hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Bugün doktoruma gittik.1080 gram olmuş bebeğim.kalbini gösterdi sanki kelebelek kanatları gibiydi öyle güzel atıyordu.gelişimi iyi dedi ama beslenmene daha dikkat etmen lazım dedi.kan değerlerim oldukca düşükmüş demir ilacı yazıyorum dedi kızlar öneriniz var mı kan değerlerini ilacın yanında ne ile düzeltebilirim ...kan uyuşmazlığı testimiz yapıldı 4 gün sonra sonucunu alcaz ona göre sanırsam aşı olcam...bebişimin başı aşağıdaymış bu iyi dedi bu ne anlama geliyor sizce kızlar normal doğum icin bi adım demek ki.28 haftadan sonra yukarı atıverirmi kafasını acaba..bebişim gene kıpır kıpırdı maşallah ve gözleri açıktı.işte böyle kızlar yorğunluktan geberiyorum.bugün ilk sahur ve ben sanırsam oruc tutamıycam sabah doğum evine gittim muyane olup öyle yemek yerim dedim sıra sayım yakındı cünkü ama yok o kalabalık aclık birleşince ben pek fena oldum..
Doktorum kan değerlerimin düşük olmasının halsizlik nefes darlığına sebep olabilceğini söyledi ve ben bi anda halsiz düşerdim gecen geecede nefes darlığı ile uyanmıştım.kulağımıza küpe olsun.

Benim kan degerlerim oldukca dusmus bu yuzden halsizlik ve nefes darligi yasiyomusum

hem geçmiş olsun hem gözün aydın. canım haşlanmış yeşil mercimek ye. demir oranı baya iyidir. kırmızı et, üzüm, incir bunlar da kan yapar.

he valla kayıplar. yazın böyle oluyor. oh bebişim başbaşa kalmak da güzel

ikide mum yakak romantik yemek yiyek cancağızım bi corba atıvereyim ...ya bu doktor bana şimdi bebeğin kafası aşağıda bu iyi dedi ya niye iyi dedi sence.normal doğum olma ihtimali icin iyimi yani yada yukarı atıverirmi kafasını bebişim.

anam bu dr lar sana yukarda dese bi dert aşşada dese bi dert, iyi dese bi dert kötü dese bi dertgit kedine tırmalat kendini ben gelmiyim. e ne güzel işte iyi demiş. niyesini boşver

anam bu dr lar sana yukarda dese bi dert aşşada dese bi dert, iyi dese bi dert kötü dese bi dertgit kedine tırmalat kendini ben gelmiyim. e ne güzel işte iyi demiş. niyesini boşver

gitmeme gerek yok ki onlar sağolsun tırmalayıp duruyorlar tamam yav sormadım üfff canım sıkılıyor kocam markete gitti artık saat 10 u bulur gelmesi

gitmeme gerek yok ki onlar sağolsun tırmalayıp duruyorlar tamam yav sormadım üfff canım sıkılıyor kocam markete gitti artık saat 10 u bulur gelmesi

ne bilem sen de evde bişeyler yapıver gari. benim yine bulantı arttı. anam belli saatleri var bi sabah bi akşam çok artıyor. ağlayasım geliyo o vakit

ne bilem sen de evde bişeyler yapıver gari. benim yine bulantı arttı. anam belli saatleri var bi sabah bi akşam çok artıyor. ağlayasım geliyo o vakit
Anammm bilmem mi neden aglayasimiz geliyor acap..az kaldi sabir insallah kesilcek kusmalarin.simdi seninkiler ikiz ya boyle tam hareketlerini hissetmeye basladiginda iki kat hareket hissetcen dimi.. cok acayip olur gibi geliyor bana.hic ikiz hamile tanidigim olmadigiydi ayrintilari 4 gozle beklyom

kızlar merhaba uzun zamandır bakamıyordum siteye yoğunluktan.
bu arada ben pko hastası olduğum için tedavi görüyordum halen devam ediyor şuan iğneye başladık 7 tane fostimon sonrası ovitrella iğnesi vurulucam bu benim ilk denemem olucak daha önce bu iğneleri kulllanan varmı.

hoş geldin canım. tedavin hayırlı ugurlu olsun. ben sadece ovitrelle yi kullanmıştım

eee bugün rümüş de yok
bensiz olur mu cancağıazım ilk ramazan günü sahur falan derken tam halen uyanamadım sen napıyon bugün iyi oldugunu düşünüyrum öyle bir elektrik alıverdim

hoşgeldin sefa geldin.iğneyi duymuştum ama fostimon icin bişey diyemem yumurtalarını büyütmek icin verdi galiba doktorun.

evet canım yumurta geliştirici olarak verdi bakalım inşallah bu ay tutar. Bu arada senın tedavi şeklin nasıldı.

selamlar kızlar!! bata kaldı bir hafta..ama ben bu ay naptığımı bilmiyorum..yine öyle geçti bir ay daha..

rümeysa,irem,orkide,viole nasılsınız??
bebekler nasıl?

evet canım yumurta geliştirici olarak verdi bakalım inşallah bu ay tutar. Bu arada senın tedavi şeklin nasıldı.
bende yumurta tembelliği vardı serephone adında 5 ğünlük bir hap kullanmıştım ama iğne vermemişti doktor.o ay kısmet olmadı hamile kalmak sonra bende kürlere başladım bozuk olan hormonlarım normal seviyelerine geldi onun yanında yumurtlama günlerini takip ediyordum,en son herşey normal olnca rahim filmi cektirmem gerekiyrdu cektireceğim ay hamile kaldım tabi önce RABBİMin izniyle Sonra burdaki kızların desteği kocaman yüreklerinin sevgisiyle şu an 28,haftaya geldim

selamlar kızlar!! bata kaldı bir hafta..ama ben bu ay naptığımı bilmiyorum..yine öyle geçti bir ay daha..

bebekler nasıl?
kuzum hoşgeldnnn keyfin nasıl iyimi..kız bu ay stres yapmadan ne yaptğını bilmeden saldım cayıra yaptın ya bide tutuverirmiş ayyyyyy
iyyiz teyzesi dün gördük bebişimizi gene kıpır kıpırdı maşallah,,beslenmeye dikkat etmem gerekiyormş 4 gün sonra kan uyuşmazlğı testine göre aşı olcam son haberler böyle he bebeğimde 1080 grm ve halen kızım olcakmış

amaaaan nirde idare ediyom kendimi

bebekler nasıl?
kız hadi bişeyler yapmışınızdır işallah. ben bulantılarla ve açlıkla mücadele ediyom
peki ilk iğneden tuttumu canım
aman tatlım benim hikaye uzun. biz tutttu diyeliminşallah senin de tutacak

Son düzenleme:
amaaaan nirde idare ediyom kendimi

kız hadi bişeyler yapmışınızdır işallah. ben bulantılarla ve açlıkla mücadele ediyom

aman tatlım benim hikaye uzun. biz tutttu diyeliminşallah senin de tutacak

dünya idare dünyasıııııııı diyon yani..ben kalkam yemek yapmaya başlayayım..sizi seviyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…