yok bacım bir şey olmaz. senin kız laz uşağu. ona bir şey olmaz. inatçı keçimiz bizimTansiyonun surekli dusmesi bebege zarar vermez dimi internetten biraz baktim vermez diyor.bu demir ilaci nezaman kan degerlerimi duzenliycek ya 1 haftayi gecti ilaca baslayali ben kafayi yiycem genee ise yaramaz halde dolaniyom evdeeeeeeee
hadi verdim gitti. düğünü kız tarafı yapar artıkSenin Oglunuda benim kiza alak
yok bacım bir şey olmaz. senin kız laz uşağu. ona bir şey olmaz. inatçı keçimiz bizim
hadi verdim gitti. düğünü kız tarafı yapar artık
Rümeysa duydumki burdaymışsınbende yanına geldim kimse yok bizim eylül de iki lafın belini kıralım
Anemmm sen simdiden basladin kizima kaynanalik yapmaya ama olmadiki hadi gel anlasak masraflar yariyariya olsun
Hosgeldinnnn sefalarr geldinnnnfacebokk geldi topik bozuldu yav bi haftaya eski haline gelir cunku face de konu takipi zor oluyor
bacım sen değilmiydin oğlumu kızına alan
Rümeysa ne yapsak bizdemi hesap açtırsak ıssız adaya döndü topik:44:
Rümeysa ne yapsak bizdemi hesap açtırsak ıssız adaya döndü topik:44:
bize takıl kız. bizimki ıssız adadan biraz daha kalabalık
Tamam aliyomda herseyi ben yapcam demedimki
bacım sen değilmiydin oğlumu kızına alan
Evet toplasak 10 kisi varmiyiz acap 10 kisi 1 yildir ayni topikteyukbikmaada bikmaduk birbrimizden
Cancagizim sen bu saatte ayakta olmazdin pek hayirdir kuzucuklarin yaramazlikmi yapiyor
gebe kalıp da dönmeyen de çok oldu be rümüşüm. hakkaten kalan 10 kişi anca var. bakalım o da ne zamana kadar:44:
O donmeyenleri saymiyom zaten kalanlarda hamile kalip dogum yapinca eskilerden kimse kalmaz gibi geliyor artik o zaman bebek bakmaktan firsat bulunmaz gibii ee bide topigin amacina da ulasmis oluyor gebe kalma derdimiz bitmis oluyor olagan beklenen son
Valla sizin topikde bizimkinden farksız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?