ohhh miis, hava burda bugun azcık serin, umarın sizin ora da serindir. valla istediğin herşeyii al, çok emek verdin kendini şımartmayı hak ettinbenim bi olsun ne kadar görgüsüzlük varsa hepsini yapacam bir sonraki kontrolün ne zaman? orkim yaa bazen karamsar hallerdeyim gebelik olunca bunlar geçer dimi, unutulur bu sıkıntılar dimi
maalesef eşim kullanıyor, azaltım bırakacam diye yıllardır oyalıyor, benim sonum kavgayla bitecekzaten ne yiyorsam onun icin yiyorum sanki ..
bu aradasenin adam sigara kullaniyormu? biz kullaniyorduk. ben birakali alti ay oldu. esim üc ay once birakti. bence bununda katkisi oldu. haberin olsun yani. eger kullaniyorsaniz birakin
12 ağustos canım. ama ben sıkıldıkça hastanede gidip görüyombunların hepsi unutulur canım. aklına bile gelmez. sadece biraz şu işin üstüne duraydınız
iyidir rümüşüm ne olsun yemek yapıyorum bende..bu arada hangi doktor mide bulanması sağlıklı bebektir dediyse halt etmiş benim hiiiiiiiiiiiiiççç midem bulanmadı başımda dönmedi hiç hamile gibi değildim çok şükür kızımda sağlıklı bende :)
canım benım doktorum mıden bulanıyor mu dıyo hayır dedıkçe sağlıklı bı gebelık belırtısıdır olsa ıyı olur bızım için diyo...ama onun dışında bılgılı prof kendisi...mıdem hış bulanmıyor benım de...ilkını kaybettım kalbı durdu..şimdi çok tedirginim..öyle dedikçe uzuluyorum bıraz...ama sen bana bıraz ışık oldun..
doğru diyorsun canım benım ama sen benı bılıyorsun işte....aklımı eskılerden alamıyorum
Eki Görüntüle 765520 Eki Görüntüle 765521 Eki Görüntüle 765522 Eki Görüntüle 765523 Eki Görüntüle 765524 Eki Görüntüle 765525 Eki Görüntüle 765526 Eki Görüntüle 765527 Eki Görüntüle 765528 Eki Görüntüle 765529 Eki Görüntüle 765530 Eki Görüntüle 765531 Eki Görüntüle 765532 Eki Görüntüle 765533 Eki Görüntüle 765534 Eki Görüntüle 765535
hehheeee bebişlere son aldıklarım. kız kıyafeti pek yok. oğlanı kayırıyo demeyin. dr kıza kesin demedi. içim gitti ama o pembelere bakarken
canım benım doktorum mıden bulanıyor mu dıyo hayır dedıkçe sağlıklı bı gebelık belırtısıdır olsa ıyı olur bızım için diyo...ama onun dışında bılgılı prof kendisi...mıdem hış bulanmıyor benım de...ilkını kaybettım kalbı durdu..şimdi çok tedirginim..öyle dedikçe uzuluyorum bıraz...ama sen bana bıraz ışık oldun..
RÜMEYSAAA
birilernin cani terlik istiyor kuuzum etrafimda bulantisiz hamilelik gecirip saglikli gine bebegini kucagina alanlarda var.oyle olsaydi orkidenin bebisleri cok cok saglikli benimki orta saglikli iremnevanin ki az saglikli
doğru diyorsun canım benım ama sen benı bılıyorsun işte....aklımı eskılerden alamıyorum
Eki Görüntüle 765520 Eki Görüntüle 765521 Eki Görüntüle 765522 Eki Görüntüle 765523 Eki Görüntüle 765524 Eki Görüntüle 765525 Eki Görüntüle 765526 Eki Görüntüle 765527 Eki Görüntüle 765528 Eki Görüntüle 765529 Eki Görüntüle 765530 Eki Görüntüle 765531 Eki Görüntüle 765532 Eki Görüntüle 765533 Eki Görüntüle 765534 Eki Görüntüle 765535
hehheeee bebişlere son aldıklarım. kız kıyafeti pek yok. oğlanı kayırıyo demeyin. dr kıza kesin demedi. içim gitti ama o pembelere bakarken
maşallah maşallahgüle güle sağlıkla giysin bebeklerin inşallah!
Sen eksiklerini tamamlmisin cancagizim geriye besik kalmissaglikli gunlerde kulanin insallah..yesil kurbaga yesil kurbaga kuyrugun nerede kuyrugum yok kuyrugum yokk kiyaftelrde karbagalarin kuyruklarini naptin kiz
valla gözüm döndü az. ne var ne yok aldım. rüümüüüüüş kız kıyafetleri çoooook güzeeel
Bilmem mi pemniss pembis tullu dantelli ben siomdi kafaya koydum kizkardesimin dugunu icin kizima gelinliklere benzeyen kiyafetlewr var onlardan alcam 1 aylik falan olcak dugununde ama olsun ...esin gordumu ilk tepkisini gercktn merak ediyommagazayi satin alip gelmisin diycek sana kesin insanin kendi parasini kazanmak boyle bisey istedigini aliyon ayakkabisi cok seker
eşimle beraber aldık
tabi bacım hazırla sen çantanı. ne olur ne olmaz. ben 28. haftada hazır etcemIyi ozaaman.bende hastane cantami hazirlamaya karar verdim anneler topigindekiler yavas yavas dokulmeuye basladi 34 haftayi gecen anneler sancilniyor kanamasi oluyor tirsiyom hazilriklsiz yakalanmak yerine kucukte olsa bi hazirligimiz olsun.bi anne 34 haftalik dogurdu.bitanesinin sancisi olmus serum igne durdurmuslar
selaam kızlardoktora gittik her şey yolundaymış çok şükür 9+4 olmuşuz ikitane kistim varmış ama onlar kaybolur dedi doktorum..bebişimiz uslu uslu duruyodu bekledik baştan hiç oynamadı sonra elini ayağını falan kıpırdattı çoook güzeldi poposunun üstünde falan zıpladı 15inde 2li testimiz var :18: boyumuz da 2,81 olmuş büyümüşüz
selaam kızlardoktora gittik her şey yolundaymış çok şükür 9+4 olmuşuz ikitane kistim varmış ama onlar kaybolur dedi doktorum..bebişimiz uslu uslu duruyodu bekledik baştan hiç oynamadı sonra elini ayağını falan kıpırdattı çoook güzeldi poposunun üstünde falan zıpladı 15inde 2li testimiz var :18: boyumuz da 2,81 olmuş büyümüşüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?