bi uyanıklık yapam dedim ama hemen orkide düğün masraflarını bize yıktıben kızımı veremem oğlu içgüveysi gelsin bana ayrılamam kızımıdan cemre senin eşin ne iş yapıyordu hani il dışına cıkıyor ya merak ettim
eviniz hayırlı uğurlu olsun eee ne zaman bitecek, gerçi sen yaz sonu diyordun ama naaptınız:26: seni çok iyi anlıyorum ev,düzen olmadı mı insanın kalbi sıkışıyor ama sabret canım benim az kaldı,bebişini kucağına alınca hepsini unutacaksın. bi de sen eve yetişemiyorsun felan diye niye kendini sıkıyorsun, bu çok normal benim tanıdığım hamişlerin çoğundan çalışkansın bence, kendine iyi bak...kendi evimizi yaptırıyoruz ya gerektiği gibi gitmiyor işler bebeğin alışverişi yapılmadı taşınma işleri var hepsi üstüstü geliyor ve ben bundan cok bunaldım sanırsam bie üstüne hamilelik ağırlığı hormonları,ramazana girdik 2 haftadır eşime sahur hazırlayamıyorum kac gündür sabahtan akşama kaar calış gelbide benimle ugraş kendimi yetersiz hissediyorum bu canımı cok sıkıyor
cemrem ben kacam kuzum bi sürü işim var
Yoktur insallah bizi haberdar etmeyi unutma.esin hevesleniyomu senin kaadr benimki daha cok yayik gibi salliyor cok nadir tekme atiyor gibi geliyor bana.hele de bir yer degistiriken izlemek guzel oluyor balik gibi kaiyorlar.
prensesine isim buldunmuydu
su ve elektrik isi bugun bitti evin.siva isini yaptiracak kisiyi ariyor esim.ilk haftalarda ben hazirladim sahuru ama bu aralar esim hazirliyor.iyi oldugum vakitler hazirliyom zaten iki işte calisiyor esim cok yoruliyor aslinda huzuru olsa calstigi yerlerde cok yorulmaz da iste.eşsin giderse sen de git bebis yapman lazim ee o da tek gine olmuyor.bi kontrole gidiversenizde su merakimizdan hepimiz kurtulsak.canım sosyoloğum napıyorsun aşağıda, kontrole yarın mı gidiyorsun?
evi supurdum bi silme işim kaldi ee bide guya suslencektim ama bittimVeririm cnm vermez olurmuyumbenim esim duygularini pek belli etmez hevesleniyomu pek bilmiyorum ama ben heveslendigini hissediyorum hareket ediyo dedigimde eli hemen karnimda :) uzandigim zaman cok tekme atiyor ayni yere 4 kere vurdugunu biliyorum :) prensesimin ismi kısmetse GÜNEŞ olacak ilk ismi..babamiz 2. İsim arayisinda.. Bu arada gunes ismi kayınvalidemin anneannesinin adı.. Biz esimle cikarken bana anlatmisti kendiside gormus cunku bayaaa uzun yasamis ve bembeyaz mavi gozlu bi kadinmis bizde kizimiz olursa adini güneş koyariz dedik yillardir boyle ama 2. İsim benim icin olsada olur olmasada olur ama babamiz cok istiyor :)
canım sosyoloğum napıyorsun aşağıda, kontrole yarın mı gidiyorsun?
Evide sildim ustumu degistim cekyata serildimmm bicakla anca kazirlar beni
Rümeysa senin imzandaki sağdaki resim ne güzel olmuş öyle..çok tatlı yaa...
2 enerjik başlayan günün ardından bulantı, kusma yanında da migren bedavabaşım çatlıyooooooor
Almayani dovuyorlar diyon yanigcmis olsun cancagizim
mavi renkliye bayildim saglikli gunlerde kullanin.geçen haftalarda internette butik bebede idil baby indirimi vardı. iki elbise söylemiştim bugün geldi.Eki Görüntüle 763771 Eki Görüntüle 763772
ahanda kızımın bugün gelen yeni cicileri
geçen haftalarda internette butik bebede idil baby indirimi vardı. iki elbise söylemiştim bugün geldi.Eki Görüntüle 763771 Eki Görüntüle 763772
ahanda kızımın bugün gelen yeni cicileri
kız mavi değil mor omavi renkliye bayildim saglikli gunlerde kullanin.
ilk çalışmaya başladğmda bu topikte takılmiştm ilk ay yumurtlama dönemini kaçrdık 2. ay 3 gün önce kırmızılar geldi bu ay artk olsuunnnnnnnn alahım tüm bebiş isteyenlerin gönlüne göre versin.. çok zormuş kızlar bu bekleyişler herkese bol sabır ve bol şans diliyorum....
sorma rümüşüm, kız bu tahlilden önce en az 3 gün perhizli olması lazım. iki sefer niyetlendik ama tam tahlile gideceği gün önemli bi iş patlak veriyordu. sinir olduk,bu hafta da yumurtlama günlerimdeyim artık haftaya inşallah bi maani çıkmazsa...su ve elektrik isi bugun bitti evin.siva isini yaptiracak kisiyi ariyor esim.ilk haftalarda ben hazirladim sahuru ama bu aralar esim hazirliyor.iyi oldugum vakitler hazirliyom zaten iki işte calisiyor esim cok yoruliyor aslinda huzuru olsa calstigi yerlerde cok yorulmaz da iste.eşsin giderse sen de git bebis yapman lazim ee o da tek gine olmuyor.bi kontrole gidiversenizde su merakimizdan hepimiz kurtulsak.
evi supurdum bi silme işim kaldi ee bide guya suslencektim ama bittimuzerimi degistirebilirsem ne ala sizde bizim gibi anneanne ismini koyacaginiz demek.kizimin ilk tekmesi 6 taneydi..biz babamiza gostermek istedigimizde kizim uslaniyor babasi bakmayinca basliyor hep garezi bana...saikli gine kucagina alinca gorcem ben kocalarin sakin hallerini
eee sen böyle dokuz ayı uykusuz mu geçirecen, bence güzel bi uyku çek hamileliğinin tadını çıkarfilozofum...yarın kontrol var.bu gece bana uyku yok.sen neler yapıyorsun..bat ne zaman?!
oooyy kıyamam, çook geçmiş olsun. eşimin de migreni var, seni hamile bi halde bu ağrıyı çekerken düşünemiyorum...bu arada cicilerine baaayıııııldıııııııııım nasıııııııııl tatlılar2 enerjik başlayan günün ardından bulantı, kusma yanında da migren bedavabaşım çatlıyooooooor
ilk çalışmaya başladğmda bu topikte takılmiştm ilk ay yumurtlama dönemini kaçrdık 2. ay 3 gün önce kırmızılar geldi bu ay artk olsuunnnnnnnn alahım tüm bebiş isteyenlerin gönlüne göre versin.. çok zormuş kızlar bu bekleyişler herkese bol sabır ve bol şans diliyorum....
kız mavi değil mor o
bu ay senin ayın olsun diyelim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?