bacım ben ne ettim ettim dün ona bi şekilde ulaşmayı başardım. sakın bi yere saklanmayın bulurumdanimarkaya dönmüş. kocası ile arası malesef pek iyi değilmiş. o nedenle mutsuzmuş. buraya kötü olduğu için gelmek istemiyormuş. bebişi de iyiymiş.
sana da hatta size de günaydınnasılsın bu sabah:26: orkim bişi soracam, biz şimdi rapor falan almadan özelde yada başka hastane de aşılmama yapsak ve diyelimki olmadı, hamile kalamadım ve devlete tüp raporu için başvuru yapsam onlar da gel önce aşılama yapalım mı der yoksam başka merkezlerde yapılmış aşılamayı kabul ederler mi. yani bi daha başa sarıp aşılmadan mı başlatırlar, bi de ben şimdi tüp raporu çıkarsam özelde yaptırmayı düşünüyorum o zaman raporda problem çıkartırlar mı:26::26: oyy sabah sabah sorduklarıma bak istersen şimdi cevap yazma azcık kendine gel öyle yazarsın
şansıma tükürem, şeytan diyor bi sene daha sık dişini, şu kredim bitsin hiiiç bunların kahrını çekmeyecem, direk istediğim merkeze gidip işlemleri başlatırım ama maalesef bu sene böyle elimahkum beklemedeyim
iyyim de depresifim kompleksliyim bu günlerde yaa çok karmaşık duygularım..Kan sulandirici diye biliyorum ben.kan pihtilasma sorunu oldugu icin.sen napiyon kiz nasil gidiyor hamislik
kizlarrrrrr cok kotuyumcok.mart annelrinden birinin bebegi olmus.ALLAH sabr versin ona.dua edin kizlar...ne kadar aci. RABBIM kimseye yasatmasin sarsildim resmen...ne yazacagimi bilmiyorum...
sana da hatta size de günaydınnasılsın bu sabah:26: orkim bişi soracam, biz şimdi rapor falan almadan özelde yada başka hastane de aşılmama yapsak ve diyelimki olmadı, hamile kalamadım ve devlete tüp raporu için başvuru yapsam onlar da gel önce aşılama yapalım mı der yoksam başka merkezlerde yapılmış aşılamayı kabul ederler mi. yani bi daha başa sarıp aşılmadan mı başlatırlar, bi de ben şimdi tüp raporu çıkarsam özelde yaptırmayı düşünüyorum o zaman raporda problem çıkartırlar mı:26::26: oyy sabah sabah sorduklarıma bak istersen şimdi cevap yazma azcık kendine gel öyle yazarsın
şansıma tükürem, şeytan diyor bi sene daha sık dişini, şu kredim bitsin hiiiç bunların kahrını çekmeyecem, direk istediğim merkeze gidip işlemleri başlatırım ama maalesef bu sene böyle elimahkum beklemedeyim
cnm özelde yaptırdığın aşılamalrı de velt kabul etmiyo aynısını yaşadım iki kez özelde aşılama yaptırdım tam devlet hastanesine gittim hatta rahim filmi hariç diğer tahlilleri bile etmiyolar bende tahlilleri yaptırıdm tekrardan derken 2 aşılamamaadan sonra bugun tahlil yaptım 163.50 hamileyim sanırım allahım isteyen herkeze nasip etsin
iyyim de depresifim kompleksliyim bu günlerde yaa çok karmaşık duygularım..çalışmamak bana iyi gelmiyo hiç.. benim çalışmam lazım ama tatilin bitmesine de daha çoook var kurs falan aradım bulamadım evde iş de pek yapmıyorum lekelenme olur diye korkuyorum :18: eşim de geçen hafta işe başladı izni bitti evde öyle saf saf oturuyorum işte sen napıyosun hazırlıklar nasıl gidiyo tamamladınız mı her şeyi canım
aman yaa bu haberleri almamak için sırf şu kadınlar kulübüne girmeyi hiç istemiyorum yeminlee.. ben zaten çok etkilenirdim böyle şeylerden şimdi daha fazla etkileniyorum bi de pimpirikleniyorum huyum kurusun.. kalp atışını duyamayanları gördükçe doktora gidene kadar neler yaşadım bi Allah bi ben bilirim.. bu haberler beni çok yıpratıyor Allah anasına babasına sabır versin çok zordur Allah kimseye yaşatmasın..
