hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

rumussssssss kizimiz 1080 qr.olmius afferin ona.buyumus mashallah
Heee ya teyzesi doktorumuz oyle dedi gelisimi iyiymis beni somurmus prensesim muayenede en cok mutlu eden kalp atislarini izlemk oldi kelebegin kanat cirpmasi misaliydi..beni yavas yavas dogum korkusu sarmaya basladi.orkidmde sagolsun diyoki bebegi isterken iyiydi diyo ne guzel destek veriyo dimi

sana ozendim bende zaten.tek guzel yani tasinirken ben hec biseye dokunmyacam tasinmak cok zor yav nakliye ile anlascaz

herkese selam arkadaşlar... ben de uzun süredir takip etmeme rağmen bugun üye oldum siteye...

hamilelik belirtilerinin kaçıncı haftadan itibaren başladığıyla ilgili yazdıklarınızı tek tek okudum inanın... benim erken olmasına rağmen ilk defa böle birşeyle karşılaştığım için paylaşmak istedim... acaba olabilir mi diye?

durumumu kısaca anlatayım: 6-7 aydır hamile kalmaya çalışıyorum... fakat sanırım hem eşimin iş stresi, hem de benim hamile kalmakla ilgili endişem olduğu için olumlu bi sonuç alamadık :/ ben bi kaç ay önce regl dönemimin 3. gününde dr'a gittim.. yumurtalıklarıma baktılar.. çok şükür hiç bi sorun çıkmadı... aynı zamanda kan testi yaptılar... herşey düzgün fakat sadece tsh hormonum biraz yüksek çıktı... onun için tekrar kan testi yaptırdım ki çok şükür dönemsel bir şeymiş... hepsi normal çıktı... bu ay geçen aylara oranla biraz daha fazla deneme yaptık diyebilirim (belki de o yüzden bu kadar umutluyum ve de kendimi kandırıyorum, bilmiyorum) reglime 5 gün var... ama bugün mide bulantısı, baş dönmesi ve aşırı halsizlik hissi yaşadım... şu an bunları yazarken hala yaşıyorum... aslında mantıklı bi insan olarak günümü beklemeli ve gecikme olunca test yaptırmalıyım yine de bi umut, regline bu kadar zaman kala bunları yaşayıp sora hamile olduğunu öğrenen biri vardır diye yazıyorum... lütfen bilgilendirir misiniz hepinize teşekkürler şimdiden

Hosgeldinnn sefa geldinn seninde dedigin gibi hamilelik belirtileri bu kadar erkn baslamaz.adet belirtileri ve gebelik belirtileri aynidir.umarim tez zamanda saglikli gine mucizen gobusune konuveriri.yumurtlama gunlerini ne ile takip ediyon

Hosgeldinnn sefa geldinn seninde dedigin gibi hamilelik belirtileri bu kadar erkn baslamaz.adet belirtileri ve gebelik belirtileri aynidir.umarim tez zamanda saglikli gine mucizen gobusune konuveriri.yumurtlama gunlerini ne ile takip ediyon

tesekkur ederiim yumurtlama günlerimi telefonuma yüklediğim hamilelik takvimiyle takip ediyorum... önerebileceğiniz başka birşey var mı acaba?

amman en tiksindigim insan tipi. " burasi benim evim. istesdigim gibi yasarsiniz diyen ' ev sahipleri ..Allah düsmanimin basina vermesin. hic altta kalma. madem nasilsa cikacaksiniz evden en azindan icinden geleni söyle de rahatla. utanmaz arlanmaz insanlar ..kediye acimiyor da karnindaki bebegi de mi görmez buadam. ramazan ramazan ..kiracisina cikin der mi insan. yazik..ya gidecek yeriniz olmasaydi. boyun egmek zorunda kalacaktiniz. ne zor yasayan insanlar var.düsünsenize .. cokkizdim gece gece ..

tesekkur ederiim yumurtlama günlerimi telefonuma yüklediğim hamilelik takvimiyle takip ediyorum... önerebileceğiniz başka birşey var mı acaba?

En ucuz ve bana gore en eglenceli yolu ates olcerek takip etmek.ovulasyon testi var bide o. Birazcik masrafli oluyor.internetteki otomatik hesaplayicilar cok guvenilr degil.

