hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlar buarada pazartesi doğum hastanesine gittim usg için. bayandı doktor ayy okadar şeker okadar şekerdi kii nasıl güzel ilgilendi bayıldım. ultrasonu öyle 2dakikada bitirmedi. uzun uzuuun baktı. annemle gitmiştim annemide çağırdı görsün diyee annem nasıl duygulandı bi görseydiniz hep merak ederdim bu bayanlar ultrasonda neden ağlar diye anaaam bi çevirdi ekranı bana doktor ablamız gözlerim doluverdi hemen ayy dünyanın en müthiş duygusuymuş buuu okadar hareketliydi ki kuzum inanamadık. kolları bacakları burnu ayy aşık oldum çocuğuma doktor ablamız iyice iinceledi vee erkeğe benziyo dediii teyzoşlarııı

Kızlar ölmek üzereyim nakliye şirketi aradı üç saat önce geliyoz diye normalde pazar günü gelceklerdi... Baya toplanmistim ama ıvır zıvır vardı gene biseyler mutfak çok yordu beni ramazan diye pek toplayamamistim orayı.... Üç saatte toparlandik ama bende bittim öldüm bayilmak üzereyim :''( ben yarın çıkıyorum yola adanada da ara ara girerim ama fazla giremem ozleyin beni tamm mi :):):) hamile isem eger adanada ogrenicem haberi burayada yazarım hemen... Bide ewlilik yıl dönünümuzde yine ayriyiz geçen yılda anlamın düğünü vardı ayriydik... Bu yılda kısmet olmadi... Inşallah hamisimdir de en güzel hediye olur bu bize :):):):) öptüm hepinizi kızlar kendinize iyi dawranin

güle güle git canım. güzel haberlerle dön

kalp atışını gördük çok şükür sinyal verir gibi yanıp sönüyodu meleğimin kalbi doktor her şey yolunda dedi progestanı 1 e düşürüp bırak artık dedi.. kese etrafında kanama falan da yokmuş her şey yolunda yani kızlar çok sevindik

gözün aydın canım

hayırlı yolculuklar tatlım kolay gelsin. güzel haberlerinizi bekliyoruz hissediyorum var sende bişi

Günaydın güzellik. Valla beni de tutmadı. Bir de mide bulantısı :-(
uuuyyy kıyamam sana ne zaman bırakacak bu bulantılar yakanı:26::26::26:
Sabah tuvalete giitim peceteye kirmizi kan damlasi geldi..tekrar silince az gene kan geldi.daha devami gelmedi.bebek hareket ediyor.yarin gidicem doktora
canım çok geçmiş olsun, Allaha şükür yolundaymış herşey
Ben kizcagizimizi gene gordum kafasi asagidaymis bu iyi dedi.gelisimi iyi dedi ama beslenmene biraz daha dikkat etmen lazim dedi.1080 gr olmus bebisim
dombili rümüüüüüşşşş dikkat et tabikii sahiii ki yazdım da kikiiii daha gelmedi mi:26:

kikiiiiiim neden gelmiyosun özledik seni

selamlar kızlar!! bata kaldı bir hafta..ama ben bu ay naptığımı bilmiyorum..yine öyle geçti bir ay daha..

rümeysa,irem,orkide,viole nasılsınız??
bebekler nasıl?

yaaa sosyoloğum içimden bi se diyoki senle birlikte hamile kalacaz gel kız elimizi çabuk tutalım, bu yazın sonunda ilk aşılamayı yapalım ne dersin
hamburgere bayılırım hem de dombili olanına

gozun aydin canim.saglikla gelsin bebisin
kolay gelsin.tasinma zordur
tebrik ederimAllah tamamina erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…