hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

cemrem, violem, meltem, tumet, bercem, yaşamım, nazlım, hayalim, arca, irem (unuttuğum kimse var mı:44:) yani tüm topik sakinleri (rümüş dışında. onu her gün görüyom), yeni gelen arkadaşlar nassınız anaaaaaaamherkes nerdeler?

günaydınnnn.
kızlar ya 7 günlk iğne kullanıyorum demiştim ya yumurta geliştirici bugün sahurda kasıklarıma bir ağrı vurdu sanki adet olucakmışım gibi ayağıma kadar vurdu normlmidir bu acaba daha 4 tane var sonrsasında ovitrella vurcam.

kızlar günaydın,

benim yarın itibari ile salat-ı tefriciye başlamam lazım bana yarddımcı olurmusunuz.

normaldir canım.
Sen gec dalgani seni de gorcem ilerleyen aylarinda sen bide ikiz tasiyon sana arkandan hamburger ekmegi gibi olmsun diye bagircam

dimek hamburger ekmeği haaa

Slm kızlar giremedim 3-5 gündür... Nasılsınız nevar neyok geçmişi çok okuyamadım da :) ırem tatilde onu biliyom bi:) hamisler bebiser nasıl :):)
Ben biletimi aldım pazar günü gidiyorum adanaya :) gidenekadarda çalışmaya dewam kaçırmayalım diye... Ateşi çok takip edemedim taşınma stresiyla aklıma gelmiyo ama adetim bittikten 3-4 gün sonrasında gün aşırı çalıştık kacirmayiz diye düşünüyorum... tabi kısmet olursa tutar... Benden bu kadar... Adanada oruç çok zor olcak dua edin bana... :)

kızlar selam bugun doktordan geliyorum bı haftadır kahverengi leke geliyordu korkuyordum....ilk gebeliğimde tam da aynı hafta aynı gün gitmiştim doktora ve kötü haberi almıştım...
neyse 9 mm kendisi...136 kalp atışı dedi.çoook mutlu olduk....kanama risk değil ...yat uzan progestana devam dedi.
Allah isteyen herkese nasıp etsin
hamilelerin de tamamına erdirsin...çok zormuş bu işler inşallah 2. hamileliğimde bebeğim bu sefer kucağımda olur..

hadi bakalım kolay gelsin taşınmak zordur,,calışmalara devam ediyor olmanı takdir ediorm ,,herkes kayıp ben ve orkidem daha doğrusu ilerde tombili ve hmburger ekmeği biz bekcilik yapıyoruz burda onun haricinde bişey yok

şükürler olsun rabbime güzel haberlerini aldık..aman doktorların dediğini yap dinlen ilaclarını ye güzel gine beslen inşallah bu sefer sağlıklı gine gelcek bebişin kucağına...stres yapmamaya en azından cok yapmamaya calış oldumu

oh hadi canım inşallah bu ay sürpriz yapmıştır. aferin sana iyi çalıştınız. iyi yolculuklar. adanaya gidince unutma bizi yağlı krep
canım gözün aydın. inşallah bundan sonra her şey yolunda gidecek. şu mübarek zamanlarda bol bol dua edelim.
ama hamilelik boyunca benim gibi tombili olcan bana bundan sonra tombili diyin
dombiliiiiiiii, panda kunfuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…