hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

bilmiyorum orasını düşünmedik şimdilik böyle devam edelim bakalım

niye toksoplazma testi yaptilar sana kedinmi var evde.masallah insallah boyle saglikli yuzun gulerek devam eder gebeligin

slm kızlar rümüşcüm ağrıyı sormuşsun ewet cnm dün çok ağrıdı bugün okadar değil

Bende olmadiydi ama en fazla 3 gun surermis yarina biseycik kalmz insallahh

inşallah cnm ağrı bünyeye göre değişiyormuş 1 ay sonra 2. doz var işte :) ay şu zaman bi türlü geçmiyor dr a gitmek için sabırsızlanıyorum.. bazende bi doğsaydı diyorum zaman çabuk geçse keşke

Hayirlsi kuzum.bak yemeklerden sonra halsizlik ve tansiyon duusuklugu yasiyorsan yemegi az ye karnini bi anda cok doyurma doktor um oyle dedi

progestanı 1 e düşürdü doktorum o zamandan beri çok daha iyiyim canım yemek yemede bi sorun olmuyo 4-5 gündür sadece biraz iştahsızlık var ama çok değil biraz o da.. çantanı falan hazırlamışsın artık az kaldı kuzunun doğumuna takipteyim sizi
bu arada cinsiyetiniz kaçıncı haftada öğrendiniz siz kızlar? çok merak ediyorum bu konuyu herkes oğlun olcak diyo ama ben kız istiyorum tabi önce sağlıklı hayırlı evlat olsun da gerisi önemli değil ama Allah biliyo ya yine de gönlümden kız geçiyo işte

Ben suna inaniyorum gonlunden gecen ne ise o olurmus annem derdi hep annelerin icine dogar cinsiyetler.18 _aftalarda soylediolerdi

canım benim yemek yedikten sonra kan mideye gidiyor tansiyon düşüyor tabi. az ye. yemekten sonra uzan istirahat et. ben bugün az biraz yedim. ama gün gün çok değişiyor yemem. kilomda şimdilik hiç değişiklik yok ama görenler aaa kilo almışın diyor:44:bildiğin kalınlaştım ama tartıda fark yok
niye toksoplazma testi yaptilar sana kedinmi var evde.masallah insallah boyle saglikli yuzun gulerek devam eder gebeligin

toxoplazma ve rubella her kadına aslında gebe kalmadan yapılır. yapılmadıysa gebelikte yapılır. illa kedi olması gerekmiyor evde. iyi yıkanmamış sebze ve özellikle yeşilliklerden, çiğ etten geçer.

Ben doktoruma kedim var deyince yapmisti oyuzden sorduydum.ben halen uzaniyom toplayamdim kendimi.

Kimse kalmamış yaaa.... bendeki şansa bak!!! Bugün normal doğuma girdim kızlar ..harikaydı..mucize gibi!!! sonra benim jinekoloğun hemşiresi tutturdu kan testi yaptıralım diye..yaptırdım; HAMİLEYİM! değerim düşük gibi ama karamsarlık yapmayacağım..128.9 çıktı..adetim 1 gün geçti..ara ara ağrım oluyor..doktorum normal dedi..karamsarlık yok dedi..öyle yapmaya çalışıyorum ama cuma günü kan testinde değerim artmaz diye korkmaya başladım ve sizi çok daha iyi anladım

bugün bu kadar sevineceğimi düşünmezdim. çoooook mutlu oldum canım. değerin çok güzeeeeel. hadi Allah tamamına erdirsinhoş geldin taze yeni hamiiiiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…