hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

slm kızlaaaarrr bi bakıp çıkim dedim..umarım hepiniz iyisinizdir canımcıklarım.. bugün misafirim var sanırsam daha haber vermediler ama yinede temizlik ve alışveriş şart..bana şimdilik müsaade arada girer bakarım..öpüldünüzzz :)

Ben tadina doyamadim o yuzden soyleyiverdim ama hic de dusunemedim caninizi cekecegini ..senin testler kacta cikcak.bol bol iccem teyzesi suyu..

selam canim arkadaslarim.sizi cok seviyorum diyerek basliyorum..tebrik edin beni eltim dogum yapdi.oglusu oldu.OMER geldi cok mutluyum derken sevincimi paylasmak icin bir baktim 2 katlandi mutlulugum.ORKIDEM COK sevindim canim.biliyordum zaten.minik mucizelerin sadece naz yapmislar sana

kizlarrrrrr cok kotuyum cok.mart annelrinden birinin bebegi olmus.ALLAH sabr versin ona.dua edin kizlar...ne kadar aci.RABBIM kimseye yasatmasinsarsildim resmen...ne yazacagimi bilmiyorum...

anaaa helal olsun şu halimle bile kıçımı kaldıramıyorum...tekrar gözün aydın doğum hikayeni okudum

aaaa gerçekten mi, kıız sevilmez mi burası, ama sanırım bana da uşak yolu göründü bayramdan sonra netlik kazanır sanırım
Beni de ekleyin kusanlar kervanina.sabaha kusarak uyanmak kotu
rümüşüm tekrar geçmiş olsun, nasılsın şimdi:26:
geldim kızlar 365 çıktı sonucum. doktorum iyi olduğunu söyledi..perşembe günü keseyi görmeye çalışcakmış..şimdi de onun için dua etmeye başladım..siz de edin kızlar n'olur..!
canım sosyoloğuuummm gözün aydın inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin
Ayy canim tebrik ederim.darisi ddiger kizlarin basina.telden halay cekemiyorum..berceesteni tunetin cemrenin ve digerlerine..
ooyyy canım benim bu dualarınız bana nasıl moral veriyor bi bilseniz, sizlerin bebişlerini yavrularını da Allah korusun, size bağışlasın hiiiiiç acılarını göstermesin inşallah
kııız sen nerelerdesin, gerçi sana diyorum ama ben de yeni geldim bilgisayarıma kavuştum naaptınız geldi mi bebişiniz:26:tumuetim kız demirbaş listesi azaldı elimizi sıkı tutalım da güzel haberleri verelim artık, ne güzel olur ne güzel olur bütün ekip hamile veya doğum yapmış oluruz bücürüklerimzin yaramazlıklarını tecrübelerimizi paylaşırız...

kız kiiikii ne ettin türkiyeye mi yerleştin acep, hepten uğramaz oldun, inşallah eşinle de arayı düzeltmiş ve tatilde bol bol dinlenmiş olarak gelirsin

gözün aydın canım sen ne ilacı içiyodun ki ben unutmuşum :26:
kan sulandırıcı iğne kullanıyorum canım göbüşten
gözünüz aydın canım. sağolasın
kizlarrrrrr cok kotuyum cok.mart annelrinden birinin bebegi olmus.ALLAH sabr versin ona.dua edin kizlar...ne kadar aci.RABBIM kimseye yasatmasinsarsildim resmen...ne yazacagimi bilmiyorum...
kız ben de böyle ölen bebek falan duyunca çook üzülüyorum. Allah sabır versin anne babasına
orkiiimm gözün aydın çok şükür sahi sen şimdi üç boyutlu olarak genişlemeye devam ediyorsun dimi düşündüm de çok tatlı görünürsün
sağol balım. evet 3 boyutlu büyüyorum.

günaydın kızlaar. irem kürkçü dükkanına dönmüş. eh artık yarın kepenk açılışına gelir işşallah

kız kiiikii ne ettin türkiyeye mi yerleştin acep, hepten uğramaz oldun, inşallah eşinle de arayı düzeltmiş ve tatilde bol bol dinlenmiş olarak gelirsin

bacım ben ne ettim ettim dün ona bi şekilde ulaşmayı başardım. sakın bi yere saklanmayın bulurumdanimarkaya dönmüş. kocası ile arası malesef pek iyi değilmiş. o nedenle mutsuzmuş. buraya kötü olduğu için gelmek istemiyormuş. bebişi de iyiymiş.

günaydın kızlaar. irem kürkçü dükkanına dönmüş. eh artık yarın kepenk açılışına gelir işşallah

sana da hatta size de günaydınnasılsın bu sabah:26: orkim bişi soracam, biz şimdi rapor falan almadan özelde yada başka hastane de aşılmama yapsak ve diyelimki olmadı, hamile kalamadım ve devlete tüp raporu için başvuru yapsam onlar da gel önce aşılama yapalım mı der yoksam başka merkezlerde yapılmış aşılamayı kabul ederler mi. yani bi daha başa sarıp aşılmadan mı başlatırlar, bi de ben şimdi tüp raporu çıkarsam özelde yaptırmayı düşünüyorum o zaman raporda problem çıkartırlar mı:26::26: oyy sabah sabah sorduklarıma bak istersen şimdi cevap yazma azcık kendine gel öyle yazarsın
şansıma tükürem, şeytan diyor bi sene daha sık dişini, şu kredim bitsin hiiiç bunların kahrını çekmeyecem, direk istediğim merkeze gidip işlemleri başlatırım ama maalesef bu sene böyle elimahkum beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…