eylülde 1 yıl olacak evleneli.Yaklaşık 5 aydır falan deniyoruz ama tutturamadık birtürlü:)Doktora gittik evet eşimde de bende de bi sıkıntı yok herşey yolunda dedi doktor.Bakalım denemeye devam inşallah olacak:)Amin insallahh.eee anlat bakalim sen nezamandir istiyon doktora gidiyonmu
güle güle git. ne zaman döncen:26:Kızlar ben anamın evine gidiyom daha da durmamKepenkler size emanet görüşürük
ben bi kaç gün gelmeyebilirim merak etmeyin kızlar
Kızlar ben anamın evine gidiyom daha da durmamKepenkler size emanet görüşürük
eylülde 1 yıl olacak evleneli.Yaklaşık 5 aydır falan deniyoruz ama tutturamadık birtürlü:)Doktora gittik evet eşimde de bende de bi sıkıntı yok herşey yolunda dedi doktor.Bakalım denemeye devam inşallah olacak:)
Yumurtlama gunlerini ne ile takip ediyon
Hepsi cokkk guzellll saglikli gunleede kullanin insallah..dikkatimi ceken zibinlarin cogu mavis niye aCeppsimdiden oglusuna torpil yapiyonn
kirmizi noktaciklarin halen varmi
Canim bi dktoruna sorsan mi acabaevet tatlım. bazen sönüyolar bazen de iyice kırmızılaşıp daha kabarık oluyolar :/
Canim bi dktoruna sorsan mi acaba
daha iyi akşam nane limon yaptım bir bardak ictimrümüşüm buarada nasıl oldun boğazın nasıl?
Aaa kuzum daha dur yolun basindasin sen yumurtlama gunlerini ne ile takip ediyonYeter artık gel bebeğim ya
sabah sabah ne guzel dileklerde bulunmuşun yüreğine ağzına sağlık.o saatte açtım artık uyuyamiyomkepenekler aciyorum diycek ama acikmis rumus acmis
gunaydin herkese.mutlu ,huzurlu,bol tekmeli gunler diliyorum herkesehamislik bekleyenlere tez vakit bebis dogum bekleyenlere saglikla sihhatle dogurmayi diliyorum
biraz tel.praqrami gibi olmus
cemremden haber yok qaliba:44::44::44::44:
daha iyi akşam nane limon yaptım bir bardak ictim
Iyi geldi
Aaa kuzum daha dur yolun basindasin sen yumurtlama gunlerini ne ile takip ediyon
Ne yolun başı canımya 3 yıl olacak evleneli benim yumurtalar kendiliğinden gelişmiyor canım hapla geliştirip çatlatma iğnesiyle çatlattım bi şu p.tesi gelsede doktora gitsem
Çok pardon ben yanlış alıntı yapmisim.hatlar karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?