hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

bebek saçlı olursa çok bulantı olur diyolar senin ondan mı ki bulantıların :26:

bilmeeeeeeem. bugün şükür bulantı azdı. amma bu sefer reflü ve mide yanması başladı. yadiklerim bi süre sonra yukarı çıkıyor. ta ağzıma geliyo bazen

bulantı kısmı normal canım.

biz de eşimle gezdik. yarın işe başlayacağım için bana yeni ciciler aldık. heç bi pantolonum olmuyo da göbekten fuşya, su yeşili ve bej rengi 3 pantolon aldım. beyaz bir etek ve üzerine tuturncu yavruağzı arası renkte bi bluz aldım. yavrucuklarıma hiçbir şey almadım. onlar önce cinsiyetlerini belli etsinler alcam hemen

güle güle giy tatlım benim de karnım çıktı biraz belli oluyo yani ya da biz belli olsun gözüyle bakıyoruz bilmiyorum tayt giyip üstüne tunik giyiyorum ben öyle çok rahat okullar açılınca da 1-2 elbise alır onlarla idare ederim diye düşünüyorum ama bakalım o günler gelsin de bi

meltemim valla ramazan sevincim oldun
kızlar hepinize dua ediyorum

ama totemim tuttu ikidir tutuyoooo
sıra tumet tee inşallah tabiiki

meltemim çok sevindim yaaa

bu arada kızlar ben geldim hayırlı ramazanlar gerçi sizler pek oruç tutmuyorsunuzdur hamişlerim benim
ben sizin için tutarım
birkaç gün buralardayım görüşürüz yarın

bu arada kızlar ben geldim hayırlı ramazanlar gerçi sizler pek oruç tutmuyorsunuzdur hamişlerim benim
ben sizin için tutarım

oy kuzum balım canım bercemseni görmek ne güzel. çok mutlu oluyorum. Allah tuttuğun oruçları kabul etsin

canim bercestem sayende bu topikte guzel arkadasliklar kurduk. sayende destek olduk birbirimize ..Allah kucagini bos birakmasin. tuttugun oruclar kabul olsun insallah

Gunaydin irem! ne guzel tatil yaptin he...göbüsünü gezdirdin geldin gunaydin orkide. bugun nasilsin?

evet kızçem akraba ziyareti yaptı sen nasılsın kuzun nasıl iyi bak bozuşmayalım

günaydın millettt , ben geldimmm
eneeeem hoş geldiiiin. kızın nasıl sen nasılsın bakalım? itiraf et bizi çook özledin değil mi

iyidir valla işe başlıyorum bugün. kalktım hazırlandım. bi posta öğürdümkahvaltı yaptım. şimdi müzik dinliyorum. işe götürecek arkidiş servisini bekliyorum

eneeeem hoş geldiiiin. kızın nasıl sen nasılsın bakalım? itiraf et bizi çook özledin değil mi

ösledim ösledim valla kızçem iyi çok şükür 2 haftaya bir doktor ziyareti birde sağlık ocağında muayene sığdırdım ikisindede kıpır kıpır dı doktorda hemşirede kıpırdak dedi kızçeme tetanos aşımın 2. sinide oldum ilkinden bile daha rahat oldu bu, sızlamadı bile sayılır bugünde gidip şekere baktırcaz öğleden sonra yine yokum diyor kızım

iyidir herhalde bilmiyorumki ..hic bi belirti vermiyor daha bana .. Ama ara ara adet sancilari gibi sancilaniyorum. Bulanti falan yok daha.

bulantı için erken tatlım keseni gör sonra bekle bulantıları 7. Hafta gibi deniyo genelde, ama inşallah bana çekte hiç yaşama

ben sizin için tutarım

HOŞGELDİNNNNNNNNNNNNNNNN COK ÖZLEDİK SENİİİİİİİİİİ

günaydın hanımlaaar. bugün işe başlıyorum. hadi bismillah
cancağızım nasılsın iş nasıl gidiyor

hoşgeldin sefalar getirdin neler yaptın alışveriş yaptın mı hic.anneannesi torununu el üstünde tutmuştur kendini kralice gibi hissettin mi

hoşbulduk canım alışverişi kendime yaptım açıkçası orda tunikler ucuzdu hep kendime aldım Kızçeme annanesi bişeyler almış bişeyler örmüş ama esas bayramdan sonra çıkacakmış yatak yorgan işi için bizede hiç bişey vermedi kendi getircek Kendime gecelik sabahlık işimi hallettim gezdim dolaştım geldim yeni enerjimle süper oldu şimdi hafta saymaya başladım kısmetse 11 hafta sonra izne ayrılcam

şu an senden mutlusu senden enerjilisi yoktur diye düşünüyrum bizde bugün doktora gidicez devletteki doktor teyzemizi bi görelim dedik..senin randevun nezaman

eheh geldiğin belli oluyor kepenkleri açmışsın iyi gezmişsin alışverişler yapılmış bebişin de iyiymiş maşallah size
ben sizin için tutarım

berceeem napıyosun sıra sana geldi artık çok yakında bi halay çektiriceksin bize canım

benim aldığım tunikler ilk aldığımda saklıyordu ama artık saklamıyor eltiminde 6 günü gecti 2 gün gecince idrar testi yaptıydı negatif cıktı diyorum git direk kan ver biraz daha bekle demiş kaynım..3 aydır yumurta uyarıcı ilac kullanıyordu onu tam anlayamadım her gün iciyormuş adetleri hep bi iki gün önceden gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…