hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

Yok kesinlikle gaz degil biz gercegi soyledik sen ki anadolu kizi karadeniz gelinisin var mi daha otesi bugunler iyi gunlerin seyham son aylar daha zor hele egilmek kalkmak dun mutfakta soda kirdim temizlemek 10 dk

selam kızlar. nasılsınız? benim bulantı kusma tüm gümbürtüsü ile geri döndü. sabahtan beri acildeydim. serum takıldı. artık kan sodyum düzeyim düşmüş. 2 gün hiçbir şey yiyip içmeyince vücut kendi kaslarını yıkmaya başlamış. rahatladım diye eve geldim ama yarın da devam ederse yatıracaklarmış.

gözün aydın canım

2 dk once aklimdan gectin bu kiz bu sabah gunaydin mesaji atmadiydi kesin gene kusmalarla basi dertte dediydim.cancagizim keske yativerseydin hastahanede daha iyi olmazmiydi cokk gecmisler olsun

maşallah size darısı kalp atışlarına olsun canım biz duyamadık ama gördük yanıp sönüyodu sinyal verdi bebiş çok güzeldi bu cumartesi kontrolümüz var bizim de inşallah güzel haberler alabiliriz

oyy geçmiş olsun orkidem senin bu kadar çok kusman ikizlerle mi alakalı acaba vitamin falan da içemezsin boş mideye demi canım yaa inşallah biran önce geçer şu pis bulantılar

Gunaydin! kepenkleri ben actim. uyku tutmadi. nolduysa ..birden uyandim ..uyuyamiyorum! birdaha denicem görüsürüz kizlar

günaydın millet akşam çok güzeldi valla kocama bir daha aşık oldum valla dün izin aldım erken çıktım eve gelirim ki kocamda izin almış evi temizliyo seviyorum bu adamı ya davette güzel geçti misafirlerim bir eli boş gelmemişler c.teside bir davet vercem hemde hiç yorulmadım onlar geldikten sonra
Yok kesinlikle gaz degil biz gercegi soyledik sen ki anadolu kizi karadeniz gelinisin var mi daha otesi bugunler iyi gunlerin seyham son aylar daha zor hele egilmek kalkmak dun mutfakta soda kirdim temizlemek 10 dk

yok allaha şükür çok kötü değilim zaten gelen arkadaşlardan biriyle yeni tanıştık beni 3-4 aylık hamile sandı benim normalde de banyo falan temizlerken de fazla eğilirsem belim tutulurdu şimdi ayakta duruncada oluyo son zamanlar nolurum bilmem ....

geçmiş olsun tatlım ikiz olmasının etkisi herşeyi duble yaşıyon güzellikleri yeter ama

Gunaydin! kepenkleri ben actim. uyku tutmadi. nolduysa ..birden uyandim ..uyuyamiyorum! birdaha denicem görüsürüz kizlar

bu yaşadığın hamilelik belirtisi canım artık ne kadar geç yatsanda sabah belli bir saatte uyancan ağzına bişeyler atıp gerekirse yatcan ben hafta sonu bile 7-8 arası uyanırdım sonra uyuyamazdım bir süre geçince bebişin direk kendini hissettirerek uyandıracak hemde

ayyy ne güzel tebriklerrr... ınsallah guzel haberler almaya hep devam ederiz.... opuyorum...

gecmış olsun doktorum da bana mıdenın bulanması lazım saglıklı hamılelıktır dıyo.... benım de bulanmıyo hıc bı belırtı yook arada kasık agrım var...doktorda 4 gun gerı soyledı sata gore ınşallah terslık yoktur

hamburger rümüş demiştim sana inleyecen diye, bu halde ne gereği var bu kadar yorulmanın.

gözün aydın, darsı diğer kontrollerinin başına....ben de evde kös kös oturuyorum canım sıkılıyor dün bayaa temizliğe verdim kendimi bugün de gereksiz bir durgunluk var, ağırlık var üzerimde

herkese selam kızlar..rümüşcüm nerelerdesin sen bu saate kalmazdın????????????????*

heyecandan heyecandan annesi

birilernin cani terlik istiyor kuuzum etrafimda bulantisiz hamilelik gecirip saglikli gine bebegini kucagina alanlarda var.oyle olsaydi orkidenin bebisleri cok cok saglikli benimki orta saglikli iremnevanin ki az saglikli

Kuzum yaa inan fazla bisey yapmiyomki dinlene dinlene yapiyom ama gene yoruluyom gene istahim acildi esim bile diyor yakinda evi yiycen yakinda

Son düzenleme:

Rumüşşşş nasılsın??? Bende bugün senin hesap bir kaç çeşit yemek vs yapayım dedim sabahtan pazara gittim geldim süt kaynattım yoğurt yaptım bi de mantı açtım pert oldumm
İştah konusunda kimse beni geçemez sanırım dünyayı yesem 2-3 saate kalmadan yine acıkıyorum

Tu tu masallah manti mi actin onunde sapka cikartiyom.arada cosmak iyi oluyor yemek konusunda herifim yoksa kahrimi cekmez kac kilo aldin dogumdan bu yana..ben bugun cok duygusalim kizimi ozledim onu gormek istiyom

Tu tu masallah manti mi actin onunde sapka cikartiyom.arada cosmak iyi oluyor yemek konusunda herifim yoksa kahrimi cekmez kac kilo aldin dogumdan bu yana..ben bugun cok duygusalim kizimi ozledim onu gormek istiyom

aynen canım arada sofrada güzel şeyler yapmayınca artık herifler çekmiyo benimki başlıyo yemek yapmıyon demeye

ben 12 kilo oldum 70 kiloyum şu an bu oburlukla gidersem 78 le filan bitiririm

kızın karnında ya annesi oradan sev olmadı bi çikolata ye tekmelesin seni:)

Karnim da ama boyle usg de renkli gormek istiyom karnini doyurdum prensesimin uyuyor simdi aksam yemeginden sonra basliyor oynama..masallah hareketleri iyi.bayrama 1 hafta mi kaldi

kızlar merhaba,

bende tuhaflıklar var ovitrellayı geçen perşembe vurdum daha erken ama kasık ağrıları aşırı gaz ve kabızlık birde gün içerisinde alt karnıma birden bir ağrı vuruyor rahmin içine basıyor sanki. Bunlar hala iğnenin etkisi olabilirmi.

Bayrama kaç gün var bilmiyom ki kızzz bayram bizim eve gelmiyo yaa pek haberim yok
Bize de eh işte cinsinden ugruyor bayram eskiden butun ailemiz dedemlrde birraya geliridk cumbus samata cok guzel olurdu.buyuduk artik eskisi gibi degil hicbiseyyy
Bu anlattiklrin hem adet hem geebelik belirtsi bu igne bu tur seyler yaparmi bilmiyom hakkinda hayirlisi..yanlis bilmiyom ise igne vurulduktan 10 12 gun sonra etksi geciyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…