hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar

12 ağustos canım. ama ben sıkıldıkça hastanede gidip görüyom bunların hepsi unutulur canım. aklına bile gelmez. sadece biraz şu işin üstüne duraydınız

zaten ne yiyorsam onun icin yiyorum sanki ..
bu aradasenin adam sigara kullaniyormu? biz kullaniyorduk. ben birakali alti ay oldu. esim üc ay once birakti. bence bununda katkisi oldu. haberin olsun yani. eger kullaniyorsaniz birakin
maalesef eşim kullanıyor, azaltım bırakacam diye yıllardır oyalıyor, benim sonum kavgayla bitecek benimki anlamıyor ayyyy sinir oldum şimdi ona gelsin kafasını kıracam ve doktora gitmeyene kadar da avucunu yalatacam ona, ben anlayışlı davrandıkça, yok üzülmesin yok sıkılmasın diye diye adam beni yaşlandırdı, gösteririm ona ben aferin kız böyle gazı ver arada
12 ağustos canım. ama ben sıkıldıkça hastanede gidip görüyom bunların hepsi unutulur canım. aklına bile gelmez. sadece biraz şu işin üstüne duraydınız

çok haklısın, bu konuları düşündükçe benimkine sinir oluyorum. şimdi meltem söyleyince aklıma geldi hala sigara içiyor, kafayı yiyecem, bu sinirle stresle benim bünye allak bullak oldu. vücudumda nereye dokunsam kızarıyor şişiyor. hangibiri için doktora gideceğimi şaşırdım...

o kadar da stres yapma kendine cemree! üzüldügunle kaliyorsun. bende adama birak diyordum. dinlemiyordu.sonra birgun ne olduysa biraktim ben dedi cikti. agzina surmedi sonra ... kendisi istemiyorsa birakmasi cok zor tabi.

canım benım doktorum mıden bulanıyor mu dıyo hayır dedıkçe sağlıklı bı gebelık belırtısıdır olsa ıyı olur bızım için diyo...ama onun dışında bılgılı prof kendisi...mıdem hış bulanmıyor benım de...ilkını kaybettım kalbı durdu..şimdi çok tedirginim..öyle dedikçe uzuluyorum bıraz...ama sen bana bıraz ışık oldun..

RÜMEYSAAA
birilernin cani terlik istiyor kuuzum etrafimda bulantisiz hamilelik gecirip saglikli gine bebegini kucagina alanlarda var.oyle olsaydi orkidenin bebisleri cok cok saglikli benimki orta saglikli iremnevanin ki az saglikli

doğru diyorsun canım benım ama sen benı bılıyorsun işte.... aklımı eskılerden alamıyorum

Yok cnm yok sen onun dedigine bakma biz şanslı hamişlerdeniz diyorum ya sana dr a gitmesem hamis oldugumu karnım büyüyene kadar anlamazmışım o derece yani.. Hatta dr a dedim ben bise hissetmiuorum korkuyorum dedim hissetmek zorunda degilsin dedi ve internetten arastir istersen biz sansli hamisiz kııııııızzz :) ayrıca pazaetesi detaylı ultrasonum var o zaman sana kanıtlarım işte cnm benim karşında en buyuk ornek benim :) ayrıca ne uyku bastırması oldu ne bulanti ne tiksinti herseyi rahat rahat yiyorum vallla ohhh miisss :))

Bak arca ne guzel ifade etmis.kendi sahsen yasiyor ve dile getiriyor.dyesilcik var mesela o da cok guzel hamislik geciriyor.gecmiste yasadigini unutmani beklemiyoz ama iki gebeligini lutfen kiyaslama.ne zaman kafana duserse kotu seyler once rabbimden sabir sonra gelip bize dokuyon icini bizde seni terlikle dovuyoruz tamami sekerr

Sen eksiklerini tamamlmisin cancagizim geriye besik kalmis saglikli gunlerde kulanin insallah..yesil kurbaga yesil kurbaga kuyrugun nerede kuyrugum yok kuyrugum yokk kiyaftelrde karbagalarin kuyruklarini naptin kiz

Sen eksiklerini tamamlmisin cancagizim geriye besik kalmis saglikli gunlerde kulanin insallah..yesil kurbaga yesil kurbaga kuyrugun nerede kuyrugum yok kuyrugum yokk kiyaftelrde karbagalarin kuyruklarini naptin kiz

valla gözüm döndü az. ne var ne yok aldım. rüümüüüüüş kız kıyafetleri çoooook güzeeel

valla gözüm döndü az. ne var ne yok aldım. rüümüüüüüş kız kıyafetleri çoooook güzeeel

Bilmem mi pemniss pembis tullu dantelli ben siomdi kafaya koydum kizkardesimin dugunu icin kizima gelinliklere benzeyen kiyafetlewr var onlardan alcam 1 aylik falan olcak dugununde ama olsun ...esin gordumu ilk tepkisini gercktn merak ediyom magazayi satin alip gelmisin diycek sana kesin insanin kendi parasini kazanmak boyle bisey istedigini aliyon ayakkabisi cok seker

eşimle beraber aldık

eşimle beraber aldık

Iyi ozaaman.bende hastane cantami hazirlamaya karar verdim anneler topigindekiler yavas yavas dokulmeuye basladi 34 haftayi gecen anneler sancilniyor kanamasi oluyor tirsiyom hazilriklsiz yakalanmak yerine kucukte olsa bi hazirligimiz olsun.bi anne 34 haftalik dogurdu.bitanesinin sancisi olmus serum igne durdurmuslar

selaam kızlar doktora gittik her şey yolundaymış çok şükür 9+4 olmuşuz ikitane kistim varmış ama onlar kaybolur dedi doktorum..bebişimiz uslu uslu duruyodu bekledik baştan hiç oynamadı sonra elini ayağını falan kıpırdattı çoook güzeldi poposunun üstünde falan zıpladı 15inde 2li testimiz var :18: boyumuz da 2,81 olmuş büyümüşüz

tabi bacım hazırla sen çantanı. ne olur ne olmaz. ben 28. haftada hazır etcem

gözünüz aydın canım. daha ne hallerini göreceksin, göreceğiz

hepsi çok güzel cnm allah güzel günlerde giydirmeyi nasip eder inşallah.. bende internetten bişeler almayı düşünüyorum ama fiyat konusunda kararsızım kalitesiz ürüne fazla para vermek istemiyorum acaba aldıklarının ortalama fiyatı ne cnm öğrenebilirmiyim.. çok güzel çıtçıtlılar buldum ama fiyatı 8.90 olanda var 6.90 da var 10 lira olanda var hangisini almalıyım acaba hepsi çok güzel :)

ay ne güzelll daha ne hallerini göreceksin cnm el sallamalarımı dersin poposunu dönmesini mi dersin hepsi çok güzel anlar :) sana tavsiyem muayeneye girmeden yarım saat önce çikolata ye bak nasıl çıldırıyor içerde bebeişler ben hamiş kaldığım günden beri öyle yaptım minik tosba ultrasonra bütün maharetini gösteriyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…