hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

şu an senden mutlusu senden enerjilisi yoktur diye düşünüyrum bizde bugün doktora gidicez devletteki doktor teyzemizi bi görelim dedik..senin randevun nezaman
valla tazelendim yeri gelse bir sene izne ihtiyacım yok gibiyim ama hesaplarım doğrultusunda son 11 haftammış randevumuz bizimde bugün şeker için gitcez bir ayda 5. görüşüm olacak kızçemi bereketli oldu bu ay

eheh geldiğin belli oluyor kepenkleri açmışsın iyi gezmişsin alışverişler yapılmış bebişin de iyiymiş maşallah size

sağol tatlım sizede maşallah 10 haftalık olmuşunuz ben bir gidip daha gelsem cinsiyetler hazır olacak yaptım valla alışverişi gecelik sabhlık işi kafama takılıyodu şöyle sarap rengi bişey aldım hemide şükür benim yapcağım bir tek banyo sağlık ürünleri kaldı arada yine dayanamam bişeyler alırım ama

hadi yaaaa üzüldüm şimdi, ya ben devlette aşılama hatta tüp bile istemiyorum ve rapordan da faydalanmak istiyorum ne olcak şimdi:26: yaa peki devlet raporunu kabul eden özel hastanelerde de mi yapsak aşılamayı kabuletmiyorlar:26::26: bu nasıl iş yaaa...offf bunların kahrı çekilmiyor. hayırlısı olsun napalım bi sene sap gibi bekleriz artık

ahahhhh haberleşmiş gibi aynı şeyleri yapmışız, yalnız biz daha çalışkanız pazarımızı sabahtan yaptık oyy o seyirmeler sana tekmuk olarak geri dönecek
bu arada kızlar ben geldim hayırlı ramazanlar gerçi sizler pek oruç tutmuyorsunuzdur hamişlerim benim
ben sizin için tutarım
birkaç gün buralardayım görüşürüz yarın
canıımm hoşgeldin, tatlım benim dualarımızla kızlar hamiş kaldı, şimdi sıra bizde inşallah kızları duaları ile biz de hamile kalcak inşallah. orucunu da Allah kabul etsin balım, ben bi hafta mola verdim ama sanırım yarın tekrar başlarım....
günaydın millettt , ben geldimmm
heeeyyytttt breee çekilin irem gelmiş, hoşgeldin. yediğin içtiğin senin olsun ne ettin bakalım anangiller babangiller nasıldı...
canııım sosyoloğum

rümüş sen nasılsın canım, karıncalanmaların azalmıştır inşallah... yaaa biz de şu kontrolleri yapamdık gitti. eşim çok yoğun isyen edicem en sonda, sanırım yarın da konyaya gidecek üstelik yarına doktora gidecektik

Bugun iyiyz cemrem.birazdan doktor teyzemizi gormeye gidicez 1 haftadir olan sikayetlerimi sorcam bakalim bebisimin kilosu boyu posu nasil olmus..kuzum sen esinin kulagindan tut gotur diycem ama bu calisma sartlari sizi zorluyor ben simdi ciktim sevgiler sekerim

oo siz baya çalışkansınız canım biz sabah erken kalkamıyoruzz malesef :26: olsun zaten ben gitmedim pazara kocam gitti seğirmeler çok fazla bende ya inşallah normaldir az önce bile kaç dakika boyunca dışardan izledim görülüyo hopluyo karnım sorucam doktoruma hafta sonunda sizden de güzel haberler bekliyoruz çok yakında ben inanıyorum buna cemrem

olduk irem teyzesi ama doktor amcamız 4-5 gün geri diyo bebişimize aynı annesi gibi ben de doğmak bilmemişim annemin karnında ellerim çıkıyomuş artık belli oluyomuş parmaklarım falan karnından 9 ay 10 günü geçmişim doğmayınca annem sunni sancıyla doğurmuş beni benimki de öyle olucak sanırım ooo şarap rengi çok güzel güle güle giy canım

oy kuzum balım canım bercemseni görmek ne güzel. çok mutlu oluyorum. Allah tuttuğun oruçları kabul etsin
canım orkiimm hepinize namazlarımdan sonra duaa ettim inşallah sağ salim kavuşun meleklerinize diye
bende sizin iyi olduğunuzu gördükçe mutlu oluyorum
amin melten yeminki isimlerinizi tek tek sıralıyordum duada ilk sen vardın canım
şimdi tumette sonrada cemremm de

