selam kızlaar. bugün kadın doğumcu arkadaşım bebişlere baktı. biri kesin erkekdiğeri de pipi görünmüyo yok büyük ihtimalle kız dedi ama kesin konuşmak istemedi. 4 hafta sonra kesin belli olur artık dedi.
selam kızlaar. bugün kadın doğumcu arkadaşım bebişlere baktı. biri kesin erkekdiğeri de pipi görünmüyo yok büyük ihtimalle kız dedi ama kesin konuşmak istemedi. 4 hafta sonra kesin belli olur artık dedi.
Tabiii ki zor tutacak arkadasin kendini var mi senin ikizler kadar yaramaz oyuncu tatli mi tatli bebisler..onlar bizim sultanimizin prens ve sehzadesii cunku
bız kısmet ıse dogumdan once tasınmak ıstıyoruz ınsallah oyle olur.ayın 5 ınde kıra odememız var ozaman kesınlesır gıbı gelıyor.sız azcık erken baslamsınız hazırlıklara kıskandımrumeysaaa sen ne zaman çıkıyosun yeni evine kısmetse bebiş doğmadan çıkıcak mısınız yoksa sonra mı çıkıcaksınız?:26:
biz de geçen gün bebişimizin odasını boşalttık orda kütüphane çalışma masası falan vardı verdik hepsini boşaldı odamız biraz sabırsızız sanırım..duvar kağıdı yaptırıcaktık ama sağlıksız dediler duvarlar hava almıyomuş çocuk odasına iyi değilmiş duvar kağıdı o yüzden vazgeçtik şimdilik bu fikirden siz ne dersiniz zararlı mıdır?:26:
nereye gıdıyon bercestemm daha yenı geldın topiğeinşallah biri kız diğeri erkek olur canım
sağlıklı olsunlarda şu cicileride görelim artık ben perşembe gidiyorum
merak ettim
duzeltmen ıcın tesekkur ederım sayın tdk gorevlısıgünaydın millet
hayırlı olsun tatlımmmsana face den birini tavsiye etcem takip et başına gelecekleri gör
gelelim tdk olarak sorun çözmeyerümüşüm hem prens hem şehzade demişin ikiside erkek bunların hani bu orkinin prensesi kızımızı yok sayma damat arayışında görümceyi siliyon gözümden kaçmaz bilesin
bak bıde randevu vaktı nasıl gelcek dıyodun şıp dıye gelıverdııorkideeeeeeeeee! ayy çok sevindim bebişlerinin cinsiyetinebiri kız biri oğlansa eğer yeme de yanında yat..ohh miss.. bizim birkaç senede yapacağımızı sen bir çırpıda yapmış olcaksın.
benim bir günüm kaldı doktor randevuma.yarın sabah gidicem hemen.çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum.:44:
ne olduuu rümüşüm yaaa:26::26::26: sık dişini canım hamilelik hormon dengesini çok oynatıyor, sen yavrunu kucağına alınca hepsi geçecekCok bunaldimmm cokkk..tek gine biryere cikamiyom ramazan ramazan esimde yoruldu benimle ugrasmaktan..bilmiyomm mutsuzumm
Senin Oglunuda benim kiza alak
süpersin canıııım gözün aydın
ne olduuu rümüşüm yaaa:26::26::26: sık dişini canım hamilelik hormon dengesini çok oynatıyor, sen yavrunu kucağına alınca hepsi geçecek
seni uyanık kızımı sana vereyim demiyorsun da oğlunu alayım diyorsun, bence orkide de oğlunu kimseye verecek göz yoktur...
kendi evimizi yaptırıyoruz ya gerektiği gibi gitmiyor işler bebeğin alışverişi yapılmadı taşınma işleri var hepsi üstüstü geliyor ve ben bundan cok bunaldım sanırsam bie üstüne hamilelik ağırlığı hormonları,ramazana girdik 2 haftadır eşime sahur hazırlayamıyorum kac gündür sabahtan akşama kaar calış gelbide benimle ugraş kendimi yetersiz hissediyorum bu canımı cok sıkıyorsüpersin canıııım gözün aydın
ne olduuu rümüşüm yaaa:26::26::26: sık dişini canım hamilelik hormon dengesini çok oynatıyor, sen yavrunu kucağına alınca hepsi geçecek
seni uyanık kızımı sana vereyim demiyorsun da oğlunu alayım diyorsun, bence orkide de oğlunu kimseye verecek göz yoktur...
