Evet canim hem ozel de hem de devlette devam ediyorum ne kadar saglikli bilemiyorum ama dogumu ozelde yapmak istiyorum devletteki doktorumun hastasi cok yogun sira bulmakta zorlniyorum sira bulamyinca ozele gidiyorum.devletteki doktoruma da olani biteni anlatiyorum.anlayamadigim normal sadogum sancisi cekerken diyelimki acil sezeryana alinman gerekirse ne olcak nasil olcak
canım yumurtan büyür bence özellikle büyük olan.
canım yumurtan büyür bence özellikle büyük olan.
niye toksoplazma testi yaptilar sana kedinmi var evde.masallah insallah boyle saglikli yuzun gulerek devam eder gebeliginkızlar nasılsınız ...herkese selamlar ben dun toksoplazma ve rubella için kan verdim...hayırlısı olsun bakalım bı buçuk santıme yakın olan bebeğimi de gördüm inşallah hepimizin bebekleri sağlıkla buyur...Allah guzel gunler nasıp eder...
5 gun yokum hepinizi öpüyorum sevgiler saygılar :)
bilmiyorum orasını düşünmedik şimdilik böyle devam edelim bakalım
slm kızlar rümüşcüm ağrıyı sormuşsun ewet cnm dün çok ağrıdı bugün okadar değil
Bende olmadiydi ama en fazla 3 gun surermis yarina biseycik kalmz insallahh
Hayirlsi kuzum.bak yemeklerden sonra halsizlik ve tansiyon duusuklugu yasiyorsan yemegi az ye karnini bi anda cok doyurma doktor um oyle dedi
Ben suna inaniyorum gonlunden gecen ne ise o olurmus annem derdi hep annelerin icine dogar cinsiyetler.18 _aftalarda soylediolerdiprogestanı 1 e düşürdü doktorum o zamandan beri çok daha iyiyim canım yemek yemede bi sorun olmuyo 4-5 gündür sadece biraz iştahsızlık var ama çok değil biraz o da..çantanı falan hazırlamışsın artık az kaldı kuzunun doğumuna takipteyim sizi
bu arada cinsiyetiniz kaçıncı haftada öğrendiniz siz kızlar? çok merak ediyorum bu konuyu herkes oğlun olcak diyo ama ben kız istiyorum tabi önce sağlıklı hayırlı evlat olsun da gerisi önemli değil ama Allah biliyo ya yine de gönlümden kız geçiyo işte
canım benim yemek yedikten sonra kan mideye gidiyor tansiyon düşüyor tabi. az ye. yemekten sonra uzan istirahat et. ben bugün az biraz yedim. ama gün gün çok değişiyor yemem. kilomda şimdilik hiç değişiklik yok ama görenler aaa kilo almışın diyor:44:bildiğin kalınlaştım ama tartıda fark yokKuzum ya yemekten sonra tansiyonun dusmesi ne garip ben hep ac sivisiz kalirsa vucud ozman tansiyon duser diye dusunmustum azonce yemek yedim ve gene halsizlesmeye basladim uzandim ayagimin altinada yastik koydum..sen napiyon yemek konusunu yiyebiliyonmu
niye toksoplazma testi yaptilar sana kedinmi var evde.masallah insallah boyle saglikli yuzun gulerek devam eder gebeligin
canım benim yemek yedikten sonra kan mideye gidiyor tansiyon düşüyor tabi. az ye. yemekten sonra uzan istirahat et. ben bugün az biraz yedim. ama gün gün çok değişiyor yemem. kilomda şimdilik hiç değişiklik yok ama görenler aaa kilo almışın diyor:44:bildiğin kalınlaştım ama tartıda fark yok
toxoplazma ve rubella her kadına aslında gebe kalmadan yapılır. yapılmadıysa gebelikte yapılır. illa kedi olması gerekmiyor evde. iyi yıkanmamış sebze ve özellikle yeşilliklerden, çiğ etten geçer.
Ben doktoruma kedim var deyince yapmisti oyuzden sorduydum.ben halen uzaniyom toplayamdim kendimi.
Olmazzzz belki mucizelerin operse gecebuluröpsem iyileşir misin bakiim
Olmazzzz belki mucizelerin operse gecebuluracaba rica etsem operlermi
öperleeeer teyzesüüüüüüüüüüdikkat et seni öperken üstüne işemesinler
Kimse kalmamış yaaa.... bendeki şansa bak!!!Bugün normal doğuma girdim kızlar ..harikaydı..mucize gibi!!! sonra benim jinekoloğun hemşiresi tutturdu kan testi yaptıralım diye..yaptırdım; HAMİLEYİM! değerim düşük gibi ama karamsarlık yapmayacağım..128.9 çıktı..adetim 1 gün geçti..ara ara ağrım oluyor..doktorum normal dedi..karamsarlık yok dedi..öyle yapmaya çalışıyorum ama cuma günü kan testinde değerim artmaz diye korkmaya başladım ve sizi çok daha iyi anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?