misafir yatılı değil iftar daveti ya işlerin zorunu dün yapayım dedim ama aynı pozisyonda uzun süre duramıyom ayakta duramıyom belediye otobüsü gibi iş yapıyom artık yawSizden gazı aldım ,bugün az erken çıkcam inş. Yetişir sonra ben ayaklarımı uzatırım onlar yerler artık bende 3 aylık misafirimle ilgilenirim
merhaba kızlar! Bugün ilk kontrolümüze gittik..doktor amcamız çok olumlu konuştu bizimle.keseyi gördük,şükürler olsun!fotoğrafını bile çektik kesenin sadece adet sancılarım ara ara devam ediyor deyince progestan verdi.ağız yoluyla günde iki defa alıcam.adet sancısı olması düşün riskinin devam ettiğini gösterirmiş..1 hafta sonra kalp atışlarını duymak için çağırdı..İnşallah onu da sağlıkla duyarız..
Siz napıyonuz gaciler?!
2 dk once aklimdan gectin bu kiz bu sabah gunaydin mesaji atmadiydi kesin gene kusmalarla basi dertte dediydim.cancagizim keske yativerseydin hastahanede daha iyi olmazmiydi cokk gecmisler olsunselam kızlar. nasılsınız? benim bulantı kusma tüm gümbürtüsü ile geri döndü. sabahtan beri acildeydim. serum takıldı. artık kan sodyum düzeyim düşmüş. 2 gün hiçbir şey yiyip içmeyince vücut kendi kaslarını yıkmaya başlamış. rahatladım diye eve geldim ama yarın da devam ederse yatıracaklarmış.
maşallah size darısı kalp atışlarına olsun canımmerhaba kızlar! Bugün ilk kontrolümüze gittik..doktor amcamız çok olumlu konuştu bizimle.keseyi gördük,şükürler olsun!fotoğrafını bile çektik kesenin sadece adet sancılarım ara ara devam ediyor deyince progestan verdi.ağız yoluyla günde iki defa alıcam.adet sancısı olması düşün riskinin devam ettiğini gösterirmiş..1 hafta sonra kalp atışlarını duymak için çağırdı..İnşallah onu da sağlıkla duyarız..
Siz napıyonuz gaciler?!
selam kızlar. nasılsınız? benim bulantı kusma tüm gümbürtüsü ile geri döndü. sabahtan beri acildeydim. serum takıldı. artık kan sodyum düzeyim düşmüş. 2 gün hiçbir şey yiyip içmeyince vücut kendi kaslarını yıkmaya başlamış. rahatladım diye eve geldim ama yarın da devam ederse yatıracaklarmış.
Yok kesinlikle gaz degil biz gercegi soyledik sen ki anadolu kizi karadeniz gelinisin var mi daha otesibugunler iyi gunlerin seyham son aylar daha zor hele egilmek kalkmak dun mutfakta soda kirdim temizlemek 10 dk
selam kızlar. nasılsınız? benim bulantı kusma tüm gümbürtüsü ile geri döndü. sabahtan beri acildeydim. serum takıldı. artık kan sodyum düzeyim düşmüş. 2 gün hiçbir şey yiyip içmeyince vücut kendi kaslarını yıkmaya başlamış. rahatladım diye eve geldim ama yarın da devam ederse yatıracaklarmış.
Gunaydin! kepenkleri ben actim. uyku tutmadi. nolduysa ..birden uyandim ..uyuyamiyorum! birdaha denicemgörüsürüz kizlar
merhaba kızlar! Bugün ilk kontrolümüze gittik..doktor amcamız çok olumlu konuştu bizimle.keseyi gördük,şükürler olsun!fotoğrafını bile çektik kesenin sadece adet sancılarım ara ara devam ediyor deyince progestan verdi.ağız yoluyla günde iki defa alıcam.adet sancısı olması düşün riskinin devam ettiğini gösterirmiş..1 hafta sonra kalp atışlarını duymak için çağırdı..İnşallah onu da sağlıkla duyarız..
