kız merak etmez olur muyum? dün gece yatarken aklıma geldi bu kız ne yapıyo nasıl diye? belki dünür oluruz ilerde
oy oyy oooyy kuzum benimoluruz belkim kız
kız merak etmez olur muyum? dün gece yatarken aklıma geldi bu kız ne yapıyo nasıl diye? belki dünür oluruz ilerde
oy oyy oooyy kuzum benimoluruz belkim kız
belki benim de bi kız bi oğlum olur. hiç kaçarı yok yaniii
Kızlar ölmek üzereyim nakliye şirketi aradı üç saat önce geliyoz diye normalde pazar günü gelceklerdi... Baya toplanmistim ama ıvır zıvır vardı gene biseyler mutfak çok yordu beni ramazan diye pek toplayamamistim orayı.... Üç saatte toparlandik ama bende bittim öldümbayilmak üzereyim :' '( ben yarın çıkıyorum yola adanada da ara ara girerim ama fazla giremem ozleyin beni tamm mi :):):) hamile isem eger adanada ogrenicem haberi burayada yazarım hemen... Bide ewlilik yıl dönünümuzde yine ayriyiz geçen yılda anlamın düğünü vardı ayriydik... Bu yılda kısmet olmadi... Inşallah hamisimdir de en güzel hediye olur bu bize :):):):) öptüm hepinizi kızlar kendinize iyi dawranin
kalp atışını gördük çok şükür sinyal verir gibi yanıp sönüyodu meleğimin kalbi doktor her şey yolunda dedi progestanı 1 e düşürüp bırak artık dedi.. kese etrafında kanama falan da yokmuş her şey yolunda yani kızlar çok sevindik
kalp atışını gördük çok şükür sinyal verir gibi yanıp sönüyodu meleğimin kalbi doktor her şey yolunda dedi progestanı 1 e düşürüp bırak artık dedi.. kese etrafında kanama falan da yokmuş her şey yolunda yani kızlar çok sevindik
Kızlar ölmek üzereyim nakliye şirketi aradı üç saat önce geliyoz diye normalde pazar günü gelceklerdi... Baya toplanmistim ama ıvır zıvır vardı gene biseyler mutfak çok yordu beni ramazan diye pek toplayamamistim orayı.... Üç saatte toparlandik ama bende bittim öldümbayilmak üzereyim :' '( ben yarın çıkıyorum yola adanada da ara ara girerim ama fazla giremem ozleyin beni tamm mi :):):) hamile isem eger adanada ogrenicem haberi burayada yazarım hemen... Bide ewlilik yıl dönünümuzde yine ayriyiz geçen yılda anlamın düğünü vardı ayriydik... Bu yılda kısmet olmadi... Inşallah hamisimdir de en güzel hediye olur bu bize :):):):) öptüm hepinizi kızlar kendinize iyi dawranin
uuuyyy kıyamam sana ne zaman bırakacak bu bulantılar yakanı:26::26::26:Günaydın güzellik. Valla beni de tutmadı. Bir de mide bulantısı :-(
canım çok geçmiş olsun, Allaha şükür yolundaymış herşeySabah tuvalete giitim peceteye kirmizi kan damlasi geldi..tekrar silince az gene kan geldi.daha devami gelmedi.bebek hareket ediyor.yarin gidicem doktora
dombili rümüüüüüşşşşBen kizcagizimizi gene gordum kafasi asagidaymis bu iyi dedi.gelisimi iyi dedi ama beslenmene biraz daha dikkat etmen lazim dedi.1080 gr olmus bebisim
selamlar kızlar!! bata kaldı bir hafta..ama ben bu ay naptığımı bilmiyorum..yine öyle geçti bir ay daha..
rümeysa,irem,orkide,viole nasılsınız??
bebekler nasıl?
yaaa sosyoloğum içimden bi se diyoki senle birlikte hamile kalacazateş ölçmeye başlamadım doğru düzgün ben..birkaç gün ölçtüm sonra kaldı,gitti..bu ay da kaldı senin anlayacağın..yaz sonuna kadar bebek gelmezse aşılatma yapayım diyorum. ne dersin?:26:
bebişine ve kendine iyi bak..kediler olur gider.onlar kurtarır kendini.kafanı yorma.
cemrem, violem, meltem, tumet, bercem, yaşamım, nazlım, hayalim, arca, irem (unuttuğum kimse var mı:44:) yani tüm topik sakinleri (rümüş dışında. onu her gün görüyom), yeni gelen arkadaşlar nassınız anaaaaaaam herkes nerdeler?
gözün aydın canım
hadi hayırlısı kuzum gözümüz aydın
azcık nazlanayım dedim ayol
gozun aydin canim.saglikla gelsin bebisinkızlar buarada pazartesi doğum hastanesine gittim usg için. bayandı doktor ayy okadar şeker okadar şekerdi kii nasıl güzel ilgilendi bayıldım. ultrasonu öyle 2dakikada bitirmedi. uzun uzuuun baktı. annemle gitmiştim annemide çağırdı görsün diyeeannem nasıl duygulandı bi görseydiniz hep merak ederdim bu bayanlar ultrasonda neden ağlar diye anaaam bi çevirdi ekranı bana doktor ablamız gözlerim doluverdi hemen ayy dünyanın en müthiş duygusuymuş buuu okadar hareketliydi ki kuzum inanamadık. kolları bacakları burnu ayy aşık oldum çocuğuma doktor ablamız iyice iinceledi vee erkeğe benziyo dediii teyzoşlarııı
kolay gelsin.tasinma zordurKızlar ölmek üzereyim nakliye şirketi aradı üç saat önce geliyoz diye normalde pazar günü gelceklerdi... Baya toplanmistim ama ıvır zıvır vardı gene biseyler mutfak çok yordu beni ramazan diye pek toplayamamistim orayı.... Üç saatte toparlandik ama bende bittim öldümbayilmak üzereyim :' '( ben yarın çıkıyorum yola adanada da ara ara girerim ama fazla giremem ozleyin beni tamm mi :):):) hamile isem eger adanada ogrenicem haberi burayada yazarım hemen... Bide ewlilik yıl dönünümuzde yine ayriyiz geçen yılda anlamın düğünü vardı ayriydik... Bu yılda kısmet olmadi... Inşallah hamisimdir de en güzel hediye olur bu bize :):):):) öptüm hepinizi kızlar kendinize iyi dawranin
tebrik ederimkalp atışını gördük çok şükür sinyal verir gibi yanıp sönüyodu meleğimin kalbi doktor her şey yolunda dedi progestanı 1 e düşürüp bırak artık dedi.. kese etrafında kanama falan da yokmuş her şey yolunda yani kızlar çok sevindik
Geccc kaldinn bugunnn nerdeydin bakayimgünaydııın
Geccc kaldinn bugunnn nerdeydin bakayim
valla bulantı kusma hela yolları bitkinlik ve yatak desem
günlük rutinleri yaşattılar yani senin mucizelerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?