hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

hadi yaa çok üzüldüm şimdi:26: kikim duyar sesimizi inşallah, eee biz sadece iyi günde burda değiliz kiii ne acılar paylaştık ve çok şükür hepsi geride kalıyor....
kikiiiiiim duy sesimizi ve gel lütfen azcık dertelşince azalır sıkıntılar... hem gösterdin gene kikikiiiliğini kocanla küstün bizim ne günahımız var, anam faturayı bize niye kesiyon bugün yarın uğra yoksam bizim dedektif orki adresini de bulur geliriz denmarka sana iki öpücük verir döneriz, ona göreee

canım aşılama özelde yapılıyorsa mutlaka devlet anlaşmasının olması gerekiyor. yoksa devlet ille aşılama diye tuttur kabul etmez. tüp raporu çıkarırsan da kabul eden özel merkezler var. mesela benim gittiğim eurofertil tüp bebek merkezi (altunizade) kabul ediyor. ama tabi ben rapor çıkartamadığım için mecbur ücretli yaptırdık ama dr indiriminden yararlandım

Son düzenleme:
Kan sulandirici diye biliyorum ben.kan pihtilasma sorunu oldugu icin.sen napiyon kiz nasil gidiyor hamislik
iyyim de depresifim kompleksliyim bu günlerde yaa çok karmaşık duygularım.. çalışmamak bana iyi gelmiyo hiç.. benim çalışmam lazım ama tatilin bitmesine de daha çoook var kurs falan aradım bulamadım evde iş de pek yapmıyorum lekelenme olur diye korkuyorum :18: eşim de geçen hafta işe başladı izni bitti evde öyle saf saf oturuyorum işte sen napıyosun hazırlıklar nasıl gidiyo tamamladınız mı her şeyi canım
kizlarrrrrr cok kotuyum cok.mart annelrinden birinin bebegi olmus.ALLAH sabr versin ona.dua edin kizlar...ne kadar aci.RABBIM kimseye yasatmasinsarsildim resmen...ne yazacagimi bilmiyorum...

aman yaa bu haberleri almamak için sırf şu kadınlar kulübüne girmeyi hiç istemiyorum yeminlee.. ben zaten çok etkilenirdim böyle şeylerden şimdi daha fazla etkileniyorum bi de pimpirikleniyorum huyum kurusun.. kalp atışını duyamayanları gördükçe doktora gidene kadar neler yaşadım bi Allah bi ben bilirim.. bu haberler beni çok yıpratıyor Allah anasına babasına sabır versin çok zordur Allah kimseye yaşatmasın..

cnm özelde yaptırdığın aşılamalrı de velt kabul etmiyo aynısını yaşadım iki kez özelde aşılama yaptırdım tam devlet hastanesine gittim hatta rahim filmi hariç diğer tahlilleri bile etmiyolar bende tahlilleri yaptırıdm tekrardan derken 2 aşılamamaadan sonra bugun tahlil yaptım 163.50 hamileyim sanırım allahım isteyen herkeze nasip etsin

hamileliğin hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin

canımcım senin bu haller benim ilk gebeliğimde olmuştu. seni anlıyorum. valla kabus gibi öyle duyguların oynaklığı. ona buna ağlayıp bağırıyordum. mutlu olmam gerekirken mutsuzdum. 2. trimesterde geçer derler. inşallah tez zamanda rahatlarsın. ben de yaklaşık 2 aydır evde çok sıkıldım. yarın işe başlayacağım inşallah

slm kizlar...
orkidem sonuc iyi cikmis sevindim hersey guzel gidecek insallh boyle....

kizlar ben dun doktora gittim artikin herhafta gorusecekmisiz doktorumla nts ye girdim hersey yolunda...kan testi falan yapildi tuz oranim yuksek cikti bu sefer de cok tuzlu da yemiyorum ama :26:
epidural normal dogum hakkinda konustuk doktorumla belden asagisini hissetmeyince ikinma yapamiyormusuz...bu seferde karnima cok fazla baski yapmak zorunda kaliyorlarmis ve bebegi vakumla cekmek zorunda kaliyorlarmis...aciya dayanabiliyorsan yapmayalim dedi ben de o zaman karar veririz o zaman dedim...

oglumun butun camasirlarini yikadim bugun bidik bidik as as bitiremedim amaaannnn isimiz cokkk bizimkendimi evcilik oynuyormus gibi hissettimdaha hepsini utuleyecem birde

gebeliğiniz hayırlı olsun tamamına erer sağlıklı gine inşallah.

öyle cok derin temizlik yapma zaten..ikinci trimestere geçince biter kesilir yada cok az kalır.arada bende tv de izlediklerime ağlıyorum.
hahahayttttt böyle büyük bi kahkaha atmak geldi.daha dün hamileydin yav şimdi doğum hazırlıkları başladı her hafta nstye gircen hey gidim heyyy ne günlerdi yav,,minyatür kıyafetleri asıyor gibi olurdur insan..kendi evimize gcsemde bende başlasam hazırlıklaraa kıskandım azckyav
kuzum önce gözünüzaydın..ilk bebekleri mi artık tecrübelerini güzelg ine aktarıverirsin
bebeğini kaybeeden anneye cok üzüldüm allah sabırlar versin
kız sen naslı buldun hayalimi..yoksa sende trt 1 böyle bitmesindeki bostancıbaşı gibi bişey misin sen hadi itiraf et..

Bugun de sol ayagim karincalaniyor sonra buna kolumda eklendi..ikisi kardas kardas karincalaniyorlar.artik cok agirlastim narin hassas vucudum tasimakta zorlaniyor annem 2 hafta izne ayrilmis cok sevindim evi rahat rahat toparlayabilcez

amin kizlar RABBIM sabr versin.suan arkadasimizin buna ihtiyaci var
yok rumusum ne ilki 3 bebisleri mashallah.ilk oglu 4 ikinci kizi 3 yasindabenden tecrubeli yani

KIZLAR BIZIM denizinm dogum yapmisdiger topikde gordum

kız diziyi de bostancıbaşını da bilmiyom ama öyle biriyim galiba

nasılsınız canlar oldukça yoğun bir gündü.. öğlen evden çıktık gezdik dışarda avmlere falan gittik ben bişeyler almak istedim kocam beni frenledi cinsiyeti belli olsun sonra alırız diyor sonra yine dolaşa dolaşa eve geldik.. market alışverişimizi yaptık.. ben yemek yaparken kocam da pazara gitti geldi onları yıka yerleştir, yemek ye çamaşır as anca oturdum pc başına şimdi de film izlicez bulantılarım her gün aynı saatlerde geliyo aynı saatlerde gidiyo normal mi sizce? bi de karnımda seğirme var her gün oluyo dışardan da görülüyo.. neyse çok konuştum ben galiba siz napıyosunuz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…