hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Buraya yazarsan daha cabul buluruz yada dogum oykuleri topigine yaz ama linki kopyalayip buaraya at her turlu olur guzel gonlun nasil istersee

benim kızım tembel çıktı doktorun verdiği doğum tarihi geçtiği halde doğmadı sonra hergün doktora muayene için gitmeye basladım rahim ağzında hiç silinme yoktu doktorum sezeryan yapmakistedi ama ben önce suni sancıyı denemek istediğimi belirttim daha sonra bana 24 haziranı yatış tarihi olarak belirledi
24 haziran pazartesi sabah 4 te kalktım evimi süpürdüm sildim banya ve tuvaleti yıkadım mutfağı topladım kahvaltı hazırladım eşimi ve kızımı kaldırdım kahvaltılarını yaptılar bende bu arada yatağımı hazırladım 28, haftadan beri hazır olan çantamıda alıp sabah saat 8:05 te hastaneye yatış yaptım
hastanede ilk muayeneden sora bana suni sancıyı vermeye basladılar öğlen saat 12 de sancılarım şiddetlenmeye basladı bu arada kızımıda dayısıyla gezmeye yolladım benim o sancılı hallerimi görüpte korkmasın diye
sancılar baya şiddetlendi ama açılma çok azdı bide çok korkuyordum o sancıyı bosuna çekmekte vardı çünki açılma olmazsa sezeryana alacaktı doktorum neyse saat bası muayeneler yarım saate düştü açılma ilerlemeye basladı ama ben çokta sancı çeker gibi değildim rahattım yani hemşirelerle arkadas bile olduk saat 3 te suyumu patlattı doktorum serumun ayarınıda baya açtılar sonuna kadar esas sancıyı ondan sonra çekmeye basladım yürüyemiyordum bi kolumda annem diğerinde eşim hastane koridorumda bi o yana bi bu yana gittik bu aradada eşimle kavga ettik bana çok kızdı sen sezeryan olmuyorsunda bu sancıyı çekiyorsun diye (bu arada benim o hallerimi gördükten sonra eşimin bana bakış açısı değişti)neyse dörde yirmi kala doğuma aldılar beni saat tam 4 te kızımı doğurdum çok zor olmadı öle ki kızımı doğururken bile bi daha doğum yapmakistediğimi söyledim doktoruma güldüler bana Allah herkese benimki gibi kolay doğumlar versin insaallah kızım 3,740 gr doğdu 52 cm boyunda şimdi o doğmaya gelince tembel ama benim uykularımı kaçırmaya gelince çalışkan kızımla uğrasıp duruyoruz ablasıyla birlikte geceleri ayakta gündüzleri uykuda bi kızım var
böyle işte umarım iyi anlata bilmişimdir insaallah beğenirsin yağmur ayseyle uğrasırken ancak bu kadar yazabildim

Eşinin bakis açisi degisti derken iyi anlamda oldu dimi.insallah bizde kolay gine saglikli gine doguruveriirz.

meltemcimm gözün aydınnnn çok sevindimmm senin adınaaa Değerin bence düşük değil birazcık geç döllenmiş olabilirr adetim 2 gün geçince benim 97 çıkmıştı ve kan testini de bir daha tekrarlamamıştım ne rahatlıksa bende ki de Sen içini ferah tut büyür o mercimekcik :))) Allah kucağına almayı da nasip etsinn

yesilcik teşekkür ederim.. inşallah sizin bebekleriniz gibi büyür bebeğim dün gece uyuyamadım pek heyecandan..cuma nasıl gelcek bakalım. hiç böyle olcağımı düşünmemiştim..tam tersine rahatlarım demiştim ama öyle olmadı.

canım bence sen değerinin düşük olduğunu düşündüğün için, için rahat değil yükselen değeri gördükten sonra rahatlarsın emin ol

adet sancısı normal benim hep vardı yine var hatta.. her tuvalete gidişimde acaba mı diyorum hala :18: normal yani canımcım
ben de ilk testten 3 gün sonra kan testini tekrarlayıp ilk kontrole 2 hafta sonra gitmiştim. nasıl dayandıysam 2 hafta:44::44:
ben de 2 hafta dayanıcaktım ama lekelenmeden dolayı 1 hafta dayanabildim lekelenmeyi gördüğüm gibi soluğu doktorda aldıkondan sonra 5 kere beta bakıldı 2 gün arayla kollarım mosmor olmuştu

maşallah canım Allah bize de kolay doğumlar nasip etsin inşallah... doğum anında aklında başka şeyler geliyo mu yoksa o an kurtulmayı mı düşünüyosun bunu çok merak ediyorum bi de sen hareketli miydin hamileliğin boyunca o yüzden mi rahat doğum oldu ya da bi püf noktası varsa bize söylersen biz de öyle hareket ederiz canım

kızlar yazamadım kaçgündür. hastaneden yeni çıktım 3gün hastanede yattım beeen (((
kuzum gecmiş olsun hayırdır ne oldu

eee gülme komşuna gelir başına sen misin bize hamile kaldın daha ne istiyosun diyen şaka bi tarafa hamile oldugunu öğrendiğin an bir panik alıyor insanı.

canım bence sen değerinin düşük olduğunu düşündüğün için, için rahat değil yükselen değeri gördükten sonra rahatlarsın emin ol

sen rahat edebildin miydi kız beta yükselse kese gözükcekmi kese gözükse kalp duycakmıyım ee sonra ikili 3 lü taramalar sonra cinsiyett ee sonra ufak tefek ağrılar başlıycak yani bence rahatlayabilceği bi dönem yok diye düşünüyrum bilmiyorum yanlışmıyımm
hele bide nazlancak sizi nazlayan eşiniz varsa hem bi bambaşka hamilelik

ben rahattım yaa ne bileyim hiç içime korku düşmemişti :)) ikili üçlü taramalarda filan da hiç korkmadım cinsiyeti konusunda çok meraklanmıştım tabii :)) e ufak tefek ağrılar da oluyorr ne bileyim ben pek bir rahatım galiba yaa

kizlarr eltim bugun dogum yapiyorrr....herkes doguruyor sira bize geliyor irsiyorum ben sanki yaaaa.........

sizin de fikrinizi alayim dedim...

Cihan Emre nasil sizce guzelmi?ogluma hala isim ariyorum....
ya da Taha Emre?

benim gene elim ayağım kesildi halsizleştim ilk 3 ay bile bu kadar ard arda gün olarak olmuyordur 4 5 gündür böyleyim..doktorumun dediği gibi yapıyorum ama bir fark eden bişey olmadı.tansiyonu bakıyorum 8-5 9-5 civarında oy oyyy

ne güzel oldukca rahat gacıymışın sen..bize de öğret bunun sırrını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…