Yasli basli insan olmayaydi derdim de pek bisey demedim.karsi komsumla hic muhattap olmam daha.evet sukurler olsun gidecek yerimiz varda ben esime cok kiziyom kisirlastiraydi kedimi bu dert olmayacakti.benn torunlarima bakarim diyodu..al buyur bisey diyebilse ya evde sayip sayip duruyor..oyle al bak yedir le yetmiyor ustune lafda soyletmiyor kendisine

b
benim gaza geldigime bakma. sen sakinligini koru. ben uctum yine ..senin kilo problemin neydi? Dr demis ya..az mi yiyon kiz sen? !

b

benim gaza geldigime bakma. sen sakinligini koru. ben uctum yine ..senin kilo problemin neydi? Dr demis ya..az mi yiyon kiz sen? !

Eski beslneme seklime devam ediyodum acikinnca yiyom benim kan degerlerim dusukmus kilo alisim normal mis.ne cok ne az..cok dolursam geri cikarcam ne gerek var fazla yemeye..yarin ilaca baslicam pekmez sut yogurt takviyesiyle duzelicek insallah.oyle buyuk sorun degil hallederiz teyzesi sen ates olcmeyi biraktin dimi gerci pek basladinda sayilmaz

En ucuz ve bana gore en eglenceli yolu ates olcerek takip etmek.ovulasyon testi var bide o. Birazcik masrafli oluyor.internetteki otomatik hesaplayicilar cok guvenilr degil.

hmm inanın bilmiyodum ateş ölçmeyi nasıl oluyor acaba? bi de reglin ilk gününden sayarak 14. gününde başlıyor diye biliyorum... fakat bu takvime göre benim adetimin bitiminden 2 gün sonra başlıyor.. kayınvalidemle konuştuğumda benimki de öleydi dedi... işte bilemedim eğer bu ay da olmazsam sanırım eşimle birlikte dr'a gideceğiz bu sefer...

bu arada diğer topiclere de bakıyorum erken belirtilerle alakalı şimdi... bazıları benim gibi belirtiler yaşamış.. benim bu yaşamış olduğum normal bi durum değil... yani ilk defa başıma geliyo... bi şişkinlik de var ve 2 gündür çok idrara çıkıyorum... ayrıca karnımın altında içten bi gerginlik hissi duyuyorum...

neyse bakalım yorumlarınız için teşekkür ederim.. olumlu bi sonuç alırsam paylaşırım sizinle...

ateş ölçmeye başlamadım doğru düzgün ben..birkaç gün ölçtüm sonra kaldı,gitti.. bu ay da kaldı senin anlayacağın..yaz sonuna kadar bebek gelmezse aşılatma yapayım diyorum. ne dersin?:26:
bebişine ve kendine iyi bak..kediler olur gider.onlar kurtarır kendini.kafanı yorma.

Son düzenleme:
Kulubun arama motorundan ates olcme yontemi yaz ve arat bi topik cikacak orda ayrintili olarak anlatiyor.bir adet dil altinda olcen dijital ates olcer aliyosun.reglinin ilkgunu basliyon ates olcmeye bidahaki adet gunue kadar.sabah uyanir uyanmaz yataktan kalkmadan olcuyon gunluk notunu tutuyon.atesin yukselmesi alcalmasi durumuna gore yumurtladigini anlyon bat gunude adet olup olamyacagini ogreniyon.normal sartlarda 14.gun yumurtlandigi soylenir ama her bunye ayni degildir.esin de doktora gidip bi test yaptirisa iyi olur.

Olur asilama yaptirin siz bu bebis isini boyle azcik savsakliyonuz cunku..

teşekkürler şimdi bakıyorum...

Kizlar merhaba bu topigi yeni gordum. Bende birsuru tedavilerden gectim iki serophen iki kere asilama hsg filmi... Bu ay baska doktorla tekrar serophene basliorum ilk serophene de ucuncu ayimda hamile kaldm ama dustu doktor denemek isdei tekrar.. Bu gune kadar kimsenin demedii bisi dedi bana sol yumurtaligin rezervi mukemmel amahafif rahmin arkasnda sperm gitmio olabilir dedi takip etmek istedi sag serbest ama rezervin dusuk dedi..nolur dua edin banadaaa

rabbim ayni aciyi tekrar yasatmaz insallah.canim insallah tez zamanda saglikli gene mucizen gobusune konar insallah...ben artik uyusam iyi olcak galiba sahura kalkamam diye. Uyumadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…