hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

oooy rümüşüm valla haftalardır öyleyim. hele dün hiçbir şey yiyemedim ya hala başım ağrıyor, halim yok.

o zaman bir halay daha. her şey çok güzel gidecek meltem

Cancagizimmm tez zamanda azalir insallahh kusmalarin..tamamen kesilsin desem oyle olursa sen evhamlarin dibine girersin cunku.test sonuclarin ne zaman cikcak

Cancagizimmm tez zamanda azalir insallahh kusmalarin..tamamen kesilsin desem oyle olursa sen evhamlarin dibine girersin cunku.test sonuclarin ne zaman cikcak

cumartesi çıkacak. valla rümüşüm tamamen gitse çok sevineceğim. valla bak evham yapmayacağım. zaten hareket hissetmeye ne kaldı şurda

cumartesi çıkacak. valla rümüşüm tamamen gitse çok sevineceğim. valla bak evham yapmayacağım. zaten hareket hissetmeye ne kaldı şurda
Evham yapmam dyorsan insallah kusmalarin bicak gibi bi anda kesilir.dimi azbisey kaldi hissetmeye biri sagdan biri soldan vurur cift kale mac yaparlar artik penalti cekerler birbirine

slm kızlaaaaaaaaaaaaaarr bugün okadar mutluyum ki dün geceden beri bebeğim ben burdayım anne dedi ve hiç durmadan hareket eeti 5 dk boyunca zayıf olduğum için çok net hissettim bugünde aynı şekilde hareket etti tekme üstüne tekme ay çok tatlı bişeymiş yaa minik balığım benden bağımsız hareket ediyooo :)

Kızlar hepinizi çok ozledim köyden geldim bugün açtım baktım napiyo kızlar diye meltemim güzel haberini aldım yawrum allah tamamına erdirsin ınşallah hayırlısıyla :):) halay cekemiyom teldeyim diye borcum olsun :):):)
darısı berceste cemre ve bana ve isteyen herkese olsun ınşallah...
Ben de 4 gün sonra adet olmazsam test yapcam ama erken yapmicam bu ay :)
Kızlar bu arada yarın saat 12de ablam sezeryana aliniyo dua edin lütfen problemli doğumu olmasin

teyze oluyorum çok mutluyum... Erkek kardesimle yerimizde duramiyoruz sewincten... Yeğen geliyoooooo :):):)

hemşerim allah şimdiden analı babalı büyütsün..darısı sana cnm günün ne zaman geçiyoki 4 gün sona demişsin inşallah geçmiştir..bu arada bebişin adını ne koyacaklar :) içimden bi ses bu ay hamilesin diyo inşallah yanılmam :)

Inşallah bebekim dediğin gibidir... Yok canım günüm gecmiyoda ben hep günler öncesinden baslardim testlere ama bu ay olası adet tarihinde yada gelmezse bir gün sonra yapicam...
Yegenimin adı elvin nehir olcak hemşom :) ınşallah bu ay bende ikinci torun haberi veririm annemlere :):)

ohhh ne güzellll ben ilk tekmeleri saydıydım 6 tane ydi karnını açıp izliyon mu cok zevkli oluyr yaa
bebişin ismine bayıldım darısı senin başına tumetim..meltem başladı devamı gelcek ben inanıyorum hayrılısıyla

İnşallah canım ama içimden hamiş olduğun geçiyor..direkt kan testi yaptır garanti olsun..idrar testiyle uğraşıp çıkmadı die boşuna canını sıkma.. Sanada tavsiyem cnm bi süre nane maydanoz ve çörek otundan bide kuru hurmadan uzak dur bunlar adeti getiriyor.. Bu arada isim guzelmis bizdede 1 ay once kuzenimin bebisine nehir adını koydular..hayırlı haberini bekliyoruz cnm.. Ayy bak şimdiden heyecan yaptım :))

Yok cnm daha dısardan belli olmuyor babamıza hissettirmek için sabırsızlanıyoruz.. Bide bacım sana ve diger hamişlere tavsiyem doğumun kolay olması için ilk 4 aydan sonra kuru hurma çok faydalıymış ama hamişlik yeniyse düşüğe sebep oluyomus ve bebisin anne karninda kilo almasini istiyosan kasar peynir yenmesi gerekiyomus bunlar denenmis ve gozumle gordugum seyler kardesim yegenimi 4,5 kilo normal dogumla dogurdu bunlari yedigi icinde cok kolay dogdu dedi.. Ben denicem sende arastirip dene istersen :))

Hurmayi biliyom ama son haftalarda doguma yakin yemek gerekirmis erken doguma sebep olur diyorlar.kasar peyniri bilmiyodum sagolain.4,5 kilomu ey masallah.onu nasil dogurdu yav..

Hurmayi biliyom ama son haftalarda doguma yakin yemek gerekirmis erken doguma sebep olur diyorlar.kasar peyniri bilmiyodum sagolain.4,5 kilomu ey masallah.onu nasil dogurdu yav..

Doğurdu valla tontiş bi kızımız oldu 3 gun sonra 1 yaşına girecek FEYZA' cım teyzesinin ömrü :)) bide hızlı gelisti yaşıtlarına göre büyük duruyo bizim iri kıyım tam bi maskot oyuncak bebek gibiydi kocaman siyah gözleri var..

Kafayı yicem ya.. ben altı gün nasıl beklicem! tu met inşallah bu ay senden de güzel haberler alırız!

Son düzenleme:
selam kızlar benim son günlerde depresif hallerim arttı size de olmuş muydu? hep ağlamak istiyorum canım sıkılıyo napıcağımı şaşırıyorum.. kendimi nasıl oyalayabilirim fikri olan var mı? okul tatil olduğu için evdeyim bütün gün ee bi de ramazan bi yere de gidemiyorum napsam ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…