Gününüz aydın olsun
Yaaaaa ben bilgisayarı yine çökerttim,hem de Vistayı,nasıl becerim anlamadım.neyse telden giriyorum,gelelim sebebi ziyaretimize tabikii canım sosyoloğum meltemim gözün aydın,güzel haberini bana orkim verdi, demiştim sana içime doğuyo yakında hamişsin diye,Allah tamamına erdirsin,telden halay çekemiyorum, benim yerime de şeeyetirin bi mendil.
kızlar moralim acayip bozuldu. bugün kontrol vardı. bebekler şükür iyi ancak yine rahimde kanama oluşmuş. dr bazı testler istedi. testlerin sonucuna göre kan sulandırıcı iğneyi artıracak. vücut immunolojik olarak bebeği reddediyor reaksiyon geliştiriyor falan filan dedi. dinleyemedim bile. düşük riski devam ediyor yani. gebelik devam ederse (inşallah ben inanıyorum Allahım) bebeklerin gelişiminde sorun olabilirmiş kanlanma sorunundan dolayı. ya da erken doğum ya da preeklampsi gelişebilirmiş. riskli gebeyim hala yani. kendimi tutamıyorum ağlıyorum. kaybetme ihtimali canımı yakıyor.
adet sancısı normal benim hep vardı yine var hatta.. her tuvalete gidişimde acaba mı diyorum hala :18: normal yani canımcım
ben de 2 hafta dayanıcaktım ama lekelenmeden dolayı 1 hafta dayanabildim lekelenmeyi gördüğüm gibi soluğu doktorda aldıkondan sonra 5 kere beta bakıldı 2 gün arayla kollarım mosmor olmuştu
maşallah canım Allah bize de kolay doğumlar nasip etsin inşallah... doğum anında aklında başka şeyler geliyo mu yoksa o an kurtulmayı mı düşünüyosun bunu çok merak ediyorum bi de sen hareketli miydin hamileliğin boyunca o yüzden mi rahat doğum oldu ya da bi püf noktası varsa bize söylersen biz de öyle hareket ederiz canım
Oyyy Allah kavuştursun,kız iki hafta için hirpalama kendini,hem sakaryam çok güzeldir beğeneceksin ama daha önce dediğim gibi izmirden sonra burda azcık sok olacan ama sonra hızla toparlarsın,az tanıdın mı buraları sonra gitmek istemezsin,ben 4 yıl için gedim, 11 yıl olacak hala çıkamadım...
ne güzel oldukca rahat gacıymışın sen..bize de öğret bunun sırrını
evet normal dogum canim bakalim cumartersi doktora gidecez konusacam bir o ne diyecek ben de arastiriyorum canim...epidurallı normal doğumu soruyon galiba anneler topiğinde o konuşmalar geciyordu yaptıranlar gayet memnunlar ama bi arkdaşın okudugu kitapta epidural ile bebek daha fazla narkoza maruz kalırmış sezeryana göre..tam araştırmadım ama böyle bi konuşma geçti..doktorumla konuşmaya düşünüyrum bende bu konuyu bakalım o ne diycek..taha emre daha cok hoşuma gitti taha nın anlamı güzel ise bence taha olmalı
bu arada sana da gecmis olsun sen neden boyle oluyon ki acaba yaaa yaty dinlen kendini hic bir sey icin zorlama...arada temiz havaya cik gel yine yat....
taha emre benim de hosuma gidiyor...TAHA nin anlami:kuranda sure ismi,peygamberimizin isimlerinden biri,hz omer bu sureyi okuyunca musluman olmus...anlami guzel yani...
canim benim sakin moralini bozma hersey yolunda gidecek insalllh...hem sorun oldugunu goruyor doktorun onlemini de alacaktir elbet...rabbimin izniyle bebislerini kucagina saglikli bir sekilde alacaksin insalllh...hersey guzel olacak orkim sen gonlunu ferah tut miniklerin de etkilenmesin simdik...kızlar moralim acayip bozuldu. bugün kontrol vardı. bebekler şükür iyi ancak yine rahimde kanama oluşmuş. dr bazı testler istedi. testlerin sonucuna göre kan sulandırıcı iğneyi artıracak. vücut immunolojik olarak bebeği reddediyor reaksiyon geliştiriyor falan filan dedi. dinleyemedim bile. düşük riski devam ediyor yani. gebelik devam ederse (inşallah ben inanıyorum Allahım) bebeklerin gelişiminde sorun olabilirmiş kanlanma sorunundan dolayı. ya da erken doğum ya da preeklampsi gelişebilirmiş. riskli gebeyim hala yani. kendimi tutamıyorum ağlıyorum. kaybetme ihtimali canımı yakıyor.
