hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

selam canim.nasilsin?bende ikinci kizida diyilde buyuyunde oyleydim.ormeyi becere biliyorsan bir sey ler or.insan yaratilisini izle.kuran dinle.uyutatli yapve on onemlisi hamisliginin tatdini cikargececekdir yakinda tatlim.

Son düzenleme:
selam canim.nasilsin?bende ikinci kizida diyilde buyuyunde oyleydim.ormeyi becere biliyorsan bir sey ler or.insan yaratilisini izle.kuran dinle.uyutatli yapve on onemlisi hamisliginin tatdini cikargececekdir yakinda tatlim.

iyyim de işte böyle sıkılıyorum boşluktan sanırım sen nasılsın canım her şey yolunda mı? örgü örmeyi beceremiyorum malesef atkı gibi basit şeyler örmüşlüğüm var sadece tatlı hiç canım istemiyor ki :26: zaten işin garibi de yatmaktan sıkılıyorum ama yine de hep yatasım var.. inşallah geçer yakında bu dengesiz hallerim tatlım

kızlar ya ben bişi sormak istiyorum. bu ay ilk defa ovülasyon testi kullanmaya başladım adetimin son günü yaptım ilk kontrol çizgisi kadar olmasa da ikinci çizgi koyu çıktı ertesi gün daha silik ve bugün 3. kez yaptım hepten silikleşmişti. ben hiç anlamadım adetten hemen sonra mı yumurtladım neden böyle çıktı sizce?

Elim ayagim kesiliyir bi anda halsizlesiyom tansiyon 10/4 oldu bi dun iyiydim 6 gundur gun icinde boyle olmak korkutuyor.halen uyuyamadim korkuyom gene ilk 3 aydaki gibi kendimi bi ise yaramaz hissetmkten.

10 iyi de 4 düşükmüş doktora sordun mu neden düşüyo ki acaba? az kaldı canım sabır bebişini alıcaksın kucağına o zaman bunların hepsinii unutucaksın bi anda inşallah

Elim ayagim kesiliyir bi anda halsizlesiyom tansiyon 10/4 oldu bi dun iyiydim 6 gundur gun icinde boyle olmak korkutuyor.halen uyuyamadim korkuyom gene ilk 3 aydaki gibi kendimi bi ise yaramaz hissetmkten.

canim sen orucmu tutuyon yoksa ..? onunla ilgili olabilir
bir de doktoruna söyledinmi bu durumu? dogum sirasinda tansiyon onemlidir. dikkat et kendine.

Rümüşüm geçmiş olsun bencede bi görüş doktorunla... Bu arada günaydın herkezeee...
Ben heyecandan uyuyamadim son üç saat teyze olmama :):)

rümüşkom geçmiş olsun. tuzlu bir şeyler ye iç bu aralar. bol su tüket. en az 3 litre. kan ilacını da içiyorsun değil mi?

Sagolun kizlar insallah gecicek.Yok oruc tutmuyorum.doktpruma sordum yemeklerden sonra oluyordu genellikle o da yemegi az ve sık ye dedi yaptim ama fayda vermedi.orkidm iciyorum kan ilaclarini.ama su 3 litre icemiyom 2 ltlerde kaliyom..dediklerini yapicam insallah.tek korkum ilk 3 aya donmek..tu met dayan kuzum azcik kalmis.violem arada hormonlar yuzunden boyle can sikintilari depresif haller yasayabilisrn.taze anniiss meltemm nasilsin

Son düzenleme:
Ovulasyon testini hic kullanmadim bende merak ettim.ovulasyon testi adinda topik var daha ayrintili bilgiyi ordan daha iyi alabilirsin diye dusundum.kulupte ovulasyon testi diye arama yaptir topikler cikar.

iyi bak kendine ve kızına....döverim hee.. 3 lt deniliyorsa 3 lit iç ..ben de aksine çok su tüketirim..
benim ağrılar devam ediyor ara ara..kardeşim facebook'a "dayı oluyorum" yazmış.bilmeyen kalmadı. heves etti herhalde ..bişey demedim artık..ama korku devam ediyor ..perşembe günü gelse de kurtulsam diyorum ama kurtulmak yok sanırım..bak senin kaç ay oldu hala panik..doğum olmadıktan sonra panik olmaya devam edilecek sanırım..aman ne zormuş ve ne güzelmiş darısı tu metin,cemrenin,bercestenin başına..!

Kizlar cani salatalik tursusu ceken olursa size bim de satilan fici adinda kavanozda satilani tavsiye ederim ben sabah aksam yiyorumm boyle dolu dolu cok guzel geliyor bana

Benimle kiyaslama sakin ben en kucuk agriyi buyutebilecek kadar panik olan bi insanimdir.benim su anki korkum o aylarda hicbi is yapamadigimdan kendimi ışe yaramaz hicbihaltu beceremyn biri olarak gordugum icin.bunun yaninda panik olma hali her anne yasiyor arada dyesilcik gibi rahat olanlar var umarim sen ne cok rahat ne cok panik olarak gecirirsin hamileleigini.kalp atislarini duyduktan sonra bi nebze rahatlarsin.

yok kuzum ilk 3 ayı unut artık dönmezsin. artık son trimestere girdin ağırlaştın ona bağlı sıkıntılar olacak. suyu bol bol için. bebeğin suyunu da etkiliyor. kız bu arada vallaha canım turşu çekti. amma bim çook uzak. eşim de nöbetçi. nolcek avcumu mu yalasam acep
Kizlar cani salatalik tursusu ceken olursa size bim de satilan fici adinda kavanozda satilani tavsiye ederim ben sabah aksam yiyorumm boyle dolu dolu cok guzel geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…