hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

kızlar moralim acayip bozuldu. bugün kontrol vardı. bebekler şükür iyi ancak yine rahimde kanama oluşmuş. dr bazı testler istedi. testlerin sonucuna göre kan sulandırıcı iğneyi artıracak. vücut immunolojik olarak bebeği reddediyor reaksiyon geliştiriyor falan filan dedi. dinleyemedim bile. düşük riski devam ediyor yani. gebelik devam ederse (inşallah ben inanıyorum Allahım) bebeklerin gelişiminde sorun olabilirmiş kanlanma sorunundan dolayı. ya da erken doğum ya da preeklampsi gelişebilirmiş. riskli gebeyim hala yani. kendimi tutamıyorum ağlıyorum. kaybetme ihtimali canımı yakıyor.

Rabbimin izniyle olmayacak biseyy.kuzum cancagizimm hangi kelime teselli eder bilemiyom kelimeler boyle bogazimda kalakaliyor.risklii gebelik yasayip saglikli gine bebegini kucagina alanlar var onlari dusunmeye calis insallah sende onlardan olcan hemde iki dene. Rabbimin bi sinavi daha var senin icin sabr ile dua ile gecicek insallah bugunler...vucudun bu reaksiyonunu igne ile mi durduruluyor

Son düzenleme:
Orkim canim inan her sey yolu nda gidicek.bebisler suan iyiler colk sukur.ve iyi olaacklar.uzulme.mart annekerindenn biri prekamplsi idi.bebisi 37hafda dovdu..cokda saglikliboldu.sukur.ama sen oyle seyler dusunme.duzele ek hersey insallah

orkideeem hiç bişi olmucak ikizlerine canım aklına kötü şeyler getirme yüreğini ferah tut Allah'ın izniyle kucağına aldığını da görüceksin.. ne riski gebelikler var sonunda sapasağlam doğuruyolar Allah o kadar yüce ki ol der ve olur.. aklına kötü şeyler getirme bana da illk lekelenmemde düşük ya da dış gebelik olabilir demişlerdi nasıl paniklemiştim anlatamam kabus gibiydi.. seni çok iyi anlıyorum insan inanılmaz paniklliyor ve napacağını bilemiyor ama onlar bizim biricik ikizlerimiz Allah korusun onları canım benim üzme kendini inşallah geçicek hepsi bu günlerimizi tebessümlerle anıcaz

sizin de fikrinizi alayim dedim...

Cihan Emre nasil sizce guzelmi?ogluma hala isim ariyorum....
ya da Taha Emre?

isimler güzel bence canım ama bazı isimlerin telaffuzu sıkıntılı oluyor mesela cihana çoğu kişi ciyan diye hitap edicek bence bu önemli tabi bu benim görüşüm canım.. Taha Emreyi beğendim ben

canim orkidem ..lütfen icinden hayirlisi neyse o olsun diye gecir .. bence bu sorunlari atlatacaksin ve bebislerini kucagina alacaksin..insallah .. sen sürekli hastanede yatsan oluyormu bunun tedavisi falan yokmuymus?

kızlar 3gün sürekli kustum tansiyonum 8 4lere indi. içtiğim suyu dahi anında çıkardım 3gün aç susuz kaldım yani ha geçer ha geçer derken mahvoldum ve eşim acile götürdü orda tetkik sonucu beklerken dahi kustum ölümden beterdi yaşadıklarım acilen yatış verdiler bana. 3gün hastanede yattım bir yığın serum yedim ALLAHım birdaha yaşatmasın o kabus günleri (( şimdi çok şükür iyiyim bebeğim de iyi çok çoook şükür.

orkidem gelmiş geçmiş olsun moralini bozma ben çok çok dua ediyorum ve inanıyorum ki hiçbirşey olmucak kuzucuklarınaa. kız daha dünür olcaz hem

sizin de fikrinizi alayim dedim...

Cihan Emre nasil sizce guzelmi?ogluma hala isim ariyorum....
ya da Taha Emre?
selam canim.anaa cok az kalmis dogumahayirlisiyla gelsin oglusun.bence Taha Emre daha guzel

rumus naslisin guzelim.iyi oldunmu.:26::26::26::26:

buarada ben yine ağlıyorum bugün canım kocam adapazarına gitti cuma işbaşı yapçak nasipse. taa bayramda gelcek (( ben de eşyaları toparlamaya başlıcam artık şimdiden özledim kocamıııı ((((((

sanada gecmis olsun canim.nazarmi degdi bizim kizlara.RABBIM sonunu hayir etsin

kizlar yarin kizcemin ashisi var

Son düzenleme:
Gününüz aydın olsun
Yaaaaa ben bilgisayarı yine çökerttim,hem de Vistayı,nasıl becerim anlamadım.neyse telden giriyorum,gelelim sebebi ziyaretimize tabikii canım sosyoloğum meltemim gözün aydın,güzel haberini bana orkim verdi, demiştim sana içime doğuyo yakında hamişsin diye,Allah tamamına erdirsin,telden halay çekemiyorum, benim yerime de şeeyetirin bi mendil.

Canım benim çooook geçmiş olsun,daha melteme sevinemeden...ben inanıyorum sen kuzucuklarını kucağına bu sefer alacaksın,hepimizin duası seninle, ama bişi söyleyim, senin bücürler azcık yaramaz olacaklar,bi 9 ay duramadılar yerlerinde,o totoları çok dişlenecek belli oldu... Tatlım benim ikizleri taşımak kolay değil moralini yüksek tutmaya çalış az kaldı bunların hepsi geçecek ,hem daha dur ne acelen var, sen daha bize uykusuz gecelerini anlatacan...

Oyyy Allah kavuştursun,kız iki hafta için hirpalama kendini,hem sakaryam çok güzeldir beğeneceksin ama daha önce dediğim gibi izmirden sonra burda azcık sok olacan ama sonra hızla toparlarsın,az tanıdın mı buraları sonra gitmek istemezsin,ben 4 yıl için gedim, 11 yıl olacak hala çıkamadım...

Tatliiim ya ne olmuş hepinize böyle çok gecmis olsun, kız sen oruç felan mı tuttun yoksam,güçlü kuvvetli seyler ye iç azcık, Karadeniz ne ot bulsanız kaçırılın mideye yolluyorsunuz, söyle proteini vitamini seyler tüket bak iki günde bişeyin kalmaz, ama sunu da unutma gebeliğin artık ilerledi haliyle ağırlaştın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…