usg kagidimda baliga benziyodu stres icindesin oyuzden usgde gormek istemedigini gorursun.

kendi doktorum bana sonucunu yarın al gel dedi..bekleme yerinde tek başıma beni gördü oralı olmadı asıstanı geldi doktor bey diyo ki diye başladı ...tel numarası vermez ılgılenmez kafam kızmıştı bıraz..

Tuzlu su ile gargara yaptim bende.bi nane limon cayi yapssmmi bipmiyom bende
pastil zarar verir mi ki...

ahhh ahhh orkidecimm içimi okudun...doktoruma kızmıştım azıcık...siz tek doktora mı gittiniz ben 3. doktora da gideyim de içimde kalmasın

o bebek bu topiğe gelecek inşallah ama ben hamile olduğum haberini duyduğumda sevinçten kalp krizi geçiriz ölmezsem tabi:)))))))))))))))))))))))))))))))))

ben ılk doktorumdan pek memnun degıldım o yuzden degıstırdıydım.ozele gıdıyodum ama teelefonunu vermemıstı.en son esımde rahhatsız olunca degıstırdım.ıcıme sınene kadar arayıp sonunda da buldum.sen neden kızdın doktortuna

naber nazlıma gacısı sen bu topiğin yolunu buldun mu yaww sen başka yerlerde fink atarken görüyom öp cimcimelerini bizim için yerler o toparlak suratları

kız nareksisi biz birimiz doktorumuzun dediğini söylüyo hepimiz afallıyoz sonra diyoz ki kendi doktorumu dinleyim en iyisi kendin birden fazla doktora gidersn kimi dinliycen kır dizini otur aşağı aaa kızıyorum ama prof diyon daha ne olsun ordinaryus mü arıyon

hih diyene bak
iyiyiz sukur.cadilarim da iyiler.sen nasilsin kizin tkme atiyormu sanaatsin astsin teyzosu yer onu

evettt ırem el koydu olaya kacıcaj delık ara nareksısı

hih diyene bak
iyiyiz sukur.cadilarim da iyiler.sen nasilsin kizin tkme atiyormu sanaatsin astsin teyzosu yer onu

atmaz mı pusuda bekliyo ne zaman dinlenmeye geçiyom başlıyo, acıkınca kesin tekmeliyoz yemeği sevmezsek doysakta sesimiz çıkmıyo birde keyifçi ve çok inatçıyız en son radyologumuzu uğraştırdık

ayni ayni benim minnos.bu da oyleydi.simdi uzanmis yanimda kolumu kiriyor tepikliyor beni cadi.onceler zorla atardi.simdi durmuyor

ayni ayni benim minnos.bu da oyleydi.simdi uzanmis yanimda kolumu kiriyor tepikliyor beni cadi.onceler zorla atardi.simdi durmuyor

yerim ben senin minnoşunu hayali bile güzel kız Keyfi güya bana çekmiş herif öyle diyo 3 randevudur el ensede poz veriyoz , başıma geleceği tahmin ediyom çıkınca içerden Bakalım hangimiz yaman ......

Kızlar ben anamın evine gidiyom daha da durmam Kepenkler size emanet görüşürük

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…