hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

beklemek ne kadar zor ya nasıl dayanıcam bilmiyorum.

sutun icine biskuvi katip yesen ya mama gibi diycen ama cok guzel oluyor hele bide bebebiskuvisyse..Tat markali barbunya var konserve tadi guzel bi dene istersen.daha iyi olmana sevindim.kendine iyi bak ben gidiyom iftara annemlerdeyim.seni seviyomm

iyidir rümüşüm ne olsun yemek yapıyorum bende..bu arada hangi doktor mide bulanması sağlıklı bebektir dediyse halt etmiş benim hiiiiiiiiiiiiiççç midem bulanmadı başımda dönmedi hiç hamile gibi değildim çok şükür kızımda sağlıklı bende :)

cnm geçen perşembe derken dünmü vuruldun eğer geçen haftaysa gaz iyiye işaret bendede öyle olmuştu çünkü benimde testimi bekleme dönemimde sanki biri rahmimi sıkıyor yavaş yavaş bırakıyo gibi ağrılarım olurdu meğersem bebişin yerleşme habercisiymiş inşallah seninde öyledir bu arada ovitrelleden sonra aşılama mı oldu ne oldu orasını ben bilmiyorum tedavin neydi yani

merhaba tatlım, benim de bir seferliğine hap ve iğne tecrübem oldu, tatlım canını sıkmamk istemem ama bende de aynı şeyler olmuştu, iğne vurulunca etkiler ve belirtiler çok benziyor... bence en doğrusu batı beklemen

günaydin kizlar! dün bir haftadan sonra nihayet disari ciktim. doktorum normal yasantina devam et deyince, vurdum kendimi yollara :)
cok yakin bir arkadasim evleniyor eylulde ..nikah sahidi olcam insallah.
ona gelin ayakkabisi sectik beraber
siz nasilsiniz? cemree napiyorsun? !

tutmadi kiz.aslinda uykum var ama karnimin acligi agir basti
pardon canım yaaa senle sohbet etmek istiyordum sonra sen cevap yazana kadar ben makyoj bloglarında dolanayım dedim, sonra dönmeyi unuttum, gez dolaş tadını çıkar

günaydın meltem cemreeeeee ve sonra gelecekler

günaydın orkim nasılsın bugün:26:

pardon canım yaaa senle sohbet etmek istiyordum sonra sen cevap yazana kadar ben makyoj bloglarında dolanayım dedim, sonra dönmeyi unuttum, gez dolaş tadını çıkar

günaydın orkim nasılsın bugün:26:

bugün daha iyiyim canım. kahvaltıcığı yaptım. bugün oğluma hastane çıkışı almaya gideceğim inşallah. kız da dr bi %100 dese ona neler alacam da. yine de temkinli olup kız için coşmuyorum. sen nasılsın?

ohhh miis, hava burda bugun azcık serin, umarın sizin ora da serindir. valla istediğin herşeyii al, çok emek verdin kendini şımartmayı hak ettin benim bi olsun ne kadar görgüsüzlük varsa hepsini yapacam bir sonraki kontrolün ne zaman? orkim yaa bazen karamsar hallerdeyim gebelik olunca bunlar geçer dimi, unutulur bu sıkıntılar dimi

afiyet olsun, iyi yaptın beslemek lazım bebişleri... şimdi çok kolay beslemek ve bakmak ama doğduktan sonra aboooo hele bi de emmiyorsa eyvahhh ama olsun yine de olsun hem de cabuk olsun yeterki olsun, sağlıklı olsun

zaten ne yiyorsam onun icin yiyorum sanki ..
bu aradasenin adam sigara kullaniyormu? biz kullaniyorduk. ben birakali alti ay oldu. esim üc ay once birakti. bence bununda katkisi oldu. haberin olsun yani. eger kullaniyorsaniz birakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…