hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

canim sosyologum .. halay cekmeden olmaz tabi ama ben kendim bile cekmedim daha ..yarin yine kan vericem. degerime bakilacak. insallah yarin cekeriz halayi ..kiiiizz beklemekten daha zormus.bundan sonra keseyi görecekmiyim, kalp atisini duyacakmiyim .. zormuş gercekten ..darisi basina artik ..en kisa zamanda senden de bekliyoruz

günaydın orkidee Allahın izniyle bebişlerine bir şey olmaz inşallah. TEdavisi vs varsa doktorun mutlaka deneyecektir o sıpacıklar doğunca hepsi geçip gidecek bu sıkıntıların inşallah sen iyi düşün

sağolun kızlar valla. Allah razı olsun hepinizden. bugün çook daha iyiyimo bebekler buraya gelecek o kadar (inşallah)

ilk doğumunda aklıma kurtulmaktan baska hiç bişey gelmemişti ama bu doğumumda bol bol dua ettim kızlarıma eşime arkadaslarıma
ben hiç oturmadım hamileliğim boyunca hep ayaktaydım hep sokaklardaydım hiç durmadım işlerimide yaptım kızımada baktım günde en az 2 saat yürüdüm

yok tatlım ben orayı biliyorum çooook ta seviyorum sakaryayı isteyerek yazdık ve havalara uçtuk zaten olunca. ben kocamdan ayrı oluşuma üzülüyorum (( hem nasipse başka yere tayinimiz olmucak artık hep ordayız. üniversitenin bünyesinde olduğu için.

cokk gecmisler olsunnn simdi nasilsin.kusmalarin hamileliktenmiymis yoksa bi sebebi varmiymis.

selam canim.anaa cok az kalmis dogumahayirlisiyla gelsin oglusun.bence Taha Emre daha guzel

rumus naslisin guzelim.iyi oldunmu.:26::26::26::26:
Bugun iyiym pazartesi devletteki doktoruma gidicem bakalim bebisimin kilosu ne durumda gelisimi iyiydi ama benim kilo kan dusuk cikinca merak ediyom.hem tatli doktor teyzemizi ozledik.kiz senin bebisin kac aylik olduds asilara basladi
harbiden nasil basariyon kiz cokertmeyi bilmedigin yerlerine girme pcnin.yataktan kalkerken cok hissediyom agirlastigimi.artik herifle yatakta yer kavgasi yapabilirim yatagin kiyisini bana versin..siz ne zaman kontrole gidiceniz..

slm kızlar ama yine kimse yok bide şu tumetle hayalimdende ses geleydi eyiydi :)
Tumet adanada yeni tasindi ya o yuzden pek gelemez de hayalimii cok merak ediyorumm umarim iyidir.

Az kalmis.pazartesi.ogreniriz artik bizim cimcime ne yapiyor icerdebenik eltimde dogurak bu gun yarin.saglikla dogursun oglusunu.haber her an gele bilir
Biz 3 ay 11 gunluk olduk teyzesi.bir az huzursuz bu gun asidan dolayi

günaydın hanımlar. rümüş ve eftelya bugün daha iyisinizdir umarım. dün de ben felakettim. akşama kadar hiç ara vermeden kustuminşallah bugün daha iyi olur.
meltemcim sen de heyecanlısındır. testten gelince bizi habersiz bırakma.

Rabbim yar ve yardimcin olsun bi kez daha anladim cok zor bi donemdesin

geldim kızlar 365 çıktı sonucum. doktorum iyi olduğunu söyledi..perşembe günü keseyi görmeye çalışcakmış..şimdi de onun için dua etmeye başladım..siz de edin kızlar n'olur..!

geldim kızlar 365 çıktı sonucum. doktorum iyi olduğunu söyledi..perşembe günü keseyi görmeye çalışcakmış..şimdi de onun için dua etmeye başladım..siz de edin kızlar n'olur..!

bebeğiniz hayırlı olsun Rabbim en kısa zamanda bizlere de tattırır inşallah bu duyguyu

Beni de ekleyin kusanlar kervanina.sabaha kusarak uyanmak kotu
oooy rümüşüm valla haftalardır öyleyim. hele dün hiçbir şey yiyemedim ya hala başım ağrıyor, halim yok.

o zaman bir halay daha. her şey çok güzel gidecek meltem

Son düzenleme:

Ayy canim tebrik ederim.darisi ddiger kizlarin basina.telden halay cekemiyorum..berceesteni tunetin cemrenin ve digerlerine..

meltemcimmmm değerin ne güzel artıyorr korkmana gerek yok artıkk sen hamilesinn bak ona göre davran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…