hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

bakalım inşallah benimde tutar kür filan denemedim ben hiç gerçi ilaç içmekten bile iğreniyorum kaldıkı kürleri hiç içemiyorum.

bu mübarek ramazanda inşallah allah herkesin gönlüne göre verir.

kizlar nasilsinizzz???
biz oglusumun alisverisini tamamladik...herseylerini aldik arabasina kadar...kayrolamiz yapiliyor bayrama kadar gelecek insalllh...
oglumun bir eksigi kaldi o da ismiben isim bulamiyorum yaaa ne olacak bilmiyorum hiccc:26::26:
guzel haberler varmi???
opuyorum hepinizi....

ooo yaşamım her şey hayırlı olsun. hepsini sağlıkla mutlulukla huzurla kullanın. kız ben bile oğlan ismi buldum daha cinsiyeti bilmeden. bir tane erkek olursa ahmet, 2 tane olursa biri ahmet diğeri yusuf olacak

bu arada yeni haber yok. herkes tatillerde. rümüş ve ben de bekçilik yapıyoruz buralara

Saglikli gunlerde kullanirsiniz insallah..biz dogumdan sonra yapcam alisverisi

bakalım inşallah benimde tutar kür filan denemedim ben hiç gerçi ilaç içmekten bile iğreniyorum kaldıkı kürleri hiç içemiyorum.

bu mübarek ramazanda inşallah allah herkesin gönlüne göre verir.
amin insallah mubarek aylarda dualrimiz insallah kabul olur

Amann eksik etme ilaclarini.sogan kurunu falan bende denemistim ama icemedim onun yerine sogani bol tukettim kuruinciride kaynatmadan 2 ser tane yedim gunde.boyle daha iyiydi

Son düzenleme:
Bekcilik maasimizi odeseler barim ben bugun ev sahbimle kediler yuzundn tartistim morlaim cok bozuk

aman ramazan ramazan üzme rümüşüm kendini. her şey olacağına varır. kendimden beklemiyordum ama şaka maka yemek yaptım. menü:

fırında etli sebzeli türlü
mercimek çorbası
cacık
vişne hoşafı

vavvvv cosmusun cancagizim..afiyet bal olsun kuzucuklarina.tamam zaten diyecegini dedi yakin zamanda cikiyoz evden daha niye laf diyoki.inan apartman olsa ev tamm diycem anliycam ama yok mahallede kediler sigamadi bir yere.butun kediler bizim kedimiz oldu ustune ustluk..vardir bir hayr diyom evimizi yaptirmak icin daha cabuk elimzi tutcaz

kiz noldu? ! ne dedi ev sahibin? ayy delimi ne bu insanlar. evindeki kediye de karisacaklar

Bi kac hafta once zaten bize ya kedileri kaybedin goturun yada baska ev bulun kendinize demisti.bugun de kirayi vermeye gitiigimde nezaman tasiniyonuz bende dedim evi yaptirmya basladik kesin tarihi esim bilir dedi.masaya vurarak basladi kedilerden sikayet etmeye yok tarlama giriyor falan filan tamam dedim 1 ay daha dayanin cikcaz evden dedim.bi sigamadi mahalleye kediler dedim tek kediler sanki bizimkiler.evin onune sandalye birakirlar 24 saat kalir kediler orada,yatinca kapahatli olur sahsi bahceleri degil sokak iste.neyse ya yapcak bisey yok laf desen anlamiyorlar yediklerinin aartigini vermeyen insanlarla ne kadar komsu olunur ki zaten.korktum bi ara esim kedileri goturcek diye ama sinirle soylemis.anliyom tamam korkuyor cocugu bir orta yolu bulmak varken sikayet niye ediyorlar.gunduz evde zaten kediler gecede birakayim kedilerimi evin onune ama yokk 24 saat onlar yapabilir istediklerini hepsi ev sahbi ya bi biz kiraciyiz..

hayirli ramazanlar canlarimben tutamiyorum malesef

ne kotu adammis rumus yaaaaaaaaaaaagozune girmis kediler.duygusuz

Uzme kendini insallah bidahaki seneye.bebegini sutten kesince borcunu tutarsin
insallah kisda tutmayi planliyorum.kuzum 8 aylik olucakemekleme zamani/
He ya girivermis kediler gozune her iste vardir bir hayr.evimizi yaptirmayi hizlandrmis olucaZ.

inshallah saglikla tasinin evinize yeni ev yeni bebis.sende benim gibi karni burnunda tasinacaksin.ben 40 haftadaydim tasindigimda gebelik takvimimde bebeginize kavusmaya 5 gun var diyordu

rumussssssss kizimiz 1080 qr.olmius afferin ona.buyumus mashallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…