hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

yok tatlım karıştırmıyorum sen olduğunu biliyorum bi ara aranızda bi sorun vardı asla düzelmez dedin aldatsa daha az içim yanardı dememişmiydin yanlışta hatırlıyor olabilirim cnm kusura bakma :)

napyn hormonlorun eline gecmiş hamiş

SORMA RÜMÜŞÜM YA acayip ağlayasım var beniim yaşlar hazırda bekliyor nolcak bu halim bilmiyorum. 1gün oruç tuttum tansiyonlarım yerlere düştü hala toparlayamadım. normalde 12 8 dir benim tansiyonum 8 4lere indi. şuan hala 10a 6. sürekli de kusuyorum ne yesem çıkarıyorum :'(

Slm kızlar ben adanadayim memleket süper ama çok sıcak çok nem... :) sabah sabah bu sıcak,ne yaa :):) arca adanadayim nöbeti ben dewraldim canım :):):)

korkutmak istemem ama benim en son adetim 6 gün geçtiğinde betam da 8 mi ne çıkmıştı sonra 2 gün sonra 0 a düştü ve sonra da 2 tane kist olduğu anlaşıldı baya da büyümüştü kistlerim neyse sonra geçti ama böyle bişey yaşadım yani inşallah sizinki bebiştir canım

günaydıınnnnn uyumaktan göz kapaklarım ağrıyo artık çok uyuyorum ben yaa bi de çok iştahsızım hiç bişey yiyemiyorum nolucak halim bilmem

yok tatlım karıştırmıyorum sen olduğunu biliyorum bi ara aranızda bi sorun vardı asla düzelmez dedin aldatsa daha az içim yanardı dememişmiydin yanlışta hatırlıyor olabilirim cnm kusura bakma :)

Dogru hatirliyon o olayin ustunden 1 ay gecti.rabbime havale eettim daha da bisey yapamiyom o konuda.

Hormonlarin etkisi her an aglatabiliyor insani o galiba dogumdan sonra gecer.sekerli seyler tuketmek tansiyonu yukseltirmis.tuzlu ayran ic.tuzlu kraker ye mideni bastirabilir..gecmis olsun dikkat et kendine

günaydıınnnnn uyumaktan göz kapaklarım ağrıyo artık çok uyuyorum ben yaa bi de çok iştahsızım hiç bişey yiyemiyorum nolucak halim bilmem
Ayy ayyy bu hamilelerin halleri ne olcak yav 3 ayi doldurunca uyku hallerinden eser kalmayacak merak etme.eger kusmuyorsan miden bulanmiyoraa zorla yiycenn yok oyle yemek istemiyom nazlanmalri

doktor ablamız erkeğe benziyor dedi kuzum sağlıklı hayırlı olsunlar da Hepimizinki inşaALLAH

Slm kızlar ben adanadayim memleket süper ama çok sıcak çok nem... :) sabah sabah bu sıcak,ne yaa :):) arca adanadayim nöbeti ben dewraldim canım :):):)

Dogru hatirliyon o olayin ustunden 1 ay gecti.rabbime havale eettim daha da bisey yapamiyom o konuda.

slm kızlar sırayla cvpları yazim dedim :) eftelya cnm hayırlısı olsun tabi kız erkek farketmez :) tumetcim felaket yanıyordu en son klimasız durulmuyordu aman ha nöbeti kimseye bırakmayalım ne olur ne olmaz :) viole cnm bugün tekrar test yaptırdı bu seferde 7 ye düşmüş dışgebelik olabilir demiş ki büyük ihtimalle düşer pazartesi tekrar çağırmış sağlıklı olmadığı belliydi sağlık olsun kısmet değilmiş allah herkese hayırlı gebelik versin rabbim.. rümüşcüm biliyorum 1 ay olduğunu ama düzeldiğinizi okumamıştım :)

Anlaadim sekerm.kuzenin hayirlisiyla insallah saglikli gine hamile kalir.

Ayy ayyy bu hamilelerin halleri ne olcak yav 3 ayi doldurunca uyku hallerinden eser kalmayacak merak etme.eger kusmuyorsan miden bulanmiyoraa zorla yiycenn yok oyle yemek istemiyom nazlanmalri
bulanmaz mıı hem de ne bulanmak o yüzden yiyemiyorum ya zaten canım :18:
Kizlar utu yapcamm kim yardim etmek ister,

benim de yapmam lazım ama bu sıcakta kim ütü yapıcak şimdi püüf

selamlar kizlar! bata iki gün kala dayanamadim test yaptim. kopkoyu bir tek cizgi cikti yine. bu ay da boş gectik. hadi hayirlisi.

slm kızlar ben yağmurla uğrasmaktan size pek yazmadım ama kimsede bizi merak etmemiş ben yokken neler oldu varmı yenihamiş müjdeleri taze haberler falan hmm bide unutmadan buda kızımın resmi

selamlar kizlar! bata iki gün kala dayanamadim test yaptim. kopkoyu bir tek cizgi cikti yine. bu ay da boş gectik. hadi hayirlisi.
afferim kırmızıların önceden geleceğini öğrenmiş olduk.

seldacığım buraya yazmamış olmamız seni merak etmiyor olmamız anlamına gelmiyor sen yeni doğum yaptın ve gelememn cok normal diye düşünüyruz.bebişinde cok tatlı maşallah sağlıklı günlerde büyütmen dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…