Siz napıyonuz gaciler?!
hamburger rümüşgözün aydın meltemciğim.ikinci güzel haberinide aldık inşallah kalp atışlarınıda duyucan.bişey daha öğrenmiş olduk ilaclarını al güzel gine fırsat buldukca da dinleniver bişeycik olmaz Rabbimin izniyle.ben dünkü 4 çeşit yemek faslından sonra bugün elim kolum kalkmıyoryatıyorm uzanıyorum
Siz napıyonuz gaciler?!
herkese selam kızlar..rümüşcüm nerelerdesin sen bu saate kalmazdın????????????????*
heyecandan heyecandan annesiGunaydin! kepenkleri ben actim. uyku tutmadi. nolduysa ..birden uyandim ..uyuyamiyorum! birdaha denicemgörüsürüz kizlar
birilernin cani terlik istiyorayyy ne güzel tebriklerrr... ınsallah guzel haberler almaya hep devam ederiz.... opuyorum...
gecmış olsun doktorum da bana mıdenın bulanması lazım saglıklı hamılelıktır dıyo.... benım de bulanmıyo hıc bı belırtı yook arada kasık agrım var...doktorda 4 gun gerı soyledı sata gore ınşallah terslık yoktur
Kuzum yaa inan fazla bisey yapmiyomki dinlene dinlene yapiyom ama gene yoruluyom genehamburger rümüşdemiştim sana inleyecen diye, bu halde ne gereği var bu kadar yorulmanın.
gözün aydın, darsı diğer kontrollerinin başına....ben de evde kös kös oturuyorum canım sıkılıyordün bayaa temizliğe verdim kendimi bugün de gereksiz bir durgunluk var, ağırlık var üzerimde
heyecandan heyecandan annesi
birilernin cani terlik istiyorkuuzum etrafimda bulantisiz hamilelik gecirip saglikli gine bebegini kucagina alanlarda var.oyle olsaydi orkidenin bebisleri cok cok saglikli benimki orta saglikli iremnevanin ki az saglikli
Kuzum yaa inan fazla bisey yapmiyomki dinlene dinlene yapiyom ama gene yoruluyom geneistahim acildi esim bile diyor yakinda evi yiycen yakinda
Tu tu masallah manti mi actin onunde sapka cikartiyom.arada cosmak iyi oluyor yemek konusunda herifim yoksa kahrimi cekmezRumüşşşş nasılsın??? Bende bugün senin hesap bir kaç çeşit yemek vs yapayım dedim sabahtan pazara gittim geldim süt kaynattım yoğurt yaptım bi de mantı açtım pert oldumm
İştah konusunda kimse beni geçemez sanırım dünyayı yesem 2-3 saate kalmadan yine acıkıyorum
Tu tu masallah manti mi actin onunde sapka cikartiyom.arada cosmak iyi oluyor yemek konusunda herifim yoksa kahrimi cekmezkac kilo aldin dogumdan bu yana..ben bugun cok duygusalim kizimi ozledim onu gormek istiyom
aynen canım arada sofrada güzel şeyler yapmayınca artık herifler çekmiyo benimki başlıyo yemek yapmıyon demeye
ben 12 kilo oldum 70 kiloyum şu an bu oburlukla gidersem 78 le filan bitiririm
kızın karnında ya annesi oradan sev olmadı bi çikolata ye tekmelesin seni:)
Karnim da ama boyle usg de renkli gormek istiyom karnini doyurdum prensesimin uyuyor simdi aksam yemeginden sonra basliyor oynama..masallah hareketleri iyi.bayrama 1 hafta mi kaldi
Bize de eh işte cinsinden ugruyor bayram eskiden butun ailemiz dedemlrde birraya geliridk cumbus samata cok guzel olurdu.buyuduk artik eskisi gibi degil hicbiseyyyBayrama kaç gün var bilmiyom ki kızzz bayram bizim eve gelmiyo yaa pek haberim yok
Bu anlattiklrin hem adet hem geebelik belirtsi bu igne bu tur seyler yaparmi bilmiyom hakkinda hayirlisi..yanlis bilmiyom ise igne vurulduktan 10 12 gun sonra etksi geciyorkızlar merhaba,
bende tuhaflıklar var ovitrellayı geçen perşembe vurdum daha erken ama kasık ağrıları aşırı gaz ve kabızlık birde gün içerisinde alt karnıma birden bir ağrı vuruyor rahmin içine basıyor sanki. Bunlar hala iğnenin etkisi olabilirmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?