canım benim dediğim gibi gidemedik, bugün de sınava girdim şimdi geldim eveFistik ssaat kacta cikck sonuclariniz
canım yaaa ne oldu yine üzüldüm şimdi:26:evet eşimle tartıştık yine çok canım sıkkın
anaaaaammm nasssıl şekerler, ohhh bu yorgunluğun üzerine iyi gitti gözüm gönlüm açıldı, çiçeğim benimEki Görüntüle 749272 Eki Görüntüle 749273 Eki Görüntüle 749274 Eki Görüntüle 749275 Eki Görüntüle 749276 Eki Görüntüle 749277 Eki Görüntüle 749278 Eki Görüntüle 749279 Eki Görüntüle 749280
işte doğmamış miniklerin ilk kıyafetleribi de internetten aldıklarım var ama gelmediler
booowww izmirden sonra burası sana pek bir ıssız gelecek ama şunu söyliyim kampüs lojmanları bildiğin ormanın ortasında müthiş bi havası var. sakarya küçük şirin biyer ama sıkılabilirsin. biz hafta sonları bazen izmite, istanbula ... gidiyoruz yakın sayılır. bu arada eşin hangi pozisyonda tayyin oldu tatlım:26:yok canımm şuan izmirdeyim ama eşim sakarya üniversitesine tayin oldu oraya taşınıcaz nasipse
tesekkurle ozet icin.cemrenin guzel haberlerini alalim insallah.irmosa nolduki.:26::26::26:
uyku tutmadı, pazar sabahı ben böyleeeee
yaaaa niye hiç kimse beni merak etmemişşşş
Sabah tuvalete giitim peceteye kirmizi kan damlasi geldi..tekrar silince az gene kan geldi.daha devami gelmedi.bebek hareket ediyor.yarin gidicem doktora
geçmiş olsun canım. git mutlaka yarın
Hayirli sabahlarrrrrrgünaydın canımcımlaaar
Sağlansın canım.esim ise gidince daha panik olurum diye acile gittim.usgde baktı.bebek iyi ve icerde kanama yokmus.bebeğim zaten kıpır kıpır .ozele gitmiştim ya bir kez o doktoru arayıp sormustum 1 saat sonra o doktor kendi geri aradı bizi.surekli ona giden hastalarından sandı galiba ama çok hoşuma gıttı geri araması.ağzımız açık kaldı eşimle.simdi ben dinlenıyom.sen nasılsın
YumurtlamaYumurtlama gunlerini ne ile takip ediyon
normalde bu aya kadar internette k otomatik yumurtlama testlerinden takip ediyordum.Bu ay ovülasyon testi aldım evde kendim yapıyorum iyiki de almışım çünkü internette ki yumurtlama gününün yanlış olduğunu anladım böylece normalde ben bu ayın 6 sında yumurtlamam gerekiyordu güya ama hala yumurtlamadım iyiki testi almışım.
yemek yiyebiliyonmu..ne zamaana kadar raporlusun.ay kuzum benim geçmişş olsun. belki vajinal bir kanamadır. önemli değil yani. ben de dünü kusarak geçirip sabaha kusarak kalktım. iyi denemez yani
iyi yapmisin test almakla ates olcme yontemi de var onu da kullanabilirsin.dil altindan ates olcer aliyon sabahlari olcuyon hergun.bat gunude adet olup olmayacaginida ogrenebiliyonYumurtlama
normalde bu aya kadar internette k otomatik yumurtlama testlerinden takip ediyordum.Bu ay ovülasyon testi aldım evde kendim yapıyorum iyiki de almışım çünkü internette ki yumurtlama gününün yanlış olduğunu anladım böylece normalde ben bu ayın 6 sında yumurtlamam gerekiyordu güya ama hala yumurtlamadım iyiki testi almışım.
Ben kizcagizimizi gene gordum kafasi asagidaymis bu iyi dedi.gelisimi iyi dedi ama beslenmene biraz daha dikkat etmen lazim dedi.1080 gr olmus bebisim
yemek yiyebiliyonmu..ne zamaana kadar raporlusun.
iyi yapmisin test almakla ates olcme yontemi de var onu da kullanabilirsin.dil altindan ates olcer aliyon sabahlari olcuyon hergun.bat gunude adet olup olmayacaginida ogrenebiliyon
bugün yedim çook şükür22 temmuzda işe başlayacağım. ramazan bayramından sonra yıllık izin düşünüyorum.
anaaaam koca insan olmuş desene. hadi gözün aydın cancağızım
bugün yedim çook şükür22 temmuzda işe başlayacağım. ramazan bayramından sonra yıllık izin düşünüyorum.
Sanirsam artik dogum sekli tarihi konusma vakitlerim geldi ve ben tirsmaya basladimmmmmmmmmm.imdatttttt
Karpuz yata yata buyurmus ya seninkilerde yata yata buyuyecek galiba...hayirlsiyla bi rahatlayabilsen kusma konusunda
Sanirsam artik dogum sekli tarihi konusma vakitlerim geldi ve ben tirsmaya basladimmmmmmmmmm.imdatttttt
yaşasın yeğen büyüdü geliyor. tırsmak yooook. isterkekn eyiydii
yaşasın yeğen büyüdü geliyor. tırsmak yooook. isterkekn eyiydii
gicikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?