günaydın orkideem nasılsın bitti mi bulantılar napıyo bebişlerin
ben de ütü yaptım bitti hepsii ohh misss.. ama benim koca memur her gün bi gömlek pantolon haftasonu yine şişiyo ütülerim neyse yapıcaz artık mecbuuurrr..
ayyy fıstığın çok tatlıymış maşallah onabenim de böyle bi kızçem olsa
Neyynnnn 32 haftalikmi eyyy masallahhhh...besik ve bebek cantamiz biraz da kiyafetimiz hazir onun haricinde bi hazirlik yapmadim daha kendi evnizie geccegimiz icin kafam allak pullak herfim de sagolsun dogumdan sonra alicaz diyor eksikleri o yuzden hebule beklyom iste.kendi evimize bi gecelim agustos ayinin ikinci haftasi falan geceriz diye dusunuyom sonra artik bir pazar sirf alisveris yaparim.sonrasi allah kerim..
gunaydin kizlarr....
beni uyku tutmadi soyle bir size bakayim dedim...
size soylemistim amcamin kizi sancilandi diye hastaneye geldi doktoru birakmadi 37 haftalikti dogum yapti oglusu cok cok tatliii....
eeee tabi beni de aldi bir telass...
gozunuz aydinn.sende insallah zamaninda saglikli gine doguruvercen hazirliklarin ne durumda bittimi tamamen.gunaydin kizlarr....
beni uyku tutmadi soyle bir size bakayim dedim...
size soylemistim amcamin kizi sancilandi diye hastaneye geldi doktoru birakmadi 37 haftalikti dogum yapti oglusu cok cok tatliii....
eeee tabi beni de aldi bir telass...
Galiba oyle oluyomKız sen bana diyon da sende 30 haftalık görünüyon takvimde peşimdesin hemen :) Bebek çantan hazır olsun da zaten en temel gereksinim o gerisi halledilirKendi evine geçince de dikkat et yorma kendini senin bünyen biraz hassas takip ettiğim kadarıyla kanaman vs oldu bi kaç kez.
Cancagizim nasilsin...günaydın canıııım. hayırlı olsun bebek. korkma balım 37 hafta çok iyi bir hafta. mesela ikizler en geç 37. haftada alınıyo
olur insaallah tatlım Allah isteyen herkese versin inşaallah
Gelemedi mi senin kirmizilar.doktora gitcenmi bu ay..ee gece baslarsa sancilari ozaman ne olcak gitcenmi dogumaGünaydın kızlarkırmızıları bekliyorum hala..gelemedi bir türlü..gelse de artık yeni ayımıza başlasak cumartesi günü evde test yaptım.negatif çıktı.bat dündü..ara ara ağrılarım oluyor.gelecek gibi ama zorlandı nedense..bugün yarın normal doğum yapacak bir annenin çekimi var..doğum çekimi yapıcam yine telefon bekliyorum. her an yola çıktık diyebilirler..
bu arada orkide bak ne buldum
Eki Görüntüle 756442
iyiyim baluuumgozunuz aydinn.sende insallah zamaninda saglikli gine doguruvercen hazirliklarin ne durumda bittimi tamamen.
Galiba oyle oluyomdaha gecen gun hamile kalmisim gibi geliyor vakit gecmez derken bu haftalara geldik.elimden geldigince dikkat ediyom sukurler olsun simdilerde hamileleik hallerinin haricinde derdimiz yok.
Cancagizim nasilsin...
aaa çook sevindim canım. tabii kızını hemen göremicek diye dayanamadı di miiDun yemekten sonra halsizlik bas donmesi yedi beni.sahura kalkalamdm herif kendi hazirlayiverdi yemegini.tansiyonumuz 8 4 du.dun esim dogumu ozelde yaparsin dedi.cok sevindirik oldum.insallah o vakitler cok buyuk maddi sıkıntımız olmaz da ozelde yapiveririm
Günaydın kızlarkırmızıları bekliyorum hala..gelemedi bir türlü..gelse de artık yeni ayımıza başlasak cumartesi günü evde test yaptım.negatif çıktı.bat dündü..ara ara ağrılarım oluyor.gelecek gibi ama zorlandı nedense..bugün yarın normal doğum yapacak bir annenin çekimi var..doğum çekimi yapıcam yine telefon bekliyorum. her an yola çıktık diyebilirler..
bu arada orkide bak ne buldum
Eki Görüntüle 756442
Gelemedi mi senin kirmizilar.doktora gitcenmi bu ay..ee gece baslarsa sancilari ozaman ne olcak gitcenmi doguma
O zaman en azindan ates olcmeyi ihmal etme..ayy cok heyecanlii aman kadinin ciglikarindan sonra vazgecme bebek isinden
gitcem canım..zaten hastane benim eve yürüyerek 5 dakika,arabayla 1 dakikabu ay da gitmicem doktora..eylülde gideyim diyorum..çekimler artıyor artık..bir de ilaç kullanmayayım dedim.:26:
hep iyi olursun insallah...galiba dedigin gibi o da biranonce kizini gormek istiyorr ayyyy nasil bisey olcak acaba o vakitlerr bisey kalmadi yaaa 2 ayyiyiyim baluuum
aaa çook sevindim canım. tabii kızını hemen göremicek diye dayanamadı di miicanım yemek sonrası benim de senin gibi tansiyon düşüyor. yemekten sonra bi uzanıver, gezinme
çoook tatlılar. canıım hakkında hayırlısı olsun. inşallah hamilesindir. değilsen de lütfen rica ediyorum şakaya almayın şu işi. ciddi ciddi asılın şu işe şu ay bu ay derken yaş geçiyor balım
Dun yemekten sonra halsizlik bas donmesi yedi beni.sahura kalkalamdm herif kendi hazirlayiverdi yemegini.tansiyonumuz 8 4 du.dun esim dogumu ozelde yaparsin dedi.cok sevindirik oldum.insallah o vakitler cok buyuk maddi sıkıntımız olmaz da ozelde yapiveririm
Igne vaktine kadar gene buyur ama gerekli seviyeye ulasirmi biraz zor gorunuyor ama umudumuzu yitirmek yok.ne kadar faydasi olur tan bilmiyom ama kuruincir yumurtalarin buyumesine yardimci olurmus igne vaktine kadar gunde 3 4 tane yiyebilirsin.arkadaşlar günaydın,
7 günlük yumurta geliştirici iğne sonucum dün akşam itibari ile 13.5 mm 10.5mm 11.00 mm yani gelişmemişler doktor bile hayrete düştü bu kadar etkili bir iğneye cevap verememem cok tuhafmış.
perşembe günü ovitrella ama merak ettiğim o güne kadar bir büyüme olurmu.
canım sen hem özele hem devlete mi gidiyosun? biz öyle yapmaya karar verdik askeri hastanenin doktoru ve imkanları çok iyi ama sezeryan yapıyomuş sadece o yüzden özele de devam edicem normal doğum olursa özelde yapıcam sezeryan olursa askeri hastanede yapıcam öyle karar aldık
Igne vaktine kadar gene buyur ama gerekli seviyeye ulasirmi biraz zor gorunuyor ama umudumuzu yitirmek yok.ne kadar faydasi olur tan bilmiyom ama kuruincir yumurtalarin buyumesine yardimci olurmus igne vaktine kadar gunde 3 4 tane yiyebilirsin.
teşekkürler canım .acaba küçük yumurta ile hamile kalan varmıdır.
canım yumurtan büyür bence özellikle büyük olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?