Ben tadina doyamadim o yuzden soyleyiverdim ama hic de dusunemedim caninizi cekecegini ..senin testler kacta cikcak.bol bol iccem teyzesi suyu..yok kuzum ilk 3 ayı unut artık dönmezsin. artık son trimestere girdin ağırlaştın ona bağlı sıkıntılar olacak. suyu bol bol için. bebeğin suyunu da etkiliyor. kız bu arada vallaha canım turşu çekti. amma bim çook uzak. eşim de nöbetçi. nolcek avcumu mu yalasam acep
slm kızlaaaarrr bi bakıp çıkim dedim..umarım hepiniz iyisinizdir canımcıklarım.. bugün misafirim var sanırsam daha haber vermediler ama yinede temizlik ve alışveriş şart..bana şimdilik müsaade arada girer bakarım..öpüldünüzzz :)
Ben tadina doyamadim o yuzden soyleyiverdim ama hic de dusunemedim caninizi cekecegini ..senin testler kacta cikcak.bol bol iccem teyzesi suyu..
saat 3 demişlerdi
Merakla bekliyorum orkidemmm
Sukurler olsun RAbbime gozunaydin.Oh aldığım ilaç dozlari yeterliymis. Dr dan haber geldi şükür
Oh aldığım ilaç dozlari yeterliymis. Dr dan haber geldi şükür
Kan sulandirici diye biliyorum ben.kan pihtilasma sorunu oldugu icin.sen napiyon kiz nasil gidiyor hamislikgözün aydın canım sen ne ilacı içiyodun ki ben unutmuşum :26:
anaaa helal olsun şu halimle bile kıçımı kaldıramıyorum...tekrar gözün aydın doğum hikayeni okudumilk doğumunda aklıma kurtulmaktan baska hiç bişey gelmemişti ama bu doğumumda bol bol dua ettim kızlarıma eşime arkadaslarıma
ben hiç oturmadım hamileliğim boyunca hep ayaktaydım hep sokaklardaydım hiç durmadım işlerimide yaptım kızımada baktım günde en az 2 saat yürüdüm
aaaa gerçekten mi, kıız sevilmez mi burası, ama sanırım bana da uşak yolu göründüyok tatlım ben orayı biliyorum çooook ta seviyorum sakaryayı isteyerek yazdık ve havalara uçtuk zaten olunca. ben kocamdan ayrı oluşuma üzülüyorum(( hem nasipse başka yere tayinimiz olmucak artık hep ordayız. üniversitenin bünyesinde olduğu için.
rümüşüm tekrar geçmiş olsun, nasılsın şimdi:26:Beni de ekleyin kusanlar kervanina.sabaha kusarak uyanmak kotu
canım sosyoloğuuummm gözün aydıngeldim kızlar365 çıktı sonucum. doktorum iyi olduğunu söyledi..perşembe günü keseyi görmeye çalışcakmış..şimdi de onun için dua etmeye başladım..siz de edin kızlar n'olur..!
ooyyy canım benimAyy canim tebrik ederim.darisi ddiger kizlarin basina.telden halay cekemiyorum..berceesteni tunetin cemrenin ve digerlerine..
kııız sen nerelerdesin, gerçi sana diyorum ama ben de yeni geldim bilgisayarıma kavuştumKızlar hepinizi çok ozledim köyden geldim bugün açtım baktım napiyo kızlar diye meltemim güzel haberini aldım yawrum allah tamamına erdirsin ınşallah hayırlısıyla :):) halay cekemiyom teldeyim diye borcum olsun :):):)
darısı berceste cemre ve bana ve isteyen herkese olsun ınşallah...
Ben de 4 gün sonra adet olmazsam test yapcam ama erken yapmicam bu ay :)
Kızlar bu arada yarın saat 12de ablam sezeryana aliniyo dua edin lütfen problemli doğumu olmasin
teyze oluyorum çok mutluyum... Erkek kardesimle yerimizde duramiyoruz sewincten... Yeğen geliyoooooo :):):)
Oh aldığım ilaç dozlari yeterliymis. Dr dan haber geldi şükür
kan sulandırıcı iğne kullanıyorum canım göbüştengözün aydın canım sen ne ilacı içiyodun ki ben unutmuşum :26:
gözünüz aydın canım. sağolasınselam canim arkadaslarim.sizi cok seviyorum diyerek basliyorum..tebrik edin beni eltim dogum yapdi.oglusu oldu.OMER geldi cok mutluyum derken sevincimi paylasmak icin bir baktim 2 katlandi mutlulugum.ORKIDEM COK sevindim canim. biliyordum zaten.minik mucizelerin sadece naz yapmislar sana
kizlarrrrrr cok kotuyumcok.mart annelrinden birinin bebegi olmus.ALLAH sabr versin ona.dua edin kizlar...ne kadar aci. RABBIM kimseye yasatmasin sarsildim resmen...ne yazacagimi bilmiyorum...
orkiiimmgözün aydın çok şükür sahi sen şimdi üç boyutlu olarak genişlemeye devam ediyorsun dimi düşündüm de çok tatlı görünürsün
kız kiiikii ne ettin türkiyeye mi yerleştin acep, hepten uğramaz oldun, inşallah eşinle de arayı düzeltmiş ve tatilde bol bol dinlenmiş olarak gelirsin
günaydın kızlaar. irem kürkçü dükkanına dönmüş. eh artık yarın kepenk açılışına gelir işşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?