HOŞGELDİNNNNNNNNNNNNNNNN COK ÖZLEDİK SENİİİİİİİİİİ
HOŞBULDUK RÜMÜŞÜÜMMMM bende sizi özledim
iyiyim canım inşallah cemreden sonra sıra bende inşallah

inşallah cemremm temetten sonra sıra senin
totemimi biliyorsun
valla hep dualarımdasınız

Doktor teyzemizi gorduk.prensesim 1300 gr 29 haftayla uyumlu basi asagida gayet iyiymis.tansiyonu sordum kan degerlerinden kaynakli oluyor dedi.ilacimi 2 ye cikardi.gene tatli tatli konustu bizimle doktor teyzemiz ben bu sefer untmadim dilek sikayet kutusuna doktor teyzemiz icinde tesekkur yazisi biraktim dedim ki hastane yonetimi olarak doktor teyzemizin kiymetini bilin.3 hafta sonra goruselim dedi doktorumuz.

hey masallahhh !!!

bende azcik kivrildiydim koltuka patatesli börek yiyordum rüyamda. aman canim cektiya ..

rümüşkoom iş güzel geçti. valla evdekinden daha iyi bakım gördüm. hiç yormadılar beni. yediğim önümde yemediğim arkamda. bir de yatak olaydı iyiydi

anam ne güzel hastasın kız sen. bir iki hasta organize ette bana da yapsınlaaar yaw. accık havam olsun. gerçi benim hep havam var

Ohh ohh ne guzel hemen yatak siparisi verem senin icin.ee senin odanda hasta yatagi yokmu yativereydin sen iste cancagizim bir ordu hasta ayarlarim senin icin yigariz hastane onune tesekkur yazilarini...iyi olani takdir etmeliyiz ki ornek oluversinler

sağol rümüşkom örnek hasta seçtim seni. abartmıyorum sadece 2 dk muayeneye geç girdi diye dışarda bu doktorları eşşek sudan gelene kadar dövmeyecen de öldürmeyecen de ne yapacan diyen, saygısız insanlar var maalesef. bana hiç olmadı henüz çok şükür. memnun değilsen git konuş idare ile sağlık bakanlığı ile. ama öbür türlü şiddetin her türlüsüne karşıyım.

Son düzenleme:

Hastahane sisiteminde oturmasi gereken cok sey var sadece sistem degil hastalarda bi acayip oluyor.onceden doktorlar karsisinda el divan duruurduk simdi o eller agizlar doktorlara kotu davranista bulunuyor orta yolunu bulmayi ogrenicez insallah.hasta yogunluklari cok var hele bide arada tahlil gostemek zorunda kalan hastalar olunca hem hastalar hem dktorlarin evri donuyor bu tahlil gosterme isine bi yol yordam bulmalilar.ozeldeki doktorumun hemsiresi kapiya hasta cagirmaya cikiyor ozaman tahlilieri veriyioz.belli bi hasta bakinca doktor tahlil icin bekleyen hastalari sirayla aliyor.aslinda bunu yazsaydim dilek sikayete neyse bidakine onu yazayim..ama bizimmm doktor teyzemizzz cokk tatliiiii

maşallah size baya büyümüş kızın insanın doktorundan memnun olması kadar güzel bir şey var mı iyi yapmışsın canım

Kızlar ablam doğurdu cok şükür sağlıcakla... Cok şirin bi kızımız oldu çok çok çok tatliiiii :):) bende bu gece hastalaazsam ki öyle bi belirtide yok... Yarın test yapicam ewde... Inşallah güzel haber verebilirim...

Irem hoşgeldin bebekim pek geçmişi okuyamadım ama eminim iyisindir :)
Bercestem ınşallah yarın güzel haberler verebilirim totemin çabuk tutar bir an önce cemreye yoğunlaşiriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…