Geçen aya göre olursam iki gün geçti bile ama benimki biraz dengesiz umitlenmek istemiyorum da boşa düşmek kötü çünkü...
Idrar testi aldım bugün dayanamm sabah yaparım ben onu...:) Ama izinde etes olcemedim ya ateş olcerimde eşyalarla karamana gitmiş sanırım bulamadım yanimdaki esyalarda...
Hadi hayirlisi yarin sabah eltimde test yapicak insallah seninle birlikte 2 guzel haber alirim ben kacar uyku vaktiIdrar testi aldım bugün dayanamm sabah yaparım ben onu...:) Ama izinde etes olcemedim ya ateş olcerimde eşyalarla karamana gitmiş sanırım bulamadım yanimdaki esyalarda...
Iyi geceler canım benimde uykum war ama heycan yaptım uyuyamiyorum :) ınşallah ikimizde çift çizgiyi görürüz...
ooyyy canımsıncanım orkiimm hepinize namazlarımdan sonra duaa ettim inşallah sağ salim kavuşun meleklerinize diye
bende sizin iyi olduğunuzu gördükçe mutlu oluyorum
amin melten yeminki isimlerinizi tek tek sıralıyordumduada ilk sen vardın canım
şimdi tumette sonrada cemremm de
HOŞBULDUK RÜMÜŞÜÜMMMM bende sizi özledim
iyiyim canım inşallah cemreden sonra sıra bende inşallah
inşallah cemremm temetten sonra sıra senin
totemimi biliyorsun
valla hep dualarımdasınız
gözün aydıınnnnnnnDoktor teyzemizi gorduk.prensesim 1300 gr 29 haftayla uyumlu basi asagida gayet iyiymis.tansiyonu sordum kan degerlerinden kaynakli oluyor dedi.ilacimi 2 ye cikardi.gene tatli tatli konustu bizimle doktor teyzemiz ben bu sefer untmadim dilek sikayet kutusuna doktor teyzemiz icinde tesekkur yazisi biraktim dedim ki hastane yonetimi olarak doktor teyzemizin kiymetini bilin.3 hafta sonra goruselim dedi doktorumuz.
kıııız biz zaten sana hastayız,hem sana gönüllü hasta olmaya razıyyızrümüşkoom iş güzel geçti. valla evdekinden daha iyi bakım gördüm. hiç yormadılar beni. yediğim önümde yemediğim arkamda. bir de yatak olaydı iyiydi
anam ne güzel hastasın kız sen. bir iki hasta organize ette bana da yapsınlaaar yaw.accık havam olsun. gerçi benim hep havam var
Kızlar ablam doğurdu cok şükür sağlıcakla... Cok şirin bi kızımız oldu çok çok çok tatliiiii :):) bende bu gece hastalaazsam ki öyle bi belirtide yok... Yarın test yapicam ewde... Inşallah güzel haber verebilirim...
Ya merak ediyom belki sen bilirsin.simdi bebege usg ile bakiyorlar ya neyi olcuyorlarda haftasiyla uyumlu olup olmadigini soyluyorlar.mesela benim ilk kez kafa olcumu yanlis anlamadiysam 31 haftalik cikti ama doktor sonra 29 haftayla uyumlu gidiyor dedi.bide bebegin kilosunu bu makina nasil olcuyor yav .tamam kabul ediyom cok sacma soru sordum ama merak ediyom
günaydin!!! Sabah resmen hastalaniyorum sandim ya ..cok korktum. Sancim oldu. Gece üsüttüm galiba..
Tu met! Sonucu yazmayi unutma. Daha arkanda cemre besceste bekliyo. Hadiiii ..
negatif
Yok canım olmadı eşim daha muşta zaten ben adanadayim ayın sonunda gelcek... Ben çok yoruldum artık....
bu cumartesi gidicez canım inşallah güzel haberler alabiliriz bu endişeler doğurana kadar bitmicek sanırım :26:Kesinlikle doktor ile aradaki iletisim cok onemli.nasil gidiyor hamilelik randevun nezaman
Negatif
Negatif
Yok canım olmadı eşim daha muşta zaten ben adanadayim ayın sonunda gelcek... Ben çok yoruldum artık....
Ben hic zannetmiyorum dogum yapinca bu endiselerin bitecegini.habu yasimiza geldik annesiz yapabiliyoz mu yapamiyoz ee bide bunu anne tarafindan dusun. Btmeyen tatli bir cile misali annelikbu cumartesi gidicez canım inşallah güzel haberler alabiliriz bu endişeler doğurana kadar bitmicek sanırım :26:
hayırlısı olsun tumetim ben de ireme katılıyorum yeni evi bekliyo bebiş sen evini yerleştiriceksin o da rahat bi ortama gelicek az kaldı canım
Ben hic zannetmiyorum dogum yapinca bu endiselerin bitecegini.habu yasimiza geldik annesiz yapabiliyoz mu yapamiyoz ee bide bunu anne tarafindan dusun. Btmeyen tatli bir cile misali annelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?