sağol teyzesiama benim eşimle aram kötü değildi sen vıoleyle beni karıştırdın galiba..bir gün denedim orucu tutabildim eskiden annelerimiz bize hamileyken hep tutmuş..döngü derken iftar sahur döngüsüne.sahura kalkıp yemek hazırlamak gerekiyor ben bi kez uyanıp tekrar uyudgumda o uyudgum saati hic uyumamış gibi oluyorum.takip eden gün salak salak geziniyorum...2 gün daha iftara yemek yapcam sonra daha yapmıycam iftar cadırına gitcez eşimle bu bahaneyle de yürüyüş yapcam.evde iftar yapınca dışarı cıkamıyoruz hemen saat geç oluyor.gündüzleri cok sıcak ben cıkamıyorum böyle bi cözüm bulduk bizde..
bu arada senin bebişin cinsiyeti ne bacım..
napyn hormonlorun eline gecmiş hamiş
kızlar bi bilgisi olan varsa ve benimle paylaşırsa sevinirim.. şimdi benim kuzenimin günü 6 gün geçmiş ve dün kanda baktırmış 6 küsürlerde çıkmış bugün tekrar baktırmış ve 8 küsür çıkmış şimdi bu gebelik var mı varsa normalmi bilen varmı arkadaşlar??????
yok tatlım karıştırmıyorum sen olduğunu biliyorum bi ara aranızda bi sorun vardı asla düzelmez dedin aldatsa daha az içim yanardı dememişmiydin yanlışta hatırlıyor olabilirim cnm kusura bakma :)
SORMA RÜMÜŞÜM YA acayip ağlayasım var beniim yaşlar hazırda bekliyor nolcak bu halim bilmiyorum. 1gün oruç tuttum tansiyonlarım yerlere düştü hala toparlayamadım. normalde 12 8 dir benim tansiyonum 8 4lere indi. şuan hala 10a 6. sürekli de kusuyorum ne yesem çıkarıyorum :'(
Ayy ayyy bu hamilelerin halleri ne olcak yavgünaydıınnnnnuyumaktan göz kapaklarım ağrıyo artık çok uyuyorum ben yaa bi de çok iştahsızım hiç bişey yiyemiyorum nolucak halim bilmem
doktor ablamız erkeğe benziyor dedi kuzum sağlıklı hayırlı olsunlar da Hepimizinki inşaALLAH
Slm kızlar ben adanadayim memleket süper ama çok sıcak çok nem... :) sabah sabah bu sıcak,ne yaa :):) arca adanadayim nöbeti ben dewraldim canım :):):)
korkutmak istemem ama benim en son adetim 6 gün geçtiğinde betam da 8 mi ne çıkmıştı sonra 2 gün sonra 0 a düştü ve sonra da 2 tane kist olduğu anlaşıldı baya da büyümüştü kistlerim neyse sonra geçti ama böyle bişey yaşadım yani inşallah sizinki bebiştir canım
Dogru hatirliyon o olayin ustunden 1 ay gecti.rabbime havale eettim daha da bisey yapamiyom o konuda.
slm kızlar sırayla cvpları yazim dedim :) eftelya cnm hayırlısı olsun tabi kız erkek farketmez :) tumetcim felaket yanıyordu en son klimasız durulmuyordu aman ha nöbeti kimseye bırakmayalım ne olur ne olmaz :) viole cnm bugün tekrar test yaptırdı bu seferde 7 ye düşmüş dışgebelik olabilir demiş ki büyük ihtimalle düşer pazartesi tekrar çağırmış sağlıklı olmadığı belliydi sağlık olsun kısmet değilmiş allah herkese hayırlı gebelik versin rabbim.. rümüşcüm biliyorum 1 ay olduğunu ama düzeldiğinizi okumamıştım :)
bulanmaz mıı hem de ne bulanmak o yüzden yiyemiyorum ya zaten canım :18:Ayy ayyy bu hamilelerin halleri ne olcak yav3 ayi doldurunca uyku hallerinden eser kalmayacak merak etme.eger kusmuyorsan miden bulanmiyoraa zorla yiycenn yok oyle yemek istemiyom nazlanmalri
Kizlar utu yapcamm kim yardim etmek ister,
Yanlis yazmisim bulansa da yemen lazim ama kusuyorsan ona bisey diyemm..benim utu bitmek uzere 2 saatir utu yapiyom iyi ter atiimbulanmaz mıı hem de ne bulanmak o yüzden yiyemiyorum ya zaten canım :18:
benim de yapmam lazım ama bu sıcakta kim ütü yapıcak şimdi püüf
afferim kırmızıların önceden geleceğini öğrenmiş olduk.selamlar kizlar! bata iki gün kala dayanamadim test yaptim. kopkoyu bir tek cizgi cikti yine. bu ay da boş gectik. hadi hayirlisi.
slm kızlar ben yağmurla uğrasmaktan size pek yazmadım ama kimsede bizi merak etmemiş ben yokken neler oldu varmı yenihamiş müjdeleri taze haberler falan hmm bide unutmadan buda kızımın resmiEki Görüntüle 754585 Eki Görüntüle 754585
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?