valla tazelendim yeri gelse bir sene izne ihtiyacım yok gibiyim ama hesaplarım doğrultusunda son 11 haftammışşu an senden mutlusu senden enerjilisi yoktur diye düşünüyrumbizde bugün doktora gidicez devletteki doktor teyzemizi bi görelim dedik..senin randevun nezaman
eheh geldiğin belli oluyor kepenkleri açmışsıniyi gezmişsin alışverişler yapılmış bebişin de iyiymiş maşallah size
cnm özelde yaptırdığın aşılamalrı de velt kabul etmiyo aynısını yaşadım iki kez özelde aşılama yaptırdım tam devlet hastanesine gittim hatta rahim filmi hariç diğer tahlilleri bile etmiyolar bende tahlilleri yaptırıdm tekrardan derken 2 aşılamamaadan sonra bugun tahlil yaptım 163.50 hamileyim sanırım allahım isteyen herkeze nasip etsin
ahahhhhnasılsınız canlaroldukça yoğun bir gündü.. öğlen evden çıktık gezdik dışarda avmlere falan gittik ben bişeyler almak istedim kocam beni frenledi cinsiyeti belli olsun sonra alırız diyor sonra yine dolaşa dolaşa eve geldik.. market alışverişimizi yaptık.. ben yemek yaparken kocam da pazara gitti geldi onları yıka yerleştir, yemek ye çamaşır as anca oturdum pc başına şimdi de film izlicez bulantılarım her gün aynı saatlerde geliyo aynı saatlerde gidiyo normal mi sizce? bi de karnımda seğirme var her gün oluyo dışardan da görülüyo.. neyse çok konuştum ben galiba siz napıyosunuz bakalım
canıımm hoşgeldin, tatlım benim dualarımızla kızlar hamiş kaldı, şimdi sıra bizde inşallah kızları duaları ile biz de hamile kalcak inşallah. orucunu da Allah kabul etsin balım, ben bi hafta mola verdim ama sanırım yarın tekrar başlarım....bu arada kızlar ben geldim hayırlı ramazanlar gerçi sizler pek oruç tutmuyorsunuzdur hamişlerim benim
ben sizin için tutarım
birkaç gün buralardayım görüşürüz yarın
heeeyyytttt breee çekilin irem gelmiş, hoşgeldin. yediğin içtiğin senin olsun ne ettin bakalımgünaydın millettt , ben geldimmm
canııım sosyoloğumcanim bercestem sayende bu topikte guzel arkadasliklar kurduk. sayende destek olduk birbirimize ..Allah kucagini bos birakmasin. tuttugun oruclar kabul olsun insallah
Gunaydin irem!ne guzel tatil yaptin he...göbüsünü gezdirdin geldin gunaydin orkide. bugun nasilsin?
benim aldığım tunikler ilk aldığımda saklıyordu ama artık saklamıyor eltiminde 6 günü gecti 2 gün gecince idrar testi yaptıydı negatif cıktı diyorum git direk kan ver biraz daha bekle demiş kaynım..3 aydır yumurta uyarıcı ilac kullanıyordu onu tam anlayamadım her gün iciyormuş adetleri hep bi iki gün önceden gelirdi
Bugun iyiyz cemrem.birazdan doktor teyzemizi gormeye gidicez 1 haftadir olan sikayetlerimi sorcam bakalim bebisimin kilosu boyu posu nasil olmus..kuzum sen esinin kulagindan tut gotur diycem ama bu calisma sartlari sizi zorluyor ben simdi ciktim sevgiler sekerimrümüş sen nasılsın canım, karıncalanmaların azalmıştır inşallah... yaaa biz de şu kontrolleri yapamdık gitti. eşim çok yoğun isyen edicem en sonda, sanırım yarın da konyaya gidecek üstelik yarına doktora gidecektik
oo siz baya çalışkansınız canım biz sabah erken kalkamıyoruzz malesef :26: olsun zaten ben gitmedim pazara kocam gittiahahhhhhaberleşmiş gibi aynı şeyleri yapmışız, yalnız biz daha çalışkanız pazarımızı sabahtan yaptık oyy o seyirmeler sana tekmuk olarak geri dönecek
canıımm hoşgeldin, tatlım benim dualarımızla kızlar hamiş kaldı, şimdi sıra bizde inşallah kızları duaları ile biz de hamile kalcak inşallah. orucunu da Allah kabul etsin balım, ben bi hafta mola verdim ama sanırım yarın tekrar başlarım....
heeeyyytttt breee çekilin irem gelmiş, hoşgeldin. yediğin içtiğin senin olsun ne ettin bakalımanangiller babangiller nasıldı...
canııım sosyoloğum
valla tazelendim yeri gelse bir sene izne ihtiyacım yok gibiyim ama hesaplarım doğrultusunda son 11 haftammışrandevumuz bizimde bugün şeker için gitcez bir ayda 5. görüşüm olacak kızçemi bereketli oldu bu ay
sağol tatlım sizede maşallah 10 haftalık olmuşunuzben bir gidip daha gelsem cinsiyetler hazır olacak yaptım valla alışverişi gecelik sabhlık işi kafama takılıyodu şöyle sarap rengi bişey aldım hemide şükür benim yapcağım bir tek banyo sağlık ürünleri kaldı arada yine dayanamam bişeyler alırım ama
canım orkiimm hepinize namazlarımdan sonra duaa ettim inşallah sağ salim kavuşun meleklerinize diyeoy kuzum balım canım bercemseni görmek ne güzel. çok mutlu oluyorum. Allah tuttuğun oruçları kabul etsin
amin melten yeminki isimlerinizi tek tek sıralıyordumcanim bercestem sayende bu topikte guzel arkadasliklar kurduk. sayende destek olduk birbirimize ..Allah kucagini bos birakmasin. tuttugun oruclar kabul olsun insallah
Gunaydin irem!ne guzel tatil yaptin he...göbüsünü gezdirdin geldin gunaydin orkide. bugun nasilsin?
