hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124::122::122::122::122::122::122::122::122::122::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

bugün bu kadar sevineceğimi düşünmezdim. çoooook mutlu oldum canım. değerin çok güzeeeeel. hadi Allah tamamına erdirsinhoş geldin taze yeni hamiiiiş.

ammmaaaaaaaaaaaan sevinçten bulantım geçtiben bu akşam bi güzel yerim vallaaa

teşekkür ederim orkidem.. cuma günü tekrarlıcaz testi..inşallah artar da güzel haberler veririm size.. ben de böyle heyecanlamayla heyecanlamama arasında kaldım. ya değerim düşerse paniği yapmaya başladım bile..meğer siz ne kadar haklıymışsınız.

oooo tatlım tatlı heyecanlar yaşamaya başlamışsın. çok normal. her kadın düşünür bunları.değerin çook güzel. çook da güzel katlayacak inşallah. güzel beslenmeye başla tatlıım

bu arada cemraye de söylediiim. dışardaymış. ilk fırsatta halaya damlayacakmış. kız bu arada eşine söyledin mi. ooooh ananla babana da uğraş çıktııı.

bu arada cemraye de söylediiim. dışardaymış. ilk fırsatta halaya damlayacakmış. kız bu arada eşine söyledin mi. ooooh ananla babana da uğraş çıktııı.

söyledim eşime..böyle sakince sanki başka bir şey anlatıyormuş gibi anlattım.sonunda da hamileymişim dedim.kaldı öyle çok sevindi tabi.. annem babam da artık sessizce otururlar herhalde popolarının üstüne zaten yanlarına gitmiştim 10 gün önce..barıştırdım da geldim.

merhaba topiğe dalmış gibi oldum kusura bakmayın meltemtnc' nin mesajını profilimde akıştn görüp geldim. tebrik ederim meltem çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. buradaki herkesin de öyle olsun hamile olan ve olmayan herkesin hayırlı evlatları olsun inşallah.

tesekkur ederim cincikk ..insallah senin ikizler gibi tatli bebisim olur

vaaayyyyyyyyyyyyyy ne güzel bi haber bu böyle canımmmmm tebrik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ayyy çok güzel oldu bu haber değerin de gayet iyi görünüyor benim 2 gün geçmişti 249 du senin daha 1 gün geçmiş normal yani katlanır o değer sen merak etme gönlünü ferah tut

hayırlı olsun cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. değerin çok iyi çıkmış artar merak etme.. bende senin gibi ilk öğrendiğimde korkmaya başlamıştım ya artmazsa ya dış gebelikse ya kalbi atmazsa felan die korkularım oldu bunlar normal şeyler hele ben hamile olduğumu test yaptırmasam aylarca anlamazmışım okadar belirsiz geçtiki bazen acaba kalbimi durdu die çok korkardım çok şükürki 2 gün sonra 19. haftaya girecez bile..sende içini ferah tut ikiz mi tekiz mi onu merak etmeye başla bence başkada bişe düşünme şuan.. ayrıça söylediklerimide dikkate alırsan bi süre taze nane maydanoz çörek otu ve kuru hurmadan uzak dur bi hamiş olarak sana tavsiyem cnm tabi ne kadar dikkate alırsan sen bilirsin :) HAYIRLI HAMİŞLİKLEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRR :)

Tebrikler. Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin. Ben pek yazmiyorum uzun zamandir bakamiyorum bile. Su aralar oyle bi heyecanim var ki... Bu persembe doguruyorumm yarin son kontrolum var. Cok heyecanliyim, cokkorkuyorum. Allah im yardim et bana

Cok sagolun kizlar ..icimi rahatlattiniz
sizler ilk haberi alip geldiginiz ve degerinizi merak ettiginiz zaman "hamilesin iste. nesini merak ediyorsun "diyordum.meger zormus.
rumeysa doktor on gün sonra gel demisti aslinda
hemsiresi israr etti.gelsin degerine baksin diye ..o benden merakli
insallah dua edin kizlar bana düsündükce korkuyorum :44: insallah Hersey yolunda gider .
bu arada iremnevanin da parmagi var. gecen ay hediyesinialdim. bu ay güzel haber aldim
peki ara ara adet olcakmisim gibi sanci geliyor .normalmidir?

kız iki gün sonra perşembe oluyorirem yok ya ben düzelteyim
bugun sali imis...duzeltiver barim

Bi kac hafta adet olacakmis gibi belrtiler yasarsin normal yani..

anaaaaaa hayırlı olsun canım cok mutlu oldum değerin kat kat artar sen üzülme ayrıca değerinde güzel hayırlı olsun :)

heeee irem yatır gibi kız oldu mübarek. yakında gider elini öperikhangimize bir şey yollasa ertesi ay hamile kaldık

bu arada o sancılar normal. hep diyoruz ya hamilelik belirtileri ile adet belirtileri aynı diye

ben de ilk testten 3 gün sonra kan testini tekrarlayıp ilk kontrole 2 hafta sonra gitmiştim. nasıl dayandıysam 2 hafta:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…