hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ooyy yorgunluktan ölüyorum, iki gündür giremedim sağol canım arkadaşlarım beni merak etmişsiniz ben de sizi merakta bırakmayayım diye bi beş dakka girdim. maalesef eşim dün tahlile gidemedi, dün patronu inegöle gitti şirkette herşey ona kaldı perhiz de boşa gitti

Fistik ssaat kacta cikck sonuclariniz
canım benim dediğim gibi gidemedik, bugün de sınava girdim şimdi geldim eve
evet eşimle tartıştık yine çok canım sıkkın
canım yaaa ne oldu yine üzüldüm şimdi:26:
anaaaaammm nasssıl şekerler, ohhh bu yorgunluğun üzerine iyi gitti gözüm gönlüm açıldı, çiçeğim benim hepsini güle güle kullansınlar
yok canımm şuan izmirdeyim ama eşim sakarya üniversitesine tayin oldu oraya taşınıcaz nasipse
booowww izmirden sonra burası sana pek bir ıssız gelecek ama şunu söyliyim kampüs lojmanları bildiğin ormanın ortasında müthiş bi havası var. sakarya küçük şirin biyer ama sıkılabilirsin. biz hafta sonları bazen izmite, istanbula ... gidiyoruz yakın sayılır. bu arada eşin hangi pozisyonda tayyin oldu tatlım:26:
tesekkurle ozet icin.cemrenin guzel haberlerini alalim insallah.irmosa nolduki.:26::26::26:

çok sağol canım benim inşallah hafta içi güzel haberleri veririz

ben şimdi çıkıyorum benimki çay demledi çok beklettim şimdi laf etmesin görüşürüz sonra

Sabah tuvalete giitim peceteye kirmizi kan damlasi geldi..tekrar silince az gene kan geldi.daha devami gelmedi.bebek hareket ediyor.yarin gidicem doktora

geçmiş olsun canım. git mutlaka yarın

Sağlansın canım.esim ise gidince daha panik olurum diye acile gittim.usgde baktı.bebek iyi ve icerde kanama yokmus.bebeğim zaten kıpır kıpır .ozele gitmiştim ya bir kez o doktoru arayıp sormustum 1 saat sonra o doktor kendi geri aradı bizi.surekli ona giden hastalarından sandı galiba ama çok hoşuma gıttı geri araması.ağzımız açık kaldı eşimle.simdi ben dinlenıyom.sen nasılsın

Son düzenleme:

ay kuzum benim geçmişş olsun. belki vajinal bir kanamadır. önemli değil yani. ben de dünü kusarak geçirip sabaha kusarak kalktım. iyi denemez yani

Ben kizcagizimizi gene gordum kafasi asagidaymis bu iyi dedi.gelisimi iyi dedi ama beslenmene biraz daha dikkat etmen lazim dedi.1080 gr olmus bebisim

ay kuzum benim geçmişş olsun. belki vajinal bir kanamadır. önemli değil yani. ben de dünü kusarak geçirip sabaha kusarak kalktım. iyi denemez yani
yemek yiyebiliyonmu..ne zamaana kadar raporlusun.

Ben kizcagizimizi gene gordum kafasi asagidaymis bu iyi dedi.gelisimi iyi dedi ama beslenmene biraz daha dikkat etmen lazim dedi.1080 gr olmus bebisim
anaaaam koca insan olmuş desene. hadi gözün aydın cancağızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…