RAbbim sen arkadasimizin ikizlerini koru onlarin saglikli gine annelerinin kucaginda olmalarina izin ver...aminn
AMIIIIIIIINNNNNNNNNNN...................
cokk gecmisler olsunnn simdi nasilsin.kusmalarin hamileliktenmiymis yoksa bi sebebi varmiymis.kızlar 3gün sürekli kustum tansiyonum 8 4lere indi. içtiğim suyu dahi anında çıkardım 3gün aç susuz kaldım yani ha geçer ha geçer derken mahvoldum ve eşim acile götürdü orda tetkik sonucu beklerken dahi kustum ölümden beterdi yaşadıklarım acilen yatış verdiler bana. 3gün hastanede yattım bir yığın serum yedim ALLAHım birdaha yaşatmasın o kabus günleri(( şimdi çok şükür iyiyim bebeğim de iyi çok çoook şükür.
Bugun iyiym pazartesi devletteki doktoruma gidicem bakalim bebisimin kilosu ne durumda gelisimi iyiydi ama benim kilo kan dusuk cikinca merak ediyom.hem tatli doktor teyzemizi ozledik.kiz senin bebisin kac aylik olduds asilara basladiselam canim.anaa cok az kalmis dogumahayirlisiyla gelsin oglusun.bence Taha Emre daha guzel
rumus naslisin guzelim.iyi oldunmu.:26::26::26::26:
harbiden nasil basariyon kiz cokertmeyi bilmedigin yerlerine girme pcnin.yataktan kalkerken cok hissediyom agirlastigimi.artik herifle yatakta yer kavgasi yapabilirimTatliiim ya ne olmuş hepinize böyle çok gecmis olsun, kız sen oruç felan mı tuttun yoksam,güçlü kuvvetli seyler ye iç azcık, Karadeniz ne ot bulsanız kaçırılın mideye yolluyorsunuz, söyle proteini vitamini seyler tüket bak iki günde bişeyin kalmaz, ama sunu da unutma gebeliğin artık ilerledi haliyle ağırlaştın.....
Tumet adanada yeni tasindi ya o yuzden pek gelemez de hayalimii cok merak ediyorumm umarim iyidir.slm kızlar ama yine kimse yok bide şu tumetle hayalimdende ses geleydi eyiydi :)
bilmiyomm ben ya nasil olcak bu dogum isi dusunmemeye az dusunmeye calisiyom.cahil cesaretiyle pek bisey anlamadan yasariz galibane güzel oldukca rahat gacıymışın sen..bize de öğret bunun sırrını
evet normal dogum canim bakalim cumartersi doktora gidecez konusacam bir o ne diyecek ben de arastiriyorum canim...
bu arada sana da gecmis olsun sen neden boyle oluyon ki acaba yaaa yaty dinlen kendini hic bir sey icin zorlama...arada temiz havaya cik gel yine yat....
taha emre benim de hosuma gidiyor...TAHA nin anlami:kuranda sure ismi,peygamberimizin isimlerinden biri,hz omer bu sureyi okuyunca musluman olmus...anlami guzel yani...
canim benim sakin moralini bozma hersey yolunda gidecek insalllh...hem sorun oldugunu goruyor doktorun onlemini de alacaktir elbet...rabbimin izniyle bebislerini kucagina saglikli bir sekilde alacaksin insalllh...hersey guzel olacak orkim sen gonlunu ferah tut miniklerin de etkilenmesin simdik...
AMIIIIIIIINNNNNNNNNNN...................hastanemin hemsireleri tatli dilli insallah dogum aninda da olanlarda oyle olur..bu epudural icin doktorun ne diyorsa onuda bize aktariverrisen sevinirim
valla hamilelikten dedi doktorlar ama aslında azalmıştı benım birden neden böyle oldu bilmiyorum belki de üşüttüm tetikledicokk gecmisler olsunnn simdi nasilsin.kusmalarin hamileliktenmiymis yoksa bi sebebi varmiymis.
günaydın hanımlar. rümüş ve eftelya bugün daha iyisinizdir umarım. dün de ben felakettim. akşama kadar hiç ara vermeden kustuminşallah bugün daha iyi olur.
meltemcim sen de heyecanlısındır. testten gelince bizi habersiz bırakma.
günaydin kizlar ..birazdan teste gidicem. şans dileyin bana. gelince görüsürüz
geldim kızlar365 çıktı sonucum. doktorum iyi olduğunu söyledi..perşembe günü keseyi görmeye çalışcakmış..şimdi de onun için dua etmeye başladım..siz de edin kızlar n'olur..!
oooy rümüşüm valla haftalardır öyleyim. hele dün hiçbir şey yiyemedim ya hala başım ağrıyor, halim yok.Beni de ekleyin kusanlar kervanina.sabaha kusarak uyanmak kotu
geldim kızlar365 çıktı sonucum. doktorum iyi olduğunu söyledi..perşembe günü keseyi görmeye çalışcakmış..şimdi de onun için dua etmeye başladım..siz de edin kızlar n'olur..!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?