gebeliğiniz hayırlı olsun tamamına erer sağlıklı gine inşallah.cnm özelde yaptırdığın aşılamalrı de velt kabul etmiyo aynısını yaşadım iki kez özelde aşılama yaptırdım tam devlet hastanesine gittim hatta rahim filmi hariç diğer tahlilleri bile etmiyolar bende tahlilleri yaptırıdm tekrardan derken 2 aşılamamaadan sonra bugun tahlil yaptım 163.50 hamileyim sanırım allahım isteyen herkeze nasip etsin
öyle cok derin temizlik yapma zaten..ikinci trimestere geçince biter kesilir yada cok az kalır.arada bende tv de izlediklerime ağlıyorum.iyyim de depresifim kompleksliyim bu günlerde yaa çok karmaşık duygularım..çalışmamak bana iyi gelmiyo hiç.. benim çalışmam lazım ama tatilin bitmesine de daha çoook var kurs falan aradım bulamadım evde iş de pek yapmıyorum lekelenme olur diye korkuyorum :18: eşim de geçen hafta işe başladı izni bitti evde öyle saf saf oturuyorum işte sen napıyosun hazırlıklar nasıl gidiyo tamamladınız mı her şeyi canım
aman yaa bu haberleri almamak için sırf şu kadınlar kulübüne girmeyi hiç istemiyorum yeminlee.. ben zaten çok etkilenirdim böyle şeylerden şimdi daha fazla etkileniyorum bi de pimpirikleniyorum huyum kurusun.. kalp atışını duyamayanları gördükçe doktora gidene kadar neler yaşadım bi Allah bi ben bilirim.. bu haberler beni çok yıpratıyor Allah anasına babasına sabır versin çok zordur Allah kimseye yaşatmasın..
hahahayttttt böyle büyük bi kahkaha atmak geldi.daha dün hamileydin yav şimdi doğum hazırlıkları başladı her hafta nstye gircen hey gidim heyyy ne günlerdi yav,,minyatür kıyafetleri asıyor gibi olurdur insan..kendi evimize gcsemde bende başlasam hazırlıklaraa kıskandım azckyavslm kizlar...
orkidem sonuc iyi cikmis sevindim hersey guzel gidecek insallh boyle....
kizlar ben dun doktora gittim artikin herhafta gorusecekmisiz doktorumla nts ye girdim hersey yolunda...kan testi falan yapildi tuz oranim yuksek cikti bu sefer de cok tuzlu da yemiyorum ama :26:
epidural normal dogum hakkinda konustuk doktorumla belden asagisini hissetmeyince ikinma yapamiyormusuz...bu seferde karnima cok fazla baski yapmak zorunda kaliyorlarmis ve bebegi vakumla cekmek zorunda kaliyorlarmis...aciya dayanabiliyorsan yapmayalim dedi ben de o zaman karar veririz o zaman dedim...
oglumun butun camasirlarini yikadim bugun bidik bidik as as bitiremedim amaaannnn isimiz cokkk bizimkendimi evcilik oynuyormus gibi hissettim daha hepsini utuleyecem birde
kuzum önce gözünüzaydın..ilk bebekleri mi artık tecrübelerini güzelg ine aktarıverirsinselam canim arkadaslarim.sizi cok seviyorum diyerek basliyorum..tebrik edin beni eltim dogum yapdi.oglusu oldu.OMER geldi cok mutluyum derken sevincimi paylasmak icin bir baktim 2 katlandi mutlulugum.ORKIDEM COK sevindim canim. biliyordum zaten.minik mucizelerin sadece naz yapmislar sana
kız sen naslı buldun hayalimi..yoksa sende trt 1 böyle bitmesindeki bostancıbaşı gibi bişey misin sen hadi itiraf et..bacım ben ne ettim ettim dün ona bi şekilde ulaşmayı başardım. sakın bi yere saklanmayın bulurumdanimarkaya dönmüş. kocası ile arası malesef pek iyi değilmiş. o nedenle mutsuzmuş. buraya kötü olduğu için gelmek istemiyormuş. bebişi de iyiymiş.
gebeliğiniz hayırlı olsun tamamına erer sağlıklı gine inşallah.
öyle cok derin temizlik yapma zaten..ikinci trimestere geçince biter kesilir yada cok az kalır.arada bende tv de izlediklerime ağlıyorum.
hahahayttttt böyle büyük bi kahkaha atmak geldi.daha dün hamileydin yav şimdi doğum hazırlıkları başladı her hafta nstye gircen hey gidim heyyy ne günlerdi yav,,minyatür kıyafetleri asıyor gibi olurdur insan..kendi evimize gcsemde bende başlasam hazırlıklaraa kıskandım azckyav
kuzum önce gözünüzaydın..ilk bebekleri mi artık tecrübelerini güzelg ine aktarıverirsin
bebeğini kaybeeden anneye cok üzüldüm allah sabırlar versin
kız sen naslı buldun hayalimi..yoksa sende trt 1 böyle bitmesindeki bostancıbaşı gibi bişey misin sen hadi itiraf et..
Nisa diye bi komserin esi var ona bostancibasi diyor komser nezaman birini bulmak istese onu arar bostancibasida bulur.kız diziyi de bostancıbaşını da bilmiyom ama öyle biriyim galiba
O rkim bebislerini saci cikiyor mashallah
oooy okşarım severim ben onların saçlarını. yavrularım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?