hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Doktora en son gittigin hafatadan hesap edip gidersin ozaman.ozelde tam olarak bilmiyorum ama kendi ayrintili usg yapan doktorda var hastanede radyolog yani baska odada usg yapilani da var.bebegin organlarini falan inceliyorlar olcuyorlar.devlette yaptirdim 5 dk surdu.ozelde yapilanlar ortalama 15 dk 30 dk arasi suruyomus.doktorun usg de bakmasi gibi

teşekkür ederim rümeysa inşallah dualarla olacak bu sefer....

selam canlarim.nasilsiniz.kizcem 3 aylik oldu.arkadaslarinin dogmasini bekliyorve size opucuk yolluyor
Eki Görüntüle 752442

ahh maşallah ne güzel....

orkideeeee sana da teşekkür ederim

Iftarda dört bardak Su ve iki bardakta ayran içtim ustunede bi kase çorba... Bitirdi beni bunlar kızlar... Fazla sıvı aldım sanırım midem fenalarda akşam kustum hep şimdi sahurdada aynısı ne yesem midem kalkiyo :''( Su içtim sadece.... 4 dk sonra ezan okuncak yarın benim için zor olcak midemde bisi yok Su dışında...

Ac karnina mi aldin sivilari.o yuzden bulanmis olabilir.ekmek ile yatistirmayi deneyebilirsin blki ise yarar

hiçkimse beni merak etmemiş sormamış :'(
kız merak etmez olur muyum? dün gece yatarken aklıma geldi bu kız ne yapıyo nasıl diye? belki dünür oluruz ilerde
ben geldiiiim napıyosunuz bakıyım nasıl gidiyo?
kız bi nassın deyip kaçmışın, kendinden bahsetmemişin, nassın? biz de bişey yok. rümeysa dombili ben hamburger ekmeği olduk yuvarlanıyoruz

anaaaam kuzum Allah kolaylık versin. son 1.5 aydır nerdeyse ne yesem midem kalkıyor, kabus gibi bir şey yani. neyse azcık azaldı da rahatladım.

Hosgeldinn kocisle arani duzeltmisin gibi geldi..sukurler olsun iyiyzz ben prensesimi gordum beslenmemize biraz daha dikkat etmem gerekirmis bizden haberler boylee
eh işte ona belli olmaz bi düzelir bi dağılırız ayy prensesini sevsinler senin maşallah size canım

benim mide bulantılarım başladı çok fena ama kusmadım henüz.. hiç bişey yiyemiyorum aç aç geziyorum öyle.. aman olsun canım bebişler sağlıklı olsun yeter ki kilo nedir verirsiniz gider doğsun da şu sıpalar her şey olur kafanıza takmayın canlarım

herkeslere gunaydinnnn.....
bugun cok isim var cokkkkkkk....
evde kalaliklarim var kullanmadiklarim hepsini kaynanaya postalayacam onlari ayarliyorum esim de aksam gelince kaldiriyor...
eeee 3 kisi olmamiza az kaldi...yer acmak lazim

ah yemek yiyebilsem de kilo alsam. hiç dert etmeyeceğim. kusmaktan bulantıdan yenmiyor ki. dün öğleden sonradan beri çok arttı. açıım diye ağlıcam
herkeslere gunaydinnnn.....
bugun cok isim var cokkkkkkk....
evde kalaliklarim var kullanmadiklarim hepsini kaynanaya postalayacam onlari ayarliyorum esim de aksam gelince kaldiriyor...
eeee 3 kisi olmamiza az kaldi...yer acmak lazim

Allah kolaylık versin canım.

Günaydın! dün gece bir rüya gördüm..bir kız çocuğum oluyordu..inanılmaz güzeldi..sapsarı bir kız.. eşime "aynı halası" falan diyordum hatta..kız olursa halasına benzesin istiyorum ahhh ahhh..rüyalarda buluşuyoruz artık

tez zamanda sarı kızınla kavuşursunuz inşallah

ben suçsuzum hakim bey ben de yoktum yeni geldim canım çoğu hamile bu yüzden kafalar binbir türlü şeye takılı kalıyor birbirimizin kusuruna bakmıcaz artık nasılsın her şey yolunda mı ?

çok şükür canımcım. sen nasılsın kocişinle durumlar nasıl inşaALLAH düzelmişsinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…