hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Magnezyum ilacini almaya basladim kramplarim oldukca azaldi ve ben o konuda rahata erdim.fazladan beslenmeye calisiyom.bu yaz herkesin yogun gecicek galiba.sinavin insallah guzel basarili gecer.

Anemmmmm kiz sen kalp atislarini gormusun sukurler olsun hadi gozunaydin. sen gene dinlenmeye devam et cok yorma kendini oldumu.

kızlar bi bilgisi olan varsa ve benimle paylaşırsa sevinirim.. şimdi benim kuzenimin günü 6 gün geçmiş ve dün kanda baktırmış 6 küsürlerde çıkmış bugün tekrar baktırmış ve 8 küsür çıkmış şimdi bu gebelik var mı varsa normalmi bilen varmı arkadaşlar??????

tam bilemedim ama sanki kimyasal gebelik gibi geldi bana 6 küsür olduguna eminmisin

tam bilemedim ama sanki kimyasal gebelik gibi geldi bana 6 küsür olduguna eminmisin

ewet cnm eminim.. banada ters giden bişeyler var gibi geldi ama kızı korkutmak istemedim sonuçta allahın bileceği bi şey yarın sabah tekrar gidecekmiş bakalım yarın ne çıkacak.. adetleri zaten düzensizmiş ama 6 gün geçmesine rağmen bana çok düşük geldi belki geç döllenmedir felan dedim ama bakalım..

tatlım geç döllnme olabilir. benim 10gün gecikmişti adetim kanda 58çıkmıştı. doktor hamilesin diyemem demişti. ama hamileyim canım geç yumurtlamışım geç döllenme olmuş

sen kimyasal falan deme iyi kötü doktordan duysun,,adet düzensizlği var ise belkide kimyasal değildir yani karışık bi durum tam bir yorum yapmak zor..i sen npyn nasıl gidiyor

sen kimyasal falan deme iyi kötü doktordan duysun,,adet düzensizlği var ise belkide kimyasal değildir yani karışık bi durum tam bir yorum yapmak zor..i sen npyn nasıl gidiyor

demedim bişe zaten.. benim bildiğim 2 katı artması gerekiyordu aslında takıldığım yer az çıkması değil dün 6 bugün 10 un üzerinde çıkması gerekiyodu die biliyodum..bende ne yapim bacım gün sayıyorum dr a gideceğim günü.. özledim bebişimi görmeyi.. nasıl geçecek bu 5 ay yaaaa..daha şurda 2 haftaya dayanamıyorum daha :) ee senin hazırlıklar ne durumda

tatlım geç döllnme olabilir. benim 10gün gecikmişti adetim kanda 58çıkmıştı. doktor hamilesin diyemem demişti. ama hamileyim canım geç yumurtlamışım geç döllenme olmuş

cnm seninki normal çıkmış benim takıldığım 2 katına çıkmamış olması..ben bu zamana kadar okuduğum 2 katı artış olmayınca düşükle sonuçlanıyor..inşallah öyle bişe olmaz........

48saatte bir 2katına artıyor doktorum böyle demişti bana inşaALLAH güzel haberlerini alırız tatlım hayırlısıyla...

ben bebek icin şu an hazırlık yapmıyorum en son annemle beşik canta bi kac kyafet aldık o kadar önümzdeki 1 ayım oldukca dolu gecicek kendi evimizi yaptırmaya başladık taşınma muhabbeti var ramazanın döngüsüne alışmaya calışıyorum bende bugün kan uyuşmazlık iğnemi oldum 1 ay sonra gitcem doktora.eşimde dün akşam sordu sen doğumu devlette yaparsan ben yanına giremiyom dimi dedi bende evet doğumdan sonra odaya gecince diger yataklar boş sa gelirsinde dolu olursa gelemessin dedim,bugn de hasthanenin doğum fiyatlarnıdan bahsettim sanırsam doğumu özelde yapmak icin ikna olmak üzere

48saatte bir 2katına artıyor doktorum böyle demişti bana inşaALLAH güzel haberlerini alırız tatlım hayırlısıyla...

inşallah dediğin gibidir cnm..yarını bi hevesle bekliyoruz bakalım :) mesela benim adetime 1 gün kala 120 çıkmıştı şimdi galiba kızım olacak bu ayın sonunda kesinleşecek onu kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum..5 yıl sonra kavuşacam bebişime çok bekletti bizi sıpa :)

hadi hayırlısı olsun bakalım aranızın düzeldiğine sevindim canım umarım bebeğin gelişiyle dahada iyi olur.. inşallah kocan yeniden aşık olur sana AMİN..küçük bi dua ettik bebişimle sana teyzesi :) bu arada oruç felan tutmuyosun dimi ramazan döngüsü derken????

sağol teyzesi ama benim eşimle aram kötü değildi sen vıoleyle beni karıştırdın galiba..bir gün denedim orucu tutabildim eskiden annelerimiz bize hamileyken hep tutmuş..döngü derken iftar sahur döngüsüne.sahura kalkıp yemek hazırlamak gerekiyor ben bi kez uyanıp tekrar uyudgumda o uyudgum saati hic uyumamış gibi oluyorum.takip eden gün salak salak geziniyorum...2 gün daha iftara yemek yapcam sonra daha yapmıycam iftar cadırına gitcez eşimle bu bahaneyle de yürüyüş yapcam.evde iftar yapınca dışarı cıkamıyoruz hemen saat geç oluyor.gündüzleri cok sıcak ben cıkamıyorum böyle bi cözüm bulduk bizde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…