gozunuz aydinn.sende insallah zamaninda saglikli gine doguruvercen hazirliklarin ne durumda bittimi tamamen.
sagol canim...yani sen 37.haftanda alacan bebislerini kucagina hiii ne guzelll...
orkidem yeee belden uyusturularak yapilan normal dogum nasil oluyor...iyi olurmuki?:26:
gayet iyi . bence yaptırmalısın o ağrıyı çekeceğine. çok konforlu.
Rabbimin izniyle olmayacak biseyy.kuzum cancagizimm hangi kelime teselli eder bilemiyom kelimeler boyle bogazimda kalakaliyor.risklii gebelik yasayip saglikli gine bebegini kucagina alanlar var onlari dusunmeye calis insallah sende onlardan olcan hemde iki dene. Rabbimin bi sinavi daha var senin icin sabr ile dua ile gecicek insallah bugunler...vucudun bu reaksiyonunu igne ile mi durduruluyorkızlar moralim acayip bozuldu. bugün kontrol vardı. bebekler şükür iyi ancak yine rahimde kanama oluşmuş. dr bazı testler istedi. testlerin sonucuna göre kan sulandırıcı iğneyi artıracak. vücut immunolojik olarak bebeği reddediyor reaksiyon geliştiriyor falan filan dedi. dinleyemedim bile. düşük riski devam ediyor yani. gebelik devam ederse (inşallah ben inanıyorum Allahım) bebeklerin gelişiminde sorun olabilirmiş kanlanma sorunundan dolayı. ya da erken doğum ya da preeklampsi gelişebilirmiş. riskli gebeyim hala yani. kendimi tutamıyorum ağlıyorum. kaybetme ihtimali canımı yakıyor.
sizin de fikrinizi alayim dedim...
Cihan Emre nasil sizce guzelmi?ogluma hala isim ariyorum....
ya da Taha Emre?
kızlar moralim acayip bozuldu. bugün kontrol vardı. bebekler şükür iyi ancak yine rahimde kanama oluşmuş. dr bazı testler istedi. testlerin sonucuna göre kan sulandırıcı iğneyi artıracak. vücut immunolojik olarak bebeği reddediyor reaksiyon geliştiriyor falan filan dedi. dinleyemedim bile. düşük riski devam ediyor yani. gebelik devam ederse (inşallah ben inanıyorum Allahım) bebeklerin gelişiminde sorun olabilirmiş kanlanma sorunundan dolayı. ya da erken doğum ya da preeklampsi gelişebilirmiş. riskli gebeyim hala yani. kendimi tutamıyorum ağlıyorum. kaybetme ihtimali canımı yakıyor.
selam canim.anaa cok az kalmis dogumasizin de fikrinizi alayim dedim...
Cihan Emre nasil sizce guzelmi?ogluma hala isim ariyorum....
ya da Taha Emre?
benim gene elim ayağım kesildi halsizleştim ilk 3 ay bile bu kadar ard arda gün olarak olmuyordur 4 5 gündür böyleyim..doktorumun dediği gibi yapıyorum ama bir fark eden bişey olmadı.tansiyonu bakıyorum 8-5 9-5 civarında oy oyyy
kızlar 3gün sürekli kustum tansiyonum 8 4lere indi. içtiğim suyu dahi anında çıkardım 3gün aç susuz kaldım yani ha geçer ha geçer derken mahvoldum ve eşim acile götürdü orda tetkik sonucu beklerken dahi kustum ölümden beterdi yaşadıklarım acilen yatış verdiler bana. 3gün hastanede yattım bir yığın serum yedim ALLAHım birdaha yaşatmasın o kabus günleri(( şimdi çok şükür iyiyim bebeğim de iyi çok çoook şükür.
sanada gecmis olsun canim.nazarmi degdi bizim kizlara.RABBIM sonunu hayir etsin
kizlar yarin kizcemin ashisi var
buarada ben yine ağlıyorum bugüncanım kocam adapazarına gitti cuma işbaşı yapçak nasipse. taa bayramda gelcek (( ben de eşyaları toparlamaya başlıcam artık şimdiden özledim kocamıııı ((((((
benim gene elim ayağım kesildi halsizleştim ilk 3 ay bile bu kadar ard arda gün olarak olmuyordur 4 5 gündür böyleyim..doktorumun dediği gibi yapıyorum ama bir fark eden bişey olmadı.tansiyonu bakıyorum 8-5 9-5 civarında oy oyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?