hamilelik takvimimde şafak 67 vay anam vayyyyyyysüpersin canıııım gözün aydın
herkes nerelerde bakalım :) tumet kan tahlili yaptırsaydın bacım yaa hasta olmadıysan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
daha hasta olmadı arca ama testimde negatif... biraz daha bekliyim diyom bu sıcakta bu moralle bide hastaneye gidemembekliyim bakalım gelir belki kırmızılar... 3-5 güne gelmezse giderim kana... kocişte geliyo bugün
biz burlardayiz asil sen nerlerdesin kuzumm..bugun kendimi iyi hissedince mutfaga sardim kendimi corbam et yemegim pisiyor faulyem pisti geriye kizartma ve pilavim kaldi ee bi de suslenem dimi aksamaherkes nerelerde bakalım :) tumet kan tahlili yaptırsaydın bacım yaa hasta olmadıysan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oooo kocan da geliyor degmen keyfine senin az biraz daha bekle sonra dedigin gibi direk kan yaptir.daha hasta olmadı arca ama testimde negatif... biraz daha bekliyim diyom bu sıcakta bu moralle bide hastaneye gidemembekliyim bakalım gelir belki kırmızılar... 3-5 güne gelmezse giderim kana... kocişte geliyo bugün
kız rümüüüüüüüüüüüüşşş bacım ne yapıyon nasıl oldun tansiyon işini hallettinmi.. benim misafirler dün gitti sizinim artıııkkkk :) :)
Eltimin de gunu gecti hemde 8 gun iki kez idrar yapti negatif kana gidemiyor kan veririken baiyilyor oda beklemede tu met in biraz duzensiz oluyor o yuzden az daha beklsein bence bide ates olcebileydi iyi olacaktikızım ne kadar meraksızsın yaa erkenden idrarda çıkmazki zaten en erken kanda çıkar bence git baktır kocişine sürpriz olsun bu gün..bukadar günün geçtiği oluyomuydu ki hiç.. ay ben bile çatlıyorum meraktan.. :)
biz burlardayiz asil sen nerlerdesin kuzumm..bugun kendimi iyi hissedince mutfaga sardim kendimi corbam et yemegim pisiyor faulyem pisti geriye kizartma ve pilavim kaldi ee bi de suslenem dimi aksama
.
Bisey yapmadim bacim bi hafta daha beklicem ayni devam ederse doktor teyzemize gozukurum kan degerlerim dusuk oldugundan kaynakli olabilir bir kere daaha baksin kanima.2 haftada ilaclar faydasi vermesi lazimdi ama bekliyoz oyle kiz yatilimiydi misafirlerin
Eltimin de gunu gecti hemde 8 gun iki kez idrar yapti negatif kana gidemiyor kan veririken baiyilyor oda beklemede tu met in biraz duzensiz oluyor o yuzden az daha beklsein bence bide ates olcebileydi iyi olacakti
pilavim kaldi onu yapiyom kizartma yapamadim cok yoruldum..daha evi supurcem..yardima gelsenerümüş napıyosunn???
Yoktur insallah bizi haberdar etmeyi unutma.esin hevesleniyomu senin kaadr benimki daha cok yayik gibi salliyor cok nadir tekme atiyor gibi geliyor bana.hele de bir yer degistiriken izlemek guzel oluyor balik gibi kaiyorlar.Ohhh eline saglik döktürmüşsün bacım maasallah :) süslen bacım süslen.. Evet canim gorumcem gelmisti 3 gun kaldilar banada degisiklik oldu gurbette olunca bide butun gunum tek geciyor sıkılıyordum zaten..o yuzden surekli giremedim.. Tumet hanimcim daha agirdan alsin bakalim insallah hamiledir rabbim isteyen herkese versin.. Hele icimde kıpır kıpır ettikçe daha da hevesleniyorum kucagima almak icin esimde hissetmeye basladi disardan dokununca :) pazartesi bizde doktora gidiyoruz detayli ultrason icin allahim insallah bi sorunu yoktur prensesimin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?