hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

selamlar nabersiniz tu mett üzülme lütfen

yorulmak da neymiş adet oldun mu ki canım

hayırlısı inşalllahhh

selam kızlaar. bugün kadın doğumcu arkadaşım bebişlere baktı. biri kesin erkekdiğeri de pipi görünmüyo yok büyük ihtimalle kız dedi ama kesin konuşmak istemedi. 4 hafta sonra kesin belli olur artık dedi.

Gozunaydin cancagizim birtanesi icin alisverise baslayabilirukk yasasinn..calismak iyi geldii sana dye bi elektrik aliyom nasil gecti gunun

Gozunaydin cancagizim birtanesi icin alisverise baslayabilirukk yasasinn..calismak iyi geldii sana dye bi elektrik aliyom nasil gecti gunun

ben başlamıştım zaten alışverişe. toplu halde gösteririm bi araişe gitmek çok iyi geldi yaaaa. çok rahatım, yorulmuyorum. vakit de çabucak geçiyor

ben başlamıştım zaten alışverişe. toplu halde gösteririm bi araişe gitmek çok iyi geldi yaaaa. çok rahatım, yorulmuyorum. vakit de çabucak geçiyor
Iyide senin icin sevinmedim zaten kendim icin seviundim kendini iyi hissetmen super bi haber...sen simdi hastanedesin ya usg ye girmemek icin zor tutuyonmu kendini.

Selam canikolar.TUMET insallah onumuzdeki ay verirsin guzl haberi ccanim.
Orkim gozun aydin canim.tebrikler.ARtik yap alisverisi.
Rumus terlik geliyor topikce.mutsu olma gulum.mutlu olmak icin denenin var.gecmis olsun .tuzlu ayran ic.doktorumuz soyledi bak

Kizlar ben ara kendimi shishko hiss ediyorum.kendime guvenim kactihic bakamiyorum kendime

Temiz bir terlik lazim bana...1 buucuk haftadir toplasam 3 gun iyiydim sarhos gibiyim onun haricinde.ev yaptirmaya basladik esim dukkandan firsat bulup isi yapacak adam bulamiyoz buldugumuz gelcem diyor 3 4 gun oyaliyor sonra gelmiyor kucuk kaynim dukkandan istedigi vakit cikiyo yarim saat bi saat gelmiyor ona bisey diyen yok benimki ayni seyi yaptigindan ortanci kaynimdan laf işitiyorr ustuste geliyor ve ben yoruldum bebek icin alisverise cikamiyom esim erteliyor son aylarda tek gine nasil hazirliycam onuda dusunuyom uffff

Kizlar ben ara kendimi shishko hiss ediyorum.kendime guvenim kactihic bakamiyorum kendime
kız sen de mi depresifsin aaaaa ne oldu kız sizlere. kilo nedir ki bebeğin. senin elinin kiriverirsin.
Iyide senin icin sevinmedim zaten kendim icin seviundim kendini iyi hissetmen super bi haber...sen simdi hastanedesin ya usg ye girmemek icin zor tutuyonmu kendini.
yok benim aklıma bile gelmiyo da arkadaşım zor tutuyo. o çağırdı bugün gel bakalım diyee

sağol canım. alışveriş ufak tefek şeyler almıştım. şimdi tam gaz alırım

Tabiii ki zor tutacak arkadasin kendini var mi senin ikizler kadar yaramaz oyuncu tatli mi tatli bebisler..onlar bizim sultanimizin prens ve sehzadesii cunku

Tabiii ki zor tutacak arkadasin kendini var mi senin ikizler kadar yaramaz oyuncu tatli mi tatli bebisler..onlar bizim sultanimizin prens ve sehzadesii cunku

ay olmaz mı çook tatlı inanılmaz yaramaz 3 yaşında sarışın mavi gözlü yakışıklı bi oğlu var kızımı ona verebilirim yani eftelya duymasın
kız sahi bu kız gene nerde

Son düzenleme:
Tansiyonun surekli dusmesi bebege zarar vermez dimi internetten biraz baktim vermez diyor.bu demir ilaci nezaman kan degerlerimi duzenliycek ya 1 haftayi gecti ilaca baslayali ben kafayi yiycem genee ise yaramaz halde dolaniyom evdeeeeeeee

Rümeysa duydumki burdaymışsın bende yanına geldim kimse yok bizim eylül de iki lafın belini kıralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…