Anammm 3 gun bi uyku haline burundum hem dombili oldum hemde uykucu hemde tembell. Var mi daha takmak istedigin lakap
kizlar ben 9 kilo almisim daha da alirim sanirsam....
Sen duble hamburger olcan cunku ikitane bebis var icinde6.aydan sonra bi anda kilo gobek ne varsa ortaya cikiyor hele bende bi yuruyus var paytak paytalkk
Yesinler seni tatlı böcek... Maşallah sana...selam canlarim.nasilsiniz.kizcem 3 aylik oldu.arkadaslarinin dogmasini bekliyorve size opucuk yolluyor
Eki Görüntüle 752442
Kuzum sen hazirlamadinmi cantani hazirla biranonce.ne olr ne olmaz.doguma yakin gelen enerjiyi bu tur seylere harcama doguma saklarsintesekkurler tatlim yaaa....ben bulamiyom yaaa karar veremiyom sen ne guzel bulmusun bana kalsa bulurum da aslinda esim herseye bir kup takiyor beni sinir ediyorben de soguyorum isimlerden...
tesekkur tatlim...sende alirsin hayirlisiyla insallah.bebisinle alacan hiii o da guzel aslinda....
ayyy kizlar ben bugun tirstim resmen amcamin kizi 37 haftasinda ve sancilandi dun gece cumaya alacaklar cocugun sezaryanla...tesr duruyormus cunku...icime bir korku sardi hemen cantami falan hazir etmem gerek artik heralde baksaniza kiz hazirliksiz yakalandi.daha var deyip duruyordu...
neysem esim gelmeden bir dus alayim cok ter dokuyorum cokkkkkk offffff offfffffffffffff....sicakliklar 2 kat bize.....
kaçmana izin veriyom. git duşunu al adama kokmaatesekkurler tatlim yaaa....ben bulamiyom yaaa karar veremiyom sen ne guzel bulmusun bana kalsa bulurum da aslinda esim herseye bir kup takiyor beni sinir ediyorben de soguyorum isimlerden...
tesekkur tatlim...sende alirsin hayirlisiyla insallah.bebisinle alacan hiii o da guzel aslinda....
ayyy kizlar ben bugun tirstim resmen amcamin kizi 37 haftasinda ve sancilandi dun gece cumaya alacaklar cocugun sezaryanla...tesr duruyormus cunku...icime bir korku sardi hemen cantami falan hazir etmem gerek artik heralde baksaniza kiz hazirliksiz yakalandi.daha var deyip duruyordu...
neysem esim gelmeden bir dus alayim cok ter dokuyorum cokkkkkk offffff offfffffffffffff....sicakliklar 2 kat bize.....
O karincalanmalar durup dururken olmuyorsa sikinti olmazmis ama iste genede baska hamilelik yasayandan duymak raahatlatiyor adami.benimkiler eskiye gore artti hele bugun bi acayipim ayaklarim sismis.karincalanma var.kafam bi dunya bu kansizlik yiyor beni..kizlar ben 9 kilo almisim daha da alirim sanirsam....
onumuzdeki hafta hazir edecem canim kesin gec kalmisim sanki dimi yaaa offfff.....Kuzum sen hazirlamadinmi cantani hazirla biranonce.ne olr ne olmaz.doguma yakin gelen enerjiyi bu tur seylere harcama doguma saklarsin
kaçmana izin veriyom. git duşunu al adama kokmaa
olur senin için duble de olurum triple de
Yesinler seni tatlı böcek... Maşallah sana...
slm kızlar nasılsınız.. kaç gündür nette sorun vardı giremedim umarım hepiniz iyisinizdir.. geçmişi fazla okuyamadım.. tumetcim adana yanıyooooooooooooooo allah kolaylık versin oruç tutanlara.. ben cuma günü tatili bitirdim ewe geldim.. hayalimsin den haber varmı nasıl gidiyo acaba hamişliği... rümüşcüm sen nasılsın.. orkidecim cinsiyetlerini öğrenebildinmi cücüklerinin :)) hepinize tutana tutamayana hayırlı ramazanlar olsun bacılaaaaaaaaaaarrrr :)
ıyıyzzz kuzum yuvarlanıp gıdıyombugunlerde yurrurkn kendımı penguen sanıyom hayalımsın den hec bır haber yok umarım ıyıdır.turkıyeye tatıle geldı ondan gıremıyor.
Canim doktorun bi tarih vermedi mi sana.ben devlette yaptirdiydim 3 hafta sonra gel dediydi gitiimuclu tarama testini yaptirdigim hafatada dediydi doktor bana 3 hafta sonra gel diye bu da 2w.hafataya geliyordu.sonra beni tarih almam icin bir odaya gittim 4 gun sonraya tarih verdilerdihahahaaaaaaaa penguen mi allah iyiliğini versin.. ben ilerde ağır vasıta olacam diyorum kendime :) canımcım bişe soracam şimdi benim 20. haftada ayrıntılı ultrasonum var 4 boyutlu değil ama ben şimdi haftamı son adet tarihime göremi hesaplıcam doktorumun son ölçüp söylediği tarihe göremi gidecem bi bilgin varmı acaba
boyle elimi belime koyuyom ayaklarda istem disi disariya dogru gidiyomhahahaaaaaaaa penguen mi allah iyiliğini versin.. ben ilerde ağır vasıta olacam diyorum kendime :) canımcım bişe soracam şimdi benim 20. haftada ayrıntılı ultrasonum var 4 boyutlu değil ama ben şimdi haftamı son adet tarihime göremi hesaplıcam doktorumun son ölçüp söylediği tarihe göremi gidecem bi bilgin varmı acaba
boyle elimi belime koyuyom ayaklarda istem disi disariya dogru gidiyomazcik komik oluyom.benim bildigim ayrintili 21.haftaya girince yapiliyor
slm kızlar nasılsınız.. kaç gündür nette sorun vardı giremedim umarım hepiniz iyisinizdir.. geçmişi fazla okuyamadım.. tumetcim adana yanıyooooooooooooooo allah kolaylık versin oruç tutanlara.. ben cuma günü tatili bitirdim ewe geldim.. hayalimsin den haber varmı nasıl gidiyo acaba hamişliği... rümüşcüm sen nasılsın.. orkidecim cinsiyetlerini öğrenebildinmi cücüklerinin :)) hepinize tutana tutamayana hayırlı ramazanlar olsun bacılaaaaaaaaaaarrrr :)
iyiyiz canımcım yuvarlanıp gidiyoruzhayalimden haber yok. çok da merak ediyorum açıkçası. benim bebelerin cinsiyeti belli değil ama bi dr ablaları bir kız bi oğlana benzetti. başka bi dr amca birini oğlana benzetti diğerini benzetemedi. bakalım haftaya kontrol var belki bi ihtimal belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?