hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

anaaam işaret dili çok eğlenceli. ben yaklaşık bir ay kursa gittim ama sonra bu tüp işleri falan derken dersleri kaçırdım. kurstan ayrıldım.

mor imis o telefondan mavi gozukuyordu.napak dimi...azcik emrivaki oldu tanidigim biri ama getircek gunu buldu neyse kendi kaybetti sen yumos gununu ne ile takip ediyon

mor imis o telefondan mavi gozukuyordu.napak dimi...azcik emrivaki oldu tanidigim biri ama getircek gunu buldu neyse kendi kaybetti sen yumos gununu ne ile takip ediyon
neyseee rümüşüm arı kovanına çomak sokmayayım, sen iyiysen sorun yok, gelsin tabii bana ne olduysaaa ben yumoşları sadece tahmin ediyorum, akıntıdan da anlayabiliyorum ama her akıntımda yumurta oluşuyor mu onu bilmiyorum kasıklarımdan da anlıyorum, yani sanırım galiba:44::44: kız salmışım çayıra haberim yok
anaaam işaret dili çok eğlenceli. ben yaklaşık bir ay kursa gittim ama sonra bu tüp işleri falan derken dersleri kaçırdım. kurstan ayrıldım.

kesinlikle çok eğlenceli, orkim 'başka dilde aşk' diye bi film var izledin mi... aşk yoktur diyenlere kapak olacak bi film....konuyu anlatmayacam, beğeneceğini umuyorum.

ne iyisi kiz sinirden catladim anca moralim yerine geldi
Affeim sana sende sal cayira.bi ates olcer alip gondercem tamam esin de sorun vardi ama simdi isler degisti tedavisini oldu sende artik duzgun bi sekilde takip et yumurtayi

Uclu testini yaptircan mi
yok canım yaptırmayacağım. ikizlerde bi anlamı yokmuş. yanlış sonuç veriyormuş.
izlemez olur muyum çok güzeldi

ne iyisi kiz sinirden catladim anca moralim yerine geldi
Affeim sana sende sal cayira.bi ates olcer alip gondercem tamam esin de sorun vardi ama simdi isler degisti tedavisini oldu sende artik duzgun bi sekilde takip et yumurtayi

haklısın kız, adam ameliyat olmasaydı carr carr konuşurdum,bigün dışarı çıkınca bi ateş ölçer alırımkız aslında hep aklımda ama dışarı çıkınca unutuyorum. ameliyat olalı 5 ay oldu, haklısın ben gelecek ay ateşimi ölçeceğim.

Hastalandim bugün... Umutlarim bidahaki aya kaldı dicem ama umudum bile kalmadı artık canım çok sıkkın moralim sıfır

Iyi geceler..ben bu aksam tuvalet ile arkadas oldum saat 8 den ber 6 7 kez gtiim
kusura bakma gülesim geldiii rümüşüm çırçır mı oldun sen şeftali, patates yeee iyi gelir, booool su da iç.gerçi ben böyle koca karı reçetesi veriyorum ama orkii gelince onaylayacaktır...geçmiş olsun
günaydın çok yorgunum ve akşam misafirim var
sen çalışkan bi hatunsun, çocuk da yaptın kariyer de, şimdi ev işi yemek dediğin nedir kiii 10 dakkanı almaz...
Hastalandim bugün... Umutlarim bidahaki aya kaldı dicem ama umudum bile kalmadı artık canım çok sıkkın moralim sıfır

canım benim her ay ben de aynı şeyleri düşünüyorum ama geçince toparlanıyorum, herşeyde bi hayır vardır diyelim, hem eşyalarını da rahat rahat yerleştirirsin hem eşine de kavuşmuşsun gözün aydın... sonra da bebişin gelecek, yaa benim içime doğdu sen çok beklemeyeceksin n..h şuraya yazıyorum

Yoruldummmm imdatttt yardima gelin bi yemek yapabildim baska bi is gene yokk cok tembellestim cokkkk

Günaydın rümüşş kız bir sürü yemek yapmışsın daha ne olsunn bi de temizlik filan yapmadın inşallah karnındaki sıpayla olmuyo bu işler zorlama kendini..
Ben günlük bi yemekk yapıyom ortalığı topluyorum tamam başka iş miş yapamam

hayırlısı olsun diyelim ve artık işi sıkı tutman gerekiyor evinize bir yerleşin güzel gine sonra gereken neyse erteleme artık.öyle yoruldum moruldum yok kafana terlik yersin daha yolun başındasın tumetim

günaydın çok yorgunum ve akşam misafirim var
neynn misafir mi yatılı değildir inşallah gerci senin gibi calışkan gacı ya ne diycek ki misafir

yok kız böbreklerim iyi calıştı kabızlık cırcır olmadım şükürler olsun..

aynı kız nerde başka iş yapabilmek kücük halım var 2 tane yıkancak geldi yıka ama karar verdim hic yoramam kendimi evimize taşınınca bi kez daha vericm halıları yıkamaya hepsini bi sermesi kalsın canımızdan yoorğunlugumdan değerli değl ya

Bu halinle halı yıkamayı aklından bile geçirme zaten dediğin gibi yeni evine geçince serersin hepsini temiz temizz.. benimkiler de yıkanacak duruyor doğumdan geldikten sonra sererim sanırım.

şafağın 53 gözüküyor

az kaldı yaa sormaaa

merhaba kızlar! Bugün ilk kontrolümüze gittik..doktor amcamız çok olumlu konuştu bizimle.keseyi gördük,şükürler olsun!fotoğrafını bile çektik kesenin sadece adet sancılarım ara ara devam ediyor deyince progestan verdi.ağız yoluyla günde iki defa alıcam.adet sancısı olması düşün riskinin devam ettiğini gösterirmiş..1 hafta sonra kalp atışlarını duymak için çağırdı..İnşallah onu da sağlıkla duyarız..
Siz napıyonuz gaciler?!

gözün aydın meltemciğim.ikinci güzel haberinide aldık inşallah kalp atışlarınıda duyucan.bişey daha öğrenmiş olduk ilaclarını al güzel gine fırsat buldukca da dinleniver bişeycik olmaz Rabbimin izniyle.ben dünkü 4 çeşit yemek faslından sonra bugün elim kolum kalkmıyor yatıyorm uzanıyorum

sen çalışkan bi hatunsun, çocuk da yaptın kariyer de, şimdi ev işi yemek dediğin nedir kiii 10 dakkanı almaz...

neynn misafir mi yatılı değildir inşallah gerci senin gibi calışkan gacı ya ne diycek ki misafir

misafir yatılı değil iftar daveti ya işlerin zorunu dün yapayım dedim ama aynı pozisyonda uzun süre duramıyom ayakta duramıyom belediye otobüsü gibi iş yapıyom artık yaw Sizden gazı aldım ,bugün az erken çıkcam inş. Yetişir sonra ben ayaklarımı uzatırım onlar yerler artık bende 3 aylık misafirimle ilgilenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…