hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Tansiyonun surekli dusmesi bebege zarar vermez dimi internetten biraz baktim vermez diyor.bu demir ilaci nezaman kan degerlerimi duzenliycek ya 1 haftayi gecti ilaca baslayali ben kafayi yiycem genee ise yaramaz halde dolaniyom evdeeeeeeee
yok bacım bir şey olmaz. senin kız laz uşağu. ona bir şey olmaz. inatçı keçimiz bizim
Senin Oglunuda benim kiza alak
hadi verdim gitti. düğünü kız tarafı yapar artık

gebe kalıp da dönmeyen de çok oldu be rümüşüm. hakkaten kalan 10 kişi anca var. bakalım o da ne zamana kadar:44:

O donmeyenleri saymiyom zaten kalanlarda hamile kalip dogum yapinca eskilerden kimse kalmaz gibi geliyor artik o zaman bebek bakmaktan firsat bulunmaz gibii ee bide topigin amacina da ulasmis oluyor gebe kalma derdimiz bitmis oluyor olagan beklenen son

kız final bölüme az kaldı o zamankız biz buna sinema için bir de film mi çeksek

orkideeee bebişler iyi hem de cinsiyetleri bile belli olmuş tü tü tüü maşallah size çalışmanın iyi geldiği enerjinden anlaşılıyor ah bi de ben başlasam şu tatil bitse artık yaa daha da çok var 36 gün nasıl geçicek yahu çok sıkılıyorum evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…