HOŞBULDUK RÜMÜŞÜÜMMMM bende sizi özledim
HOŞGELDİNNNNNNNNNNNNNNNN COK ÖZLEDİK SENİİİİİİİİİİ
iyiyim canım inşallah cemreden sonra sıra bende inşallaheheh geldiğin belli oluyor kepenkleri açmışsıniyi gezmişsin alışverişler yapılmış bebişin de iyiymiş maşallah size
berceeem napıyosun sıra sana geldi artık çok yakında bi halay çektiriceksin bize canım
ahahhhhhaberleşmiş gibi aynı şeyleri yapmışız, yalnız biz daha çalışkanız pazarımızı sabahtan yaptık oyy o seyirmeler sana tekmuk olarak geri dönecek
canıımm hoşgeldin, tatlım benim dualarımızla kızlar hamiş kaldı, şimdi sıra bizde inşallah kızları duaları ile biz de hamile kalcak inşallah. orucunu da Allah kabul etsin balım, ben bi hafta mola verdim ama sanırım yarın tekrar başlarım....
heeeyyytttt breee çekilin irem gelmiş, hoşgeldin. yediğin içtiğin senin olsun ne ettin bakalımanangiller babangiller nasıldı...
canııım sosyoloğum
Doktor teyzemizi gorduk.prensesim 1300 gr 29 haftayla uyumlu basi asagida gayet iyiymis.tansiyonu sordum kan degerlerinden kaynakli oluyor dedi.ilacimi 2 ye cikardi.gene tatli tatli konustu bizimle doktor teyzemiz ben bu sefer untmadim dilek sikayet kutusuna doktor teyzemiz icinde tesekkur yazisi biraktim dedim ki hastane yonetimi olarak doktor teyzemizin kiymetini bilin.3 hafta sonra goruselim dedi doktorumuz.
hey masallahhh !!!
bende azcik kivrildiydim koltuka patatesli börek yiyordum rüyamda. aman canim cektiya ..
rümüşkoom iş güzel geçti. valla evdekinden daha iyi bakım gördüm. hiç yormadılar beni. yediğim önümde yemediğim arkamda. bir de yatak olaydı iyiydi
HOŞGELDİNNNNNNNNNNNNNNNN COK ÖZLEDİK SENİİİİİİİİİİ
cancağızım nasılsın iş nasıl gidiyor
hoşgeldin sefalar getirdin neler yaptın alışveriş yaptın mı hic.anneannesi torununu el üstünde tutmuştur kendini kralice gibi hissettin mi
Doktor teyzemizi gorduk.prensesim 1300 gr 29 haftayla uyumlu basi asagida gayet iyiymis.tansiyonu sordum kan degerlerinden kaynakli oluyor dedi.ilacimi 2 ye cikardi.gene tatli tatli konustu bizimle doktor teyzemiz ben bu sefer untmadim dilek sikayet kutusuna doktor teyzemiz icinde tesekkur yazisi biraktim dedim ki hastane yonetimi olarak doktor teyzemizin kiymetini bilin.3 hafta sonra goruselim dedi doktorumuz.
Ohh ohh ne guzel hemen yatak siparisi verem senin icin.ee senin odanda hasta yatagi yokmu yativereydinrümüşkoom iş güzel geçti. valla evdekinden daha iyi bakım gördüm. hiç yormadılar beni. yediğim önümde yemediğim arkamda. bir de yatak olaydı iyiydi
anam ne güzel hastasın kız sen. bir iki hasta organize ette bana da yapsınlaaar yaw.accık havam olsun. gerçi benim hep havam var
Ohh ohh ne guzel hemen yatak siparisi verem senin icin.ee senin odanda hasta yatagi yokmu yativereydinsen iste cancagizim bir ordu hasta ayarlarim senin icin yigariz hastane onune tesekkur yazilarini...iyi olani takdir etmeliyiz ki ornek oluversinler
sağol rümüşkom örnek hasta seçtim seni. abartmıyorum sadece 2 dk muayeneye geç girdi diye dışarda bu doktorları eşşek sudan gelene kadar dövmeyecen de öldürmeyecen de ne yapacan diyen, saygısız insanlar var maalesef. bana hiç olmadı henüz çok şükür. memnun değilsen git konuş idare ile sağlık bakanlığı ile. ama öbür türlü şiddetin her türlüsüne karşıyım.
Kesinlikle doktor ile aradaki iletisim cok onemli.nasil gidiyor hamilelik randevun nezamanmaşallah sizebaya büyümüş kızın insanın doktorundan memnun olması kadar güzel bir şey var mı iyi yapmışsın canım
Hadi gozunuz aydin..senin bat bugunmuyduKızlar ablam doğurdu cok şükür sağlıcakla... Cok şirin bi kızımız oldu çok çok çok tatliiiii :):) bende bu gece hastalaazsam ki öyle bi belirtide yok... Yarın test yapicam ewde... Inşallah güzel haber verebilirim...
Geçen aya göre olursam iki gün geçti bile ama benimki biraz dengesiz umitlenmek istemiyorum da boşa düşmek kötü çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?