hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

ooooolduuuu içgüveysiymiş miş eşim inşaat mühendisi canım, çalıştığı şirket başka illerde işler alıyor eşimde şantiyeleri kurmaya falan gidiyor, pazartesi de konyadaydı haftaya yine uşak offff ya yine şükürler olsun en azından işi var ama ömrü yollarda geçiyor bu da yetmezmiş gibi beni de arkasından sürüklemek istiyor sanırım ocak gibi uşağa taşınacaz, bu belirsizlikler de cabasııı oooyy içime atmışım, selam verdin borçlu kaldın
eviniz hayırlı uğurlu olsun eee ne zaman bitecek, gerçi sen yaz sonu diyordun ama naaptınız:26: seni çok iyi anlıyorum ev,düzen olmadı mı insanın kalbi sıkışıyor ama sabret canım benim az kaldı,bebişini kucağına alınca hepsini unutacaksın. bi de sen eve yetişemiyorsun felan diye niye kendini sıkıyorsun, bu çok normal benim tanıdığım hamişlerin çoğundan çalışkansın bence, kendine iyi bak...
cemrem ben kacam kuzum bi sürü işim var

naaptın çektin mi süpürgeni de maşşallah, eee sen şimdi dolan böyle yarın yine inlersin kırılıp dökülüyor her tarafım diye...kııız sen niye sahur hazırlayacan kiii bırak kocan hazırlasın,

Veririm cnm vermez olurmuyum benim esim duygularini pek belli etmez hevesleniyomu pek bilmiyorum ama ben heveslendigini hissediyorum hareket ediyo dedigimde eli hemen karnimda :) uzandigim zaman cok tekme atiyor ayni yere 4 kere vurdugunu biliyorum :) prensesimin ismi kısmetse GÜNEŞ olacak ilk ismi..babamiz 2. İsim arayisinda.. Bu arada gunes ismi kayınvalidemin anneannesinin adı.. Biz esimle cikarken bana anlatmisti kendiside gormus cunku bayaaa uzun yasamis ve bembeyaz mavi gozlu bi kadinmis bizde kizimiz olursa adini güneş koyariz dedik yillardir boyle ama 2. İsim benim icin olsada olur olmasada olur ama babamiz cok istiyor :)

canım sosyoloğum napıyorsun aşağıda, kontrole yarın mı gidiyorsun?
su ve elektrik isi bugun bitti evin.siva isini yaptiracak kisiyi ariyor esim.ilk haftalarda ben hazirladim sahuru ama bu aralar esim hazirliyor.iyi oldugum vakitler hazirliyom zaten iki işte calisiyor esim cok yoruliyor aslinda huzuru olsa calstigi yerlerde cok yorulmaz da iste.eşsin giderse sen de git bebis yapman lazim ee o da tek gine olmuyor.bi kontrole gidiversenizde su merakimizdan hepimiz kurtulsak.

evi supurdum bi silme işim kaldi ee bide guya suslencektim ama bittim uzerimi degistirebilirsem ne ala sizde bizim gibi anneanne ismini koyacaginiz demek.kizimin ilk tekmesi 6 taneydi..biz babamiza gostermek istedigimizde kizim uslaniyor babasi bakmayinca basliyor hep garezi bana...saikli gine kucagina alinca gorcem ben kocalarin sakin hallerini

2 enerjik başlayan günün ardından bulantı, kusma yanında da migren bedavabaşım çatlıyooooooor

geçen haftalarda internette butik bebede idil baby indirimi vardı. iki elbise söylemiştim bugün geldi.

ahanda kızımın bugün gelen yeni cicileri

ilk çalışmaya başladğmda bu topikte takılmiştm ilk ay yumurtlama dönemini kaçrdık 2. ay 3 gün önce kırmızılar geldi bu ay artk olsuunnnnnnnn alahım tüm bebiş isteyenlerin gönlüne göre versin.. çok zormuş kızlar bu bekleyişler herkese bol sabır ve bol şans diliyorum....

geçen haftalarda internette butik bebede idil baby indirimi vardı. iki elbise söylemiştim bugün geldi.Eki Görüntüle 763771 Eki Görüntüle 763772

ahanda kızımın bugün gelen yeni cicileri

ay bunlar harikaaa bende butik bebeye sürekli bakıyorum çok güzel şeyler var :) sağlıklı günlerde giyer inşallah pazartesi kontrol var cinsiyeti kesinleşsin bende başlıcam bişeler almaya ama benden önce halamız ve teyzemiz başladılar bişeler almaya bende sabırsızlanıyorummmmm :) bu arada butik bebede çıtçıtlılar 5 lira 6 lira süper ve esprili şeyler bi bak derim :)

mavi renkliye bayildim saglikli gunlerde kullanin.
kız mavi değil mor o

bu ay senin ayın olsun diyelim o zaman

sorma rümüşüm, kız bu tahlilden önce en az 3 gün perhizli olması lazım. iki sefer niyetlendik ama tam tahlile gideceği gün önemli bi iş patlak veriyordu. sinir olduk,bu hafta da yumurtlama günlerimdeyim artık haftaya inşallah bi maani çıkmazsa...
bahtısız bedevinin tekisin, kocan arkadaşını getirecek başka bi gün bulamamış mı, bi de sana sormadan emrivaki mi yaptı, valla ne yalan söyliyim üzüldüm ve kocana da çok kızdım....
filozofum...yarın kontrol var.bu gece bana uyku yok. sen neler yapıyorsun..bat ne zaman?!
eee sen böyle dokuz ayı uykusuz mu geçirecen, bence güzel bi uyku çek hamileliğinin tadını çıkar canım maalesef benim yaptığım hiç bişi yok, eşim tahlile gidecekti, hatırlar mısın bilmiyorum eşim varikosel ameliyatı olmuştu. şimdi onun kontrollerini yaptırması lazım, sonra bize de artık yol görünür ama eşim o kadar yoğun ki doktora gidemedi daha
2 enerjik başlayan günün ardından bulantı, kusma yanında da migren bedavabaşım çatlıyooooooor
oooyy kıyamam, çook geçmiş olsun. eşimin de migreni var, seni hamile bi halde bu ağrıyı çekerken düşünemiyorum...bu arada cicilerine baaayıııııldıııııııııım nasıııııııııl tatlılar ben de özellikle maviyi çok beğendim.

herşey gönlünce olsun umarım sen bizim kadar beklemezsin... sıkı çalışın

kız mavi değil mor o

bu ay senin ayın olsun diyelim o zaman

mor mu valla lacivert de alsaymışsın çok güzel olurmuş, tabii mora da bayılırım o ayrııı

bu arada dur bakalım inşallah devamı gelecek olan bi hevese kapıldım, işaret dili öğrenmek istiyorum şimdilerde alfabeye sardım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…