bebek saçlı olursa çok bulantı olur diyolar senin ondan mı ki bulantıların :26:
nasılsınız canlaroldukça yoğun bir gündü.. öğlen evden çıktık gezdik dışarda avmlere falan gittik ben bişeyler almak istedim kocam beni frenledi cinsiyeti belli olsun sonra alırız diyor sonra yine dolaşa dolaşa eve geldik.. market alışverişimizi yaptık.. ben yemek yaparken kocam da pazara gitti geldi onları yıka yerleştir, yemek ye çamaşır as anca oturdum pc başına şimdi de film izlicez bulantılarım her gün aynı saatlerde geliyo aynı saatlerde gidiyo normal mi sizce? bi de karnımda seğirme var her gün oluyo dışardan da görülüyo.. neyse çok konuştum ben galiba siz napıyosunuz bakalım
bulantı kısmı normal canım.
biz de eşimle gezdik. yarın işe başlayacağım için bana yeni ciciler aldık. heç bi pantolonum olmuyo da göbektenfuşya, su yeşili ve bej rengi 3 pantolon aldım. beyaz bir etek ve üzerine tuturncu yavruağzı arası renkte bi bluz aldım. yavrucuklarıma hiçbir şey almadım. onlar önce cinsiyetlerini belli etsinler alcam hemen
iyi bak kendine ve kızına....döverim hee..3 lt deniliyorsa 3 lit iç ..ben de aksine çok su tüketirim..
benim ağrılar devam ediyor ara ara..kardeşim facebook'a "dayı oluyorum" yazmış.bilmeyen kalmadı.heves etti herhalde ..bişey demedim artık..ama korku devam ediyor ..perşembe günü gelse de kurtulsam diyorum ama kurtulmak yok sanırım..bak senin kaç ay oldu hala panik..doğum olmadıktan sonra panik olmaya devam edilecek sanırım..aman ne zormuş ve ne güzelmiş darısı tu metin,cemrenin,bercestenin başına..!
bu arada kızlar ben geldim hayırlı ramazanlar gerçi sizler pek oruç tutmuyorsunuzdur hamişlerim benim
ben sizin için tutarım
birkaç gün buralardayım görüşürüz yarın
meltemim valla ramazan sevincim oldun
kızlar hepinize dua ediyorum
ama totemim tuttu ikidir tutuyoooo
sıra tumet tee inşallah tabiiki
meltemim çok sevindim yaaa
meltemim valla ramazan sevincim oldun
kızlar hepinize dua ediyorum
ama totemim tuttu ikidir tutuyoooo
sıra tumet tee inşallah tabiiki
meltemim çok sevindim yaaa
canim bercestem sayende bu topikte guzel arkadasliklar kurduk. sayende destek olduk birbirimize ..Allah kucagini bos birakmasin. tuttugun oruclar kabul olsun insallah
Gunaydin irem!ne guzel tatil yaptin he...göbüsünü gezdirdin geldin gunaydin orkide. bugun nasilsin?
eneeeem hoş geldiiiin. kızın nasıl sen nasılsın bakalım? itiraf et bizi çook özledin değil migünaydın millettt , ben geldimmm
canim bercestem sayende bu topikte guzel arkadasliklar kurduk. sayende destek olduk birbirimize ..Allah kucagini bos birakmasin. tuttugun oruclar kabul olsun insallah
Gunaydin irem!ne guzel tatil yaptin he...göbüsünü gezdirdin geldin gunaydin orkide. bugun nasilsin?
eneeeem hoş geldiiiin. kızın nasıl sen nasılsın bakalım? itiraf et bizi çook özledin değil mi
evet kızçem akraba ziyareti yaptısen nasılsın kuzun nasıl iyi bak bozuşmayalım
iyidir herhalde bilmiyorumki ..hic bi belirti vermiyor daha bana .. Ama ara ara adet sancilari gibi sancilaniyorum. Bulanti falan yok daha.
bu arada kızlar ben geldim hayırlı ramazanlar gerçi sizler pek oruç tutmuyorsunuzdur hamişlerim benim
ben sizin için tutarım
cancağızım nasılsın iş nasıl gidiyorgünaydın hanımlaaar. bugün işe başlıyorum. hadi bismillah
günaydın millettt , ben geldimmm
Hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnn cok özledik seniiiiiiiiii
cancağızım nasılsın iş nasıl gidiyor
hoşgeldin sefalar getirdin neler yaptın alışveriş yaptın mı hic.anneannesi torununu el üstünde tutmuştur kendini kralice gibi hissettin mi
hoşbulduk canım alışverişi kendime yaptım açıkçası orda tunikler ucuzdu hep kendime aldımKızçeme annanesi bişeyler almış bişeyler örmüş ama esas bayramdan sonra çıkacakmış yatak yorgan işi için bizede hiç bişey vermedi kendi getircek Kendime gecelik sabahlık işimi hallettim gezdim dolaştım geldim yeni enerjimle süper oldu şimdi hafta saymaya başladım kısmetse 11 hafta sonra izne ayrılcam
eheh geldiğin belli oluyor kepenkleri açmışsıngünaydın millettt , ben geldimmm
ben sizin için tutarım
benim aldığım tunikler ilk aldığımda saklıyordu ama artık saklamıyor eltiminde 6 günü gecti 2 gün gecince idrar testi yaptıydı negatif cıktı diyorum git direk kan ver biraz daha bekle demiş kaynım..3 aydır yumurta uyarıcı ilac kullanıyordu onu tam anlayamadım her gün iciyormuş adetleri hep bi iki gün önceden gelirdihoşbulduk canım alışverişi kendime yaptım açıkçası orda tunikler ucuzdu hep kendime aldımKızçeme annanesi bişeyler almış bişeyler örmüş ama esas bayramdan sonra çıkacakmış yatak yorgan işi için bizede hiç bişey vermedi kendi getircek Kendime gecelik sabahlık işimi hallettim gezdim dolaştım geldim yeni enerjimle süper oldu şimdi hafta saymaya başladım kısmetse 11 hafta sonra izne ayrılcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?