hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

sende dublu hamburgersin ne olcak şimdi pandayı kabul edmiyorum cünkü onu eşim diyor bana

selam canlarim.nasilsiniz.kizcem 3 aylik oldu.arkadaslarinin dogmasini bekliyorve size opucuk yolluyor

maşallah maşallah maşallah o tombiş yanaklarını yerim yerr mıncıklarımm..aynı benim tombilik hallerim maşallah annesi babası ablası iyi beslemiş kücük prensesi

sagol teyzesi.insallah Salihamiz dogsun bizde onu mincikliycaz.canimiz bunlar yaaaaa

şaka bi tarafa orkide haksız değil yani artık oldukca ağırlaştım oturdgm yerden kalkarken zorlanıyorum
ben de zorlanıyomgerçekten hamburger mi olcam ne? gerçi ilk trimester kilo almadım. 2 ve 3'te ne olur bilmem
40 haftayı doldurup gelirse 12 hafta yani 3 ay var bana sanki 3 hafta varmş gibi geliyor gün olarak da 81 gün yazıyor takvimde bizde evi yaptırmaya başladık 1 ay boyunca evde cok işim var
sen anca uyu
selam canlarim.nasilsiniz.kizcem 3 aylik oldu.arkadaslarinin dogmasini bekliyorve size opucuk yolluyor
Eki Görüntüle 752442

maşallah sana cimcime. Allah seni kem gözlerden nazarlardan korusun. çok güzelsin, tatlısın

ooo yaşamım her şey hayırlı olsun. hepsini sağlıkla mutlulukla huzurla kullanın. kız ben bile oğlan ismi buldum daha cinsiyeti bilmeden. bir tane erkek olursa ahmet, 2 tane olursa biri ahmet diğeri yusuf olacak
tesekkurler tatlim yaaa....ben bulamiyom yaaa karar veremiyom sen ne guzel bulmusun bana kalsa bulurum da aslinda esim herseye bir kup takiyor beni sinir ediyorben de soguyorum isimlerden...
Saglikli gunlerde kullanirsiniz insallah..biz dogumdan sonra yapcam alisverisi

tesekkur tatlim...sende alirsin hayirlisiyla insallah.bebisinle alacan hiii o da guzel aslinda....

ayyy kizlar ben bugun tirstim resmen amcamin kizi 37 haftasinda ve sancilandi dun gece cumaya alacaklar cocugun sezaryanla...tesr duruyormus cunku...icime bir korku sardi hemen cantami falan hazir etmem gerek artik heralde baksaniza kiz hazirliksiz yakalandi.daha var deyip duruyordu...

neysem esim gelmeden bir dus alayim cok ter dokuyorum cokkkkkk offffff offfffffffffffff....sicakliklar 2 kat bize.....

sen yine çantanı hazırla da bizim oğlan akıllı zamanında gelir o

Anammm 3 gun bi uyku haline burundum hem dombili oldum hemde uykucu hemde tembell. Var mi daha takmak istedigin lakap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…