Bize de eh işte cinsinden ugruyor bayram eskiden butun ailemiz dedemlrde birraya geliridk cumbus samata cok guzel olurdu.buyuduk artik eskisi gibi degil hicbiseyyy
Bu anlattiklrin hem adet hem geebelik belirtsi bu igne bu tur seyler yaparmi bilmiyom hakkinda hayirlisi..yanlis bilmiyom ise igne vurulduktan 10 12 gun sonra etksi geciyor
Orkideem cancagizim bugun nasilsin meraktan catliyom umarim iyisindir
bugün de serum takıldı balım. düne göre daha iyiyim. yiyecek bir şeyler düşünüyorum. bulamıyorum. işin içinden çıkamıyorum. kendim pişiremiyorum. hazırlardan da ne yiyeceğimi şaşırdım
Kizlar ben bugun cok duygusalim durup durup aglamak istiyommm
kızlar merhaba,
bende tuhaflıklar var ovitrellayı geçen perşembe vurdum daha erken ama kasık ağrıları aşırı gaz ve kabızlık birde gün içerisinde alt karnıma birden bir ağrı vuruyor rahmin içine basıyor sanki. Bunlar hala iğnenin etkisi olabilirmi.
kızlar merhaba,
bende tuhaflıklar var ovitrellayı geçen perşembe vurdum daha erken ama kasık ağrıları aşırı gaz ve kabızlık birde gün içerisinde alt karnıma birden bir ağrı vuruyor rahmin içine basıyor sanki. Bunlar hala iğnenin etkisi olabilirmi.
sosyoloğum gelmişyine mi uyku tutmadı seni
pardon canım yaaatutmadi kiz.aslinda uykum var ama karnimin acligi agir basti
günaydın meltem cemreeeeee ve sonra gelecekler
pardon canım yaaasenle sohbet etmek istiyordum sonra sen cevap yazana kadar ben makyoj bloglarında dolanayım dedim, sonra dönmeyi unuttum, gez dolaş tadını çıkar
6:
pardon canım yaaasenle sohbet etmek istiyordum sonra sen cevap yazana kadar ben makyoj bloglarında dolanayım dedim, sonra dönmeyi unuttum, gez dolaş tadını çıkar
günaydın orkimnasılsın bugün:26:
sorun degil. bende kahvaltiya inmistim zaten. dayanamadim artik
bugün daha iyiyim canım. kahvaltıcığı yaptım. bugün oğluma hastane çıkışı almaya gideceğim inşallah. kız da dr bi %100 dese ona neler alacam da. yine de temkinli olup kız için coşmuyorum. sen nasılsın?
afiyet olsun, iyi yaptın beslemek lazım bebişleri... şimdi çok kolay beslemek ve bakmak ama doğduktan sonra aboooo hele bi de emmiyorsa eyvahhhama olsun yine de olsun hem de cabuk olsun yeterki olsun, sağlıklı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?