oh hadi canım inşallah bu ay sürpriz yapmıştır. aferin sana iyi çalıştınız. iyi yolculuklar. adanaya gidince unutma bizi yağlı krep
canım gözün aydın. inşallah bundan sonra her şey yolunda gidecek. şu mübarek zamanlarda bol bol dua edelim.
dombiliiiiiiii, panda kunfuuuuuuuuuuu
Tombili rümüüş hamburger orkide :):):):) hihihihihihi :):):)
Tombili rümüüş hamburger orkide :):):):) hihihihihihi :):):)
Rümüş ne kadar var doğumuna tam olarak şimdi ben telden giriyom goremiyom da :):):)
Rümüş ne kadar var doğumuna tam olarak şimdi ben telden giriyom goremiyom da :):):)
selam canlarim.nasilsiniz.kizcem 3 aylik oldu.arkadaslarinin dogmasini bekliyorve size opucuk yolluyor
Eki Görüntüle 752442
maşallah maşallah maşallah o tombiş yanaklarını yerim yerr mıncıklarımm..aynı benim tombilik hallerimmaşallah annesi babası ablası iyi beslemiş kücük prensesi
şaka bi tarafa orkide haksız değil yani artık oldukca ağırlaştım oturdgm yerden kalkarken zorlanıyorum
sen anca uyu40 haftayı doldurup gelirse 12 hafta yani 3 ay var bana sanki 3 hafta varmş gibi geliyorgün olarak da 81 gün yazıyor takvimde bizde evi yaptırmaya başladık 1 ay boyunca evde cok işim var
selam canlarim.nasilsiniz.kizcem 3 aylik oldu.arkadaslarinin dogmasini bekliyorve size opucuk yolluyor
Eki Görüntüle 752442
tesekkurler tatlim yaaa....ben bulamiyom yaaa karar veremiyom sen ne guzel bulmusun bana kalsa bulurum da aslinda esim herseye bir kup takiyor beni sinir ediyorooo yaşamım her şey hayırlı olsun. hepsini sağlıkla mutlulukla huzurla kullanın. kız ben bile oğlan ismi buldum daha cinsiyeti bilmeden. bir tane erkek olursa ahmet, 2 tane olursa biri ahmet diğeri yusuf olacak
Saglikli gunlerde kullanirsiniz insallah..biz dogumdan sonra yapcam alisverisi
sagol teyzesi.insallah Salihamiz dogsun bizde onu mincikliycaz.canimiz bunlar yaaaaa
yaşamım hanım öyle beğendim kaçtım yooook
sen yine çantanı hazırla da bizim oğlan akıllı zamanında gelir otesekkurler tatlim yaaa....ben bulamiyom yaaa karar veremiyom sen ne guzel bulmusun bana kalsa bulurum da aslinda esim herseye bir kup takiyor beni sinir ediyorben de soguyorum isimlerden...
tesekkur tatlim...sende alirsin hayirlisiyla insallah.bebisinle alacan hiii o da guzel aslinda....
ayyy kizlar ben bugun tirstim resmen amcamin kizi 37 haftasinda ve sancilandi dun gece cumaya alacaklar cocugun sezaryanla...tesr duruyormus cunku...icime bir korku sardi hemen cantami falan hazir etmem gerek artik heralde baksaniza kiz hazirliksiz yakalandi.daha var deyip duruyordu...
neysem esim gelmeden bir dus alayim cok ter dokuyorum cokkkkkk offffff offfffffffffffff....sicakliklar 2 kat bize.....
Nazlima sen hamileyken kol ve bacaklarda karincalanmalrin oluyomyydu ben doltoruma sormayi unuttum azcik artiverdi benimkilrde
Anammm 3 gun bi uyku haline burundum hem dombili oldum hemde uykucu hemde tembell. Var mi daha takmak istedigin lakapben de zorlanıyom gerçekten hamburger mi olcam ne? gerçi ilk trimester kilo almadım. 2 ve 3'te ne olur bilmem
sen anca uyu
maşallah sana cimcime. Allah seni kem gözlerden nazarlardan korusun. çok güzelsin, tatlısın
sen yine çantanı hazırla da bizim oğlan akıllı zamanında gelir o
Nazlima sen hamileyken kol ve bacaklarda karincalanmalrin oluyomyydu ben doltoruma sormayi unuttum azcik artiverdi benimkilrde
aaa bende de aynisi var ben de sormadim ama cok sinir bozucu hem sisiyor hem karincalaniyor...
yaşamım hanım öyle beğendim kaçtım yooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?