bugün bu kadar sevineceğimi düşünmezdim. çoooook mutlu oldum canım. değerin çok güzeeeeel. hadi Allah tamamına erdirsin hoş geldin taze yeni hamiiiiş.
ammmaaaaaaaaaaaan sevinçten bulantım geçtiben bu akşam bi güzel yerim vallaaa
teşekkür ederim orkidem..cuma günü tekrarlıcaz testi..inşallah artar da güzel haberler veririm size.. ben de böyle heyecanlamayla heyecanlamama arasında kaldım. ya değerim düşerse paniği yapmaya başladım bile..meğer siz ne kadar haklıymışsınız.
teşekkür ederim orkidem..cuma günü tekrarlıcaz testi..inşallah artar da güzel haberler veririm size.. ben de böyle heyecanlamayla heyecanlamama arasında kaldım. ya değerim düşerse paniği yapmaya başladım bile..meğer siz ne kadar haklıymışsınız.
bu arada cemraye de söylediiim. dışardaymış. ilk fırsatta halaya damlayacakmış. kız bu arada eşine söyledin mi. ooooh ananla babana da uğraş çıktııı.
merhaba topiğe dalmış gibi oldum kusura bakmayın meltemtnc' nin mesajını profilimde akıştn görüp geldim. tebrik ederim meltem çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. buradaki herkesin de öyle olsun hamile olan ve olmayan herkesin hayırlı evlatları olsun inşallah.
tesekkur ederim cincikk ..insallah senin ikizler gibi tatli bebisim olur
tesekkur ederim cincikk ..insallah senin ikizler gibi tatli bebisim olur
Kimse kalmamış yaaa.... bendeki şansa bak!!!Bugün normal doğuma girdim kızlar ..harikaydı..mucize gibi!!! sonra benim jinekoloğun hemşiresi tutturdu kan testi yaptıralım diye..yaptırdım; HAMİLEYİM! değerim düşük gibi ama karamsarlık yapmayacağım..128.9 çıktı..adetim 1 gün geçti..ara ara ağrım oluyor..doktorum normal dedi..karamsarlık yok dedi..öyle yapmaya çalışıyorum ama cuma günü kan testinde değerim artmaz diye korkmaya başladım ve sizi çok daha iyi anladım
Kuzumm hayirli olsun.... :119: :119::119::119::119::119::119: telas ve heyecan bir arada dimiii...sen niye cumayi beklicen ki 2 gun sonra carsamba tekrar ediver
bugun sali imis...duzeltiver barimkız iki gün sonra perşembe oluyorirem yok ya ben düzelteyim
Bi kac hafta adet olacakmis gibi belrtiler yasarsin normal yani..Cok sagolun kizlar ..icimi rahatlattiniz
sizler ilk haberi alip geldiginiz ve degerinizi merak ettiginiz zaman "hamilesin iste. nesini merak ediyorsun "diyordum.meger zormus.
rumeysa doktor on gün sonra gel demisti aslinda
hemsiresi israr etti.gelsin degerine baksin diye ..o benden merakli
insallah dua edin kizlar banadüsündükce korkuyorum :44: insallah Hersey yolunda gider .
bu arada iremnevanin da parmagi var. gecen ay hediyesinialdim. bu ay güzel haber aldim
peki ara ara adet olcakmisim gibi sanci geliyor .normalmidir?
Kimse kalmamış yaaa.... bendeki şansa bak!!!Bugün normal doğuma girdim kızlar ..harikaydı..mucize gibi!!! sonra benim jinekoloğun hemşiresi tutturdu kan testi yaptıralım diye..yaptırdım; HAMİLEYİM! değerim düşük gibi ama karamsarlık yapmayacağım..128.9 çıktı..adetim 1 gün geçti..ara ara ağrım oluyor..doktorum normal dedi..karamsarlık yok dedi..öyle yapmaya çalışıyorum ama cuma günü kan testinde değerim artmaz diye korkmaya başladım ve sizi çok daha iyi anladım
Cok sagolun kizlar ..icimi rahatlattiniz
sizler ilk haberi alip geldiginiz ve degerinizi merak ettiginiz zaman "hamilesin iste. nesini merak ediyorsun "diyordum.meger zormus.
insallah dua edin kizlar banadüsündükce korkuyorum :44: insallah Hersey yolunda gider .
bu arada iremnevanin da parmagi var. gecen ay hediyesinialdim. bu ay güzel haber aldim
Cok sagolun kizlar ..icimi rahatlattiniz
heeee irem yatır gibi kız oldu mübarek. yakında gider elini öperikhangimize bir şey yollasa ertesi ay hamile kaldık
bu arada o sancılar normal. hep diyoruz ya hamilelik belirtileri ile adet belirtileri aynı diye
ben de ilk testten 3 gün sonra kan testini tekrarlayıp ilk kontrole 2 hafta sonra gitmiştim. nasıl dayandıysam 2 hafta:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?