tu met! sira sende yinede. vazgecmek yok.şimdi yigen sevgisi senin hormonlarini ziplatir önümüzdeki ay şansin daha yuksek olur
Benim tansiyon gene dususlerdeeee
selam kızlaar. bugün kadın doğumcu arkadaşım bebişlere baktı. biri kesin erkekdiğeri de pipi görünmüyo yok büyük ihtimalle kız dedi ama kesin konuşmak istemedi. 4 hafta sonra kesin belli olur artık dedi.
Gozunaydin cancagizim birtanesi icin alisverise baslayabilirukk yasasinn..calismak iyi geldii sana dye bi elektrik aliyom nasil gecti gunun
Cok bunaldimmm cokkk..tek gine biryere cikamiyom ramazan ramazan esimde yoruldu benimle ugrasmaktan..bilmiyomm mutsuzummanaaaaaam dik bacakları havaya tuzlu ayranını içip de
Iyide senin icin sevinmedim zaten kendim icin seviundimben başlamıştım zaten alışverişe. toplu halde gösteririm bi araişe gitmek çok iyi geldi yaaaa. çok rahatım, yorulmuyorum. vakit de çabucak geçiyor
Cok bunaldimmm cokkk..tek gine biryere cikamiyom ramazan ramazan esimde yoruldu benimle ugrasmaktan..bilmiyomm mutsuzumm
Selam canikolar.TUMET insallah onumuzdeki ay verirsin guzl haberi ccanim.
Orkim gozun aydin canim.tebrikler.ARtik yap alisverisi.
Rumus terlik geliyor topikce.mutsu olma gulum.mutlu olmak icin denenin var.gecmis olsun .tuzlu ayran ic.doktorumuz soyledi bak
Kizlar ben ara kendimi shishko hiss ediyorum.kendime guvenim kactihic bakamiyorum kendime
kız sen de mi depresifsinKizlar ben ara kendimi shishko hiss ediyorum.kendime guvenim kactihic bakamiyorum kendime
yok benim aklıma bile gelmiyo da arkadaşım zor tutuyo. o çağırdı bugün gel bakalım diyeeIyide senin icin sevinmedim zaten kendim icin seviundimkendini iyi hissetmen super bi haber...sen simdi hastanedesin ya usg ye girmemek icin zor tutuyonmu kendini.
Selam canikolar.TUMET insallah onumuzdeki ay verirsin guzl haberi ccanim.
Orkim gozun aydin canim.tebrikler.ARtik yap alisverisi.
Rumus terlik geliyor topikce.mutsu olma gulum.mutlu olmak icin denenin var.gecmis olsun .tuzlu ayran ic.doktorumuz soyledi bak
kız sen de mi depresifsinaaaaa ne oldu kız sizlere. kilo nedir ki bebeğin. senin elinin kiri verirsin.
yok benim aklıma bile gelmiyo da arkadaşım zor tutuyo. o çağırdı bugün gel bakalım diyee
sağol canım. alışveriş ufak tefek şeyler almıştım. şimdi tam gaz alırım
Tabiii ki zor tutacak arkadasin kendini var mi senin ikizler kadar yaramaz oyuncu tatli mi tatli bebisler..onlar bizim sultanimizin prens ve sehzadesii cunku
ay olmaz mı çook tatlı inanılmaz yaramaz 3 yaşında sarışın mavi gözlü yakışıklı bi oğlu varkızımı ona verebilirim yani eftelya duymasın
kız sahi bu kız gene nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?