Slmmm napiyonuz canlar...
Slmmm napiyonuz canlar...
Benim bugun utu gunumdu.utu yaptim oturdum.sen napiyon adanalarda sicaklara alisma yontemlerini ogren biranonce..
Okudum canım baya yapmışsın ütü... Adananin sıcağına alisilmiyo canim ya klimanın karşısında oturcan sürekli yada dustan cikmican :) bi kaç güne kardeşimin yanına köye gitcem tek ewde abla yetiş parisanim diyo... Orasi merkeze göre daha serin... Bugün seferiyim oruç tutamadim yarın için allah yardimcim olsun... Bugun Su içmekten midem bulandı yarın nasıl dayancam bilmembu arada rümüş ablam haftaya bugün doğumuna gün almış... Hayırlısıyla dogurcak ınşallah
yok yawrum erken değil o üzgün sürat bi önceki cümleye ait :):)
pazar pazar bizim kızlar arazi galiba :)
günaydın orkideem nasılsın bitti mi bulantılar napıyo bebişleringünaydıııın
ben de ütü yaptım bitti hepsii ohh misss.. ama benim koca memur her gün bi gömlek pantolon haftasonu yine şişiyo ütülerim neyse yapıcaz artık mecbuuurrr..Yanlis yazmisim bulansa da yemen lazim ama kusuyorsan ona bisey diyemm..benim utu bitmek uzere 2 saatir utu yapiyom iyi ter atiim
slm kızlar ben yağmurla uğrasmaktan size pek yazmadım ama kimsede bizi merak etmemiş ben yokken neler oldu varmı yenihamiş müjdeleri taze haberler falan hmm bide unutmadan buda kızımın resmiEki Görüntüle 754585 Eki Görüntüle 754585
günaydın orkideem nasılsın bitti mi bulantılar napıyo bebişlerin
ben de ütü yaptım bitti hepsii ohh misss.. ama benim koca memur her gün bi gömlek pantolon haftasonu yine şişiyo ütülerim neyse yapıcaz artık mecbuuurrr..
ayyy fıstığın çok tatlıymış maşallah onabenim de böyle bi kızçem olsa
Bugun ebe ile randevumuz var..napcak merak ediyom.asilarim bittti.rutin kontrol yapocak galiba...
Kzlarr evimizin bugun su tesisatina ustalar baslamis.hayirlisiyla insallah tez zamanda biterr kendi evimize geceriz..gerci daha cok isi var evin ama olsun biryerden basladi ya devamida gelir insallah
kizzz napiyon ne ediyon nasilsinn iyimisin..nasil gidiyor hamilelikk nerlerdesin niye gelmiyon...sagolasin kuzum insallah herkes kendi evine sahip olur kiraci olmak zorinşallah kendi evinize tez zamanda geçersiniz canım :)
Geldim simdi randevudan kilo tansiyon kalp atisi rutin kontrollerimiz yapildi..benim bebiste cok hareketliydi kalpini aradik azcik 135 lerde atiyomus kalbi..agrin sizin oldumu asidan dolayi.slm kızlar :)) benimde ebeyle randevum vardı bugün kilo, tansiyon, tahlil, bebeğin kalp atışı felan bide aşımızı olduk bugün 1 ay sonra yine çağırdı 2. doz için :) bebişim koşturuyodu yine dıgıdık dıgıdık :) büyük ihtimalle rutin kontroldür cnm :)
kizzz napiyon ne ediyon nasilsinn iyimisin..nasil gidiyor hamilelikk nerlerdesin niye gelmiyon...sagolasin kuzum insallah herkes kendi evine sahip olur kiraci olmak zor
Geldim simdi randevudan kilo tansiyon kalp atisi rutin kontrollerimiz yapildi..benim bebiste cok hareketliydi kalpini aradik azcik 135 lerde atiyomus kalbi..agrin sizin oldumu asidan dolayi.
iyiyim canım ne olsun ufak tefek hazırlıklarla oyalanıyorumm. yaz geldi forumlarda in cin top oynar oldu yaa... sen nasılsın kuzucun nasıl?
Kuzucugumuz iyi sukurler olsun.aynen bizim topikk de yaz yaz tatiline cikti ben ve orkideyi bekci biraktilartelefondan girdigim icin goremiyom ne kadarlik oldu kuzun prens mi prenses miydi seninki
Neyynnnn 32 haftalikmi eyyy masallahhhh...besik ve bebek cantamiz biraz da kiyafetimiz hazir onun haricinde bi hazirlik yapmadim daha kendi evnizie geccegimiz icin kafam allak pullak herfim de sagolsun dogumdan sonra alicaz diyor eksikleri o yuzden hebule beklyom iste.kendi evimize bi gecelim agustos ayinin ikinci haftasi falan geceriz diye dusunuyom sonra artik bir pazar sirf alisveris yaparim.sonrasi allah kerim..Benim kuzu prens :) 31 haftalık olduk teyzesi yarın 32 olacağız. Hemen hemen yakın tarihlerde doğum yapacağızz. Senin hazırlıklar ne alemde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?