ahh peerimm ahh napiyor scaba.kismet olirsa ben 2.cocugu pek ara veemeyecegim
Keske kendi doktoruna gitseydin diyebiliyom sadece.usg kagidindan bu haftalarda sen ben bisey anlayamyiz.benim ilks usg kagidimda baliga benziyodu stres icindesin oyuzden usgde gormek istemedigini gorursun.
pastil zarar verir mi ki...Tuzlu su ile gargara yaptim bende.bi nane limon cayi yapssmmi bipmiyom bende
canım benim geçmiş olsun
ah narekşim ah. balım dr dr gezme. bu stresini daha çok artırır. bana kalırsa her şey yolunda. dua etmekten başka çaremiz yok. seni çok iyi anlıyorum ben. için içini yiyodur şimdi. azcık sakin olmaya gayret et. kendi dr una devam et.
perim nasil acaba.keske bir kere yazsaydi iyiyim diye.
bence en iyisi kizcen yalniz kalmaz.abla olsun guzelimiz.isim ne dusunuyorsun rumus
Saliha ezgi dusunuyoz aslinda kesin yani.
ben ılk doktorumdan pek memnun degıldım o yuzden degıstırdıydım.ozele gıdıyodum ama teelefonunu vermemıstı.en son esımde rahhatsız olunca degıstırdım.ıcıme sınene kadar arayıp sonunda da buldum.sen neden kızdın doktortunakendi doktorum bana sonucunu yarın al gel dedi..bekleme yerinde tek başıma beni gördü oralı olmadı asıstanı geldi doktor bey diyo ki diye başladı ...tel numarası vermez ılgılenmez kafam kızmıştı bıraz..
Pastil zarar verir mi ki...
Ahhh ahhh orkidecimm içimi okudun...doktoruma kızmıştım azıcık...siz tek doktora mı gittiniz ben 3. Doktora da gideyim de içimde kalmasın
o bebek bu topiğe gelecek inşallah ama ben hamile olduğum haberini duyduğumda sevinçten kalp krizi geçiriz ölmezsem tabi:)))))))))))))))))))))))))))))))))
ay masallah.ne guzel isim.saliha ismini cok severimadi gibi ameli salih evlatlardan olsun
naber nazlıma gacısı sen bu topiğin yolunu buldun mu yaww sen başka yerlerde fink atarken görüyomöp cimcimelerini bizim için yerler o toparlak suratları
kız nareksisi biz birimiz doktorumuzun dediğini söylüyo hepimiz afallıyoz sonra diyoz ki kendi doktorumu dinleyim en iyisi kendin birden fazla doktora gidersn kimi dinliycen kır dizini otur aşağı aaa kızıyorum ama prof diyon daha ne olsun ordinaryus mü arıyon
naber nazlıma gacısı sen bu topiğin yolunu buldun mu yaww sen başka yerlerde fink atarken görüyomöp cimcimelerini bizim için yerler o toparlak suratları
Kız nareksisi biz birimiz doktorumuzun dediğini söylüyo hepimiz afallıyoz sonra diyoz ki kendi doktorumu dinleyim en iyisi kendin birden fazla doktora gidersn kimi dinliycen kır dizini otur aşağı aaa kızıyorum ama prof diyon daha ne olsun ordinaryus mü arıyon
hih diyene bak
iyiyiz sukur.cadilarim da iyiler.sen nasilsin kizin t kme atiyormu sana atsin astsin te yzosu yer onu
hih diyene bak
Iyiyiz sukur.cadilarim da iyiler.sen nasilsin kizin t kme atiyormu sana atsin astsin te yzosu yer onu
evettt ırem el koydu olaya kacıcaj delık ara nareksısı
haksız mıyım ama her yiğidin yoğurt yiyişi ayrı arada kalır ayrana döner
atmaz mı pusuda bekliyo ne zaman dinlenmeye geçiyom başlıyo, acıkınca kesin tekmeliyoz yemeği sevmezsek doysakta sesimiz çıkmıyobirde keyifçi ve çok inatçıyız en son radyologumuzu uğraştırdık
hosgeldınız sefalar getırdınız..yok yok kalp krızı gecırmessın.tez zamanda saglıklı genef gobusne konar bebegın ınsallag[/QUO
hoşbulduk teşekkür ederim hepimizin sağlıklı güzel bebişleri olur biran önce inşallah:)
Amin insallahh.eee anlat bakalim sen nezamandir istiyon doktora gidiyonmuhosgeldınız sefalar getırdınız..yok yok kalp krızı gecırmessın.tez zamanda saglıklı genef gobusne konar bebegın ınsallag[/QUO
hoşbulduk teşekkür ederim hepimizin sağlıklı güzel bebişleri olur biran önce inşallah:)
ayni ayni benim minnos.bu da oyleydi.simdi uzanmis yanimda kolumu kiriyor tepikliyor beni cadi. onceler zorla atar di.simdi durmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?