hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Ya merak ediyom belki sen bilirsin.simdi bebege usg ile bakiyorlar ya neyi olcuyorlarda haftasiyla uyumlu olup olmadigini soyluyorlar.mesela benim ilk kez kafa olcumu yanlis anlamadiysam 31 haftalik cikti ama doktor sonra 29 haftayla uyumlu gidiyor dedi.bide bebegin kilosunu bu makina nasil olcuyor yav .tamam kabul ediyom cok sacma soru sordum ama merak ediyom

ooyyy canımsın çok sağol... burdaki enerji çok farklı iyiki varsınız
gözün aydıınnnnnnn
kıııız biz zaten sana hastayız,hem sana gönüllü hasta olmaya razıyyız toparlak esmer bombam benim

süper ya Allah analı babalı büyütsün,hayırlı evlat olsun inşallah... bu gece çok mutlu olarak yazılanları okudum, hadi tumetim yarın güzel haberlerini bekliyoruz, hem bekleme yapmayalım sıradakiler bekliyor panik yaptım, hemen sonucu yaz taamii...

bacım uyluk kemiğini, karın çevresini başında iki kemik arasını falan ölçüp biçim hesaplıyolar

günaydın kuzular ve annişleri , biz dün şeker testimizi yaptırdık sonuç için doktorumla konuşmadım bugün arıycam ama netten baktım iyi çıkmış olarak gördüm 50 gr. yüklemesiydi 124 çıkmış 140 altı yani kızçemde iyiydi günüyle uyumlu 900 gr ve 32 cm olmuş sıpam benim

günaydin!!! sabah resmen hastalaniyorum sandim ya ..cok korktum. sancim oldu. gece üsüttüm galiba ..

tu met! sonucu yazmayi unutma. daha arkanda cemre besceste bekliyo. hadiiii ..

günaydin!!! Sabah resmen hastalaniyorum sandim ya ..cok korktum. Sancim oldu. Gece üsüttüm galiba ..

Tu met! Sonucu yazmayi unutma. Daha arkanda cemre besceste bekliyo. Hadiiii ..

üşütme , yağlı şeyler yeme sıkıntı yaşarsın özellikle bulantı gibi....

hayırlısı olsun hakkında tatlım yeni evinizi bekliyo bebişin demekki, ben kaçırdım aşılama işiniz noldu sizin...

Kesinlikle doktor ile aradaki iletisim cok onemli.nasil gidiyor hamilelik randevun nezaman
bu cumartesi gidicez canım inşallah güzel haberler alabiliriz bu endişeler doğurana kadar bitmicek sanırım :26:

hayırlısı olsun tumetim ben de ireme katılıyorum yeni evi bekliyo bebiş sen evini yerleştiriceksin o da rahat bi ortama gelicek az kaldı canım

Ben hic zannetmiyorum dogum yapinca bu endiselerin bitecegini.habu yasimiza geldik annesiz yapabiliyoz mu yapamiyoz ee bide bunu anne tarafindan dusun. Btmeyen tatli bir cile misali annelik

tu met! sira sende yinede. vazgecmek yok. şimdi yigen sevgisi senin hormonlarini ziplatir önümüzdeki ay şansin daha yuksek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…